04-05-08

Zo veel zon is iets minder leuk

Wij vinden het zonneke superleuk maar 't heeft ook z'n mindere kantjes.  't Is dus gedaan met aan 't zeetje te gaan wandelen want wij hebben het véél te vlug te warm.  Daarom besliste ons vrouwtje om met ons naar het bos te gaan vandaag.  Lekker veel schaduw onder al die bomen zei ze ons.  Ja tarara Laika isse nietes zo isse best nog hele vele warm hoor.  Ikke is nu zelfs te lui om veel te krossen, dit isse alleen maar hangweer.  Maar Chesko toch ik heb toch wel effekes gekrost hoor. 

LAIKAKROST

Jaja maar toch ook nietes zo lang als anders hé Laika, jij wasse ook rappekes moe vanne zonnetje.  Ok 't is al goed kleine ik geef al toe dat ik te pas en te onpas effe ging rusten en ging liggen waar ik zin in had.

LAIKALIG

En dan nog ben ik véél slimmer dan jij hoor kleine !   Heuhh waarom isse jij slimmer Laika ?  Alé Chesko jij gaat dan nog altijd flak in 't zonneke liggen man, dat is pas oliedom zijn.  Isse nietes waar Laika, Chesko vind springen op en af stammekes van bomen gewoon super leuk.  Alleen was ikke vandaag beetje luiwammes en had ikke nietes veel zin.  Dus ikke ging er alleen maar op tot vrouwtje zei alé komaan.

CHESKOBOOMSTAM

Dus vanaf nu zijn wij klein beetje gestraft.  Isse echt nietes leuk hoor maar vrouwtje zegt isse beter zo.  Nu gaan wij alleen nog maar wandelen asse zonnetje slaapt en zolang zonnetje prikt krijgen wij lekkere koelhalsband aan.  Ikke is welles blij met koelkastvierwielenmonster Laika anders waren wij zeker gekookt asse we mee reden.  Hoezo een koelkast Chesko ?   Awel ja Laika auto heeft toch machientje om koud te maken.  Hihihi slimmeke dat is gewoon airco.  Hmm ikke jullie geheimpje vertellen ?  Isse nietes omdat wij nu warm hebben dat ikke al mijn kuren ga vergeten hoor, nee nee nu heb ikke lekker veel tijd om na te denken wat ikke weer kan uitspoken.

 

12:58 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (4) | Tags: shih tzu, hond, warmte, wandelen, domein zorgvliet, koelhalsband |  Facebook |

Commentaren

oei hebben jullie nu al zoveel last van de warmte? Amaai het zal nog heet worden onder jullie gatteke, de zomer moet nog beginnen. Ja airco in de auto is wel handig hé anders gaan we zweten gelijk ne zot.
Maar bos is ook leuk hoor en de zee in de vroege avond, heerlijk! Veel minder volk dus ook weer handig voor ons en heb je toch te warm, dan kan je een beetje afkoelen in de zee.

Gepost door: Baasje | 04-05-08

Ja ik kan ook niet zo tegen de warmte wij gaan zo vroeg mogelijk smorgens en zo laat mogelijk savonds wandelen en ze voorspellen een hele week van dat warm weer dat beloofd,
pootjes Dreyfus

Gepost door: vicky | 04-05-08

Chris Laika &Chesko Maar in het bos een goede wandeling doen en eens goed crossen is toch ok leuk,Wij gaan in juni voor een weekje naar zee maar onze Charly ga dan in een hondenhotel, waar hij toch veel wandelingen mag maken.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 04-05-08

Ikke heel de dag in ze zon, ben net ne zonneklopper als het vrouwtje.
knuffel van jullie maatje

Gepost door: viv | 04-05-08

De commentaren zijn gesloten.