02-03-09

Hij verpest alles

Ik ben de kleine hier zo beu als koude pap hé.  Vandaag gingen we een toerke met de auto doen en meneerke moest zo persé al zijn kunsten laten zien.  Weten jullie nog dat wij een autostoeltje kregen ?  Awel ik zit er tenminste in zoals het hoort.

3

Maar die kleine kan het natuurlijk langs geen kanten laten om averrechts te doen hé.  Hij bezorgde ons vrouwtje bijna een hartaanval.  Hela hela jij moete nietes zagen Laika ikke wou alleen diploma halen vanne ontsnappingskoning.  Nu ikke wereldberoemd ben wil ikke ook nog inne boek vanne beste honden staan hoor.  Jaja dat heb ik gemerkt slimmeke, je zat bovenop je mandje ipv er in.

1

Enne je oren gingen ook niet meer toen vrouwtje zei dat je moest gaan zitten hé.  Ah nee dan isse leute welles over hé Laika enne dat wil ikke net nietes.  Isse mij zelfs gelukt om er uit te springen.

2

Ja slimmeke en toen was je bijna een dode shih tzu hé want je hangt jezelf zo op aan je leiband en dat bandje van in het stoeltje man.  Ik denk dat jij een shih tzu bent met zelfmoordneigingen.  Puh isse nietes erg Laika baasje kon toch rappekes stoppen omme mij er terug in te zetten.  En ikke heb oortjes toch toe gedaan zodat ikke nietes naar gezaag moest luisteren.  Jaja allemaal goed en wel hé man maar morgen gaat het zonnetje terug schijnen en normaal gingen wij dan wandelen.  Oh joepieeee kan ikke weer aapeke uithangen inne auto Laika.  Justekes nikske van man door jou schuld mogen we gaan shoppen om een tuigje te kopen.  Vrouwtje kon zelfs met jou kuren langs geen kanten lachen.  Hoe enne kom ikke nu nietes inne boek voor strafste hondjes Laika ?  Hm hm hm 't enige boek waar jij in zal komen is het boek voor het hondje met de meeste kuren vrees ik Chesko enne dat voorspeld héél weinig goeds hoor.

21:46 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (25) | Tags: shih tzu, hond, hondenzitje, tuigje |  Facebook |

Commentaren

Hé Chris! Ik wens je nog een fijne avond en voor morgen een leuke dinsdag!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 02-03-09

Dag Chris Hey Chesko in ne stoeltje blijven zitten hé,dat is voor je veiligheid vriendje, als vrouwtje iets moest tegen komen wat dan?nog een fijne avond Chris,zorg goed voor jezelf meid liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 02-03-09

goeie avond da's heel gevaarlijk zomaar uit je stoeltje kruipen hé
da's niet zo mooi van je Chesko
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-03-09

Chesco toch Wat heb je tvrouwtje nu weer aangedaan...heb je daar zo een poepchique autostoeltje en wil je nog ontsnappen.
Veel hondjes zouden jaloers zijn dat ze zo comfortabel in de auto zouden kunnen zitten...en ik kan me voorstellen dat vrouwke haar zuchtdiploma terug eens heeft moeten bovenhalen.
Ben eens benieuwd welk tuigje je nu zult krijgen.
Slaap lekker en niet dromen van ontsnappingen hé?
Liefs

Gepost door: Veerle | 02-03-09

Oeps! Dat is eng gevaarlijk hè? Gelukkig kon er op tijd snel gestopt worden om die onverlaat weer te bevrijden van zijn eigengemaakte galgje! Wel vreemd...die dingen zijn er toch voor gemaakt zou je denken om hondjes er juist ín te houden..ze zouden er niet zo gemakkelijk uit moeten kunnen sp[ringen..!! Maar ja...net als dat slofje waar Axel al na twee dagen met zijn teennagels doorheen zat...ze bedenken het wel, maar echt goed uittesten door honden gebeurt volgens mij toch niet!
Gelukkig goed afgelopen...inderdaad maar op zoek naar een tuigje! ( er schijnen ook tuigjes te zijn waarmee je je hond direct mee aan de autogordel vast kunt maken...was die mand eigenlijk helemaal niet nodig!)
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 02-03-09

Hey :o) Dat was gevaarlijk, maar goed dat jullie vrouwke hebben om op te letten !
Nog een leuke dinsdag

Gepost door: Zon-nebloem | 03-03-09

dag matekes Chesko, jongen het vrouwtje doet dit echt voor je veiligheid hoor. Bij ons moeten de kindjes ook braaf in hun stoeltje blijven zitten. Dikke poot, Taiboke

Gepost door: Patty en Freddy | 03-03-09

Chesko volgens mij heb je nu al meer dan genoeg kuren uitgespookt om in dat boek voor strafste hondjes te komen !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 03-03-09

Goede morgen die stoeltjes zijn er niks voor niks hoor, beter in blijven zitten. Deze keer krijgt vrouwtje gelijk zenne.

Fijne dinsdag
Etje

Gepost door: Etje | 03-03-09

Hebben jullie een HondA?
*wink, big smile*
Maar serieus nu stoute kleine: doén wat de baaskes je zeggen, anders kopen er gehaaid brokken van... hóndenbrokken! Hihi.

Gepost door: gerdaYD | 03-03-09

hoi C-L-C hehe , in elke cirque is een clown
op elke barricade staat een rebel
maar laat die neigingen maar zo want anders kan ik jou niet meer lezen.
Kay die ook soms in een mand hangt groet met zonnekes ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 03-03-09

chris laika en ches CHES JIJ ZORGT TOCH ALTIJD VOOR SENTATIE HE!!!KUN JIJ NU NIET één KEER JE MANIEREKES HOUDEN.KAN HET GELOVEN DA VROUWTJE BOOS IS. ALLE PROBEER NE KEER TE DOEN WAT JE GEVRAAGD WORDT. NOG EEN FIJNE DINSDAG.

LIEFS EN EEN DIKKE KNUFFEL VOOR JULLIE ALLEN.

ANNY

Gepost door: anny | 03-03-09

Chris Laika en Chesco...goede morgen ik denk dat de kleine volgende keer héél goed moet worden vastgebonden ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 03-03-09

CHRIS, LAIKA EN CHESCO GOEDE MORGEN
WEL WEL WEL
EN ALS STRAF
GEEN SNOEPJES
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 03-03-09

oei dat ziet er gevaarlijk uit, mooi blijven stilzitten hoor of jullie mogen niet meer mee met de auto.

Gepost door: Vicky en Sammy | 03-03-09

Gevaarlijk hoor, met die bandjes langs alle kanten. Ik zou maar braafkes doen wat vrouwke zegt ...
En inderdaad, wat vrouwke schrijft bij mij is waar, bloggen is een soort verslaving !
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 03-03-09

Helaba! Een beetje voorzichtig zijn, hé!

Nog een prettige namiddag & avond toegewenst aan jullie!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 03-03-09

Gehoorzaamheid staat ook niet in zijn woordenboek zeker?
@ en laat de geit maar komen!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 03-03-09

Chesko, ikke denken jij nu oppe voorpagina van boekje met straffe waffe mag komen zenne! :-D

Toepepootje!

Gepost door: Mushu | 03-03-09

Chris Laika &Chesco Daar is nu eenmaal niet aan te doen maar Chesco is een circushondje hé, en die halen graag kunstjes en straffe stoten uit, maar het is anders ook zo een lieverke.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 03-03-09

een beetje erg hoor luisteren!!! fff moet er niet aan denken dat je je zelf ophangd engerd.........liefs van bo

Gepost door: boomer | 03-03-09

wie niet horen wil moet ..................
voelen
ah ja si nu ben ik het eens met vrouwke zenne
foei foei foei

Gepost door: callemie | 03-03-09

Hallo Brengt echt leven in huis he :o)
Nog een aangename avond
Groetjes

Gepost door: Perzik | 03-03-09

Dag Chris, Laika en Chesco Zijn jullie een beetje braaf geweest vandaag. Chesco, je hebt toch niet terug voor Houdini gespeeld en bent toch niet weer ontsnapt hoop ik.
Ik kom eigenlijk vooral eens langs om het vrouwtje een hele dikke steunknuffel te geven en ik hoop dat het een beetje met haar gaat.
Hier brandt een kaarsje en ik hoop dat ze het niet te moeilijk heeft.
Mijn gedachten zijn bij jou Chris...en ik zie dat er hier nog velen anderen zijn die echt met je begaan zijn...goed te weten dat blogland toch nog het hart op de juiste plek heeft!
Veel liefs en hopelijk tot heel gauw!
Liefs

Gepost door: Veerle | 03-03-09

de deugniet toch hé Ik zie jullie daar al bezig met de hondjes, en maar denken dat ze nu veilig zitten in de stoeltjes in de auto, en dan dat vrouwke dat aanhoudend moet stoppen en het op haar zenuwen krijgt , ik moet er zelf om lachen.
GROETJES VAN YESSIE

Gepost door: YESSIE | 03-03-09

De commentaren zijn gesloten.