14-04-08

Een rotkado !

Voor wij naar minivakantie vertrokken hoorde we ons vrouwtje zeggen dat ze ons badjasje beu was.  Ze had het ooit van de kindjes gekregen maar het was te groot.  Joepieeee dachten wij want dit was 't allerbeste nieuws sinds tijden.  Elke week moeten wij immers in bad en dan moeten we in ons badjasje wachten tot de volgende klaar is.  Wij hebben bibberdiploma zegt vrouwtje altijd hé Laika dus zonder jasje voor bad konden wij nietes meer in bad.  Wasse hele grote feest voor Laika enne mij hoor.  Tot manneke van de post kwam.  Bracht pakje helemaal van inne Amerika, ikke is altijd blij met kadootjes maar deze keer wasse help.  Kijk zelf isse keertje waarom ikke nietes blij ben met pakje.

BADJAS VOOR

Zien jullie goed ?  Isse dus megaramp !  Isse zo maar nieuwe badjas.  Iedereen zegt oooh isse kjoet. 

BADJAS ACHTER

Heuhhh hoezo kjoet ?  Niks te kjoeten isse stomme jas want wij voelden al aan onze pootjes, er zou iets volgen.  Enne ja onze voelsprieten hadden ons deze keer ook niet bedrogen want lap voor we 't wisten vlogen we weer maar eens in bad.

INBAD

Wij haten bad, isse echt nietes leuk !  Isse zeker en vast nietes nodig hoor, wij zijn propere hondjes.  Vrouwtje zegt ikke heb bewijs jullie zijn modderhondjes.  Ze nam rappekes plaatje vanne modderwater.

BAD

Wasse eerst vergeten om plaatje vanne water te nemen dus ikke denk isse valse foto.  Vrouwtje giet gewoon eerst proper water weg enne houd dan alleen maar vuile water bij om foto te nemen.  En zeggen jullie nu zelf, zo vuil is dat water toch nietes zeker ? 

13:33 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (18) | Tags: shih tzu, hond, bad, badjas, kado, hondenkleding |  Facebook |

Commentaren

Ha ha ha ... twee natte kiekens ... samen in bad En wat een vuil water ... ha ha ... dat is zeker van bij de kippen te lopen.
Met jullie badjasjes aan zijn jullie o ..zoooo schattig! Nog een brushing en een strikje , ziezo ... klaar om op stap te gaan.
Maak er een spetterende week van en laat de kippen met rust hé.

Gepost door: Chris | 14-04-08

Chris Laika &Chesko Weten jullie wat ik denkt ,dat jullie twee bofkonten zijn jullie zien er echt zo schattig uit met jullie badjas aan.Ik zou ook wel hondje willen zijn en bij jullie komen wonen en natuurlijk spelen met jullie.Groetjes

Gepost door: Jeske | 14-04-08

Chris, Laika en Cheko schattige badjasjes...maar het bad zullen jullie liever zien zonder water...en die schoolbanken ken ik nog hoor ! Maar zoals ik al hoger las...jullie zijn inderdaad ' bofkonten ' ....fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 14-04-08

Zo'n mooie badjasjes ... Hmm ... ik denk dat jullie liever droog water zouden hebben ;-)
Knuffelkes en lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 14-04-08

Bedankt voor je bezoekje aan Fango’s weblog. 30 mei is alvast op onze kalender aangestipt ..... Tot de volgende ....

Gepost door: Fango | 14-04-08

Chris,Laika en Cheko Wat zien jullie er schattig uit met jullie badjas aan.
Altijd luisteren naar het vrouwtje!
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 14-04-08

amaai ni vuil, waar hadden jullie ingezeten.??? Ik vind jullie beide ooooo, zo lief en schattig.
Dikke knuffel van jullie vriendje Chaplin en zal jullie goede raad opvolgen hoor
xxx

Gepost door: viv | 14-04-08

Hallo ! Echt leuke foto's !


Nog 'n gezellige avond en tot 'n volgende keer !

Gepost door: Jeroen | 14-04-08

amaai heykes
wel mijn water was net zo , oeioei
maar het bad vind ik heerlijk hoor , al dat lekkere warme water over mn vachtje , moet ik dan lekker zelf niet doen he ,hihihi
alleen vind ik de droogzoemer vreselijk , zoveel lawaai ,ahhhhhhh
en dat jasje is echt wel kjoet se , als ge het niet meer wilt stuur maar op se , maar wel de prins he

Gepost door: thor | 14-04-08

zouw de mijn niet durven bij de kippen te zetten???
schatig zijn ze wel jouw rakertjes
groetjes Sien

Gepost door: Sien | 14-04-08

Knap ! zo'n badjasjes !! maar niet voor ons ... hihihi ... amaai 't is te hopen dat vrouwtje dit ook niet leuk vind want dan lopen wij binnenkort ook zo rond ....

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 14-04-08

wow, een hondenliefhebster;-))) Mooie honden heb je ! En heel fotogeniek !
ik wou dat ik ook zo'n mooie badjasjes had voor mijn 2 oudjes;-)))
eff een bedenking, goed bedoeld zenne, maar mogen deze rassen alle weken in bad? mij is altijd gezegd dat een hond niet teveel mag gewassen worden, kwestie van huidsmeer. al kunnen mijn 2 golden retrievers ook regelmatig een bad gebruiken (zucht;-))) Maar ik hou het toch bij ne keer of 3-4/jaar. als het zonneke buiten schijnt vinden ze het heerlijk om op het terras gewassen te worden....maar 't zijn grote loebassen ook hé de mijne !
Bedankt voor je bezoekje trouwens. Nog een hele fijne avond, groetjes !

Gepost door: Nicole | 14-04-08

*** Mooie hondjes heb je daar ..
DAnkje voor je reactie
Lieve groetjes

Gepost door: marc | 14-04-08

ze zijn toch zo mooi met hun badjasjes
ik zou het niet moeten proberen met ons vadrouille maar ja die gaat zo veel niet in bad hé
een hele fijne dinsdag

Gepost door: callemie | 15-04-08

Vies? Vies? Wat vies? dat valt toch nog wel mee!?? ;)

Gepost door: Yolanda | 15-04-08

Ja, honden in bad doen, daar kennen wij hier ook alles van. Erkan kreeg niet iedere week een bad, maar dat was ook iedere keer weer een feest. Gelukkig was Erkan een hond die alles deed om aandacht te krijgen, en aangezien je véél aandacht nodig hebt om een hond in bad te steken en toch je badkamer nog enigszins toonbaar te houden, viel dat al bij al nog mee. En achteraf is hun pelsje ook zo zijdezacht hé. Een badmantel had Erkan niet. Misschien een ideetje voor de volgende hond :-)

Gepost door: Fonzie | 15-04-08

:-) schattig hoe ze eruit zien in hun badjas !!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 15-04-08

uehm niet te geloven! Zo zwart dat water! Vrouwtje moet jullie écht wel heel graag zien om dingen uit Amerka te laten overkomen!!!
En zeg nu zelf, zo'n vuile vieze beestjes dat gaat toch niet hé! STraks komen Sien en Maria, dat is volgens mij veel erger!!!

Gepost door: Patsy | 15-04-08

De commentaren zijn gesloten.