30-04-08

Pure discriminatie

Pfff isse hier nietes meer leuk, vrouwtje isse racist geworden.  Jaja een shih tzuraccist.  Ze had al hele lang gezegd dat ze plastieke schoenen ging kopen met gaatjes er in om te gaan wandelen.  Hoe stom isse dat nu gaatjes inne schoenen ?  Kunnen engeltjes echt welles zo inne plassen hoor.  Zijn schoenen vanne krokodil heb ikke gehoord.  Hihih zotteke dat zijn crocs en die hebben niks met een krokodil te maken.   Vrouwtje heel lang gezocht achter iets om 1 gaatje te vullen en was toen zo hele vele blij.  Zij maar lachen en zeggen nu heb ikke altijd jullie bij mij.  Maar isse vals hoor !  Zij heeft alleen maar Laika bij, nietes Chesko want Chesko isse nietes zwart en wit.

SHIH TZU

Ikke is toerke rond huis gaan doen en jaja jullie geloven nooit maar meeste stenen hondjes isse zwart en wit hier.  Isse een echte schande !  Daarom is ikke met planneke begonnen.  Ikke ga schoenen altijd schaken, zal vrouwtje leren om racist te zijn. 

Cheskocrocs30april08

Maar heuhhh wie krijgt er hier nu elke keer onder z'n pootjes denken jullie ?  Ja ikke, is nog vele erger.  Ikke mag schoenen niet schaken, ikke moet netjes laten staan.  Vrouwtje zegt isse nietes mogelijk anders pik jij toch geen schoenen.  Zucht zucht zucht vrouwtje snapt echt nietes dat ikke nietes akkoord ga met racisten.  Dus ikke ga vanaf nu echt inne staking !  Maar heuhhh jullie moeten nietes staken hoor, jullie kunnen nog gewoon de awards verdienen.

10:47 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (9) | Tags: shih tzu, hond, crocs, racisme |  Facebook |

Commentaren

Groot gelijk dat je schoenen schaakt! Zo'n discriminatie! Mijn vrouwtje heeft ook crocs. Allez, namaakcrocs van 4 euro uit de Blokker, die ze alleen draagt om naar de fretjes in de tuin te lopen :-)

Gepost door: Fonzie | 30-04-08

'tja, dan wilde nog verder staken. Zie dat het verkeerd afloopt en we ontslagen worden pfff. dan staan we daar he.
Ja, ik vind dat nu ook niet erg hoor. Ze hebben nog zoveel schoenen schoenen he. Eeentje meer of minder pfff. die mensen he.

dikke knuffel he maatje

Gepost door: viv | 30-04-08

Hé mischien moet je eens een paar fabricanten aanschrijven het vrouwtje kan er misschien ook niet aan doen als er in de winkel geen andere beeltjes of figuurtjes te koop zijn,
groetjes Vicky

Gepost door: vicky | 30-04-08

Ik moet toegeven dat ik niet echt begrijp waarom jullie schoenen willen schaken ?? Lily doet dat ook altijd ... vrouwtje heeft ook van die crocodingen willen kopen, maar heeft het iedere keer niet gedaan omdat ze dacht dat Lily die de eerste dag in flarden zou vermalen tot plastieke bolletjes .... enne Chesko niet treuren maatje, van mijn bruin kleurtje en Lily's koeie-imitatie bestaan ook namaak-hondjes snif, snif..

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 30-04-08

wat leuk! zouden ze dat van cavaliertjes ook hebben? Zou moonray de max vinden. Idd is wel een beetje racistisch van vrouwtje alleen maar aan laika denken ...

Gepost door: Patsy en Milo | 30-04-08

Chris, Laika en Cheko morgen is het één Mei...dus absoluut opstappen in de stoet !! En u laten horen....fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 30-04-08

Hier laten de honden mijn schoenen met rust omdat er genoeg speelgoed op de grond ligt.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 30-04-08

Chris Laika &Chesko Onze Charly die gaat s'avonds altijd als baasje zijn schoenen afdoet baasjes pantoffels halen en voor hij ze naar baasje draagt doe hij er eerst een rondje mee in huis, en daarna gaat hij er mee naar baasje ,en dan verdient hij een snoepje.Ge moet dat ook eens proberen mischien krijgt je dan ook een lekker snoepje in plaats van onder je pootjes te krijgen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 01-05-08

Je hebt nog geluk dat de schoenen alleen maar geschaakt worden. Ze blijven tenminste nog heel!

Gepost door: Martine | 02-05-08

De commentaren zijn gesloten.