06-07-08

Zij gaan ons adopteren

Pffff gisteren kregen wij echt wel rotnieuws te horen.  Vrouwtje deed al een hele tijd geheimzinnig en ik snapte er niks meer van.  Bovendien ging ze opeens allemaal nieuwe spulletjes kopen voor de grote reis.  Oh niks aan want reizen vinden wij wel super natuurlijk.  Alleen mogen wij deze keer dus wel niet mee hé !  Dat is gewoonweg vreselijk, wij moeten thuis blijven.  Volgens ons vrouwtje ben ik een dramaqueen en moet is het echt niet zo erg.  Eerst komt Dixie hier logeren om voor ons te zorgen.  Hela maar ikke vind Dixie welles super hé Laika, Dixie kan uit fles drinken.

DIXIEFLES

Jaja Chesko maar Dixie kan toch nooit Duck uit de diepvries halen hé en ik wil best met Dixie gaan wandelen maar normaal mogen wij niet alleen een stapje in de wereld maken.  Laika jij moete echt nietes panikeren joh, ikke hoorde al welles dat vrouwtje vanne Dixie enne Musti ook mee komt.  Isse Titi

TITI

Met die 3 zou ik écht nog wel kunnen leven, Titi ziet er supercool uit en was best lief tegen mij maar heuhhh weet je wat het allerergste is Chesko ?  Nee isse nog ietskes erger Laika ?  Ja tuurlijk wel Chesko want Hanne komt ook op ons letten hé.  Oh Hanne isse super Laika isse echt hele lieve tweevoeter.

HANNE

Pfff Chesko jij weet nog niet goed voor wat Hanne aan het studeren is zeker ?  Zij gaat dierendokter worden !  Denk is een beetje na man voor we 't weten liggen we op tafel om ons van kop tot teen te laten nakijken.
Pffff Laika jij isse echt welles tuttebel hoor want ikke heb zelf gezien dat jij welles vriendjes met Hanne bent en jij hele vele vleesjes van Hanne krijgt.  Zucht die kleine snapt er gewoon gene bal van.  Ik hoop dat ons vrouwtje dat gele-blauwe boekje met de tickets in nog verliest of dat we haar nog kunnen tegen houden.  Laika wanneer isse weer dat vrouwtje met baasje enne puppykindjes naar land vanne zonneke vertrekt ?  Awel Chesko vrijdag al man dus 't ziet er naar uit dat we niet veel tijd meer hebben om hen tegen te houden.  Isse alle sjans toch maar 10 daagskes Laika enne dan komt vrouwtje gewoon terug enne zijn wij weer beste vriendjes.  Pfff 10 dagen hmmm dat zijn er 9,5 te veel Chesko.

 

07:46 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (13) | Tags: shih tzu, hond, doggysit, reizen |  Facebook |

Commentaren

Amaai, da's minder goed nieuws hé dat jullie zo maar achtergelaten worden !!! Maar als ik de fototjes zie van jullie "oppassers" denk ik dat het wel mee zal vallen !! En anders, spring in jullie auto en kom af, mijn vliegtuig is besteld en dan vliegen we alle 4 jullie baasjes achterna !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 06-07-08

Dat is niet leuk he , dat jullie niet mee mogen .
Maar laat jullie maar lekker verwennen door Hanne , dan zal die 1O dagen vlug voorbij zijn .
Wij zijn er ook nog om jullie gezelschap te houden .
Vraag maar dat ze veel gaat gaan wandelen met jullie , dat vinden jullie leuk he .
Dan zal het ook vakantie zijn !!!!!!!

Roef & Oika

Gepost door: Roef en Oika | 06-07-08

Oei oei jullie zullen toch supper verwend worden wat kan daar mis mee zijn, enkel natuurlijk het idee dat ze jullie misschien als proefkonijnen ( of proefhondjes) gaat gebruiken zou ik toch ook protesteren, pootje Sammy

Gepost door: Vicky | 06-07-08

oei jouw vrouwtje ook weg. De mijne is net terug. Wij hadden ook een goede nana net als jullie. Dus 't zal wel meevallen he

Gepost door: viv | 06-07-08

Chris Laika &Chesko Dat is wel heel goed van jullie vrouwtje dat ze voor zo een goede oppas zorgt voor jullie als zij er eens tussen uit wilt zonder hondjes, jullie zullen dubbel verwent worden als ze na 10 dagen terug thuis komt.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 06-07-08

niet klagen hé
jullie mogen in jullie huisje blijven
en vrouwtje mag er toch eens tussen uit hé
en jullie gan het reuze hebben daar ben ik zeker van dada dikke knuf aan het vrouwjte en braaf zijn!

Gepost door: callemie | 06-07-08

Spijtig dat jullie niet meemogen,maar ik vind dat jullie baasjes de beste oplossing voor jullie heeft bedacht
Jullie zullen wel een leuke tijd met haar gaan beleven

Gepost door: mireille | 06-07-08

Hela...! Gun vrouwke toch ook eens iets hè...knuffel, prulleke.

Gepost door: nicole | 06-07-08

Ocharme, mogen jullie ook niet mee op reis? Ik werd hier ook alleen achtergelaten. Maar je hebt nog vier dagen om de ticketjes op te eten, te verscheuren of gewoon te verstoppen. En als het niet lukt: zo het huis even alleen voor jullie kan ook leuk zijn, hoor!

Gepost door: Fonzie | 07-07-08

Dank je wel voor je reactie op mijn blogje :-)
Mooi blogje heb je!
En wat voor schattige dotjes !!!

Gepost door: Zij | 07-07-08

Hé Kapoentjes Jullie zullen wel verwend worden :-)
Lieve groetjes en een extra dikke knuffel :-)

Gepost door: Rosita | 07-07-08

Jullie hebben nog geluk hoor! Sommige hondjes moeten naar een hondenhuis waar ze de hele vakantie in een kooi gezet worden.

Gepost door: Martine | 07-07-08

Het zal zó voorbij zijn! Jullie zullen het zien, die 10 dagen zijn in een wip voorbij en voor je het weet is het vrouwtje terug. Wedden dat zij jullie binnen de kortste keren ook ontzettend mist? Ook al is ze niet bij jullie ze zal héél veel aan jullie denken daar ben ik zeker van en als ze terug komt worden jullie extra in de watten gelegd....

Gepost door: Monique | 07-07-08

De commentaren zijn gesloten.