16-12-07

SOS dringend dader gezocht

Pfffffffff daarstraks was 't hier ineens boemmmmm patat knal.  Wij waren voor wervelwind aan 't spelen en ineens lag die boom zo maar op de grond. 

BOOOMLAIKA

En kijk héél toevallig omdat ik daar bij sta krijg ik wél de schuld hé.

LAIKABLOGBOOM

Je ziet toch zo aan mij dat ik dat niet gedaan heb hé.  Hela Laika jij moet echt nietes zeuren hoor.  Ikke was alleen maar beetje aan kijken of boom geen pijn had door de val enne vrouwtje zegt meteen "jij was er ook weer bij zeker ?"

CHESBOOM

Ikke wist echt nietes hoe het kwam, alé ikke heb wel gezien hoe Laika aane takken trekt maar heuhh ikke heb enkel maar gekeken hoor.  Hela hela wil jij mijn geheim eens niet verklappen Chesko !  Zwijg al maar héél vlug want het was écht niet leuk hoor.  Ik wou zoooo graag met die balletjes spelen, heb ik eindelijk die boom met allemaal balletjes en gaan ze nog zo maar uit mekaar spatten. 

KAPOTBAL
 

Lijken wel toverballen, eerst blinken ze zo mooi en roepen ze "Laika kom je met ons spelen"  Doe ik alle moeite van de wereld en dan spatten ze gewoon uit mekaar.  Pffffff het is écht niet eerlijk hoor

 

19:03 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (5) | Tags: shih tzu, hond, kerstboom, valpartij |  Facebook |

Commentaren

Tiens, zou dit nu de reden zijn waarom mijn vrouwtje geen boom wil zetten ??? Ach, weet je, zeg maar dat ik effen door de schouw binnen gekomen ben, zoals die sinteman, en dat ik de boom omver geduwd heb !! Oh ja, vrouwtje vertelde gisteren dat het postmannetje deze week ging langskomen met leuke cadotje... hetzelfde mannetje dat jullie prachtige kroontjesbed gebracht heeft, ik ben benieuwd !!

Gepost door: Miss Poppy | 17-12-07

Goedemiddag :-) Wie heeft het gedaan ?
Probeer er toch een fijne dag van te maken.
Lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 17-12-07

Och en jeetje toch! Was het niet meneer de tocht, of windvlaag? Vast wel hé! Maar ik heb net een verhaal gehoord van een hondje dat de boom boven op zich kreeg, veel schrik, geen pijn maar.... ik zou toch maar mooi uit de buurt blijven van dé boom! Deze heeft geen wortels hé, voor in huis. Die buiten wel......
Maarre kunnen jullie aan je Vrouwtje vragen of zij de mails ontvangt?
Gisteren 3, 2 klein, 1 groooooot!
Enne, beter andere balletjes spelen hé!
Oeps Inya en Anoki vinden het gemene opmerking... maar ik weet van niets hoor! ;-)
Knuffels vanuit dat verre Holland

Gepost door: Chrissie | 17-12-07

Grappige foto's! Die kerstballen zijn toch elk jaar weer uit de mode :-) Donna heeft weinig energie om in huis te spelen. Na een kerstmarkt heeft ze een dag nodig om uit te rusten.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 17-12-07

aiaiaiai mss beter plastieken ballen kopen daar kan je mee spelen zonder dat ze breken. Ik spreek uit ervaring

Gepost door: milo | 19-12-07

De commentaren zijn gesloten.