17-02-08

Ik haat ze !

Pffff het is hoog tijd dat ik mijn beklag eens kom doen tegen jullie want het is hier écht niet leuk meer.  Ik vind mezelf een héél normale hond waar totaal niets fout mee is.  Ja natuurlijk blaf ik als er iemand binnen komt.  Dit is wel imjn huis hoor, moet niet iedereen zo maar komen binnen vallen.  Bovendien heet dat waken, alleen snappen tweevoeters dat niet zo goed en vinden ze het enorm vervelend wanneer ik maar blijf blaffen.  De laatste maanden had ik een super spelletje ontdekt.  Vroeger kon ik zo maar in de zetel springen maar al vlug had ik door dat ik zo wel 4 pootjes verslijt hé dus moest ik er toch iets anders op verzinnen.  Die mensenpups en tweevoeters snoepen van alles en nog wat en ze vergeten dat een hond als ik er ook wel steeds zin in heeft.  Na lang nadenken had ik dé oplossing gevonden, ik ging blaffen.  Niet zo maar eens hoor want dat helpt geen bal, dat horen ze niet eens.  Nee ik ging blaffen en bleef maar blaffen tot ze heel goed door hadden wat ik wilde.  Soms hielp het zelfs en gaven de mensenpups toe maar ons vrouwtje zei dat ze gek van me werd.  Hoezo gek worden ?  Pffff ze begrijpt dus niets van honden ja, dat is haar probleem.  Ik wilde gewoon op mijn wenken bediend worden maar ja daar was ze natuurlijk niet mee akkoord.  Ons vrouwtje is toen ineens allemaal boeken gaan lezen.  Ineens begon ze met een boek "denken als een hond" van ene John Fisher.  Ik had dat boek beter opgegeten want ineens kwamen er van die rare schijven in huis.

trainingsdisc%60s

Ze kwamen zo maar uit de lucht gevallen, net of ze uit het niets kwamen en landen net naast mij.  Een kabaal joh niet te geloven.  Het rinkelde van alle kanten, gewoon niet te doen.  Ik vertrouwde het hele spelletje niet meer en ben dan maar gestopt met blaffen.  Alhoewel ik het alles behalve leuk vind hoor.  Soms wil ik het nog wel eens proberen om te gaan blaffen maar dan begint ons vrouwtje er heel hard mee te rinkelen.  Heuhhh ik ben écht wel niet gek hoor, ik neem geen risico meer dat die dingen net naast mij neer ploffen.  Maar 't allerergste van allemaal is dat ons vrouwtje ze heerlijk vind, ze overal bij haar heeft en tegen iedereen zegt dat het perfect werkt. Zucht wat is het leven toch moeilijk als je Laika heet.

13:37 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (6) | Tags: hond, shih tzu, trainingsdiscs, blaffen, john fisher |  Facebook |

Commentaren

SST maar meisje toch ... heb een beetje medelijden met je... waarom mag je nu niet blaffen ... hopelijk leest ons vrouwtje dit niet !! die mensen die snappen ons toch helemaal niet hé !!

Gepost door: Miss Poppy & Tiger Lily | 17-02-08

Chesko en Laika Wel ik kom Laika eens wat vertellen, ik probeer onze Charly dat ook af te leren van zo te blaffen als we bezoek krijgen maar het is niet gemakkelijk hoor zonder zo een ringen die leven houden.Nog een fijne zondagavond verder.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 17-02-08

Pufff. soms zijn baasjes en vrouwtjes toch echt niet leuk hoor! Ik zou dat ook niet leuk vinden! Maar toch efkes zeggen dat mijn vrouwtje dat hier niet nodig heeft.. Tja... Ik ben een voorbeeldige hond eh! :-) Likje, Tidou.

Gepost door: Tidou | 17-02-08

Waf... waf... waf............ Anastasia is hier in huis de kleinste hond en de grootste blaffer. Gelukkig stopt ze als ik het woord 'gedaan' zeg. Wwawaf, ze klinkt als als een blafliedje en als ze begint blijft ze lawaai maken :-)
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 17-02-08

Oei niet mogen blaffen, dat moet erg zijn. Behalve als je de hele dag zou blaffen 't ja. Al maak ik ook van 's morgens vroeg veel lawaai. Ben enkel stil als ik slaap en dan nog ......

Gepost door: Viv | 18-02-08

Chris Laika en Chesco Ik denk niet dat ge moet bang zijn dat vrouwtje gaat verliefd worden op een ander ras, want daarom zie ze jullie veel te graag en ge moogt dat geloven van mij.

Groetjes

Gepost door: Jeske | 18-02-08

De commentaren zijn gesloten.