30-08-08

Wandelende kerstbomen

Juist voor ons vrouwtje naar turkenlandje ging was er een hondje omver gereden.  De chauffeur had hem niet zien lopen omdat jantje maan er al was.  Ons vrouwtje al direct in paniek natuurlijk want hoe zat dat weer met koppige Laika die 's avonds laat écht nog wandelen moet omdat ze niet in de tuin wil plassen ?  Lap nu geef ik ook nog toe dat ik koppig ben, heuhh dat hebben jullie niet gelezen hé !  Ons vrouwtje was best bang en is volop beginnen te shoppen.  Dit was haar buit voor die dag.

AVONDSPULLEN

Een héél raar vestje dat wij maar doodnormaal moeten vinden omdat zij er ook zo ééntje heeft.  Jaja maar zij heeft nietes pootjes op buik staan hé Laika dus ikke vind vestje echt nog welles cool.  Dan kregen we ook botjes die eerst wit en dan weer rood worden en aan ons halsbandje moeten hangen.  Als de vierwielenmonsters nu stoppen weten wij wel hoe het komt hoor !  Die denken zeker dat ze voor 't rood licht staan.   Om 't compleet te maken kregen we nog een leiband van Visiglo.  De beentjes krijgen elke keer weer een ander kleurtje.  Op zich zag het er natuurlijk niet zo slecht uit tot we het aan moesten doen.

DONKER

Zien jullie ook wat wij zien ?  Juist ja met al dat gepink en dat geblink lijken wij net wel wandelende kerstbomen.  Iedereen bekijkt ons nu.  Dus bij deze krijgen jullie een verwittiging hé als julie wandelende kerstbomen op straat zien lopen moeten jullie echt nergens oprijden.  Stuur je ventje zeker niet naar de psychiaterie omdat je denkt dat hij gek geworden is.   Nee nee denk dan gewoon maar "oh dat zijn die 2 lieve, superbrave hondjes die nooit iets misdoen met hun zot vrouwtje"  Alhoewel ... waarom zou ons vrouwtje nu opeens zo héél raar kijken ?

 

22:32 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (16) | Tags: hond, veiligheidsvestje, visigloleiband, bon ton baby, shih tzu |  Facebook |

Commentaren

wel dat vind ik nu echt heel goed van je vrouwtje. Zo ziet iedeen je zeker lopen en auto's passen op.
Knap !!!!!

Gepost door: viv | 30-08-08

Wel, wij vinden ook dat gij een slim vrouwke hebt zulle! Zou ons vrouwke ook zo snugger zijn?

Gepost door: Fredje en Dolfke | 31-08-08

't klopt, met nog een slingertje hier en een bolletje daar kan je echt als kerstboom door het leven gaan ;-)) nee hoor ! heel slim van jullie vrouwtje om zo iets te kopen !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 31-08-08

werl verstandig he van u vrouwtje
ik vind ze wel knap ,
prettige zondag , dikke knuf van ons

Gepost door: thor | 31-08-08

Veiligheid boven alles en wat is er mooier dan een baasje dat aan jullie veiligheid denkt!

Gepost door: Ruby | 31-08-08

*** Je ziet er prachtig uit haha....En valt zeker op....
Fijne zondag
Groetjes

Gepost door: illness | 31-08-08

Mooi, mooi mooi Ja, binnenkort...want de zomer is toch bijna voorbij, kan Laika haar plasje aan een kerstboom doen als kerstboom...niemand die het ziet!
Jullie (je) zien er prachtig uit....maar ons zouden ze daar niet inkrijgen...niet dat we dat niet graag zien hoor, maar we lopen direct weg als tvrouwke met rare dingen afkomt en trainen kan ze ons al niet....we zijn katten hé en doen altijd "ons" goesting...alhoewel we wel een beetje jaloers zijn op jullie, maar zeker niet tegen ons vrouwke zeggen hé of die gaat morgen ook gaan shoppen.
Hahaha!
Likjes

Gepost door: Veerle | 31-08-08

nou daar ben je mooi mee....hihi...
Toch wel goed hoor want nu zijn jullie goed te zien als het donker is.!!!!!

Gepost door: Anita | 31-08-08

Hé, da wil ik ook!! Nokkie toch beetje de zot van de familie hierzo, dusse.... ikke wil ook kerstboom zijn.
Maarre zal ikke jullie es wa vertelle....mijn Baasje hebt gezegt datte 'ie nie zo gaat lope, want hij is nie zot....hihi. Vrouwtje douwt toch altijd haar zin door, weet 'ie nog vanne 't shirt, voor Inya? Wel, heb zij toch voor elkaar gekrijgt hé enne Baasje vind 'et een koele tekst.
Kwee nie wak heb vandaag, maarre gistere hadde wij tuinfeest bij vriende enne die hebbe hele grote tuin met visjes, nou ja, zijn groter als Anoki hoor, enne vogels, heeel veeel en zijn ook groter dan Anoki, dus Nokkie heeft daar heel veel gecrost en gespeeld en gekijkt enne nu zijn duracell batterijkes leeg, denkke ikke.
Want ikkke kan echt nergens lekker ligge enne wil wakker blijve maarre isse zo moe....zucht, sorry jongens... weltrusten, jullie zien mooi uit,,,,ZZZzzzz

Gepost door: Anoki | 31-08-08

hihi toffe jasjes zenne of shirtjes...
maar ik ga nooit laat of bij donker op de straat met onze rakkers!
hier plaats genoeg en verlichting in tuin, maja als de rakkers niks willen doen in tuin bij jullie wel goede oplossing :-)
zo de onze doen dutje, was gisteren weer laat op de kermis(volgt foto's) en vandaag gaan ze weer mee, voor ik buggy niet had was het vermoeiend steeds kijken naar die of die voorbijganger met hond(jes) ik panikeer steeds dat ze de onze bijten of andersom(alhoewel...prins niks doet)maja...
fijne warme zondag en tot hoors, chantal :)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 31-08-08

Tof hoor ik heb ook een bandje met lichtjes in voor savonds maar zo een leiband die van kleur wisseld dat kennen we niet. En wij nemen gewoonlijk ook een pillampje mee zo een echt straf dat ze ons goed zien lopen.

Gepost door: Vicky | 31-08-08

Criss Laika chesko Dat is wel goed gezien om s'avonds te gan wandelen met de hondjes, dan zijn jullie tenminste toch gezien.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 31-08-08

Mooi gerief, veiligheid voor alles!!
Vooral di ebeentjes die van kleur veranderen vind ik wuper. Nog nergens gezien

Gepost door: cathy | 31-08-08

Chris Laika en Chesco Ja elk jaar kijkt ik daar naar uit naar die heerlijke oliebollen , en dat wil ik zeker niet missen hmmm lekker hoor.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 01-09-08

*** Heel fijne maandag
Groetjes

Gepost door: illness | 01-09-08

hahaha
blinkie winky !
maar je schitterd gewoon!!!!

Gepost door: callemie | 01-09-08

De commentaren zijn gesloten.