26-09-08

Ik haat oplossingen

Zo'n twee keer per jaar heb ik een heuhh hoe zullen we 't zeggen een vrouwelijk probleempje.  Chesko is al lang z'n balletjes kwijt, tja volgens 't vrouwtje laat je geen gans jaar de kerstballen in de boom hangen.  Normaal ging ze mij laten steriliseren maar omdat Chesko's vacht veel slechter geworden is en ik naar 't schijnt al aanleg heb om wat dikker te worden heeft ze 't niet gedaan.  Alle sjans want ik heb me al zot zitten zoeken naar een rits om dat er uit te halen maar nog niet gevonden hoor.  Enfin we zitten weer in de miserieperiode zoals ons vrouwtje het soms wel is noemt.  Ik noem het gewoon de lastigebroekenperiode hoor, jaja die broekjes trekken op niks en hangen serieus mijn poten uit.

ROOSBROEKJE

Ons vrouwtje maakt soms wel een hele kleurboek van mij want elke dag is 't ook een ander broekske én kleurtje.

ROODBROEKJE

Geef toe een zicht is het niet echt en ik schaam mij dood als er nu andere viervoetertjes op bezoek komen.  Nog efkes en ze doen mij nog bh's aan ook omdat dat zediger is.  Maar vandaag overtrof ons vrouwtje toch écht wel alles hoor.  Ik had hen al horen praten over "ik wil geen oepsnestje" en een oplossing voor plaatsen waar veel honden komen maar snappen deed ik er écht niet veel van.  Andere honden vind ik dan écht wel super want hmm ik ruik dan super lekker voor hen enne ineens vind ik alle reutjes super knap.  Ze hadden 't er hier over van ik wil ze niet constant dragen, ik wil ze niet 3 weken opgesloten houden etc etc.  Ik dacht nog oefff ze gaan eindelijk een buggy kopen zodat ik ook is kan uitrusten of mij als als een prinses kan laten rond rijden.  Uitgesloten zei ons vrouwtje direct, ze wilde niet voor aap lopen en zoiets is toch onhandig in de bossen.  Jongens vandaag had ze dé oplossing gevonden, een hondenrugzak.  Nee nee niet zo'n kleintje als Chesko heeft maar ééntje waar ik zelf in pas.

RUGZAKOPZIJ

Zo moet het dus normaal, langs de zijkant is een gat met wol op, lekker zacht maar pfff zeg nu eerlijk dat trekt toch op geen bal.  En daarbij zo kunnen de mannetjes mij wel niet goed zien hé.  Ik besloot om 't nog niet op te geven en langs alle mogelijk manieren toch de aandacht van die mannekes te trekken.

RUGZAKBOVEN

Voila 'k ben dus gewoon naar boven gekropen en heb zo hun aandacht geeist.  Alleen is er hier natuurlijk een megaprobleem want ik hang daar veel te hoog.  Ze kunnen niet eens aan mij aan en ik geraak er langs geen kanten uit.  Soms hé, awel ja soms wou ik dat ons vrouwtje eens wat minder slimme oplossingen had.  Ze zegt zelf de hele tijd jullie hebben pootjes om te lopen en nu ik met plezier wil lopen mag ik niet.  Pfff 't leven van een shih tzu is serieus zwaar hoor.

17:20 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (16) | Tags: hondenrugzak, draagzak, shih tzu, hond, loopsheid, onderbroekjes |  Facebook |

Commentaren

Dag Cris en ço ...ik kom U een fijn weekend wensen en hopelijk blijft het mooi weer...liefs

Gepost door: Yolanda | 26-09-08

maar zoeteke toch,hebde gij uw regels????????
GROETJES Hé EN POOTJE VAN TUURKE!

Gepost door: yvette | 26-09-08

Hallo ! Nog een op je blog komen binnenwippen.


Prettig weekend !

Gepost door: Jeroen | 26-09-08

zo, dat is weer behoorlijk wat wat jullei hebben belefd. Maar ik mot zeggen jou vrouwke is wel erg op de lingerie he? Wat een keuze, gelukkig heb ikkke, Sjuulke dus, daar geen las meer van, was wel even heel zielig want ik heb dus wel zon ritssluiting, eentje die neit emer open gaat, en dat deed pijn!!!
Maar dat rugzakje is wel handig, alleen, ik ben een beetje te dik denk ik, dus baasje zal zot wezen, denk het van neit, maar ja, ik mag wel op de bank als de baas weg is, Pootje van sjuulke aan jullie beide. Dopeiii

Gepost door: Janine | 26-09-08

Wij hebben dat probleem niet meer , maar ja wij zijn ook maar halve meisjes ( zegt ons vrouwtje dan ) .
Maar we blijven meisjes he en voor onze baasjes en ook voor ons is het gemakkelijk , zeker dat wij zoveel meemogen alsook op hotel .
Doeiiiiiiiiiiiiii Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 26-09-08

hoi laika, gisteren was chesco postbode, vandaag je baasje lachblaf, maar toch slim bekeke van vrouwke zenne, alhoewel zeg hare maar dat ze niet voor aap zou lope met buggy, isse dik mode en zeer handig(zekers met jou problemen 2x in jaar :-) ) hiere nog niet vele tweevoeters mee buggy's voor hun viervoeters alhoewel je ziet ze meer en meer zenne, maar!!!! aan zeetje ware jullie veel gaan, moet vrouwtje toch wete dat ze zekers niete voor aap zou lope?!, dare véél buggy's met viervoeters erin zenne. enne héél handig, nooit niks vergete als mams weggaan mette ons, opbergvak en draagzak onderaan :-) dus....alles bij de hand :-) ooke ons grijns...
en nu ikke were mand se, gizmo slape al, "deugnietje" :))) enne hier vandaag héél druk geweest pff
pootje van mij en likie van de kleine

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 26-09-08

hoi laika, mams zegge laike terug aan de lijn :-) ikke metene were wakker he met zo een knappe meid als jij :p
t'ja wij trekke ons dat niet aane he watte die tweevoeters in portomee hebbe :-) welle watte er in etebakje komt en vooral de gezonde lekkere snoepekes hm
chesco al slape zekers? tja die kleine rappe moe hé, tot morge lady :)))

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 26-09-08

Dit probleempje heb ik niet met m'n 2 mannekes, maar toch slim bedacht hoor van je vrouwtje en gelukkig duurt dit maar een 3 weekjes hé.

Gepost door: Linda | 27-09-08

Oei ! da's minder leuk hé ! maar bekijk het langs de positieve kant, je wordt rondgedragen en op zo'n hoogtje kan je alles veel beter in 't oog houden !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 27-09-08

Goede morgen misschien vrouwtje eens zelf in zo'n rugzak steken ;-))

Prettig weekend
Etje

Gepost door: Etje | 27-09-08

hahahahahaha
je hebt een grotere garde robe dan ikke hihihi
niet klagen hoor
ons drouillke die is gesteriliseerd dus zij heeft dat probleem niet
(en neen ze is geen grammeke bijgekomen)
in elk geval je ziet er sexy uit
hihi
marlies dekkers kan een voorbeeld komen nemen !
fijn weekend

Gepost door: callemie | 27-09-08

Een leuke variatie op de 'kat inn de zak'! *wink, big smile*
Maar je hebt gelijk: het leven is moeilijk, zeker als hond! Hihi.

Gepost door: gerdaYD | 27-09-08

:-)) zeg aan 't vrouwke dat ze heel erg bedankt is voor de lieve wensen en zeg haar dat ze met alle hunks mag daten, behalve met de nummer 1 :D:D

Gepost door: Blah | 27-09-08

Chris Laika en Chesco Laika vindt ik wel schattig met haar broekje aan, ik kan best geloven dat het embetant is als ze zo in huis moeten lopen. En dat moet toch zalig zijn voor Laika als ze zo in de rugzak gedragen wordt.Ja ik heb hier zoiets zien klaarliggen om te beginnen zagen een Shi tzu in hout.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 27-09-08

*** Ik vermoed dat vrouwtje een hele kast vol heeft van die broekjes,haha..En ja, zo is reizen wel makkelijk voor je hé..

Heel fijne zaterdag..
Lieve groetjes

Gepost door: illness | 27-09-08

nu maar hopen dat de jonge heren in de buurt u niet ruiken, anders zal het wat worden hahahaha
een mooi weekeind gewenst

Gepost door: swakke | 27-09-08

De commentaren zijn gesloten.