15-09-08

Politiecontrole

Amai vriendjes 'k heb vandaag héél schoon met rode kaakjes gestaan zene.  En nee nee deze keer is 't niet mijn schuld, nog minder die van Chesko maar is het vrouwtjes schuld.  We gingen aan 't zeetje wandelen, tja vinden wij écht altijd wel superleuk tot we 2 blauwe mannekes tegen kwamen.  Ze kwam vragen of ons vrouwtje poepzakjes bij had.  Als je die niet bij hebt kan je een serieuze boete krijgen.  Voor ons geen probleem want die hangen altijd aan onze leiband, we hebben zelfs houdertjes in verschillende kleurtjes.

POEPZAKJES

En ja hoor daar begon de miserie want laat ze nu net het laatste nodig gehad hebben voor Chesko.  Nu moeten jullie weten dat vrouwtje altijd megagrote handtassen koopt als ze met ons weg gaat hé.  Kijk dit is er zo ééntje van.

handtas

Jongens we hebben daar zeker 10 minuten gestaan voor die vuilbak leeg gehaald was want natuurlijk wist ons vrouwtje héél zeker dat er reserve moesten insteken.  Ik hoorde haar iets mompelen van tja hun flesje water, hun opplooibaar drinkbakje, hun trainingsdrops, hun vochtige doekjes voor als ze niet zo proper hun behoefte doen, hun reservedoekjes, hun kam voor als hun strikje weer is foetsjie is, hun borstel om de meeste bladeren uit hun te krijgen, hun lievelingsballetje om onderweg te spelen, mijn fototoestel, hun korte leiband voor als we iets gaan drinken etc terwijl ons ventje overladen werd met allerlei dingen.  Niet te geloven hoeveel rommel ons vrouwtje in haar handtas steekt seg. 

ROMMEL

Hela hela Laika ikke vind snoepjes enne vleesjes nietes rommel hoor, ikke vind super datte vrouwtje datte elke keer mee pakt enne balleke ook maar rest isse echt welles overdreven hé.  Enfin we weten niet wie het het meest zenuwen kreeg ons vrouwtje of dat smurfenventje.  Natuurlijk staken de reservepoepzakjes helemaal onderin.  Oké dat was dus in de sjakos en terwijl ons vrouwtje haar rommelzak aan het inladen was vroeg meneer de agent "mag ik uw identiteitskaart aub ?"  En lap daar kwam het spel natuurlijk want ons vrouwtje zei héél serieus "heuhhh sorry mijn portofuille ligt in de auto want daar was geen plaats meer voor in m'n handtas, 'k heb alleen geld en m'n bankcontactkaart bij"  Ik snap nog altijd niet waarom ons vrouwtje ondertussen zo wittekes werd hoor.  Gelukkig kon 't smufenmeneerke er mee lachen en liet hij ons verder gaan.  Als er nu morgen een agent héél raar naar jullie kijkt als jullie je hond bij hebben en je ziet hem denken :"weer zo'n hondenzot" kom dan maar reclameren bij ons vrouwtje want het is zeker en vast haar schuld.

 

19:03 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (18) | Tags: politie, controle, hond, poepzakjes, shih tzu |  Facebook |

Commentaren

Chris Laika en Chesco...goede avond wel wel.....stel je voor dat jullie baasje haar handtasof valies niet bij had !! Oei oei...dan moesten jullie naar een kennel , waar nog andere hondjes zitten en dan maar janken, maar ja...daar kunnen jullie niks aan doen hé ! Goed dat de zakjes in de grote zak staken ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 15-09-08

Hahahah hihihihi..... bij ons is bijna elke dag zo een meneertje in huis hé! Ja echtes!! Maarre nooit om Vrouwtje haarre kaart te vrage hoor want het is ons Baasje, hihihihi.
Maarre wij hebbe da gelukkig nog nooit mee gemaakt hoor, datte ze da kome vrage, voor een poepzakje.... hahahah, offe had hij er zelfus eentje nodig??
Baasje ga dus ectes niet die bonus vanne Chester oppakke hé!
Piep, hier Inya, dat is wel waar, als Chester het op straat verliest, in ieder geval egens waar kinderen komen dan doet hij dat wel!! Maar wij gaan altijd naar een veldje waar niemand komt, buiten de wijk. En daar mag het gewoon blijven liggen.
Ja hierzo Nokkie, ikke heb nie goed gezien dus.... maarre wij nooit controle hoor. Salukkes allemaal van jullie vrienden Anoki, Inya en Chester

Gepost door: Anoki | 15-09-08

CHRIS,LAIKA EN CHICO GOEDE AVOND
AWEL
DAT IS EEN
VOORBEELD
VOOR VELE ANDEREN
WANT OPRUIMEN
STAAT NETJES
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 15-09-08

Hahaha... T'was weer plezant, in smurfenland ! Ik wens jullie nog een aangename maandagavond. Liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 15-09-08

hihi, leuk verhaalke vriendjes, mams heeft ookes alles bij zenne, amai :)))))))
mare datte van ons steke nu in buggy mand onderaan de zitplaatse hé, handig hé :-) ooke water, drinkebakje en véle meer voor ons, "niet te vergete poepzakjes in twee formate" lachblaf...mare hare paspoorte inne big handtas hihi net zoals bij u vrouwtje, nu zij(jullie vrouwtje) evekes vergete mare ni zo erg, smurfeman toch ni boos dus, ALLES IN DE SJAKOS (lachblafffffffffffff)
ikke weg enne gizmoke ooke want die is moe spele en mams was evekes naar hare kleintweevoeterskids, yelle aan lere op zijne kamer en paps beeld kijke op tv :-)
pootje prins & likie gizmo :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 15-09-08

Amai, vrouwtje draagt daar een halve Tom&Co mee in haar handtas :-)

Gepost door: Ruby | 15-09-08

*** Oeoei...Das een straf verhaal ..Gelukkig met goede afloop hé..
Fijne maandagavond
Groetjes

Gepost door: illness | 15-09-08

hey laika en chesko hey i, ben nog eens op m'n blog geweest,kom maar eens kijken.
een goede avond en nooit je hondenpoepzakjes vergeten hé!
snuff-snuff-groetjes,pruts.

Gepost door: yelle,pruts en co | 15-09-08

hoi leuk dat jullie even in mijn tuin kwamen wandelen!
Komen jullie morgen weer ? Want dan komen mijn kleinkinderen spelen, en ze vinden hondjes heel leuk!!!!
Groetjes Thea

Gepost door: Thea | 15-09-08

Die borstelbeurten vallen wel mee (borstelen, oren, ogen, pootjes en tuut). Oogjes worden hier ook elke dag wel gedaan, want wij cavkes hebben daar ook wat last van. Kan me voorstellen dat jullie als pluchen bollekes nog veel meer geborsteld moeten worden, maar mijn haren worden ook nog langer (ben nog klein eh, alhoewel).

Gepost door: Ruby | 15-09-08

hahahaha ik ken dat hoor die grote handtassen
ventje noemt dat mijn vuilbak hahah
ik zou niet weten waarom
en ja zo'n beentje heeft ons vadrouille ook
heb ik 2 jaar geleden in nederland gekocht toen hadden ze dat hier nog niet in België en ik moet bekennen dat als ik er geen meer heb dat ik stiekem in de toiletten (van cafeetjes of restaurants) zo'n plastiekjes meeneem hihi voor in het geval van !
hahahahaha
dada en fijne dinsdag hé

Gepost door: callemie | 16-09-08

Oei, ik heb altijd al een vuilbak mee als ik op stap ga waar ik moet in grabbelen en ik heb niet eens een hond! Wat zou dat dan zijn moest ik er weel eentje hebben ,hahaha!
Nog een zonnige dag !

Gepost door: magda | 16-09-08

Hallo Even komen piepen
Nog een aangename dinsdag
Groetjes

Gepost door: Liticia | 16-09-08

Das een goeie! Maar goed dat het vrouwke dat allemaal mee heeft in haar grote en dure prada-handtas-rommelbak!
Ik kan me voorstellen dat ze een beetje wit weg trok om het neusje maar ik vind het wel een goeie...kon die smurfenvent toch niet zeggen dat ze aan dierenmishandeling deed!
Geniet vandaag ook maar van het zonnetje!
Liefs

Gepost door: Veerle | 16-09-08

Hallo ! Proficiat met jullie vijfde plaats in de bloghitparade !


Prettige dag !

Gepost door: Jeroen | 16-09-08

Misschien is er nog wel plaats in dat sjakoske voor jullie 2tjes !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 16-09-08

Chris Laika en Chesco Dat is toch weer eeen heel mooi verhaal hoor, en vrouwke heeft dan nog zo een mooie handtas bij gevuld met allemaal hondesnufjes, en dat doe er dan om dat het heen je nodig heeft heel langs onder zit.Ik spreek van ervaring heb ook altijd een grote handtas bij mij,ik ben wat verslaafd aan handtassen.Ik heb het gezegd tegen Adriën van die mail en alles is ok.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 16-09-08

ja 3 zakjes moet je bij hebben per hond...maar als die vol zijn en je krijgt cotrole kan je natuurlijk de volle zakjes afgeven hahahaha

zegt tegen vrouwtje dat op menne blog ook ne link van jullie komt

Gepost door: swakke | 16-09-08

De commentaren zijn gesloten.