07-05-08

Kraker gesignaleerd

Weten jullie nog dat wij een huisje kregen van ons vrouwtje ?

LAIKAHUIS

Dit zou "mijn" huisje worden wat ik super vond alleen is het iets te groot waardoor die kleine er natuurlijk ook in kan om mij te komen plagen.  Een echte dame als ik heeft nood aan privacy dus moest er een oplossing komen.  Gelukkig waste ons vrouwtje ons kroonmandje verkeerd waardoor 't zo wat heuhhh kleiner werd en rare vormen kreeg.  Wat was ik blij met het kadootje dat ons vrouwtje mee bracht voor mij.

LAIKAHUISMAAN

Voila mijn eigen huis waar die kleine gelukkig niet in kan.  Zalig vind ik het en vooral supersjiek want nu schijnt jantje maan de hele tijd voor mij alleen.  Omdat ze hier geen roomservice kennen moest ik wel effe weg om wat te drinken.  Julie raden nooit wat er gebeurde.  Mijn mooie huis werd zo maar gekraakt door die kleine.

CHESKOHUIS

Puh ikke heb nietes huis gekraakt ikke heb alleen effekes geleend om te zien of ikke ook kan rollebollen inne huis.  Hihih jaja en of je dat kan Chesko, dat hebben we gezien.  Die kleine gaat zo wild in mijn huis rollen dat hij gewoon met huis en al overkop gaat.

HUISVALT

Hela moete nietes lachen hoor Laika isse atractie zoals op kermis.  Tweevoeters betalen vele centjes voor naar meifoor te gaan en ikke mag nietes mee dus moete ikke zelf meifoor hier maken.  Hihihi jaja zo blij keek je toch niet toen ons vrouwtje een foto van je toeren kwam maken Chesko.

OVERKOP

Jij snappe er nikske van Laika ikke wist opeens waarom ikke platsmoeleke heb hoor.  Toen jullie klaar waren met lachen en ikke recht geraakte wist ikke weer waarom ikke platsmoeleke heb.  Isse van altijd voordeurke dicht te doen voor Chesko's neus.

PIEPCHESKO

Ikke kon nietes eens meer buiten door deurke.  Hihihi Chesko zotteke dat is toch geen voordeur maar gewoon een kussentje en eigenlijk hoor je daar gewoon op te liggen man.  Pfff isse saai netjes oppe kussen liggen Laika ikke doe liever rollebolle enne meifoor huis. 

05:25 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (12) | Tags: shih tzu, hond, huis |  Facebook |

Commentaren

*** Amaaii..Ook vroege vogels..euhh hondjes,haha
Fijne woensdag

Gepost door: marc | 07-05-08

Leuk huisje, ik wil er ook zo ééntje !! Zal dringend aan vrouwtje mijn bestelling moeten doorgeven !! Ze kan er maar beter 2 bestellen want ik denk dat Lily het mijne ook in beslag zal nemen !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 07-05-08

Dat is daar precies ook altijd nogal een leven in huis. Tja, 't is zoals ze zeggen hé: weggegaan is plaats vergaan... :-)

Gepost door: Fonzie | 07-05-08

Goeie morgen ! Inderdaad dat ziet er daar een leuke attractie uit ! En plezier voor hen gegarandeerd !

Prettige dag en tot op de Paulusfeesten !

Gepost door: Jeroen | 07-05-08

haha met die 2 castaards is het plezier gegarandeerd zie ik euh lees ik hihihi
draadjes uithalen was geen plezier maar nu zijn we er van af hé
liefs

Gepost door: callemie | 07-05-08

tja weggegaan is ..... Ziet er echt tof uit, toen ik klein was pikte ik altijd het katten mandeje in dat lag ook veel knusser dan mijn eigen mand, pootjes Dreyfus

Gepost door: vicky | 07-05-08

Goedemorgen kapoenen :-) Ik ga hier ook altijd met een lach weg, zenne.
Geiet van jullie huisje :-)
Dikke knuf en lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 07-05-08

Chris Laika en Chesco Dat zijn eigenlijk echt twee deugnieten, die maar kattekwaad uithalen.Ik denk dat ge veel plezier aan die twee rakkertjes beleefd.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 07-05-08

Chris, Laika en Cheko dat is nogal durven...een huis kraken...en dan nog met zo'n hitte...en het drinken staat klaar ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 07-05-08

Chris Laika en Chesco Dat probeer ik zeker te doen,met zo een mooi weer zalig genieten ervan.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 07-05-08

wat een toestand met dat huisje.... de kat zal blij zijn dat hij maar alleen is als huisd ier!!!!!hij heeft een mand en ligt er niet eens in.....
leuk hé die lampe berger... Ik heb eer nu 6 staan en moest stoppen aleer het hele huis volstaat...........hahaahha
welke geur heb je gekocht?? Ik heb amber
groetjes

Gepost door: Anita | 07-05-08

Chris, Laika en Chesko, Mooi om die twee bezig te zien. Een groot huis en een buitenverblijf... dat is pas luxe!
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 07-05-08

De commentaren zijn gesloten.