01-06-08

RIP Nijntje

Onze vrouwtje had eindelijk kast met kleertjes uitgemest enne onderin kast vond ze nog plasiek zakje.  Isse nog van als zij dacht aane nog extra mensenpup in huis te halen.  Zak zat vol mooie speeltjes vanne Nijntje.  Vrouwtje wist al perfect oplossing voor want ze ging het aan een ander mensenpupje geven.  Ja hallo vrouwtje isse welles vergeten dat ikke veel vanne nijntjes hou.  Toen jantje maan al lang aan hemel stond is ikke stillekes 1 nijntje uit zak gaan pikken.  Ikke doe wel stillekes hoor want anders is vrouwtje wakker.  Deze ochtend vond vrouwtje allemaal hele vele rare dinges in de kamer.

PLUCHE

Waarom weet ikke nietes echt maar vrouwtje zei direct Chesko wat heb jij weer uitgespookt ?  Ze dacht dat ikke mijn beer kapot had gedaan maar ikke is echt nietes zottekes hoor.  Ikke ga nietes mijn beer naar eeuwige jachtvelden helpen, isse mijne allerbeste vriendje.  Vrouwtje kon nietes bedenken wat het dan welles was.  Ikke wou nog zeggen isse sneeuw maar dat wilde ze dus weer nietes geloven.  Vrouwtje zegt altijd hele fier tegen iedereen die wil horen "mijn hondjes beten nog nikske kapot"  Toen vond ze Nijntje.  Ikke kreeg direct naar mijn pootjes want ikke had naar het schijnt nog wolleke inne haartjes hangen.  Ja seg kan ikke niets aan doen want misschien isse wolletje zo maar inne mij gekropen zonder vragen.  Enne ikke wou Nijntje alleen maar keertje helpen.  Wasse veel te dik dus ikke vond Nijntje moet op dieet.

NIJNTE1

Omdat ikke slimme jongen ben enne voor nijnjtesdokter wil studeren heb ikke ook mijn eerste oogoperatie inne 1 keer gedaan.  Ikke moet toch hele vele oefenen zekers.  Denken jullie dat vrouwtje daar begrip voor heeft ?  Nee niks, 0,0, ne rien de knots begreep ze er van.  Alleen moet ikke nu vele beter planneke bedenken want inne zak zitten nog nijntjes alleen kan ikke nietes meer aan zak geraken.  Isse hier soms collegahond met lange poten die kan komen helpen ?

 

15:31 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (17) | Tags: shih tzu, speelgoed, nijntje, stuk bijten |  Facebook |

Commentaren

ocharme Nijntje is niet meer :-)
vrouwtje kan ook nie veel verdragen hé :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 01-06-08

ohhh stoute hondjes , nijntje pijn doen
wel grappig se hihihi
groetjes van thor

Gepost door: thor | 01-06-08

hahah das een serieuse liposuctie dat je daar gedaan hebt docter!!!!
één nijntje is genoeg zeker?????
kapoen

Gepost door: callemie | 01-06-08

Chris Laika &Chesko Dat kan onze Charly zo goed zulke watjes uit zijn mand halen of mousse,maar dat doe hij gewoon omdat hij geen aandacht krijgt als er bezoek is, wij hebben ook al geprobeerd met een varkensoor te geven dat hij daar kan op bijten.Ik mag zelfs niet samen met mijn man zitten te praten dat kan hij ook al niet verdragen.Ik ben zijn vrouwtje en ik moet mij alleen met hem bezig houden.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 01-06-08

Je was een klein beetje ondeugend maar zeker niet stout
Je wilde Nijntje toch gewoon helpen??Ja toch?

Gepost door: mireille | 01-06-08

ach jij wilde natuurlijk nijntje als speelmakker...wel een beetje hevig te werk gegaan he :_)

Gepost door: viv | 01-06-08

Rip Google??? Mijn konijn Google moet dus niet op bezoek komen :-) Om mijn honden te socialiseren met een konijn heb ik een Vlaamse reus gekocht.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 01-06-08

neenee geen laddertje nodig
je krijgt er zo wel hoor trouwens vadrouille eet dat ook heel graag!
tot straks
liefs

Gepost door: callemie | 02-06-08

ooooch jij werd nijntje afgenomen? Ocharme! Nijntje wilde ook doktertje spelen, niet?

Mijn bazinneke heeft met gisteren ook betrapt! Ik had gezien dat ze na de hondenschool haar zak op de grond had laten staan, en ik wist maar al te goed dat daar allerlei lekkers in verstopt zat. Ik ben dan heel voorzichtjes naar de zak geslopen toen mijn baasjes naar tv aan het kijken waren. En lekker dat het was! Maar het bazinneke had al vlug door dat er een reden moest zijn waarom ik niet keppe deed bij haar voetjes... Dus het plezier was maar van korte duur, maar het was toch lekker hoor :-)

Gepost door: bobke | 02-06-08

Zo hadden wij hier vroeger een aap, na een aanval van Erkan zag die er ook ongeveer uit als Nijntje :-)

Gepost door: Fonzie | 02-06-08

Chris Laika en Chesco...goede avond eigenlijk oefenen de toekomstige specialisten ook op poppen en dan op dode lichamen...en dan volgt de maideningreep...en dan dien ik liever niet als slachtoffer....fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 02-06-08

Arme Nijntje.. Haha..ondeugende hondjes ! Liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 02-06-08

Hihi, dit deden wij dagelijks! Maar nu krijgen wij niets meer en ook kunnen we nergens bij.... is wel flauw hé! Nu krijgen wij alleen anti-kapot maak speelgoed, maar soms lukt het toch nog om het kapot te krijgen :)
Ons Vrouwtje vraagt of jouw Vrouwtje de mail hebt ontvangen? Ze snapt wel als er even geen tijd is om terug te schrijven hoor, jullie zijn ook allemaal zo druk met de Snuffeltocht, maarre ze kreeg ook geen ontvangs bevestiging.
Of zijn jullie weer naar zee toe met Baasje en Vrouwtje? Jullie hebben het wel gezellig hé, zo met z'n allen!
Maarre Nokkie vind geen goed idee, voor mensenpup, die doen alleen maar stinken en huilen.
Isse veel leuker zo! Gelukkig hierzo ook nie mensenpup hoor, anders had ikke vast nie moge blijven.
Knuffels daar van Luitjes vanne hierzo.

Gepost door: Inya, Chester en Anoki | 03-06-08

I'm back Dus nu kan ik weer alles zien hé Chesko...en wat jammer toch dat je Nijntje nu naar de eeuwige jachtvelden is!
Maar je had toch pas nog maar lekker gegeten...op de verjaardag van Laika!
En moet jij dan niet een beetje vermageren...dat zal wel niet hé...want jullie rennen nogal wat af dus hebben jullie een mooie slanke lijn.
En stout ben je niet hoor...alleen een leuke kapoen hé!
Bedankt voor jullie lieve woordjes op mijn blogje...en ik ben wel blij dat ik jou niet heb als dokter want dan lag ik misschien nog plat in mijn bed en nu ben ik al veel beter!
Nu moet ik gaan kijken naar mijn 4 kittens hoor want ze zullen al terug honger hebben!
Groetjes en een likje!

Gepost door: Veerle | 03-06-08

oei oei toch ni gestrafd hé
waar blijven jullie
morgen ga ik lekker voor 2 dagen naar zeeland !
effe uitwaaien
dadakes en dikke knuf

Gepost door: callemie | 03-06-08

Amai da moet ik niet proberen zene. Vrouwtje heeft al haar pluche beestekes boven op de kast gezet. En nikske voor mij. Dus eigenlijk zijde gij een voorbeeld voor al ons honden die het niet kunnen. Doe zo voort zou ik zeggen. ;)
Groetje en die patéekes zagen er lekker uit. MMjam

Gepost door: Raf, hondje van Ilse | 03-06-08

hahaha, zo ken ik er nog eentje, en dan het leifst ergens in een hokje lekker doorbijten. hahaha. Je hebt gelijk chesko, dat is sneeuw!!! Zo moet ik er van sjuul ook nog ergens eentje hebben, bij de gouwe oude. doeiiii

Gepost door: Jeany | 05-06-08

De commentaren zijn gesloten.