16-12-08

We zijn er bijna !

Nog minder dan 200 te gaan en we zitten aan onze 50 000ste bezoeker.  Zoals jullie weten hoorde daar een wedstrijdje bij.  De 50 000ste bezoeker sturen wij dit met héél veel plezier op

WIJN

Alleen blijkt dat heel wat mensen niet weten hoe ze dat moeten doen.  Dus mag vrouwtje de uitleg van MizzD lenen zodat iedereen gewoon kan mee doen.  Tja vrouwtje en pc's hmmm dat zijn niet echt vriendjes.  Daarom willen wij MizzD ook héél hard bedanken voor haar uitleg.  Misschien is het zelfs handig als 50001 ook alles door mailt als nummer 5000 niet komt opdagen.  Jullie mogen natuurlijk alles gewoon mailen naar : chris1970@scarlet.be

Die 50000 moet natuurlijk wél goed gevangen worden...anders is het niet leuk! Daarom voor iedereen die niet weet hoe ze dat moeten doen een uitlegje!
1) je begint met een screenprintje te maken, daarvoor de teller goed in beeld zetten op je scherm en op de 'PrintScreen'-toets drukken. ( opletten! als je een toetsenbord hebt met een 'F-Key'-toets, dan moet je die eerst indrukken!)
2) Ga linksonder naar 'START' > dan naar 'Programma's'> dan naar 'Bureau-accessoires'> dan naar 'Paint' >dan naar 'Bewerken'> dan naar 'Plakken' . Als het goed is heb je dan nu dat scherm met die teller weer op je scherm!
3) Klik in de werkbalk links op het 'rechthoekje' waarmee je kunt knippen. Trek met je cursor een lijntje om de teller en klik bij 'bewerken' op 'knippen' . Klik dan op 'Bestand' en dan op 'Nieuw' ( je krijgt nu een klein venstertje met de vraag of je het origineel wilt veranderen, klik 'nee') en nu staat je uitgeknipte teller alleen nog op het blad. Soms zit daar dan nog een wit vlak omheen...dat krijg je weg door met je cursor rechtsonder op het hoekje van het witte vlak te gaan staan. Er verschijnt dan een tweepuntig pijltje en als je dat dan naar het uitgeknipte stukje toesleept, verdwijnt dat witte.
4) Ga naar 'Bestand' en dan naar 'opslaan als...' en geef het plaatje een naam en maak er een jpg van.
KLAAR!

 

23:49 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (4) | Tags: shih tzu, hond, wijn, wedstrijdje |  Facebook |

Commentaren

Hey sloebers Mij toch komen uitlachen...maar ik heb jullie adres hé en donderdag kom ik een beetje in de buurt want dan ga ik op bezoek bij mijn mama...ik zou maar al schrik beginnen krijgen want ik denk dat jullie niet wisten dat ik wel wist waar jullie wonen en ik heb een hele goeie gps hé...eens zien wie dan het laatste lacht...maar eerlijk is eerlijk, het zijn prachtig mooie foto's!
Moesten jullie niet al in bed liggen om zijn jullie nog een beetje aan het nalachen met mij....Wacht maar af...mijn tijd komt!
Nè, ik heb het nu eens goed gezegd hé! Hahaha

Gepost door: Veerle | 17-12-08

By the way: nog 164 te gaan en ik ga mijn uiterste best doen om met deze rotcomputer het ronde getalleke toch te vangen.
Slaap ze!

Gepost door: Veerle | 17-12-08

Ik vrees dat het mij niet lukken zal... *wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 17-12-08

Namiddaggroetjes
http://blog.seniorennet.be/sloefke1"> src=" http://img246.imageshack.us/img246/3854/kerstkaartrd7.jpg ">

Mooie Kerst je toegewenst.

Gepost door: Henri | 17-12-08

De commentaren zijn gesloten.