22-09-08

Slimme tweevoeters

Toen wij vrijdag vanne La Roche kwamen gingen wij betteke wandelen zei vrouwtje.  Vond ikke welles super idee want ikke had al welles wandelpaaltjes mette kleurtjes zien staan.  Wasse eerst dus kroswedstrijdje tussen Laika enne mij.

LOOPPAS

Na 2 uurkes wasse vrouwtjes cent eindelijk gevallen datte er iets nietes zo hele justekes was want wandeling was maar 5 km.  Oké ikke geef toe datte wij nietes altijd netjes op paadjes bleven.

VERLOREN

Isse ook hele normaal hoor want wij zochten welles juiste paaltje.  Dus datte was zeker enne vast nietes schuld vanne te lang stappen.  Awel Chesko jij vond dat natuurlijk allemaal héél leuk hé maar ik zo niet zene.  Ik was het ineens wel serieus beu.   Ging ons vrouwtje altijd zo hele hard zingen "wat ruist er door het struikgewas ?" 

HOOGGRAS

't Is gedaan hé tegen dat we volgend keer gaan moet ik gewoon hogere poten hebben zo simpel is het.  Ikke ga nu al zeker enne vast brief schrijven naar sinterklaas zodat hij poten kan maken voor mij.  We waren al moe en dan ineens wou vrouwtje nog is poseerfoto's maken.  7 keer probeerde ze het hé !  Gewoon schandalig want de meeste foto's heeft ze zo

ZICHT

Alé ja we moeten eerlijk toegeven dat er soms nog wel een klein stukje staart ofzo op staat dus dat valt nog wel mee hé.  Maar wie oh wie gaat er nu rustig foto's maken terwijl je de weg kwijt bent ?  Goed zot noem ik zoiets !  Na bijna 3 uur stappen zag vrouwtje zo huisje waar ze lekkere dngen verkopen.  Oeffff eindelijk rust dachten we.  Jaja tarara begonnen die tweevoeters nog te lachen met mij hé.  Ik was m'n strikje onderweg kwijt geraakt en vrouwtje vond dat ik een coupe ontploft had.

ONTPLOFT2

Ik probeerde haar nog wijs te maken dat dat de grote mode onder de rocksterren was maar ze geloofde er natuurlijk geen bal van.  Na meer dan 4 u stappen kwamen wij eindelijk toe in het café van het bungalowpark.   Amai ikke is nog nooit zo blij geweest dat ikke hondenkottekesdorp zag Laika.

CHESKO

En ja hoor toen hebben wij wél serieus met onze tweevoeters gelachen.  Die slimme hebben gewoon de hele tijd het verkeerd kleurke gevolgd en zo werden 5 km 15 km stappen.  Hela hela Laika nietes te hard zeggen vanne lachen hoor want erna moest vrouwtje ook hele vele lachen met ons.  Zij zei ineens vanne watte gisteren nietes is gelukt lukt vandaag toch welles zonder moeite.

SLAPERS

Niks van aantrekken Chesko, zij waren zelf stikkapot na dat vele wandelen.  Maar hmm niet vertellen hé maar ik vond het eigenlijk wel leuk om zo ver te stappen hoor.

 

23:53 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (20) | Tags: shih tzu, hond, jupille, la roche |  Facebook |

Commentaren

*** Blijkbaar zie je er toch moe uit hoor,haha..Rust dan maar flink uit voor een volgende wandeling..

Fijne dinsdag
Groetjes

Gepost door: illness | 23-09-08

:-)) niets zo goed als een lange wandeling in de natuur.

Prettige dinsdag
Etje

Gepost door: Etje | 23-09-08

Ik vind die coupe ontploft wel geslaagd hoor !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 23-09-08

Hihi, hoe jij de dieren laat spreken... heerlijk om lezen, van het begin tot het einde!

Gepost door: gerdaYD | 23-09-08

Coupe ontploft !!! Hallo,
Een flinke wandeling is altijd mooi meegenomen he ;-)
Ik wens jullie nog een aangename dinsdag
Lieve groeten An

Gepost door: An | 23-09-08

Wa zei het vrouwtje Coupe ontploft: ze durft nogal.
Maar 15 km stappen is toch al iets hé en dat hebben jullie zomaar gedaan! Chapeau hoor!!!
Met mij gaat het wat beter, maar morgen zal het een lange dag worden. Dan wordt er nog een biopsie gedaan om te zien of het goed of kwaadaardig is!
Liefs

Gepost door: Veerle | 23-09-08

oacherme, dan weten jullie ook wat jullie het vrouwtje moeten kopen als ze weer verjaard hé? zo glaasjes voor op de neus. Ik kwam ook ffkes kijken of het bos nog stond, want je weet maar nooit hé? woef, kwispel. Groetjes van sjuulke

Gepost door: jeany | 23-09-08

Jij hebt er een heel verhaaltje rond gebouwd, aangevuld met mooie foto's.
En een groene kikker, uw ega, grappig ;-))

Gepost door: roy | 23-09-08

Knap hoor zo een grote wandeling rust maar lekker uit nu.

Gepost door: Vicky en Sammy | 23-09-08

Chesko en Laika, die tweevoeters kunnen soms dom doen hé. Hier is't ook regelmatig van datte. En dan vraagt 't vrouwke of ik nog de weg weet. Natuurlijk! Tussen de koeien, door de modder, door de netels en bramen...maar we raken altijd thuis. :)
Groetjes
Goras & Ria

Oja, 't vrouwke heeft me dat niet geleerd hoor om op voor die pluizebollekes te zorgen. Ze denken altijd dat ik agressief ben, omdat ik blaf, maar 'k heb een peperkoekenhartje. 'k Toon me altijd heel stoer, maar 't vrouwke zegt dat het is omdat ik vroeger niet zo'n goede thuis had. Vooral mannen vertrouw ik niet erg. 'k Heb het meer voor de vrouwkes onder de tweevoeters.

Gepost door: Ria | 23-09-08

hela vriendjes, prins hiere want gizmo is drietig pfff en kan hem niet goede humeur krijge zucht
jullie nogal verre gelope zenne :-) dan kon mams mij aan wasdrade hange pffff
fijne dag en tot morge, pootje en likie van ons, gizmo ligt nogge te snikke, man man kleine viervoeterspuppy's hé :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 23-09-08

Chris Laika en Chesco... als ik me niet vergis...zijn er zeven werken van barmhartigheid, waaronder de hongerigen spijzen !
Jullie zouden niks tekort komen....wat denkt ge van een paar lekkere kluiven ? Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 23-09-08

Chris Laika en Chesco Dat was toch de moeite hé zo een wandeling van 15 km, maar ik vindt die onderste foto wel zalig als je ze bekaf ziet liggen de twee grote helden.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 23-09-08

mss kan je het vrouwkes haar pootjes gebruiken..en daarbij paatjes moet je niet volgen das voor de tweevoeters hahahaha

Gepost door: swakke | 23-09-08

kleurtjes Dat waren toch leuke avonturen inde ardennen. 15 km met jullie kleine pootjes, dat is niet niks. Die tweevoeters spelen daarin wel vals hé! Die hebben lange poten en moeten dus niet zoveel stappekes nemen. En ik denk dat baasjes weer naar de kleuterschool moeten om de kleurtjes te leren. Anders blijven ze verloren lopen!

Gepost door: Martine | 23-09-08

Wat een vedettekes ... Door aanhoudende rugproblemen kon ik de laatste tijd niet zoveel bloggen. Ik had heel wat bij te lezen, het zijn toch nogal vedettekes die twee. Zo te lezen hebben jullie een 'sportieve' vakantie achter de rug in houten kottekes, ha ha ... zou ik ook wel eens willen doen. En met de nodige kilometers.
Jullie party vond ik super, zo een schattig koppeltje.
Tot een volgende keer weer. Groetjes en een dikke knuffel. Doei

Gepost door: Chris | 23-09-08

Goedemiddag Kapoentjes :-) Jullie zijn schatjes, hé :-)

Fijne dinsdag voor iedereen.

Dikke knuffel.

Lieve groetjes :-)

Gepost door: Rosita | 23-09-08

ALWEER EEN KNAP VERHAAL!!!!
DAT ZIJN TOCH TWEE VEDETTEKES HOOR!!!!!
groetjes

Gepost door: yvette | 23-09-08

ik vind het verschrikkelijk Chrisje, zoiets bestaat toch niet!

Gepost door: yvette | 23-09-08

met vertraging maar van ganser harte nen dikke proficiat voor de dubbele verjaardag tja dat heb ik dan gemist si ik ben dan ne keer weg en voilà dan gebeurt er iets belangrijk dedjoeme dedjoeme toch µéén voordeel natuurlijk is dat ik jullie capriolen in één trek kan lezen en heb buikpijn van het lachen (zo vergeet ik een beetje mijne snotter de snotter de snotneus!)
alle nen dikke knuffel en en fijne avond hé

Gepost door: callemie | 23-09-08

De commentaren zijn gesloten.