03-10-08

Kleine hondjes, scherpe tandjes

Oei mannekes gisterenavond was 't hier serieuze miserie zene.  Flodder is komen spelen met ons en tja ons vrouwtje pakt Flodderke ook wel is omdat 't zo een mooi viervoeterke is.  Wij vinden 't een super leuk hondje want eindelijk zijn wij de groten als hij hier rond loopt.  Zitten onze vrouwtjes samen aan tafel van tetter de tetter te doen.  Waarom weten we niet maar bij tetteren horen blijkbaar ook altijd koekjes.  Vrouwtje geeft mij een stukje, Chesko ééntje en Flodder kreeg ook een stukje.  Super maar ineens wil vrouwtje ook zelf een koekje eten.  Enne even later zagen wij dit.

BEET

Flodder heeft zo maar ons vrouwtje gebeten omdat hij 't koekje uit haar mond wilde stelen.  Amai vrouwtje had welles hele vele pijn hé Laika enne er kwam rood waterke uit haar lip.  Jaja Chesko ons vrouwtje is zelfs suporter van Club Brugge geworden want ze werd eerst wittekes en toen hebben ze er in het ziekenhuis blauwe draadjes in gedaan.  Het strafste van al is dat andere tettermadammeke zegt dat het vrouwtjes eigen schuld is.  Zij zegt je mag nietes koekjes eten met hondjes inne buurt.  Vinden wij echt welles zever hoor want wij kregen alle 3 ook stukje.  Vrouwtje kon er nietes mee lachen enne nu vind zij ergste van allemaal datte zij nietes alleen stukske lip kwijt is maar ook tettermadammeke die boos is omdat vrouwtje koekjes eet.

 

10:30 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (24) | Tags: hond, hondenbeet, lip |  Facebook |

Commentaren

Chris Laika en Chesco Ja als je zoiets tegen komt is dat niet voor mee te lachen hoor, dat moet toch heel veel pijn gedaan hebben ,en als het nog moest genaaid worden is dat toch een serieuze beet. Die vrouw moet niet kwaad zijn , want ge zou dan wel niets mogen eten met een hond in de buurt, dat hondje zal dat waarschijnlijk nog doen, sorry dat ik dit schrijf maar het is zo.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 03-10-08

oei hondje moet les krijgen van mooi te wachten tot hij iets krijgt.....hopelijk genees het snel

ne toffe vrijdag nog en geen koekje bij de tetter tetter

Gepost door: swakke | 03-10-08

Chris, Laika en Chiko.....goede morgen oei oei...dat is niet om mee te lachen ! Jullie vrouwke heeft toch direct een spuitje gekregen tegen ' rabies ' ? Wat dat is ten zeerste aan te raden ! En hopelijk geneest de wonde vlug ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 03-10-08

CHRIS,LAIKA EN CHICO GOEDE MORGEN
HET VROUWKE
ZAL NIET
GELACHEN HEBBEN
DUS ZO BRAAF
IS JULLIE
SPEELVRIENDJE
NIET HE
VLUGGE GENEZING
IN IEDER GEVAL
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 03-10-08

oei oei ik was al bang dat jullie weer iets uitgesppokt hadden
maar neen
ja dat moet wel vrelijk pijn doen!
verzorg jullie vrouwtje nu goed hé

dikke knuf

Gepost door: callemie | 03-10-08

dag sloeberkes gelukkig zijn julllie goed opgevoede hondjes en zouden jullie het vrouwtje niet zo maar bijten hé, ik zou maar vlug een ander lief speelvriendje zoeken hoor. Want eenmaal een hondje bijt kan hij dit meestal niet meer afleren. Veel liefs en een dikke poot van Taiboke voor julllie allemaal

Gepost door: Patty en Freddy | 03-10-08

amai, dat ziet er pijnlijk uit... nikske vrouwke haar fout... bazin van dat stout hondje haar fout ja.. ze moet hem maar goed opvoeden.. gelukkig zijn jullie 2 lieve schatjes... stel je voor.. niks meer eten met hondjes in de buurt...

Gepost door: Annick | 03-10-08

pijnlijk hallo daar,

Dat ziet er idd nogal pijnlijk uit he !!!
Hopelijk geneest het snel !

Lieve groeten en nog een aangename vrijdag
An

Gepost door: An | 03-10-08

niet te doen! mamamiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! welke stoute viervoeter heeft je vrouwtje datte aangedaan? pffffffffff nu ikke blaze se want zoiets heb ik al wel gehoord dat mams dat zei van nieuws enzo datte er tweevoeters werde gebete door viervoeters, kan nog niete gelove se amai...hebbe jullie vrouwtje niete verdedigd dan laika en chesco? ikke zou nogal es vlug in die viervoeter zijne staart bijte se grr nu ikke boos zenne, enne leze wij hiere nog dat ander vrouwtje boos is omdat jullie vrouwtje gebete werd door haar viervoeter, sorry hé mare daar begrijpe wij dus niks van!
vele beterschap aan vrouwtje zenne en zalle wel pijn doen daar :(
pootje en liekie van ons, knuffel van mams

ohja chesco man, ikke wel gezien dat jij ooke balleke hebt dat praatte zenne je vrouwtje geve beeldeke mee :) maar is niete zelfde maar ooke leuke, jij veel op kwade make zie ikke lachblaf, nu de kleine veel spele ermee ikke wat minder maar wel leuk speleke :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 03-10-08

Weet jij waarom julie en wij natuurlijk zoiets nooit zullen doen ?? Wel wij hebben slimme baasjes, en slimme baasjes hebben slimme hondjes ... dus ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 03-10-08

Oei dat ziet er inderdaad erg pijnlijk uit,hopelijk geneest het mooi
Tettermadam moet hondje wel beter opvoeden want dat is wel niet te doen

Gepost door: mireille | 03-10-08

Oei dat ziet er niet goed uit...heb ongeveer hetzelfde meegemaakt toen ik met mijn hond aan het spelen was...een lip en het vlees rondom is een weke plaats en scheurt meteen open...het geneest wel mooi hoor bij mij is het nog een klein streepje...mij lip was letterlijk in twee en ik was toen wel hard verschoten...nog een fijne dag en een lieve knuffel...

Gepost door: Yolanda | 03-10-08

Dat ziet er niet goed uit! Och arme het vrouwke, dat zal pijn gedaan hebben. Hopelijk geneest het mooi en laat deze beet geen sporen na.

Gepost door: Monique | 03-10-08

Ge moet meer fruit eten Dan bijt het hondje niet.

Gepost door: GDB | 03-10-08

Welja dat kan er ook nog wel bij.... Sterkte meid!
En honden hebben van ons eten af te blijven, niets meer niets minder.

Gepost door: Yolanda | 03-10-08

Veel beterschap aan jullie vrouwtje he , hopelijk geneest het vlug .
Nog een leuk weekend en verzorg jullie vrouwtje goed he .
Knuffel van Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 03-10-08

Ooowwwwhhh, watte erg! Ikke ga nie zegge watte mijn Vrouwtje zei, het klonk alsse go en domme....
Oei, oei, dat isse stout Hondje!!! Echtes welles!
Want ditte hondje zou ook baby op grond aanvalle. Moette jij nagaan, baby op grond ligt daarzo en heb koekie gegete en moet boerke late, komt beetje koekie mee en hap zeg da hondje. Ikke denk, da hondje moe maar muilkorf om! Isse beter hé!
Nee isse nie net hondje! Ikke lig gewoon naast baby en mijn broers ook, terwijl wij nie baby gewend zijn maarre wel geleerd hebbe. Wij moete luistere naar watte de tweevoeters zegge, zo is da!
Vrouwtje vanne Chesko enne Laïka, ikke hoop datte dit gauw klaar is, ook omdat jij volgende week naar Ome Doc moet, mag het dan wel? Enne ikke hoop datte jij niet veel pijn meer heb. Ook heel veel lieve zoentjes vanne mijn Vrouwtje en als het mag van 't Ventje ook vanne Baasje! Likjes vanne ons!
Anoki,Inya enne Chester
O ja, enne nou nie bang worde vanne ons hondjes hé? Wij echtes lief en jouw honneponnies ook!!

Gepost door: Anoki | 03-10-08

hela vriendjes, kome jullie nog vlug een heel mooi weekend wense se, mare ga nattekes zijn buite dus..wandele zal er niete bij zijn pfff dan maar lekker voor de haardvure en spelekes doen :)
totte maandag en veel likies en pootje van ons hier :-)

hoe ist met vrouwtje haar lippeke?

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 03-10-08

ik denk he, dat da tettermadammeke beter haar hondeleeuwke beter in een benchske steken!! Zou wel eens kunnen dat tettermadameke eens haar neuske kwijt is! Mijn moeke zegd dat hondjes niet te vertrouwen zijn die zoiets doen!!!! Hij zal het nog doen en hopelijk ist bij geen kindje, die hun huidje is nog iets anders dan dat van ons moekes, en dat zou wel eens heel erg kunnen zijn voor zo'n kindje!!!
Dat tettermadamke heeft geen enkele rede om boos te zijn!! ALS ZE BOOS IS MOET DAT OP HAAR EIGEN EN OP HAAR HONDJE ZIJN!!!!! Mijne pa eet iedere dag een koekje, met mij wel altijd ergens in de buurd, maar ik ben zo opgevoedat ik van menseneten niet moet weten!!!

Van mijn moeke, nen wegemeend beterschap gewenst!!!!
groetjes, verzorg je goed!

Gepost door: tuurke | 03-10-08

shih tzu's-puppy's http://www.kapaza.be/Dieren_en_toebehoren/Honden_Pups/12029434/Petcenter_bied_schattige_shih_tzu_pups_aan.html

wie weet?....:-) succes en nog es beterschap :)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 03-10-08

indien...........:-) was ff aan kijken naar waar wij den onze aangekocht hebben laatste (gizmoke)...maar vind niet meteen adres via hier...
indien ooit interesse kijk ik in zijn papieren! maar denk dat ze daar verkocht zijn inmiddels?is ook van goede mensen en super-ouders maar zonder stamboom(waar je eigenlijk niks mee aankan) tenzij showen en of broodfock...voor mensen te plunderen via hun dieren pffff
al moet er fock zijn! ...anders hadden wij de onze ook niet hihi :-)
slaapwel :-) chantal :)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 03-10-08

Goede morgen denk toch dat die tettermadam haar hondje betere manieren moet leren zenne. Dan zijn jullie in e k geval toch veel braver he .

Probeer er toch maar een fijne dag van te maken hoor.
Etje

Gepost door: Etje | 04-10-08

Als die hond naar een kindje bijt dat iets in zijn mond steekt zou echt niet kunnen. Zo'n gedrag is nooit goed te praten!
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 06-10-08

heb je foto's van flodder ??
wat is er nu met hem gebeurt
groetjes van ciska

Gepost door: ciska | 20-10-08

De commentaren zijn gesloten.