08-01-09

Grote paniek

Deze namiddag ging vrouwtje in bad en baasje liet Laika buiten.  Zoals dikwijls loopt vrouwtje na 't badje nogal vaak rond in pyama en peignoirke tot ze zin heeft om zich serieus om te kleren.  Ineens dacht ze aan mij en baasje ging mij zoeken maar vond mij niet.  Zij dus direct samen met baasje buiten zoeken.  Jullie moeten weten dat wij naast een warenhuis wonen en vrouwtje daar zelfs op de parking in haar pyama liep.  Op den duur kwamen de tranen natuurlijk en begonnen er nog mensen mee te zoeken.  Je kan dus zeggen dat ik een beroemde BH ben hé.  Nee nee niet zo'n bh als waar we 't  trekspelletje mee deden maar gewoon beroemde hond.  Twee uur hebben baasje en vrouwtje naar mij gezocht maar ik was onvindbaar.  Op den duur wist zelfs de politie al dat ik "weg" was en vrouwtje zocht maar verder in haar pyama.  Ik denk dat ze veel bekijks had in haar roze pyama van Winnie the Pooh.  Al wenende liep vrouwtje maar verder te zoeken en op mij te roepen.  Wij wonen aan een drukke baan en ze dacht dat ik dood was.  Stel je voor seg, ik ga van belanges nog niet achter de regenbrug wonen hoor.  Tot ze ineens ons baasje tegen kwam die zei dat ik terecht was.  Ik was helemaal niet weg gelopen.  Nee ik was even gaan controleren of er nog was in 't waskot lag en de deur was toe gewaaid.  Natuurlijk heb ik ze horen roepen maar pffff 't is hun schuld dat die deur toe kan waaien dus waarom zou ik blaffen ?  Ik lag trouwens zalig op baasjes pul.  Toen vrouwtje af kwam hoorde ik haar zeggen :"ze gaat er niet goed van zijn zene" maar in plaats daarvan werden haar ogen nog natter en kreeg ik een héél dikke knuffel omdat ze zo blij was dat ik terug was.  Snappen wie snappen kan want eigenlijk was ik nooit echt weg geweest.  Jaja Laika eigenlijk isse jij echt hele vele dom hoor, vrouwtje zo bang maken.  Hela Chesko vrouwtje moest net héél blij zijn dat ik zo goed op haar wasmachine en droogkast gelet heb ja.

00:11 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (35) | Tags: shih tzu, hond, weg lopen, paniek |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen amai dat is een echt avontuur geweest dus he, zeg konden jullie nu geen foto van vrouwtje trekken om hier op de blog te zetten, ze doet dat toch ook altijd bij jullie he ;-)

Fijne donderdag
Etje

Gepost door: Etje | 08-01-09

dag mateke ik denk dat ze hier ook in alle staten zouden zijn hoor en begrijp je vrouwtje heel goed. Dikke poot, Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 08-01-09

owjee !!! goeiemorgen daar ,

Man man man wat een verhaal zeg !!!
Gelukkig was je niet echt weg he ;-)
Ja en het vrouwtje zal idd veel beziens gehad hebben in haar pyama op die parking ;-)))
Ik wens jullie een rustige dag
Lieve groeten An

Gepost door: An | 08-01-09

plushbol je had effe moeten blaffen zenne,
dat is gewoon van bezorgdheid en naderhand de opluchting. Ze moet zo'n deurstopke zetten dan kan die verdomde deur zijn zin niet doen.
Maar buiten dat jij al eens in de kijker staat, was het nu vrouwke he. Geen gezicht maar ge moet haar verstaan he.
Allez blij dat ge terug zijt dan en nie meer doen,
voor ge der echt niet goed van gaat zijn, hehe
Liefs en zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 08-01-09

Goedemorgen, een warme donderdag kom ik je wensen.
maar goed dat je zo'n braaf hondje bent....We zouden je ook missen.

Gepost door: Zon-nebloem | 08-01-09

Oooooo wat een verhaal zeg! Ik zag evenals jullie vrouwke, al verschrikkelijke taferelen opdoemen! Gelukkig liep alles met een sisser af!
In elk geval: jij zat goed in de slappe was!
*wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 08-01-09

Ocharme jouw vrouwtje zo ongerust maken! Maar jij was je van geen kwaad bewust eh man! Snap vrouwtje wel hoor!

Gepost door: Kristel | 08-01-09

Ochajme het vrouwke! Ikke echt medelijdekes hebben mette vrouwke! Ikke goed kunnen geloven dat zij in haar poeh-piejama zoekjes deed naar u. Mamie heeft dat bij ikke ook al gedaan toen ik onder de draad tot in de buurman zijn (onafgespannen) tuin kroop. Toen is zij ook over straat gelopen in haar snoepie-piejama.

Jij kan er nikske aan doen Laika, maar in het vervolgje wel waffen hoor, want anders krijgt vrouwtje nog een attakske... Blij dat je niet echt wegjes was, want dan zou Chesko u heel hard misjes doen hoor!

Toepepootje!

Gepost door: Mushu | 08-01-09

mams isse helderziende!
wete waarom...ik haar hore zegge tege yelle datte zij over paar nachtjes gedrome had dat zij op jullie blogje leze datte laika pff hoe zegge ikke datte nu zucht...(inne hemel was zomaar opeens) en beeldeke stond van jullie vrouwtje en chesko op blog héééééééééééééééééééél diepe droevig enzo...brr ze wasse er zelf niete goed van, maaaaaaaaar wete wat zo toffe vriendjes van ons blijve nog lange bij ons hé:) wij kome veel te grage bij jullie leze over jullie streekjes:-)
al moete ikke zegge moest ikke weglope of gizmo OF onze verstoppe MAN MAN dan was huisje te klein en hele limburge!............dus geve vrouwtje maar dikke knuffels vandage laika :) en zo een pyama is welles echt mooi om op parking reklame te make van pooh lachblaf:)
mams ziek mare kome toch wel af en toe zien hier zenne, fijne dag hé.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 08-01-09

Hallo Oei ..ik kan het geloven zeg dat vrouwtje in paniek was ..gelukkig ben je gevonden en dan nog wel thuis in het wasplaats ...nu zal vrouwtje je zeker nog beter in t(oog houden :-)
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 08-01-09

Chris Laika en Chesco Ik kan het geloven dat ge in paniek sloeg , wij hebben hier eens deze zomer zo om de chihuahua van de kleindochter moeten lopen maar wij zagen hem en hij luisterde niet en liep van langs om harder , en hier is het ook een heel drukke baan.Toen we hem dan bijna hadden kroop hij weg onder een poort bij mensen ,die mensen waren niet thuis en de kleindochter kroop over de poort en dan heeft ze hem kunnen pakken. Het was hier dan ook paniek.
Groetjes

Gepost door: jeske | 08-01-09

Ja, dat kan ik mij voorstellen dat vrouwtje ongerust was.
Hebben het ook eens voorgehad, maar was wel op de baan gekomen, wij hoorden hard remmen, en onze sloeber kwam hinkend afgelopen.
Niet zo erg, maar moest toch een wonde genaaid worden, was toen ook paniek.
Gelukkig liep het bij jullie beter af.

Gepost door: roy | 08-01-09

Chris, Laika en Chiko.....goede morgen natuurlijk waren ze ongerust...maar eind goed al goed en de pakkemannen konden lekker het washok niet in ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 08-01-09

CHRIS,LAIKA EN CHICO GOEDE MORGEN
DAT IS TOCH
TEKEN DAT
HET VROUWKE
MET U WAT
INZIT....
MISSCHIEN ZOCHT
GE WEL
GEZELSCHAP??
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 08-01-09

oei oei.. dat zijn nog slechtere punten dan puber haar verjaardag vergeten... kan geloven dat vrouwke in paniek was...

Gepost door: Annick | 08-01-09

AAhhh dat was jij in die roze pyjama op de parking ... Gelukkig is het nog goed afgelopen en lag je lieve schat te dutten op baasjes pull ...
Ons vorig hondje, was een 'weglopertje', en nam af en toe eens vrij, tot grote angst van baasjes ... ik heb meermaals zot van angst door het dorp gefietst, op zoek naar ons Bolleke ... die dan na een uurtje vanzelf naar huis kwam. Ik kan je ongerustheid goed begrijpen.
Maak er verder een fijne dag van, liefs XXX

Gepost door: Chris | 08-01-09

MAAR ALLEE!!!! JE VROUWTJE ZO NE ANGST AANDOEN!!!!EN JE HOORT ZE ROEPEN EN JE ROERT NIET..IK ZOU OOK BOOS ZIJN...MAAR TOCH HEEL BLIJ DAT IK ZOU TERUG GEVONDEN HEBBEN.....EN IS ER STRAF UITGEVALLEN VOOR JOU????? NOG EEN FIJNE DONDERDAG, EN VOLGENDE KEER ALS JE VROUWTJE ROEPT...TERUG BLAFFEN HE!!!!
LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 08-01-09

Hey Kapoentjes :-) Ik zou ook wenen, zenne.
Wees blij met zo'n lieve baasjes.
Warme knuffel :-)

Gepost door: Rosita | 08-01-09

baasje dood ongerust, en hondje lekker slapen in warm waskot.....
Tja zo gaat dat.
Zo was ik ons lief poesje kwijt......

Gepost door: ank | 08-01-09

wel ik kan me al goed voorstellen hoe het daar even paniek was. gelukkig bleek er gewoon eigenlijk niets aan de hand te zijn ;-)

Lieve groetjes

Gepost door: anneke* | 08-01-09

Dit moet pijn in het hart geweest zijn
op het moment van de verdwijning.
Ik kan ervan meespreken, onze Twicky
hebben we eens drie dagen kwijt gespeelt in de ardennen.
Toen we de moet niet meer hadden haar terug
te vinden gebeurde er een wonder.
Het verhaal kan je lezen op mijn blog als
je klikt in de linkerkollom op de foto van Twicky alias Lola.
Het waren bange momenten zeker !
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 08-01-09

Ik kan mij heel goed voorstellen dat dat lief vrouwtje bang was...maar eind goed al goed...nog een fijne dag

Gepost door: Yolanda | 08-01-09

Amai, om zot te worden. Gelukkig is alles goed afgelopen.

Gepost door: Nana | 08-01-09

Je zou voor minder in paniek slagen,maar het is nog goed afgelopen,zo'n brave hondjes dat jullie zijn,we zouden jullie missen hoor.nog een fijne donderdag

Gepost door: dolfijntje1 | 08-01-09

potverdekke ik werd er ook effe niet goed van
dedjoem toch ik zou me ook ni goed voelen zenne
hier hebben we dat ook dikwijls madam gaat soms wandelen maar blijft soms in een serre achter en als de deuren toezijn ja dan kunne we nog lang zoeken en roepen!
enfin al bij al is alles goed afgelopen maar potverdekke ni meer doen zenne!!!!

Gepost door: callemie | 08-01-09

jezus zeg dat is echt schrikken hoor en dan in een roze pyama over de parkeerplaats met ne beer erop zoeken naar bh dan moet ze wel heel veel van je houden, ben blij dat het allemaal goed is afgelopen en de volgende keer mag je wel even blaffen hoor...dank je voor jullie lieve woordjes!!!! dat verdiend knufs...liefs bo

Gepost door: boomer | 08-01-09

dat moet een zicht geweest zijn op die parking maar ben blij dat de kapoen terecht is zo mensen laten verschieten

Gepost door: frank | 08-01-09

Hallo ! Dat was een boeiend verhaal dat gelukkig een happy end had !


Prettige avond.

Gepost door: Jeroen | 08-01-09

Wat een mooi verhaal, gelukkig is het goed afgelopen, ik wens je nog een fijne avond toe
groetjes Sabine

Gepost door: sabine | 08-01-09

ben ik blij dat die lieve schat goed terecht is
groetjes

Gepost door: ingrid | 08-01-09

Amai , het zou hier ook paniek zijn hoor .
Gelukkig is alles goed gekomen .
Doeiiiiiiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 08-01-09

Amai, erg voor t vrouwke seg! Ik kan t me al voorstellen, pffff ... :-(
Je had toch eigenlijk wel een tekentje van leven kunnen geven hé!
Als er nog s ooit zoiets gebeurt, zeker doen hoor!

Gepost door: Ri@ | 08-01-09

Goh ... ... ik kan me voorstellen dat er paniek was ten huize Laichezplace! Gelukkig is alles goed afgelopen.

PS: Die BH vind ik geweldig gevonden ;-)

Fijne avond nog Chris!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 08-01-09

ohh ocherme, Sjuulke wilde al komen helpen zoeken, benn blij dat je weer terecht was, wie komt er anderes in mijn mand liggen? Kan me voorstellen dat vrowutje van jou weent, zou de mijn ook gedaan hebben, gelukkig woont wij niet aan grote weg, amar aan de weilanden, en ik ben bang dat vrouwtje wegloopt, dus ik let altijd goed op haar, :))), dag Laika, groetjes aan chesko en zeg maar tegen vrowutje, gelukkig al goed gekomen, en ze mot maar ens een andere pymam kopen, ;))

Gepost door: Jeany | 09-01-09

oacharme 't Vrouwtje moet toch wel een bangelijk moment mee gemaakt hebben!

Gepost door: pieterbie | 11-01-09

De commentaren zijn gesloten.