13-08-08

1-0

Joepieeee wij zijn gewonnen !  Al mijn eetkuren zijn echt niet voor niks geweest.  Eenden zijn om mee te spelen of om mooi in 't water te zwemmen dus ik snap echt niet waarom ik nog Duck zou eten.  Ik hoor jullie al denken dan maar brokjes.  Forget it !  Na 7 merken te proberen en er elke dag ander vlees tussen te doen had ons vrouwtje eindelijk door dat wij niets moeten hebben van die droge rommel.  Eindelijk kregen wij ons vrouwtje zo ver om volledig te gaan barfen.  Hoezo jullie weten niet wat dat is ?  Dat is écht het allerlekkerste eten van de hele wereld.  Alhoewel we moeten toegeven dat ons vrouwtje er vies van is en het degoutant vind maar wij zijn er zot van.  Elke dag krijgen we nu 2 verschillende soorten vlees van de kippen, de koe, het kalfke enne ja soms ook wel konijn en andere beestjes met pluimkes aan.  Het allerlekkerste vinden wij biefstuk, lever, pens enne hart. Gisteren was het de dag van de kip.  Ja isse lekker zo vleugels vanne kippeke hé Laika.  Ikke snap alleen nietes waarom vrouwtje ze eerst moet kloppen met hamerke.  Hmmm ok Chesko verklap dit nu niet hé vent maar dat is eigenlijk mijn schuld.  Ik ben een beetje te huhhhh gulzig als ik vleesjes krijg en ons vrouwtje is bang dat ik mij pijn ga doen aan die beentjes.  Is stom hoor want die beentjes zijn net zo goed voor onze tandjes en zolang ze niet gekookt of gebakken zijn zijn ze heel goed voor hondjes.  Mja ikke trok mij allemaal nikske van aan Laika ikke vond veel te lekker.  

VLEUGEL

Alleen heb ikke welles probleem hoor.  Soms wasse mes enne vork best betteke veel handig geweest.  Nu moet ikke allemaal met pootjes doen.

CHESPOOT

Het is te zien dat jij nog maar een klein ventje bent hé Chesko.  Ik eet dat zoals de groten.

LAIKANEK

Zelfs die vleugeltjes eet ik véél fatsoenlijker enne wat rapper op dan jij.

LAIKAVLEUGEL

't Is dus de hoogste tijd van de wereld dat jij fatsoenlijk gaat leren eten hé vent want voor we 't weten zitten we anders weer maar eens vast aan die Duck en dat wil ik dus écht nooit meer.  Ik heb zo hard moeten vechten om mijn zin te krijgen dat ik ze ook wel wil houden hoor.

 

06:47 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (13) | Tags: shih tzu, hond, barfen, duck |  Facebook |

Commentaren

't ziet er héél lekker uit, maar ik denk dat ons vrouwtje het even vies zal vinden als jullie vrouwtje !! Seg, is dat jullie vrouwtje's Lucy die in de nieuwsbrief van Sirius ter adoptie staat ??

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 13-08-08

Ewel... ik denk dat ik dat ook heel lekker zou vinden. Maar ik krijg zoiets niet van mijn vrouwke, zij vindt dat veel te vies, 'k zal aan 't zagen moeten slaan, of hongerstaking, of kennen jullie nog een andere methode...?
Pootje van Kyra den Beagle

PS: mag mijn vrouwtje jullie ook linken?

Gepost door: anita-angèle | 13-08-08

lekker he
wij barfen ook , die pottekes zijn voor niets goed
mila barft nu ook , wel lam voor haar dat ze vlug groeid
niets kan tegen een goed vleugeltje
smakelijk vrienden , ik ga ook mn buikje vullen krijg er honger van
dikke knuf van ons

Gepost door: thor | 13-08-08

eh wel ik leer bij
mij hebben ze gezegd dat je nooit kip (en dat vooral de beentjes hé) mocht geven aan een hondje wan t die beentjes splinteren en kunnen je pijn doen!
maar ja vrouwtje zal het wel weten zeker
allé tis al vrijdag hé nog 2 leer slapen en tis vrijdag
dadake en dikke knuf!

Gepost door: callemie | 13-08-08

wat een snoepers, jullie lijken wel leeuwen hihihihi

Gepost door: Viv,Chaplin&Staartje | 13-08-08

Chris Laika en Chesco Jullie hebben toch aan het langste eind getrokken,en je wordt dus weer verwent van jullie vrouwtje. Als we deze namiddag dicht bij jullie passeren zullen we eens goed toeteren en zwaaien ,en blaffen jullie dan terug natuurlijk als ge niet aan uw lekkers bezig zijn.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 13-08-08

Wat worden jullie verwend door het vrouwtje... ...zou ze toch niet beter een katje of twee nemen...wij eten alleen droogvoer en als we andere voeding eten mag het niet rauw zijn, zegt ons vrouwke hé...maar ik denk dat ze dit zegt omdat ze dit vies vindt. Gisteren hebben ze kip gegeten en als er dan nog iets overschiet doet ze dat altijd in kleine stukjes voor ons!
Nog een fijne en smaakvolle woensdag gewenst!
A ja, mocht het vrouwtje kiezen voor een katje, wij zijn allemaal bezet hoor. Hihi!
Likjes

Gepost door: Veerle | 13-08-08

Eten jullie dat gewoon rauw jakkes geef mij maar brokjes hoor.

Gepost door: Vicky | 13-08-08

Hmm dat ziet er heerlijk uit hoor! MAar amaai vrouwke mag dan ook wel emmer en dweil uithalen zo te zien.

Ja diene duck, wordt zo mee gestoeft, maar ik vind dat ook niet van je dat zulle! Vrouwke doet er hesp bij, of kalkoen, soms een biestuk of kip want puur eet ik dat nooit op!

Gepost door: Milo | 13-08-08

Heykes Vrouwtje moest even barfen googlen maar nu weet ze ook wat het is. Al denk ik niet dat wij dat gaan krijgen. Wij krijgen droge brokjes. Maakt niet uit van wat merk. Pedigree, Friskies, ... Als het maar brokjes zijn en voor pups. Al heeft ze als noodgeval wel een paar potjes paté staan. Jaja, vrouwtje ik weet daarvan. ;-)))
Dikke knuffel en smakelijk

Gepost door: Rafke, hondje van Ilse | 13-08-08

Luna heeft ook een tijdje alleen rauw vlees gekregen,maar nu Cato er bij is een geen kip/rund mag eten met haar allergie ben ik er maar mee gestopt
Het zou niet eerlijk zijn tgo Cato als ze al dat lekkers ruikt en niks krijgt

Gepost door: mireille | 13-08-08

*** Jullie worden erg verwend zeg, amaaiii...haha

Fijne woensdagavond nog
Groetjes

Gepost door: Marc | 13-08-08

Die duckvoeding, was dat ook zo'n diepvriesmaaltijd? Vrouwtje is gisteren bij iemand langs geweest die veel kent over hondjes en hun gezondheid, geedragsproblemen en mss zou ik eens moeten veranderen van voer, hij raden Smuldier aan, ook diepvriesmaaltijden. Enne... Tips ivm verlatingangst zijn welkom, alhoewel vrouwtje wel denkt te weten hoe dat op te lossen. Da's toch je hondje laten gewoon worden om alleen te blijven eh en te beginnen met enkele min? Dat word wel een probleem, want vrouwtje en baasje moeten elke dag een hele dag werken. En zeggen dat ik vroeger nooit last had van stress... Mss toch is ander voer kopen. Pootje.

Gepost door: Tidou | 14-08-08

De commentaren zijn gesloten.