07-09-08

Rare logeetjes

Tante Titi vertrekt morgen naar Afrika op vakantie voor 2 weken.  We hoorden op voorhand dat er diertjes kwamen logeren.  Dixie en Musti kennen we al superlang dus dat vonden we niet erg.  Maar help Dixie en Musti kwamen niet naar hier, nee nee vanaf nu logeren deze 2 hier.

vogeltjes

Vogels ken ik wel hoor, zijn super beesten om aan zee achter te jagen maar deze 2 zitten in een kooitje met heel veel belletjes en speelgoedjes. Omdat ze zo heel hard kwetteren ben ik mij eens gaan moeien.  Ons vrouwtje dacht ok 'k ga ze kennis laten maken dan zwijgt Laika een beetje.  Ik heb mijn best gedaan hoor, ik ben mij héél netjes gaan voorstellen. 

LAIKAVOGELTJES

Maar denken jullie dat die 2 ook maar iets terug zeggen ?  Geen bal ja, pas op ik ben tot het uiterste gegaan om hun te kunnen verstaan hé.

2POTEN

Het hielp gene bal, ze willen niets zeggen tegen Laika, laat staan dat ze met mij willen spelen.  Volgens ons vrouwtje zijn ze veel te klein om met hondjes te spelen en mogen ze écht niet uit hun hokje.  Pfff flauw hoor, wij moeten maar héél af en toe achter ons hekje en zij een ganse dag en een ganse nacht.  Omdat ik ze dus wel héél zielig vind heb ik maar beslist om er niet meer naar te blaffen.  Al moeten ze 't natuurlijk niet heel de dag zo hard uithangen met hun gekwetter hé.  Ze brachten ook nog 2 andere vriendjes mee maar daar vertel ik jullie morgen zeker en vast wel over want nu is het de hoogste tijd dat ik ze weer eventjes in 't oog ga houden.

 

12:45 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (7) | Tags: parkieten, shih tzu, hond |  Facebook |

Commentaren

Je moet tegen vrouwtje zeggen dat hondjes geen poesjes zijn en dat het geen kwaad kan om je 2 logees te laten vliegen (ok ok, nu ben ik aan het stoken hehe). Benieuwd naar de twee andere logees...

Gepost door: Ruby | 07-09-08

hihi laika, wij hebben hier ook 4 dwergpapegaaitjes, en ja ze kwebbelen wat af, maar prins stoort er zich niet aan en gizmo helemaal niet alleen rent hij graag rond de ren van pruts dwegkonijn buiten :-), ze zitten in grote kooi in de veranda :) en er naartoe blaffen helpt niet dan gaan ze nog meer kwebbelen, dus geef het op meiske :-)))))))

grtjs, chantal de viervoeterkes slape hier, buikje vol hihi

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 07-09-08

jonge, jonge, dat zou ik voor mij zijn. Vogeltjes mijn vrouwtje werd gek

knuf

Gepost door: viv | 07-09-08

Amai, wat heb jij ook een druk weekend achter de rug vol avontuur. En wat heb jij ook veel speelgoedjes! Wij zijn hier een beetje jaloers zulle!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 07-09-08

Cesko, als ik de MAGtest moet doen, is dat zeker een ramp. Een stok met een plastieken ding aan...da's toch om te pakken en met rond te lopen? En me bedreigen met een paraplu? Zo niet hé. En dan gaat er nog enen in m'n ogen staren terwijl ik m'n vrouwke niet meer zie...Heeft die engerd haar iets misdaan dat ze weg is? Mag ik niet laten gebeuren. Ik vind dat die MAGtest uitgevonden is door tweevoeters die geen verstand hebben van schatten zoals wij. 't Vrouwke dacht dat de heksenjacht al lang verleden tijd was. Nietes dus.
Zouden je logeetjes slagen? Moet je eens uitproberren.
Liefs
Goras & Ria

Gepost door: Ria | 07-09-08

Leuk voor jullie dat er logeetjes zijn,dat brengt direct weer leven in huis

Gepost door: mireille | 07-09-08

ALLEE? IK WENS JULLIE VEEL GELUK MET DE BEESTJES! ooh, en morgen moeten jullie dan in de douche!!!!! Zeg, weete dat da het liefste is wa ik doe, ik ben ne rare he!!!
pootje!!!!

Gepost door: tuurke | 07-09-08

De commentaren zijn gesloten.