27-03-08

Joepieeeeee

Chesko denkt meneerke paashaas isse blog komen lezen enne heeft daarom rappekes gekomen voor wij naar katten inne zand gingen.  Maar nee zotteke, wij moesten gewoon nog eventjes wachten op ons baasje.  Alhoewel pfff jij zat zo te wachten maar wie kon er overal gaan zoeken of er al een kadootje en paaseitjes lagen ?  Juist ja : moi

LAIKAREMORK

Ik ben zelfs in de aanhangwagen van ons baasje gaan kijken maar er lag niks, 0,0, ne rien de knots.  Puh Laika jij hebbe nietes goed gezocht hé !   Hela manneke ik kan zelfs bewijzen dat ik gegraven heb in de sneeuw hoor.

SNEEUWGEZICHT

Het was gewoon véél te koud voor de paashaas denk ik.  Alhoewel vriendjes die kleine is stom, niet te doen.  Mhr ligt daar te ronken tegen 100 in d'uur en toen ik terug binnen kwam schrok ik enorm want de paashaas was gewoon via de voordeur naar binnen gekomen.

PASENBLOG

Ja wasse welles super Laika, zo veel lekkere koekjes alhoewel ikke vertrouwde spelletje nietes hoor.  Paashaas speelde fopspelletje met Chesko.  Chesko denkt datte isse lekkere chocolade eitje zoals vanne kindjes maar hmm rook toch maar welles heel  verdacht.

CHESKOSNUFFEL

Alhoewel ikke nietes veel tijd had omme te snuffelen hoor, nee koek riep heel hard "Chesko kom mij opeten" enne isse veels te lekker om lang te laten wachten.

CHESKOKOEK

Ik had veel meer sjans, dat paaskonijn was zijn worteltje vergeten.  Pech onderweg want dat worteltje was dus gewoon van mij.

LAIKAWORTEL

 Volgens ons vrouwtje zijn worteltjes gezond.  Awel vanaf nu wil ik elke dag wel een worteltje eten want deze smaakte verdacht veel naar de heerlijkste koekjes van de hondenbakkerij en daar zeg ik geen neen tegen.  Ikke moet ook vertellen dat ikke echt nietes meer boos ben op fophaas die namaak eitje geeft.  Isse superleuk speeltje en isse vanaf nu mijn dikke vriend.

CHESKOEI

Erna volgden nog vele leukere dingen maar die vertellen wij volgend keertje.  Wij zijn nog maar net thuis en nog héél moe dus 't is hier nog eventjes rusttijd.

11:49 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (8) | Tags: hond, shih tzu, pasen, paashaas, kadootjes, hondenbakkerij |  Facebook |

Commentaren

Chris Laika en Chesco En hebben jullie de katte in het zand gevonden ,of hebben jullie het verkeerd begrepen en was het een uitstap dat baasjes met jullie deden naar Cadzand.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 27-03-08

Chris, Laika en Chesco, Hier is het echt geen weer om met een langharige shih-tzu naar buiten te gaan. Anastasia is de laatste weken een echte zetelhond geworden. In tegenstelling met de andere honden wil ze geen hondensnoepjes.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 27-03-08

hier weinig paasdinges,,,, wel sneeuw .... leuk ....enne mijn verjaardag natuurlijk... toch ben ik beetje jaloers op die paasspullen ... snif...

Gepost door: Miss Poppy & Tiger Lily | 27-03-08

zeg dat was wel plezant buiten, maar binnen toch lekkerder he
Dikke knuff Chaplin

Gepost door: viv | 27-03-08

Jullie werden blijkbaar weer heel goed verwend door meneer de paashaas eh!

Gepost door: Kristel | 28-03-08

Mooie kussentjes de paashaas heeft echt zijn best gedaan bij jullie
groetjes en nog late paasknuffels Vicky

Gepost door: Vicky | 28-03-08

Hela, Chesko, grote vriend.
Wij hebben helemaal nietes gehad van Paashaas, maar hij had wel een drukke dag voor ons. Eerstens gingen wij naar Opa en Oma knot. Toenes gingen wij 's avonds weer vroeg weg en dat isse raar! Maar bij ons huis was daar mijn grote mensenvriend.... Dat was tof joh!! Dus ons Vrouwje heeft veel te vertellen! Doet jullie servermeneer het weer? Doet hij nou weer luisteren naar jullie Vrouwtje en doet hij nou wer heel snel de woordjes brengen van jouw Vrouwtje naar ons toe? Wij zijn wel heel nieuwsgierig hoe het bij de katten in het zand was.
Salukkes Chesko, veel knuffeltjes voor iedereen!
Anoki en aanhang.

Gepost door: Anoki | 28-03-08

Chris, Laika en Cheko goede avond... ik leef met jullie mee...het leven van troetelhondjes kan hard zijn en zeker met zo'n bazinneke....veel sterkte ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 04-04-08

De commentaren zijn gesloten.