15-04-09

Laika werd Bert

Jaja jullie lezen hele goed, vrouwtje zegt Laika isse justekes Bert vanne Sesamstraat geworden.  Zij heeft ook banaan inne oren zitten want elke keer asse wij gaan wandelen doet zij justekes offe zij vrouwtje nietes meer kan horen.  Isse elke keer zelfde zij moet en zal welles baddeke pakken inne bos.  Vrouwtje kan er welles betteke mee lachen maar wij moeten welles altijd hele lang op madammeke wachten hé.  Kijke zelf maar isse keertje.

Enne pas op hé, zij doet dan ook nog isse keertje hele hard stoeffen omdat zij zegt datte ze sjieke shih tzu is na baddeke.

BLAADJESLAIKA

Hela kleine zal 't gaan ja !  Het is toch maar normaal dat ik mij elke dag een dik uur amuseer zeker.  Enne pfff dat ik dan niet goed hoor, is zeker niet mijn schuld zene.  Nee, nee isse justekes Laika jij doet anders hele vele langer enne wilder baddeke pakken hé.  Ssssssstttttt man je moet mijn geheim niet verklappen tegen onze vriendjes !  Ik zag ons vrouwtje wel met haar fotomasjientje zene en tja dan vertrouw ik het voor geen bal.  Dus hou maar op over die bananen want ik heb er écht geen in mijn oren.  Oh isse welles waar Laika, ikke weet welles hele zeker.  Vrouwtje wilde foto's pakken vanne bosbloemekes enne wij moesten opzij zitten.  Enne raad isse keertje watte resultaat is ?

WITTEBLOEMEN

Ja seg Chesko ik wilde gewoon eventjes laten zien dat je tussen die plantjes héél voorzichtig moet lopen man.   Heuhh jij isse welles liegebeest Laika want vrouwtje riep je elke keer terug en jij doet enkel foert denken.  Enne daarbij toen vrouwtje betteke verder probeerde deed jij justekes zelfde hé.

GELEBLOEMEN

Seg kleine snap jij nu echt niets ?  Een foto zonder shih tzu kan toch niet zeker ?  En daarbij vrouwtje kon niets zeggen hé want ik zat deze keer wél netjes neer.  Jaja ikke weet Laika maar jij zat welles inne weg hé en nietes flink oppe wegske zoals Chesko.  Ochottekes nu gaan we 't krijgen zene, die kleine gaat zich ineens heiliger voor doen dan de paus terwijl hij normaal de grootste kuren blijft uithalen.  Hela isse nietes altijd waar hé Laika, jij deed zelfs gaan cerieuzeneuzen bij alle menskes die vissen aane vangen waren terwijl dat echt wel nietes mag vanne vrouwtje.

VISSERS

Puh en dan Chesko, dat is 't enige moment dat vruowtje niet van hare neus kan maken hé !  Ze moet dan zelf stillekes zijn dus daar profiteer ik volop van.  Ik zou maar dom zijn om het niet te doen hé.  Voila Laika zie je nu datte jij echt welles Bert bent !  Jij doet gewoon nietes ene minuut willen luisteren hé.  Nog effekes enne jij moet altijd aane riemeke lopen asse wij gaan wandelen.  Oh sorry ikke is abuus inne verslagje ikke moet nietes meer Laika maar Bert zeggen ahahahhahaha.  Jaja lach maar man, denk er maar eens even over na dat als ik Bert ben jij Ernie bent. 

Commentaren

Jullie zijn toch lieve deugnietjes hé, Melissa wil wel proberen om een hondenshirt te tekenen, ze vraagt wel of dat jouw hondjes moeten zijn en of ze een foto kan krijgen, en dan wilt ze dat zeker proberen
nog een fijne avond
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 15-04-09

wat heerlijk om lekker buiten te gaan, maar het allerfijnste is dat het met jullie vrouwtje weer goed gaat zodat ze lekker mee kan!!
Wat is leuker dan rollen in het bos?

Gepost door: ank | 15-04-09

hahaha... Dat was weer eventjes lachen , ik had zowaar zin om mezelf ook eens in een pak bladeren te wentelen ! Nog een aangename woensdagavond toegewenst, liefs, Prulleke.

Gepost door: nicole | 15-04-09

Dag Chris,Laika en Chesko met zo'n mooi weertje is het wel leuk hé om te rollebollen in een pak bladeren,en zou die meneerke visjes gevangen hebben Laika,zo'n lekker visje lust ik wel hoor liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 15-04-09

*** Twas een heerlijk weertje om in het bos te spelen hé..Ik zie het aan je snoet,hahaha
Fijne woensdagavond
Groetjes

Gepost door: illness | 15-04-09

Ja , leuk hé zo een mooi weer en veel kunnen wandelen .
Doeiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 15-04-09

Chris, ik vraag me soms af of die twee sloebers ooit wel eens stilzitten!hahaha!

Gepost door: magda | 15-04-09

Dag Bert en Ernie, hahahahahahahaha
Rollend in de bladeren met een bannan in je oren !
Heerlijk om te zien!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 15-04-09

Een blaadjesbad kan toch zo deugd doen! Zeker als de vogeltjes ondertussen op je fluiten.

Gepost door: Martine | 15-04-09

Chris,Laika en Chesko En de hondjes hebben zich weer duchtig geamuseerd zie ik, dat ze af en toe eens doen of ze geen oren hebben is normaal, dat doen sommige mensen ook wel eens !(vooral de mannen dan haha)
GROETJES VAN YESSIE

Gepost door: YESSIE | 15-04-09

Hehe.. lekker spelen hoor...dat hóórt bij hondjes! :-)
Een koelband? zegt me niks, maar als je zo'n ding in de koelkast moet leggen of zo, hebben we er in de vakantie toch niks aan, want wij kamperen met een tentje hè! ( geen stroom dus) Maar ik ga eens informeren bij de dierenspeciaalzaak!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 15-04-09

Door dit vrolijke log ben ik even Google ingeduikeld en deze link gevonden: http://www.flimpie.nl/index.php?categorie=Sesamstraat&play=301&titel=Sesamstraat%20Bert%20en%20Ernie,%20De%20banaan
Veel plezier met de filmpjes!
En jullie filmpje? Dàt mag er ook zijn!!!

Gepost door: gerdaYD | 16-04-09

Hallo Bert en Ernie vandaag noem ik jullie voor één keer bij die naam, maar dan wordt het toch weer Laika en Chesko hoor, die namen zijn veel mooier en passen echt bij jullie.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 16-04-09

Groot gelijk in die bladeren loop ik ook graag te dolen, en vissers zijn interessant die hebben gewoonlijk ook boterhammekes mee voor de middag moet je altijd eens nagaan of je er geen kan meeëten pootje Sammy

Gepost door: Vicky en Sammy | 16-04-09

:-) Goede morgen dus binnenkort op tv als Bert en Ernie dan ;-))

Groetjes Etje

Gepost door: Etje | 16-04-09

het was gisteren een pracht van een dag
luke wandeling wel vermoeiend maar echt genietend
vandaag even naar la roche even rondneuzen
en dan iets met z'n alen gaaneten
morgen als het lukt naar de bloementuin als de oudste zoon dat ziet zitten wand is er echt niet voor dus we hopen vanwel
knuffels uit dochamps

Gepost door: @ludwig | 16-04-09

als wij nare bos gaan wandelen heeft mams onze kam altijd bij eigenlijk wete we niet waarom want die droge blaadjes waar wij zo gek van zijn geve ons toch speciale loock :))) en bovendien het isse toch erg plezante hé laika daarin spelen! wij doen dan ooke soms wel of we bananen inne oorkes hebbe ooke al ben ik grote boy :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 16-04-09

Hello!
Als jullie op vakantie gaan hé? Mag ikke dan mee??
Want ikke isse perforator ff zat hoor. Phoehé, daar zitten goede batterijkes in. Ikke moet nou dutje doen op de trap, daarzo kan hij niet komen, nanana.
Vrouwtje zegt: ga dan even op de bank liggen, ja zeg ben toch geen ouwe man die op de bank een dutje moet doen!
Maar ikke wil best met jullie mee op vakantie hoor!
Lekker bij zwembad liggen in de zon...
Nuffeltjes....jullie Nokkie

Gepost door: Anoki | 16-04-09

goeie morgen Chris wat is het toch lekker zo in de bladeren rollen he
en ja die vissers, je moet toch controleren of ze al wat gevangen hebben :-)
fijne dag Chris
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-04-09

Chris Laika &Chesco Laika amuseerd zich te pletter in die bladeren ,het zijn echt twee grote helden dat jullie hebben.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 16-04-09

Aha! Heb alvast eens op internet gekeken en begrijp nu wel hoe het werkt die koelbanden...is misschien wel een idee. Ga er zeker eens voor langs bij m'n vaste dierenwinkeltje!!
Thanx voor de tip hè!
Groetjes weerrr!

Gepost door: mizzD | 16-04-09

Hoi Chris,

je mag dat gerust gebruiken om het uit te leggen, daarom ook dat ik het op mijn blog neerzet, ik vind dit zo'n mooi artikel, mij helpt het enorm, en dan heb ik zoiets van, ik wil anderen daar ook mee helpen vandaar het op mijn blog staat. Vind het zo mooi dat ik het graag deel met anderen, dikke knuffel voor je, want jij bent ook een sterke dame hoor, geniet maar van elk klein moment, doe ik ook, ik leef veel intenser dan vroeger
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 16-04-09

DAG CHRIS LAIKA EN CHES.. IK BEN ZO EENZAAM EN IK ZAL PROBEREN BEETJE BIJ BEETJE MIJ TERUG OP HET BLOGGEN TE STORTEN. BEN KOMEN BIJLEZEN EN T'ZIJN WEER HEEL MOOIE FOTOS EN FIJNE LEZING.IK VOEL ME WEER BIJ JULLIE VERBONDEN. HOE GAAT HET MET JOU CHRIS????

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 16-04-09

Leuk filmke !
Een bladerbad !

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 16-04-09

Weer zo'n mooie foto's
En mijn kitty vroeger deed ook niets liever dan zo rollebollen in de blaadjes en ze kwam dat altijd zo vuil terug en dan was ze heel blij dat ze in bad mocht
groetjes

Gepost door: kelly | 16-04-09

Chris Laika & Chesco Ik vind het een prachtig filmke.
Het is wel fijn om in het bos te ravotten.
Nog een fijne donderdag.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 16-04-09

hahaha wat gaaf dat filmke maar ik zag geen bananen hoor.........liefs bo

Gepost door: boomer | 16-04-09

Hey :o) Mooi :o)
Nog een leuke dag

Gepost door: Zon-nebloem | 16-04-09

Zwembandjes Had je je zwembandjes wel aan tijdens het bad nemen? 't zag er diep uit

Gepost door: Zita | 16-04-09

Hallo, Jawadde, straks staan de televisieploegen voor de deur met de camera in de aanslag. Mocht Samson ooit een vervanger nodig hebben, weten ze meteen waar ze terecht moeten. Alvast veel succes aan de toekomstige bekende vlamingen.

Gepost door: Kathy en Joris | 16-04-09

kom je leuke blog nog eens een bezoekje brengen
lieve groetjes
aline

Gepost door: Aline | 16-04-09

mooi filmke zelle!!!
sloeberke he !!!

groetjes

Gepost door: yvette&Tuurke | 16-04-09

Hoi, dat was weer een leuke bedoening daar precies :-)
Nog een fijne avond!

Gepost door: Ri@ | 16-04-09

rollebolle Haha, leuk zo in de bladeren rollen. Maar ben je wel zeker dat ze niet luisterde omdat haar oorkanaal verstopt zat? Ik geloof niet dat zo'n blaadje alle geluid tegen kan houden hoor!

Gepost door: pieterbie | 18-04-09

De commentaren zijn gesloten.