01-04-09

Héél veel verdriet

Snik vriendjes er is een megaramp gebeurd.  Snikkerdesnik, sorry maar ik kan écht niet stoppen met wenen, het is allemaal véél te erg.  We hadden 't ons vrouwtje al wel eens horen zeggen maar ik dacht dat ze het nooit echt zou doen.  Deze avond is gewoon heel mijne hondenwereld in elkaar gezakt en ik weet niet goed hoe ik 't jullie moet vertellen.  Zien jullie iets op deze foto ?

1

Nee ?  Kijk dan maar is een keertje héél goed.

2

Die kleine zen vliegtuig, z'n huisje, z'n kussen en z'n etensbakje zijn weg.  Zien jullie dat ik nu héél alleen en super eenzaam ben ?  Jaja 't is zo ver ons vrouwtje vond al een hele tijd dat ze Chesko niet goed meer aankon, hij was véél te druk.  Zeker nu dat ons vrouwtje ziek is heeft ze 't moeilijk om met die kleine zo veel bezig te zijn.  Daarom is Chesko deze avond bij één van ons vrouwtjes tetterdiplomvriendinnetjes gaan wonen.  Snikkkk nu zie ik mijn broertje bijna niet meer terug, ik ga hem echt wel héél hard missen.  En jaja ik weet wel dat wij soms wel eens een keertje ruzie maakten en we mekaar heel veel gepest hebben maar nu snap ik pas dat ik ook mijn beste vriendje kwijt ben.  Pfff ik moet stoppen met hier te schrijven want ik voel mij hoe langer hoe slechter, mijn traantjes stromen hier over mijn wangen en ik wil nu alleen maar gaan weg dromen over mijn vriendje.  Ragske wil je héél aub toch nog eens komen met Chesko zodat ik hem toch nog is kan zien en zorg aub héél goed voor hem.  Saluukes Chesko ik zie je héél graag en zal je altijd even graag blijven zien.

00:15 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (33) | Tags: hond, shih tzu, adoptie |  Facebook |

Commentaren

Hey :o) Ik wens je veel sterkte, want ik vindt het ook spijtig dat je vriendje weg is...
Maar uit het oog is niet uit het hart en je zal elkaar nog zien, en nu heeft vrouwke wel meer tijd om u te verwennen!

Gepost door: Zon-nebloem | 01-04-09

O nee Laika Is me dat hier schrikken. Ik had dit echt niet verwacht al had vrouwtje mij wel al een paar keer aan de telefoon gezegd dat ze wel van plan was om dat te doen omdat Chesko zo druk was.
Lieverd, ik kan me jouw verdriet zo goed inbeelden. En vrouwtje zal het ook wel moeilijk hebben maar ik hoop dat je Chesko toch nog regelmatig eens gaat zien.
Dat doet toch raar om fotootjes te zien zonder Chesko erbij!
Ik wens jou en het vrouwtje heel veel sterkte toe en ik hoop dat Chesko het heel goed heeft waar hij nu is!
Dikke troostknuffel ook voor jou Chris, want ik weet dat het geen gemakkelijke beslissing is geweest!

Gepost door: Veerle | 01-04-09

Wedden dat Chesko sebiet terug te voorschijn komt ??? 't is tenslotte 1 april hé !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 01-04-09

Goede morgen nu ben ik ineens heel goed wakker,
maar is wel 1 april dus kan dit
natuurlijk ook een grap zijn he
ik hoop het in elk geval.

Groetjes Etje

Gepost door: Etje | 01-04-09

dag mateke mijn hart keerde eerst om, maar nu weet ik zeker dat je broertje straks terug zal zijn. Goed gedaan van het vrouwtje maar slecht voor ons hartje (hihihi)
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 01-04-09

Dit doet hartpijn, lieverd. Ik snik warempel met jou mee!
Maar ik kan er goed inkomen dat het te druk wordt voor vrouwke, als je ziek bent heb je vooral veel, heel veel rust nodig... hopelijk begrijp je dat wel... En ik denk dat je je lief kleintje nog veel zal zien, als je op bezoek gaat. Hij is tenslotte niet écht weg hé?
Sterkte allemaal!
(het is toch geen 1 aprilvis hé? *wink, big smile*)

Gepost door: gerdaYD | 01-04-09

mmmm tja met de datum van vandaag moet ik natuurlijk oppassen, ik weet niet dat ik kan geloven dat de vrouw dat zou doen. Maar mocht het toch waar zijn dan zien jullie elkaar immers zo dikwijls als het kan.
Aan goede zorgen zal het zeker niet ontbreken.
Kay die toch " het als " gebruikt groet met zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 01-04-09

En wij die dachten dat 1 april grappen niet meer bestonden, alle we hopen in dit geval toch dat het een aprilgrap is, mijn eerste hondje heb ik op 1 april gekregen, dus die blijft ook een beetje een aprilgrapje.
Geef ons maar snel terug fotootjes met jullie tweetjes erop.

Gepost door: Vicky en Sammy | 01-04-09

:)))))))))) wij zitten hiere te wene en te wene arme chesko en wij ziene hem ooke heel graag zenne, zie mare datte diene aprilvisse hele vlug opgegete wordt door je vrouwtje en baasje de pan in ermee! hihihihihihihihihihi
helaaaaaa laika wete wat je vrouwtje geve nog liever haar hele hebbe en houde weg dan chesko zenne:))))) en datte gelde ook voor jouw!
fijne aprilvisdag:-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 01-04-09

Maar Laika, ge moet geen verdriet hebben, Chesko komt zeker nog op bezoek en we gaan dan samen wandelen. Hij is hier zeer flink en is veel aan het spelen met zijn partner in crime Davidson. Straks gaan we eens samen naar de paardjes gaan zien, dus hij zal het wel druk hebben vandaag met nieuwe vriendjes te leren kennen. En volgende woensdag komen we op bezoek bij jou. Dus niet meer wenen , hij is hier goed en zal nog veel op bezoek komen en vertellen over zijn nieuwe vriendjes. En zorg jij nu maar dubbel en dik voor je vrouwtje

Ragske

Gepost door: davidsonneke | 01-04-09

Je compagnon kwijt om 'katte'kwaad mee uit te halen... dat moet inderdaad een zware klap zijn!

Toch een ZONnige WOENSdag toegewenst!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 01-04-09

Sterkte lieverd. Broerke zal nog wel op bezoek komen.

Geef hem dan maar een dikke knuffel van mij.
Voor jou drie dikke XXX.

Liefs

Gepost door: Rosita | 01-04-09

Hallo ! Je hebt Oostende wellicht bezocht bij hoog waterstand en daarom kon je dan vliegtuig aan het staketsel niet zien... (nee... is bewerkte foto, zoals vaak voorkomt op mijn blog).

Prettige zonnige dag !

Gepost door: Jeroen | 01-04-09

En hij staat juist achter de hoek biuiten het zicht van de camera,
kijk maar in de eerste foto, in de weerspiegeling van het glas!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 01-04-09

ja best wel pijnlijk als ge afstand van een beestje doet :(

Gepost door: Wildcard | 01-04-09

Ik hoop, eigenlijk ben ik er vast van overtuigd, dat het met de datum van vandaag te maken heeft. Laat het maar een goei aprilgrap zijn, ik denk niet dat vrouwke zoiets ooit over haar hart zou krijgen !

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 01-04-09

Laten we het hopen dat het een grapje is, maar eigenlijk is dat toch niet zo super gepast zo'n grapje vind ik.

Gepost door: Wildcard | 01-04-09

Ik hoop stilletjes ook dat het een april grap is, maar ik kan het wel begrijpen, het is niet altijd gemakkelijk om voor hondjes te zorgen als je niet 100 % bent.
groetjes

Gepost door: kelly | 01-04-09

chris laika en ches T'IS NIE WAAR HE!!!CHESKO WEG!!!!MIJN HARTJE KRAAKT ALS IK HET LEES. 2 X HEB IK DA NU GELEZEN EN DE TRANTJES LOPEN OVER MIJN WANGETJES. MAAR ZOU VROUWTJE DAT ECHT DOEN????HARE CHES WEGDOEN...HOPELIJK IS DA NU NE MISLUKTE GRAP HOOR. IK LEEF MET JE MEE LAIKA EN HOOP ECHT VOOR JULLIE DAT CHES MORGEN BIJ JULLIE TERUG IS. STERKTE VOOR JULLIE ALLEN...........DA KAN TOCH NIET!!!!

HET IS EEN ZONNIGE WOENSDAG MAAR EEN ZEER TRIESTE DAG HE.
LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 01-04-09

Chris Laika en Chesco...goede middag ai ai...dat is geen goed nieuws...maar Chesko zal ook wel goed verzorgd worden bij die tettermadame...en jullie zullen mekaar nog wel regelmatig ontmoeten !! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 01-04-09

CHRIS, LAIKA EN CHESCO GOEDE MIDDAG
HET ZAL WEL
NODIG GEWEEST
ZIJN VOOR JULLIE
VROUWKE HE
MAAR CHESCO
IS IN GOEDE HANDEN
MAAR JA...HET
ZAL INEENS STILLER
ZIJN EN MINDER
VECHTEN HE
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 01-04-09

Goooh... als het een grap is is het wel een hele goeie...want ik zou er zó ingetuind zijn. Het zou dan ook wel een beetje begrijpelijk zijn hè...als het echt zo was dus...want ze maken inderdaad wel een hoop kabaal met z'n tweeën. En aangezien je nu niet in je beste doen bent...maar kan het toch niet goed geloven hoor!
Hé...ga je echt naar Mechelen vandaag? HAVE FUN!! Het is er heerlijk weer voor!!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 01-04-09

Hallo Chris,Laila en Chesco Het zal wel een 1 april grap zijn van het vrouwtje
Nog een voorzichtig dag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 01-04-09

Hihihihi, hahahahaha, Nokkie doet buikpijn krijge vanne lache, alsse Chesko niet eens bij zijn Baasje mee gaat aan riem zodat zij speciaal handvat dekje moete kopen zodat Baas ook nog Chesko kan vervoeren...dan ga hij echtes nietes mee met ander dan zijn Vrouwtje! Dusse iedereen kan boel vertelle maar.... Chesko isse echtes wel bij zijn Vrouwtje, anders had ikke wel adres wijzeging gehad enne doet Vrouwtje vanne Chesko ook heel veel huilen zodat uitruste zonder Chesko nog nietes wat waard is. Hihihihih, isse welle goede grap!
Nuffeltjes...Anoki

Gepost door: Anoki | 01-04-09

oeisjes dat is inderdaad geen leuk nieuws voor jou ... Ik schrok er toch ook wel even van ... En ik begrijp het standpunt van het vrouwke wel .... maar ik weet ook hoe graag ze jullie ziet. Dus een klein stemmetje hier vanbinnen fluistert me in dat het wel eens een aprilgrap zou kunnen zijn ...

Thx nog voor je lieve woordjes op mijn blogje.

Lieve groetjes

Gepost door: ann . | 01-04-09

hopelijk is dit waar dat je speel vriend weg is mijn dag kon niet meer stuk als ik jullie gelezen heb hopelijk is hij morgen terug

Gepost door: frank | 01-04-09

Chris Laika & Chesco maar het is wel 1 april dus kan dit
natuurlijk ook een grap zijn hahaha.
ik hoop het in elk geval.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 01-04-09

Goeie middag Chris,Laika en Chesko ik denk dat het een april grap is,ik kan me niet voorstellen dat vrouwtje Chesko weggeeft aan tettermadammeke.straks is je vriendje Chesko terug Laika geloof me.groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 01-04-09

Seg... Ons zo doen verschieten... 'k was er al mee weg, maar kon het oz moelilijk geloven en dan fiel mijn euro... 1april! Chesko zal dus snel terug opduiken hoor!

Gepost door: Tidou | 01-04-09

Ooooooooooooooohhhhhhhh !!

Zeg me snel dat dit een grapjeuh is !!!

Gepost door: els | 01-04-09

1 april zeker grapbroek dat zou je vrouwtje nooit doen dat weet bo zeker....hahahahahaha smurf...knufs bo

Gepost door: boomer | 01-04-09

'k Hoop toch ook dat dit een 1april grap is.

Gepost door: Linda | 02-04-09

Hahaha En ik moet dat geloven, op datum van 1 april.
Nee, hoor, niks van.
Mij heb je niet liggen.
Wel schitterend gevonden om op de emoties te spelen, de meesten zijn er hier wellicht in getrapt...

Gepost door: pieterbie | 05-04-09

De commentaren zijn gesloten.