11-09-08

Een verrader in huis

Jaja vriendjes 't is zo ver hé, ik zit hier met ne serieuze verrader in huis.  Gisteren had diene kleine het hier over staken en zo van die dingen.  Ik dacht ok ik help hem mee, hij heeft gelijk 't is een sukkelaarke die veel te hard moet werken.  Ok ik geef toe dat ik veel rustiger ben dan hij en niet zo veel klusjes opknap maar ik had zoiets van alé elke keer als hij een snoepje of een speeltje krijgt moet ik er toch ook één krijgen hé.  Gisteren ben ik dus mijn diploma van koppigste shih tzu gaan boven halen.  Als er één ding is waar ik toevallig heel goed in ben is het dus wel in koppig zijn.  Toen we naar boven moesten gaan viel mijne cent owwww al die trappen ga ik écht niet doen hoor. 

LAIKATRAP

Ik heb daar dus wel 15 minuten !!!! gestaan voor piet snot hé maar ons vrouwtje vertikte het om mij te dragen.  Natuurlijk heb ik constant staan blaffen en staan janken maar het hielp geen bal.  Mja dat halleke is zo koud dat ik 't dus maar opgaf en toch maar naar boven gegaan ben.  Stel je voor ik moest plooien voor die tweevoeters hé.  Enfin kom ik boven en toen had ik zoiets van ok ik spring nu wel niet zelf op bed hé, pak mij maar. 

LAIKAGRONDBED

Jullie zien zelf toch dat ik echt wel doodmoe was.   Dus ik weer volop aan het blaffen en janken maar 't had wéér maar eens geen zin hé.  Die tweevoeters trokken zich er geen bal van aan.  Maar jongens toch toen zag ik iets raars !

CHESKOBED

Zien jullie wie er dus wél luilekker op bed ligt met zijn knuffelbeer ?  Juist ja de allergrootste verrader, meneerke staakt alleen als hij er zin in heeft hoor.  Maar mij helpen en mij steunen ?  Just niks van ja !  Vandaag dacht ik ok ik doe wel een babbeltje met hem zodat hij me eindelijk toch gaat steunen.  Het is tenslotte toch voor hem dat ik al die moeite doe hé.  Alhoewel ons vrouwtje zit hier weer "nee nee, zo koppig ben je al van toen je pupje was" te zeggen.  Pfff zelfs op zo'n moment als nu krijg ik geen gelijk hé.  Deze morgen deed ik dus een babbeltje met die kleine, hij moest en zou me helpen zodat onze tweevoeters voor ons zouden vliegen, zodat ze alles zouden doen wat wij willen.  Na de wandeling had ik zoiets van foert ik stap écht niet terug in die auto hoor.  Maar die 2 hé awel die gingen gewoon in de auto zitten.  Ja hallo ik wou het risico niet nemen dat ze mij niet mee naar huis namen hé.  Onderweg naar huis had ik zoiets van joepie ik stap straks gewoon niet uit.  Ze zullen me moeten dragen want ik verzet geen pootje meer.  Awel toen had de dierenbescherming gerust mogen komen kijken se !  Ze hebben mij 25 min !!!!! in die warme auto laten zitten hé !

LAIKAAUTO

Een pure schande is het ja.  Maar toen begon mijn maagske toch wel te knorren dus tja dan ben ik toch maar uitgestapt.  Mannekes en toen viel ik bijna omver van 't verschieten se.  Ik dacht dat die kleine aan de wielen ofzo zou liggen maar nee hé hij lag binnen te genieten van een lekker varkensoor.  Een schande is het mij zo verraden !

20:26 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (13) | Tags: koppigheid, shih tzu, hond, verrader |  Facebook |

Commentaren

:((((((((( vanne je broere moet je het hebbe he laika pfff
slapewel zenne, ikke mij justekes ooke boze gemaakt op de kleine, die denke alles moge, nietes dus!

pootje prins ......weffffffff wachtekes .........likieeeeeee van gizmo :-)))))))))

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 11-09-08

Chris, Laika en Chesko, Koppig zijn is inderdaad hun eigenschap. Soms denk ik dat ik een dove hond heb als ik op Anastasia roep.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 11-09-08

haha, jullie zijn ook echte nummerootjes he. Soms potdoof :-)
knuffel

Gepost door: Viv&Chaplin&Staartje | 12-09-08

Chris, Laika en Chiko.....goede morgen jaja...altijd opletten hé...en i.v.m. die revue....we hadden uw baasje wel binnengesmokkeld hoor ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 12-09-08

Dag ravotters Ja, help je trouwe viervoeter-vriend dan eens hé...hahaha!
Maar vrouwke zegt dat je als puppy al koppig was, wie moeten we nu geloven...ik kan er soms helemaal gene wijs meer uit!
Hahaha!
Geniet van de vrijdag, maar het zal binnen zijn denk ik want het weer is echt niet schitterend!
Daaaaaaag

Gepost door: Veerle | 12-09-08

Wij moeten altijd de duimen leggen voor die tweevoeters hé? Ik ben zoveel groter dan jullie, en 't lukt me ook niet (altijd) om mijn gedacht te krijgen. En verraders? Awel, 'k help de poezen soms om kattekwaad uit te halen, maar als puntje bij paaltje komt, heeft Bibi het weer gedaan. Die glippen naar buiten en met mijn omvang raak ik niet door de kier en word du "op heterdaad" betrapt.

Goras & Ria

Gepost door: Ria | 12-09-08

ik blijf het herhalen ge zet nen duvel
maar ik lees dolgraag je avontuurtje
het is mijn portie lachen van de dag!!!
dikke knuf

Gepost door: callemie | 12-09-08

hihi laika en chesco, ze mogen kiezen hé lieverds ééntjé!
en dan doe ik trommel dicht zenne :-) wat hadden jullie gedacht haha, maar ben ervan overtuigd dat jullie ook dikwijls per dag mogen kiezen :)))))))))
fijne dag zenne, prins en gizmo liggen ondertussen (ene in de mand) (andere op voetmat)hoor je prins niet snurken tot daar hihi... ntd die twee zenne (soms toch) dadakes aaikes voor jullie, chantal

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 12-09-08

hoi verdikke seg heeft die lef, wacht je tijd af en dan ... de wraak kan zoet zijn he!
Kay groet met zonnekes en dank voor de lieve wens, tot ziens!

Gepost door: Sunny-Kay | 12-09-08

Chris Laika en Chesco Het leven kan soms hard zijn hé,zelfs ook voor een hond, en als je dangeen hulp krijgt en dat je alles alleen moet doen Pure schande .Ik wens jullie hopelijk toch een klein beetje een droog weekend toe.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 12-09-08

Het leven kan hard zijn ook voor een hond...liefs

Gepost door: Yolanda | 12-09-08

CHRIS,LAIKA EN CHICO GOEDE MIDDAG
DAT IS KWESTIE
VAN GOESTING HE
EN IK GEEF
ALLEEN HET
RESULTAAT
VAN DE VERKIEZING
MAAR MET
JULLIE ALLEN
MOET GE
MISSCHIEN
NE GROTERE
HEBBEN HE
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 12-09-08

zoetekes,
mijn moeke is ook zo zelle, als ik eens een speeltje onder de zetel laat rollen,dan sta ik daar te janken tot heel ons dijkske hier buiten komt, nee hoor, ze wil nie buigen!!
g'hebt andere broel genoeg zegt ze dan!
Zeg??? mogen jullie ook beddeke slapen??????

Gepost door: tuurke | 12-09-08

De commentaren zijn gesloten.