27-12-08

Raar Middelkerke

Gisteren zijn wij naar Middelkerke geweest, isse ook aane zeetje maar pff ikke vind het er hele raar hoor.  Asse wij moe zijn rusten wij effekes op bank.

BANK

Maar dan zag  ik ineens zo een manneke staan waar de pubers veel over vertelden.  Hij heet Jommeke en maakt allemaal dolle avonturen mee.  Ik dus héél vlug naar daar.

JOMMEKE

Ah ja ik wilde gaan vragen of ik mee mocht op avontuur of in zijn strips mocht mee spelen hé.  Maar dat ventje voelde zich gewoon te goed om iets tegen mij te zeggen.  Zelfs Flip dat groot lawijt zei geen woord hé.  Troost je Laika toen ik Kiekeboe tegen kwam wilde ikke ook welles hele vele aan hem gaan vragen.

CHESVENT

Maar die gunde mij zelfs geen halve blik, ikke denk hij isse jaloers omdat ikke vele meer haartjes heb danne hij.  Toen wij verder wandelden was ikke echt welles bang hoor, Chesko werd aangevallen door 3 ijsberen.

BEREN
 

Lap meneerke zal weer is serieus gaan overdrijven zene.  Die beestjes stonden daar héél braaf en deden niks.  Pfff ikke vertrouwde ze voor nietes 1 haartje enne ikke heb er hele vele zene Laika.  Alé man wat moet ik dan zeggen ineens kwam er zo maar een pinguin achter mij.

PINGUIN

Maar ikke was echt nietes bang hoor, ikke heb 4 pootjes omme hele rappekes weg te lopen enne hij maar lekker 2 hihihihi.  Gelukkig mochten we toen nog hele vele oppe strand gaan spelen hé Laika.  Jaja maar vanaf 't een klein beetje donker begint te worden ga jij altijd direct terug naar ons vrouwtje flauwerik.

CHESKOSTRAND

Isse gewoon omdat ikke ze nietes wil kwijt spelen Laika.  Pfff ik trek mij daar gene bal van aan Chesko.  Zo lang er strand is wil ik plezier maken en genieten.  Als ons vrouwtje mij nodig heeft zal ze mij wel roepen.

LAIKADONKER

Enne jaja sorry dat wij nietes mooie foto's hebben vanne strand maar vrouwtje zoekt nog altijd naar stopknopke bij ons want asse wij strand gezien hebben worden wij betteke hele vele zottekes.  Toen we naar huis wilden gaan kwamen we wel iets héél raars tegen.  Ineens liepen er heel veel mensen op straat met een fakkel of een kaars.  Ja enne ook een rare madam waar ikke bang van was Laika, wasse de spinnevrouw.

SPINNEVROUW

Wasse welles leuk oppe strand maar heuhhh ikke vond anders Middelkerke maar hele vele raar hoor.

Heuhhh wij willen ook nog keertje iets vragen.  Je kan nu ook skynetaward winnen enne dat willen wij welles hele vele graag.  Willen jullie a.u.b. keertje op ons stemmen ?

08:49 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (32) | Tags: shih tzu, hond, jommeke, kiekeboe, middelkerke, fakkeltocht |  Facebook |

Commentaren

Het zag er meer Halloween uit dan kerst daar in Middelkerke. En wij gaan nu rap eens gaan stemmen si!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 27-12-08

Chris Laika en Chesco Jullie hebben u toch weer goed geamuseerd gisteren als ik dat zo leest. Ik wens jullie een mooi en tof laatste weekend nog toe in 2008. En ik zal ookeens voor jullie stemmen.
Groetjes

Gepost door: jeske | 27-12-08

Hallo ! We gaan seffens naar het kieshokje en brengen een stem uit op jullie blog !


Pretig weekend.

Gepost door: Jeroen | 27-12-08

Zalig ja, zo'n strandwandeling dat kan zalig zijn he! als ik naar zee ga is het vlakbij in Westende, ik voelde mij een heel klein beetje ginder daarnet...
en stemmen zal ik nu doen zie, dat verdienen jullie!
en thx om regelmatig een steuntje te komen geven op mijn blog he Chris, en voor vrouwtje al bij voorbaat een dikke proficiat dat ze er vanaf gaat zijn binnenkort, vieren, ja zeker doen!

veel liefs?
claudine

Gepost door: Claudine | 27-12-08

banken Ha, die banken zou ik overal herkennen, zo typisch in dat wit en blauw.
Tja, wat een rare wezens komen jullie daar allemaal tegen. Best dat ik niet in de buurt was :-)

Gepost door: pieterbie | 27-12-08

Hallo We zullen gaan stemmen... :o)
Prettig zaterdag
Groetjes

Gepost door: Liticia | 27-12-08

TUURLIJK STEMT BO OP JULLIE IK BEN VERKNOCHT AAN JULLIE HOOR...PRACHTIG WAT JULLIE ALLEMAAL DOEN EN HOE JE HET ERVAART, DUS ZEG MAAR WAAR IK STEMMEN MOET....KNUFS BO

Gepost door: boomer | 27-12-08

grappig en leuk om te lezen.....

Gepost door: saartje | 27-12-08

Leuk hè, zo een dagje naar zee! Hier is er niet zo'n boulevard bij meestal..alleen in Scheveningen, maar daar komen we niet vaak!
Middelkerke...daar zijn we ooit, héél lang geleden eens een paar weekjes op vakantie geweest...maar kan me er maar weinig van herinneren...alleen dat de camping zo groot en saai was! hahahahahahaa!
Die foto met die mooie roze lucht op de achtergrond zou je groter moeten zetten...die is schitterend!! Hondje ook zo leuk met zijn haren in de wind hahahaa!
Groetjesssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 27-12-08

IK HEB OVERAL GESTEMT OOK VOOR EEN AWARD DAT ZAL IK DAN BLIJVEN DOEN....KNUFS

Gepost door: boomer | 27-12-08

Zal jullie wel eens tegen het lijf lopen, want jullie vertoeven nogal veel in mijn teritorium, dus dat zal dan wel eveb schieten zijn, alléé met de kodak hé. ;-)

Gepost door: roy | 27-12-08

*** Jullie zijn gelukkig niet weggewaaid,hahahahaha..
Heel fijn weekend
Groetjes

Gepost door: illness | 27-12-08

Wij gaan volgende week ook naar zeetje kijken, voor die blogawards was ik eens gaan kijken maar bij de categorieen stond dieren precies niet bij kzal het nog eens goe moeten bezien.

Gepost door: Vicky en Sammy | 27-12-08

Ha jullie waren aan zee en hebben jommeke gezien.ik heb al zijn strips en ze zijn leuk om te lezen.Hebben jullie een beetje kunnen ravotten?nog een fijn weekend groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 27-12-08

ocharme toch maar niet getreurd
jullie zijn sterren zenne, jawel op het internet.
Er staat hier toch de avonturen van 2 shitzu's,
een uitgever hebben jullie al das de vrouw
en als ge een reporterke zoekt,
mail je maar ;-)
Liefs en zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 27-12-08

Hoi

Ik kom je nog fijne eindejaarsfeesten toewensen en een gelukkig en gezond 2009. Je schrijft bij mij : als je nood hebt aan een babbel dan roep je maar héél hard, wat bedoel je daar mee? Ik durf het bijna niet vragen maar bedoel je daar mee dat je ook een lotgenote bent !!!
groetjes Sabine

Gepost door: sabine | 27-12-08

wauw... mooie foto's... ben jaloers op jullie... ik zou ook zo dicht bij het zeetje willen wonen... helaas...

Gepost door: Annick | 27-12-08

Leuk aan het zeeke? Voor morgen een fijne zondag hé!

Gepost door: Chris | 27-12-08

hahahaha de dolle avonturen vandie 2 plezante hondjes hahahahahah
en voor mij heb je de award al zenne !!!!
OT neen de winkel is niet leeg en onze portemonnaie is nog vol ahahahahah niets gevonden naar ons goesting!
hihi

Gepost door: callemie | 27-12-08

dag matekes weer heel knappe fotokes en waarschijnlijk een fijn uitstapje. Dikke poot, Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 27-12-08

De avonturen van Laika en chesko,
DEEL één 'Griezelen in Middelkerke'. Hahahahaha.
Het zou een mooie fotostrip kunnen worden.
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 27-12-08

Dag Chris, Laika en Chesco Ik ben eigenlijk gestopt met bloggen...alhoewel, maar mag ik dan nog stemmen.
Kijk, ik zal heel hard mijn best doen want mijn stem gaat niet met voorkeur maar voor mij terecht naar jullie!
En jullie zijn slimmer dan tweevoeters hé want ik heb nog een vraagje en aangezien ik een tweevoeter ben weet ik er ook het antwoord niet op...ben ik nu eigenlijk gestopt met bloggen of niet???
Bangelijke goeie wijn...vanuit de fles te zien, want ik ga die echt niet openmaken...zie dat er een vlek op jullie mooie foto komt...ik mag er niet aan denken!
Nog een fijne avond gewenst en jullie gaan me hier nog dikwijls zien...a ja, als je een blog nomineert wil je er ook de verhalen lezen hé!

Gepost door: Veerle | 27-12-08

Ik heb toch ook nooit geluk hé...ik ben naar de skynetawards van 2008 geweest maar waar moet ik jullie zoeken...ik vind daar geen categorie over lieve viervoeters en eerlijk hoor...ik heb echt niet van die wijn van jullie gedronken en ook niet van andere...maar ik weet wel zeker dat jullie mij dit zullen laten weten!
Likje van Luka, Vlekje, Spookje (die een prachtige poes is geworden...wat haar naam niet doet vermoeden) en Jupke (die nog altijd een beetje mankt) en natuurlijk van mij...maar dat is dan eerder een zacht klopje op jullie mooie lichaam!
En nu niet weer dikke nekskes krijgen hé!

Gepost door: Veerle | 27-12-08

Hoho hoho this is Santa Claus Ik heb Veerle even geholpen en gezegd dat ze naar fauna en flora moest gaan...en wat heeft ze gedaan...niets...ik heb haar handje vastgehouden en in feite heb ik jullie genomineerd onder haar naam!
Veel succes!!!!

Gepost door: Veerle | 27-12-08

wil wel, maar weet niet hoe

Gepost door: witch | 27-12-08

Misschien moet vrouwtje eens een machientje kopen om julli terug te zappen, of te laten stilstaan. Zoals dat zappertje voor de tv.

Gepost door: Martine | 28-12-08

Helaba, aan t zeetje was t zeker nie zo koud als hier int binnenland!? Brrrrrrrr ... hier kunnen ze er wat van!
Groetjes en tot gauw!

Gepost door: Ri@ | 28-12-08

Dat zijn inderdaad rare figuren die daar rondlopen ... En onze stem voor de blogawards, daar hebben wij gisteren al voor gezorgd ! Alleen was het wel effen zoeken naar de juiste categorie hoor !! Stemmen jullie ook eens op ons ???

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 28-12-08

Hoe doet jullie vrouwke dat toch? Nog nooit zag ik zo'n schatjes van hondjes zo geduldig poseren, waar dan ook, hoe dan ook... héérlijk!
En daar komt steeds weer een héél fijn logje van. Genieten geblazen!
Veel succes bij het winnen van de award hé!

Gepost door: gerdaYD | 28-12-08

dag matekes ons make is alvast een stemmetje voor jullie gaan doen, goed hé jullie staan al op een mooi plaatsje. Dikke poot, Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 28-12-08

Hey :o) Ik stond nog nooit op de foto bij Jommeke, jullie hadden weer een dag hé !
Ik ben gaan stemmen op jullie.

Gepost door: Zon-nebloem | 28-12-08

HALLO CHRIS LAIKA EN CHES WEER EEN HEEL MOOIE SERIE VAN JULLIE, EN WAT JE ER ALLEMAAL BENT TEGENGEKOMEN.....JE ZOU VOOR MINDER BANG ZIJN HE. NOG EEN FIJNE ZONDAG VOOR JULLIE ALLEN.

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 28-12-08

De commentaren zijn gesloten.