09-03-09

Het grote slaapkamergeheim

Hahahha wij moeten hele hard lachen, zo hard datte onze buikje pijn doet vanne lachen.  Hihihihi Chesko zwijg er van man of ik lig weer plat.  En kleine pas maar op want als jij hier zo blijft lachen gaat hier alles nog weg vliegen van 't zuchten hé.  Wacht ikke zal onze vriendjes alles vertellen Laika.  Hela kleine laat mij dat maar doen hoor want jij kent het verhaal niet van in 't begin.  Toen ik een klein pupje was moest ik in een mandje naast ons vrouwtjes bed liggen.  Maar ja ons vrouwtje hing meer uit bed dan dat ze er in lag dus mocht ik in haar armen liggen.  En juist ja daar is alle miserie serieus begonnen voor ons baasje zegt hij.  Ons vrouwtje was en is zo voorzichtig dat ze onbewust in hare slaap bang is om op mij te liggen en mij te  laten stikken.  Dus jaja ze schuift elke keer weer op voor mij.  Maar hela ik laat dat niet zo maar toe zene.  Als ons vrouwtje wat  verder gaat liggen ga ik ook verder liggen, hela anders ben ik mijn warmte wel kwijt hé.  En zo kwam het dat ons baasje al meer dan ene keer bijna uit bed viel.  Hahahaha dat wasse echt welles leuk om te zien hé Laika.  Ssssttt kleine niet zo hard lachen of 't is hier weer een gezucht dat je van hier tot in China voelt.  Enne zo makkelijk ben jij ook niet in bed hé man.  Heuhh ikke doe toch nikske verkeerd Laika.  Nee nee jongen jij vind 't alleen zalig om met je beer te spelen en over de voeten van onze baasjes te lopen hé.  Ja natuurlijk Laika isse toch juist super alhoewel ikke doe nog altijd niet begrijpen waarom baasje dan ook nietes goed kan slapen.  Maar baasje was welles boos enne zij zijn grotere bed gaan kopen met andere kasten hé Laika.  Ikke vond welles sjiek zene maar isse pas echt omme plat te liggen vanne lachen. Want jij doet nog altijd zelfde opschuifspelleke asse anders met vrouwtje. Zitten zij daar mette XXLbed enne hebben zij nog nietes vele plaats inne bed hé.  Hahahahha isse super datte zij alle die moeite voor nikske gedaan hebben want zij hebben nu hele gewoon vele meer plaats inne bed gemaakt voor ons 2 hé enne wij lachen nu met hele vele plezier.  Ssssttt man niet te hard laten merken of binnenkort vliegen wij echt uit dat bed, laat ons maar doen of we van niks weten en lekker verder profiteren.   

20:42 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (37) | Tags: shih tzu, hond, slaapkamer, slaapkamergeheim, bed |  Facebook |

Commentaren

hahahaha jullie zijn toch kapoene zulle!
vrouwtje zal straks nog een bed moeten kopen speciaal voor jullie alleen
a ja hé, ze worden telkens uit hun eigen bed geduwd :-)
fijne avond nog verder en vooral een goeie nachtrust strakjes :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 09-03-09

Als ik bij de hondjes van mijn dochter ga thuis blijven als zij eens weg moet, dan lig ik ook in bed met twee honden, een labrador en een keeshond, wel die doen juist hetzelfde, ik moet ook altijd maar opschuiven en zij pakken meer en meer plaats in, en warm dat dat is, die gaan gewoon tegen mijn rug liggen, dan ist om te ontploffen in bed, en zij trekken het zich niet aan haha.

Gepost door: YESSIE | 09-03-09

Dat is hier goed zeg! Laat het ons vrouwke nog maar eens goed lezen dat jullie ook in bed slapen bij vrouwke en baasje.Hier is het nu ook nog zo maar soms hoor ik hier iets van "nu is't gedaan!" Mss. komt ze voor altijd op andere ideeën!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 09-03-09

hahahahahahaha gewoon mee schuifen doet boomer ook en als baasje uit bed valt hahahahaha vertel het me even ja hahahahaha liefs bo

Gepost door: boomer | 09-03-09

Hallo Ons vorig hondje Bolleke was daar ook een kampioen in ... vrouwke opschuiven en nog geen 10 sec later schoof Bolleke ook op tot groot ongenoegen van baasje ....
Kelly is niet zo een knuffelhond, die wil alleen in haar mand liggen, en baasje content deze keer.
Groetjes

Gepost door: Chris en Kelly | 09-03-09

Hoi, nog even voor het slapengaan, kom ik hier bij jullie aan, om een goeie nacht te wensen aan lieve hondjes en aan lieve mensen :-)
veel liefs,

Gepost door: Ri@ | 09-03-09

Ja dat ken ik....maar ik ben zeker dat vrouwtje niet zonder jullie zou willen slapen...groetjes

Gepost door: Yolanda | 09-03-09

Oef! En ik dacht dat het hier al erg was! Maar gelukkig krijgt Axel het meestal na een half uurtje véél te warm op het bed en vertrekt uit zichzelf...om even later op het voeteneind neer te ploffen! Gelukkig ben ik niet zo lang dat ie daar heel erg in de weg ligt..!
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 09-03-09

Hey :o) Een mooi groot bed voor 4 :o)
Slaapwel allemaal!
Nog een leuke dag

Gepost door: Zon-nebloem | 10-03-09

OMG neen Honden in bed, vreselijk :-)

Gepost door: pieterbie | 10-03-09

Now I lay me down to sleep,
The kings-size bed is soft and deep...
I sleep right in the center groove
My human being can hardly move!
I've trapped his legs, he's tucked in tight.
And here is where I pass the night.
No one disturbs me or dares intrude.
Till mornin' comes and "I WANT FOOD!"
I sneak up slowly to begin
My nibbles on my human's chin.
He wakes up quickly, I have sharp teeth
I'm a puppy don't you see?
For the morning's here
And it's time to play
I always seem to get my way.
So thank you lord for giving me
This human person that I see.
The one who hugs and holds me tight
And shares his bed with me at night.
© Ursula
*wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 10-03-09

dag matekes je zou voor minder lachen hé, maar zie dat je nog in het bed mag hoor.
Dikke knuffel,
Patty en Co

Gepost door: patty en freddy | 10-03-09

Goeie morgen Chris, Laika en Chesco Ik zie het zo voor mij...maar och arme het baasje...alhoewel ik hier ook in een deuk lig hoor!
Amai dat moet plezant zijn voor jullie...een XLL bed, king size...en 't baaske op het matteke dat er nog juist naast kan...hahaha!
Het regent en ik moet buiten...en dat vind ik nu niet plezant sie!
Maak er een leuke dag van!

Gepost door: Veerle | 10-03-09

verplichte lectuur !!!!! Ik ga hier sebiet ons vrouwtje dat ne keer of 100 laten lezen sé ! Misschien verandert ze van gedachte ... Want voor ons is de slaapkamer en het bed nog altijd "verboden terrein" ;-((((((

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 10-03-09

:-) Goede morgen nu hebben jullie hier wat geschreven he want als vrouwtje en baasje dit leest vliegen jullie waarschijnlijk uit dat bed.

Groetjes Etje

Gepost door: Etje | 10-03-09

Hhéhé... hebben jullie lekker veel meer plaats i,n bed eh! Goed van je baasjes!

Gepost door: Tidou | 10-03-09

hoi C-L-C wel ik heb een tip voor baasje als jullie weer eens dat spelletje spelen; dus noteer even ...
als baas justekes op de kant ligt en dreigt te vallen
dan moet hij opstaan en weer aan de andere kant gaan liggen.
Vrouwtje zal dan mss uit het bed kiepen maar ook zij kan dan weer rond en rond ... ook leuk hoor het is net als tikkertje spelen.
Kay die elke morgen op de rand van het bed zweeft groet met zonnekes ... en ik heb niet eens een hondje op bed ;-)

Gepost door: Sunny-Kay | 10-03-09

Anastasia, mijn Shih-tsu mag van Donna niet op het bed komen liggen. Donna en Dino slapen op het voeteneind van het bed zonder mij te storen.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 10-03-09

Hihi baasje kan misschien mee terug aanschuiven aan de andere kant? Hier is het braaf naast het bed liggen, in mandje.

Gepost door: Vicky en Sammy | 10-03-09

jaja.. ik ken er nog zo... hier gromt ventje ook altijd dat hij geen plaats meer heeft omdat Suzy kort bij de mama ligt..

Gepost door: Annick | 10-03-09

En met jullie eigen bedje, wat is daar mis mee, want weet zeker dat dit ook erg lekker ligt, maar ja, daar mis je wel het knuffelgevoel hé.

Gepost door: royfoto | 10-03-09

knuffels je zal je kamer vol kussens en matrassen moeen leggen he
zeker weten dat er dan plaats genoeg is
groetjes

Gepost door: @ludwig | 10-03-09

Chris Laika en Chesco...goede morgen haha...dat bed zal wel altijd te klein zijn met jullie daarbij !! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 10-03-09

CHRIS, LAIKA EN CHESCO GOEDE MORGEN
DAT JULLIE
DEUGNIETEN ZIJN
IS ALGEMEEN
GEWETEN HE
SSSTTT WE ZULLEN
MAAR NIET TE
HARD LACHEN
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 10-03-09

chris laika en ches WEL LIEVERDS IK ZAG DAT AL VOOR MIJNE OGEN, BAASJE UIT BED VLIEGEN!!!!!!NU HEBBEN JULLIE TOCH MEER PLAATS HE IN ZO'N BED. EN K'ZOU MAAR NIE TEVEEL RAVOTTEN, STRAKS VLIEGEN JULLIE ER NOG UIT. NOG EEN FIJNE DINSDAG HE..

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 10-03-09

haha, ik zie het zo voor mij. een geluk dat ons yana niet bij mij in bed slaapt want dat zou anders ook niet slim komen denk ik. ik kan namelijk niet stil liggen
ze zou nogal zuchten als ik haar stoor in haar slaap
groetjes

Gepost door: kelly | 10-03-09

Chris Laika & Chesco Ja hoor,de kapoene worden nogal verwent zenne..!
Nog een leuke namiddag verder.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 10-03-09

Hihii... maar dat verhaaltje van die hondjes op het strand was niet van Toon hoor...dat was van Kan! Wat minder bekend bij jullie denk ik, maar ook echt een hele grote!
Groetjes weerrrr

Gepost door: mizzD | 10-03-09

Jullie zijn niet te doen hè, de baasjes zo op kosten jagen, en er dan nog jullie voordeel uithalen !
Echte kapoenen !
Dikke knuffel !

Gepost door: Mamapippa | 10-03-09

Ha ha ha! Deugenieten! Ik kan mij het tafereel levendig voorstellen! En tja, hoe breed dat bed ook is, het baasje zal nooit veilig zijn :-) De sukkelaar :-(

Nog een prettige namiddag en avond allemaal!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 10-03-09

Chris Laika &Chesco Ik heb het deze voormiddag heel goed gesteld ,mijn suiker is heel goed onder contole en ik mag zes maanden wachten voor ik terug moet. hier blijft onze Charly beneden in zijn bench voor te slapen zonder problemen , als het rond 23uur is gaat hij er van zelf in, en hij krijgt dan nog een snoepje als wij gaan slapen eh ij is tevreden.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 10-03-09

blijven blazen hoor misschien wordt het dan wat droger hier, we spoelen bijna weg hahahaha....knufs bo

Gepost door: boomer | 10-03-09

ge zou zot zijn om op de grond te gaan liggen als je het zo goed bij het vrouwke kunt hebben
en ja hier was dat ook zo maar venteke sinds hij terug is van Parijs wil ne meer en ons mie moet nu beneden liggen snif snif

Gepost door: callemie | 10-03-09

Hahahahahaha Waarom niet het warmste plekje opzoeken!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 10-03-09

Hallo, Is er vandaag dan echt niks gebeurd ten huize Laika en Chesko? Dat zou me ten zeerste verwonderen eigenlijk. Ik denk eerder dat t vrouwke een dagje rust ingelast heeft, en of ze gelijk heeft :-)
Ik wens jullie een fijne avond, gezellig met elkaar :-)

Gepost door: Ri@ | 10-03-09

heb altijd een lachje als ik hier lees jullie hebben groot gelijk dat jullie in dat warme bed mogen slapen

Gepost door: frank | 10-03-09

Groot gelijk!!! ;-)

Fijne avond nog Chris & Co!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 10-03-09

De commentaren zijn gesloten.