19-03-08

Belangrijke lessen voor soortgenootjes

Joehoeeee wij hadden enkele reuzetoffe dagen maar we zijn dan ook supermoe vandaag.  Daarom gaan jullie 't voor één keertje met een fotoverslag moeten doen.  De eerste les die ik jullie wil geven is zorg er voor dat jullie baasjes 't ineens in hun hoofd krijgen om enkele dagen weg te gaan.  Heuhhh ikke vond eerst nietes super Laika, wij gingen naar Cadzand, ikke dacht al oeie daar zitten allemaal katten inne zand.  Jullie zien zelf dat zelfs inne kamertje vanne hotel niets van zelf valt al zit je nog zo uren te kijken.

f1

Dus moet er tijd komen voor actie !  Nietes te vlug natuurlijk, je gaat eerst op de loer zitten.

f2

Hmm geweldig, vrouwtje ligt op bed enne baasje zit in badkamer, tijd voor meer actie !

f3

Bijna betrapt hmmm datte ze 't schaaltje verder weg zetten isse nietes probleem voor mij hoor.

f4

Wel 1 raad, laat je zusje ondertussen niet verder genieten van haar gevuld hoefje want dan zaagt ze nadien de oren van je hoofd omdat ze geen doehetzelflessen kreeg.

f5

Vriendjes koop nooit of nooit grote pootjes !  Voor je 't weet steken ze je in Hondland in van die rare houten schoenen.

f6

Ondertussen kijk je uit raam vanne kamertje en droom je over alles wat je daar ziet.

f8

Je vergeet dit een hele nacht niet en maakt je baasjes al om half 7 wakker.  Overtuig ze dan dat het écht niet meer te donker is om op dit mooie strand te wandelen.

f9

Laat zien dat je al  genoeg uitgeslapen bent om te spelen

f10

Enkele uren later geef je hen even hun zin en ga je toch poseren

f11


Niet te lang hoor want je hoort de zee net achter je roepen en tja daar moet je net toch iets beter naar luisteren.

f12

Alhoewel wees altijd op je hoede want voor je het beseft maken ze een wind tzu van jou

f15

Na een uurtje hoor je plots je baasje zeggen :"het is te koud wij gaan terug naar het hotel"  Daarom moet je gaan smeken om langer te blijven. 

f18

Als dat niet helpt ren je voor je leven !

f13

Zoek een plaatsje om je te verstoppen

f14

Want voor je 't weet zetten ze je gewoon onder een koe

f17

Tja en als je zo veel moet leren op enkele dagen zou je voor minder aan de drank geraken zeker

f16

Zo ikke ga nu verder slapen want ikke heb hier geluisterdvinkt enne 'k hoorde al datte wij volgende week weer paar keertjes daar gaan slapen inne hotelleke.  Hopelijk pikt de paashaas de zee nietes mee enne laat hij ook nog stukjes strand liggen.

12:35 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (8) | Tags: hond, shih tzu, hotel, cadzand, duvel, wind, paasbloemen, zee, strand |  Facebook |

Commentaren

Leuk zo'n vakantie! Het leek toch super leuk daar in Catzand. Op de foto's te zien hebben jullie er met volle teugen van genoten.... en de baasjes hebben zich blijkbaar ook niets tekort gedaan.....

Gepost door: Monique | 19-03-08

Ziet er naar uit dat jullie hebben genoten, overtuig het vrouwtje maar om snel terug te gaan om verder te genieten,
groetjes vicky

Gepost door: Vicky | 19-03-08

Hallo Wat een dotjes zijn jullie zeg :-)
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 19-03-08

amaai zo schoon poseren ons Milo zou dat waarschijnlijk niet zomaar doen. En groot gelijk dat ge wilde gaan uitwaaien, wat is er gezonder dan een frisse neus halen op een frisse ochtend aan de frisse zee?!?!

Gepost door: Patsy | 19-03-08

Chris Laika en Chesco Dat is wel leuk hé om mee te mogen naar het zeetje,je hebt heel mooie foto's gemaakt.Maar defoto van die duvel dat was toch geen drank voor de hondjes zeker,daar hebben jullie toch van afgebleven.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 19-03-08

Amaai seg... dat moet daar wel heel leuk geweest zijn hoor! Jullie hebben zich blijkbaar heel goed geamuseerd eh! Groetjes, Kristel.

Gepost door: Kristel | 20-03-08

Hihihi jullie zijn echte "zee"honden ;-)
wij houden ons nu een beetje kalm, want lily heeft vrouwtje een paar dagen geleden bijna in de kliniek geholpen ... uitleg volgt !

Gepost door: Miss Poppy & Tiger Lily | 20-03-08

Amaaaii, Chesko, dat jij dat mag? Gisteren deed ikke happen naar mijn Vrouwtje en die hapt gewoon terug! Nee, jij moette mij niet uitlachen hoor, dat heeft mij al bijna ene keer mijne neus gekost. Maar krijg jij dan geen hele grote uitbrander als jij iets pikt? Hihi, Chester heeft een speeltje vanne tafel gepakt en ik vrees dat hij dat ná pasen nog moette horen. Dus ik denk datte ikke er mar nie aan ga beginnen. Lust jij bier??? Ajakkes daar moet ikke altijd heel hard van proesten en Baasje maar lachen.
Zeg, veel plezier hé daar bij die katten op het strand, ik poot voor jullie datte jullie mooies weer hebbe!
Vele Nuffeltjes vanne Nokkie

Gepost door: Anoki | 21-03-08

De commentaren zijn gesloten.