17-08-08

Help een stalker

Joehoe ikke is terug, ja ikke moest schade inhalen want oogske isse helemaal genezen enne wij zijn naar zeetje enne bos geweest.  Isse welles ietskes plezanter danne blog.  Nu snap ikke langs geen kant vrouwtje meer hoor.  Ikke vind dat ikke altijd hele vele normaal doe inne zand maar volgens haar kon ikke echt nietes gaan zolang wondje nietes helemaal dicht was.  Pfff justekes of ikke rare kuren doe daar.  Hela kleine je vergeet wel dat jij de enige bent die er voor gaat zorgen dat de bos of de strandwachter ons nog is gaan oppakken hé !  Isse nietes Laika !  Oh jawel man jij pikt altijd een hele zandbak mee naar huis joh.

CHESKOCADZAND

Pfff Laika moet altijd zagen, ikke denk komt doordat Laika vrouwtje is ofzo.  Hela hela zal 't gaan ja !  Jij vergeet wél hoe moeilijk het is om met zo'n klein mormel als jij te leven hé.  De laatste dagen gun je me geen moment rust meer.  's Morgends slaap ik graag nog in de computerkast uit en jaja wie kruipt er over mij om op dat veel te kleine plaatsje te komen liggen ?

KAST

Zit ik lekker van een kalfspootje te genieten en oh ja daar heb je hem weer hoor !

LAIKAPOOTCHESKO

Jullie denken nu zeker ocharme die arme Chesko kreeg er geen hé ?  Kijk zelf maar wat hij met zijn poot deed.

POOTMET2

Voila die bekijkt meneer gewoonweg niet hé.  Op den duur had ik het wel gehad en dacht ik van foert hij moet me maar even alleen laten en ging ik mij verstoppen in ons huisje.  Ja hallo dat had hij ook véél te vlug door hoor.

HUISJE

 Ik stapte het dan maar af naar mijn auto want we hebben er gelukkig alle 2 ééntje maar voor ik 't wist kwam meneer gewoon bij mij liggen.

AUTO

Ik doe hier dus ganse dagen niks anders dan weg lopen van meneerke maar die trekt er zich dus geen bal van aan hé.  Isse nietes eerlijk Laika ikke was aane vervelen enne kwam jou daarom alleen maar betteke plagen.  Hoezo is het plagen om ineens op mij te springen als ik slaap ?  Of om zo maar mijn snoepjes te pikken ?  Ja echt Laika want ikke weet plagen isse ook liefde vragen en ikke zie jou toch hele vele graag hé.

 

09:35 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (7) | Tags: shih tzu, hond |  Facebook |

Commentaren

Chris Laika en Chesco Dat zal wel waar zijn dat jullie alle twee elkaar heel graag zien,en dat jullie gewoon elkaar niet kan missen.Ik wens jullie nog een plezante zondag toe, en plaag maar mekaar.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 17-08-08

Amaai dat ventje heeft gewoon verlatingsangst en plakt daardoor de hele tijd aan jou :-)
dat wil ook zeggen dat ie stapelgekske is op je ook hé ;-)
Smakelijk met de poot, gewoon een poot, jakkie vrouwtje vindt dat maar niks, maar ik geloof dat ik dat wel lekker zou vinden

Gepost door: Milo | 17-08-08

Hallo hier mijn mailadres. Waar gaan jullie aan tzeetje wandelen? Op de meeste stranden mogen ze toch niet op in de zomer?

Gepost door: Vicky | 17-08-08

Hij kan echt geen minuut zonder jou,toch lief he en een dikke pluim voor jou dat je zo goed alles met hem wil delen

Gepost door: mireille | 17-08-08

Heykes Laika Ik zit hier met hetzelfde probleem. Ik ben ook de oudste en de Flor plakt soms aan mij als velcro. En hij is dan nog de bazige. Zit ik lekker bij het vrouwtje te knuffelen en wie is daar? de Flor. Zit ik met mijn speelgoedje te spelen en wie wil het afpakken? de Flor. .... Lastig se.
Maar ze zien ons toch graag.
Knuffel

Gepost door: Rafke, hondje van Ilse | 17-08-08

meneer is gewoon verliefd op je :-))
wat ne poot, amaai. Ik ga dat ook eens vragen aan mijn vrouwtje
knuffel

Gepost door: Viv,Chaplin&Staartje | 17-08-08

Nog een gezellige avond...liefs

Gepost door: Yolanda | 17-08-08

De commentaren zijn gesloten.