20-11-08

Dringend hulp gevraagd !

Help wij hebben hele dringend hulp nodig vanne jullie.  Wie oh wie heeft 2 paar roze reservelenzen voor vrouwtje ?  Wij kunnen echt welles heel goed gebruiken want vrouwtje isse heel boos op ons hoor.  Deze morgen moest zij al hele vroeg naar vijfsterrenhotel voor zonnestralekes enne dan gaat zij nog altijd erna effekes rusten.  Alé ja vrouwtje noemt bloggen ook rusten maar toen meneerke van de post belde hoorde zij boenk.  Vrouwtje vond ons zo ongeveer terug.

LAPTOP

Zij wille maar nietes geloven datte pjoeter zelf vanne zetelke is gevallen.  Wij gingen alleen kijken omme te maken.  Watte wij ook zeggen of doen vrouwtje isse er hele zeker van datte wij te wilde gespeeld hebben toen zij aan deurke was.  Pfff justekes offe wij wild durven zijn.  Baasje isse vandaag nog met pjoeter naar winkel geweest maar nieuwe schermke is zo duur datte zij beslist hebben om nieuwe te kopen.  Baasje zei datte hij onze spaarcentjes gaat pakken enne wij koekje minder krijgen per dag.  Maar zal nietes waar zijn zene, laten wij nooit nietes toe !  Isse al erg genoeg dat ikke hele dag vele gevloek heb moeten horen omme alles terug op pjoeterke te zetten.   Maar stuur aub toch maar die extra roze lenzen op zodat vrouwtje nietes meer boos is op ons want isse echt nietes leuk meer.

 

21:13 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (25) | Tags: hond, shih tzu, laptop |  Facebook |

Commentaren

denk dat ge meer zult kunnen gebruiken dan roze lenzen hoor
kant geloven dat ze niet blij was amaai , die van ons zou ons verzekers kelen
veel sterkte ze lieve vriendjes , ge zult een zoenoffer moeten verzinnen hoor
dikke knuf van ons

Gepost door: thor | 20-11-08

Goedenavond Kapoentjes :-) Oei, ik zou ook niet kunnen lachen, zenne.

Spaarpotje aanspreken, hé.

Allez, toch een dikke knuffel.

Liefs :-)

Gepost door: Rosita | 20-11-08

aiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiai :((((((((((( vriendjes toche, watte rampe nu daar!
hoe hebbe jullie datte klaargespeeld???????????? datte zoude wij dus nooite doene wante compoeters staan in keuke, veranda, compoeterkamere zoals ze datte noeme, mare wij kome daar niete zenne, ALLEEN als wij mette mams meeblogge...en datte is inne keuke de andere zijne niete van ons...mare van paps en yelle.
tja watte moete wij zegge nu...........villake terug sture en snoepekes maande weg late en beteke minder vleze van de koe? wete het niete :(
mare weet wij jullie helpe om roze-lenze terug te geve aan vrouwtje :-)
KOMANE VROUWTJE...LAIKA ENNE CHESKO HEBBE DATTE NIET VOOR PRESS GEDAAN...ZE WILDE GEWONE BLOGGE IN U PLAATSE OMDAT JE MOEKES WASSE...IS DATTE NIET LIEF VAN HEN???
alez, hopelijk hebbe we wat goeds gedaan maja ligge toch ane je vrouwtje en baasje zenne...enne wachhte nog evekes en jullie villa kome eraan mare wij allange aan kijke en dan die miskope he pffff en in belgenland zijn ze michiene ietse rapper :-)

fijne weekend vrienden en voor vrouwtje(toi toi)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 20-11-08

Oei oei oei ... pjoeter kapot ai ai Ik denk dat jullie valiesjes al klaar staan ... hi hi ... misschien wou vrouwke wel graag een nieuwe pjoeter ... heeft vrouwke niet klein beetje geduwd ook ??? Laat jullie niet doen hoor! Ik heb hier nog een tentje staan en een mandje ook ... voor het geval!
Dikke knuffel, kleine schurkjes!

Gepost door: Chris | 20-11-08

Wie zet er nu ook zijn pjoeter op de sofa? Hebben jullie geen tafel?

Gepost door: Martine | 20-11-08

ai ai, ik zou ook boos zijn hoor! in het vervolg moet baasje haar computer toe doen denk ik!

Gepost door: magda | 20-11-08

Chris Laika en Chesco...goede avond kan ik geloven dat jullie vrouwtje niet goed gezind was...en de Sint kon het ook niet geweest zijn ! Zozo...jullie vrouwtje over die kazerne geboren ??
Wie weet stond ik dan daar buiten niet op wacht ? Fijne groetjes en in het vervolg braaf blijven hé ...fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 20-11-08

CHRIS,LAIKA EN CHICO GOEDE AVOND
DAT GE ONDER
UW VOETEN GEKREGEN
HEBT KAN IK GELOVEN
OEI OEI VOOR
UWE SPAARPOT
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 20-11-08

*** Aiaiai...Dit gaat jullie vele koekjes kosten....
Ben benieuwd naar vervolg...

Hopelijk nog fijn weekend.
Groetjes

Gepost door: illness | 20-11-08

laika en chesco WATTE IS ER DAAR GEBEURD BIJ JULLIE????OEI OEI.....MAAR VROUWTJE ZAL JULLIE WEL VERGEVEN, EN JE KRIJGT JULLIE KOEKSKE OOK WEL. ZE ZOU HET NIE OVER HAAR HARTJE KRIJGEN.NOG EEN SLAAPWEL.

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 20-11-08

O jee.... Daar gaat jullie nieuwe huis... ach en wee, doet jullie Vrouwtje die nu afbellen? Enne Kerstman, alsse die 't hoort zal hij boos zijn, minder kadootjes....
Oei, hoe moete jullie da nu weer voor elkaar krijge? Misschien met boel likjes en heel lief zijn hé!
Ooooh, Nokkie goed idee, moete jullie echt doen of jullie heel veel spijt hebbe. Zo beetje in elkaar kruipe enne dan van onder uit naar Vrouwtje kijke... daar smelten ze altijd voor. Dan is booszijn zo over en krijgt Kerstman ook geen brief van jullie Vrouwtje da jullie stout geweest zijn.
Succes hé! Jullie Nokkie enne geef jullie Vrouwtje maar extra likje vanne mij, enne mijn Vrouwtje, die doet gauw weer mailen, zegt ze.

Gepost door: Anoki | 21-11-08

ja duvelkes nu kan ik er best inkomen dat vrouwke boos is hoor
ik zou ook zelfs met mijn roos brilleke groen uitslaan!
geen sinterklaas !!!!!!
en extra lief met vrouwke en komt misschien in orde!
probeer vandaag geen stommiteiten te doen hé
dikke knuf

Gepost door: callemie | 21-11-08

Goede morgen denk toch dat jullie dit niet gedaan hebben hoor, want daar zijn jullie veeeeeeel te braaf voor. Heb hier nog roze lenzen liggen dus stuur jullie vrouwtje maar ;-)

Prettige vrijdag
Etje

Gepost door: Etje | 21-11-08

ai ai ai !!! goede morgen Chesko en Laika,

Ja dat ziet er niet zo geod uit voor jullie he ;-( !!!
Hopelijk vinden jullie snel roze lenzen voor het vrouwke zenne
fijne en vooral "rustige" vrijdag
lieve groeten An

Gepost door: An | 21-11-08

dag matekes oei oei toch, wat hebben jullie nu weer uitgespookt ? Ik denk niet dat ons make en pake daarmee zouden kunnen lachen hoor en of die roze lensjes alleen gaan helpen daar twijfel ik ook aan. Ik zou eerder heel braaf zijn en veel zoentjes aan het vrouwtje geven. Een koekje mag je altijd bij mij komen halen hoor, dikke poot Taiboke

Gepost door: Patty en Freddy | 21-11-08

Oeioei, 't vrouwke zegt hier dat de Sint alles ziet dus dat heeft hij zekers ook gezien. Nu extra lief zijn voor 't vrouwke, vele likjes geven, vrouwke vele laten rusten, ... en dan zal de Sint mss. wel bijdraaien.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 21-11-08

O jee, dat is niet leuk meer hoor! Moest ik vrouwke zijn, ik gaf jullie een flinke pardoering onder je kont! En niet één keer, maar twee, drie vier...
Er is hondjesspeelgoed en mensenspeelgoed! Leer het onderscheid maar vlug te maken!
STOUTERIKKEN!

Gepost door: gerdaYD | 21-11-08

LAIKA EN CHESCO KANNE VROUWTJE NOG NIE WEG MET NIEUW P.CKE????? IKKE ZIE NOG NIKSKE TE LEZEN!!!!BLIJVE MAAR BINNEN VANDAAG, TIS HIERE REGEN EN STORM. NOG EEN FIJNE LEUKE DAG.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 21-11-08

Chris Laika en Chesco Oei oei oei dat is wel eeen serieus ongevalleke he, Vrouwtjes laptop naar de knoppen ,probleer dat maar snel goed te maken met vrouwtje, maar ik ben zeker dat er hier geen kwaad opzet in het spel zit van jullie ,dat het gewoon een ongelukje was van jullie pootjes.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 21-11-08

oei oei
dat zijn serieuze kosten

Gepost door: witch | 21-11-08

dus de schuld ligt niet bij jullie als ik het goed begrijpt maar aan vrouwke die het op een ongelukkige plaats heeft laten liggen...ja als hondjes zelf iets willen posten :) hopelijk draaid vrouwke snel bij want een ongelukje zit in een klein hoekje en hondje horen op de grond niet in de zetel lol
XXXknuf

Gepost door: swakke | 21-11-08

oeioeioie, vrouwtje zou ook boos op mij zijn denk ik, maar jullie hebben het toch niet met opzet gedaan, zeg maar tegen jullie vrouwke dat sjuulke vind dat ze niet lange boos zijn mag. En anders stuur ik wel een koekje van mij met de post naar jullie. Oke?

Gepost door: Jeany | 21-11-08

Da's niet jullie schuld eh, vrouwtje had die maar niet moeten laten slingeren in de zetel, zo onverantwoord en dan jullie de schuld maar geven! Foei aan het vrouwtje! En eigenlijk moet ze nu ook een beetje blij zijn, nieuw pc'tje is leuk en nu kunnen jullie nog met veel meer plezier bloggen!

Gepost door: Kristel | 21-11-08

Je zou misschien beter een paar extra computerkes vragen dan zijn lenzen ook niet meer nodig, denk niet dat roze lenzen alleen deze keer gaan helpen.

Gepost door: Vicky en Sammy | 21-11-08

volgens mij is bij jullie de hondenhemel....?

Gepost door: ank | 22-11-08

De commentaren zijn gesloten.