28-11-07

West vlaanderen opgelet !

Mensen blijf allemaal binnen vanaf vandaag, waag jullie niet meer op de weg want er is een kleine ramp gebeurd.  Chesko haalde vandaag zijn rijbewijs, enfin zo denkt hij tenminste.  Zo fier als een gieter is hij en mhr wist eerst nog niet waar de gas zat, moest hij die nog gaan zoeken :funny:.

ZOEKTGAS

Erna deed hij alle moeite van de wereld om vooruit te geraken maar het lukte van geen kanten.  Gevloekt dat hij heeft, niet te doen.

CHESAUTO

Pffffff met vierwielenmonster rijden is echt welles moeilijk hoor Laika ikke moest zelfs kijke voor mensen achter mij of ze nietes inne mijne heuhhh poep reden.  Isse echt supergevaarlijk, moete ogen op gat hebben zoals ikke soms hoor zeggen.  En lig jij nog in weg om bocht te nemen pfffffff isse niet simpel allemaal.

ACHTERUITKIJKEN

Pffff ik word ook zo hele hard moe vanne concendinges oppe baan.  Sjans dat ikke nog af en toe kan rusten inne vierwielenmonster, zou anders echte fiasco zijn.

CHESLIGTAUTO

Hihiiihiih maar jongen toch jij bent helemaal niet moe van je te concentreren.  Jij bent gewoon moe van de ezel uit te hangen in je nieuwe auto.  Hela hela moete welles niet lachen Laika jij vergeet wel datte ikke erna voor jou chauffeurke moest spelen inne mijne sjieke vierwielenmonster hé !  Toen was jij nietes zo hard meer aane lachen maar was jij net een kliniekmonster.  Hoezo een ziekenwagen Chesko ?  Ja kliniekmonster zegt just gelijk jij altijd "toet tit, toet tat"

CHESKOLAIKAAUTO

Pfff flauwe Chesko !  Nu jullie denken zeker vierwielenmonster isse beetje te klein voor 2 hé ?  Neeeeeeeeee hebbe ikke ook al iets op gevonden want kijk wij kunnen héél goed met 2 inne vierwielenmonster slapen, alhoewel ... ons vrouwtje zucht nu wéér maar eens hoor.

SLAPENDELAICHESAUTO

12:23 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (5) | Tags: hond, shih tzu, auto, chauffeur |  Facebook |

Commentaren

Ik wil er ook zo ééntje en dan kom ik met dat monster naar jullie toegereden en gaan we lekker ravotten op het strand !!

Gepost door: Miss Poppy | 28-11-07

Prachtige foto's! Mijn Donna is jaloers op zo'n mooie hondenauto :-)
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 28-11-07

Heel mooi Is dat zo een auto ,wij zullen vandaag mar mooi binnen blijven als het gevarlijk wordt op onze West Vlaamse wegen.Maar ze zitten er toch mooi in juist twee fotomodellen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 28-11-07

Me again !! Vraag jullie vrouwtje om aan mijn vrouwtje te mailen waar dat postmannetje die leuke spullen haalt !!! Ik wil die ook !!!

Gepost door: Miss Poppy | 28-11-07

jeetje wat worden jullie verwend, lekker he

knuffeltje viv

Gepost door: viv | 30-11-07

De commentaren zijn gesloten.