17-04-09

Ik ben het zwarte schaap

Jaja julllie lezen hele goed, ikke is zwat schapeke vanne hele familie.  Elke keer asse er ietskes gebeurd isse direct van datte heeft Chesko geflikt terwijl ikke echt welles brave jongen ben hé.  Enne rarara wie krijgt hier meeste onder zijne pootjes ?  Justekes "moi".  Vandaag vond ikke iets hele raars maar wasse wel leuk omme tandjes aan te scherpen zodat ikke ook perforator kan worden.  Ligt daar zo maar dus ikke denk joepiee isse nieuwe speeltje voor Chesko.  Allleen doet vrouwtje weer isse keertje zuchtdiploma halen enne doet zij groen lachen.  Ikke denk datte zij voor hulk aane studeren is want ikke weet echt nietes wat ikke verkeerd deed zene.

CHESPAS

Volgens vrouwtje is er ietskes nietes justekes meer met puberpuppy's kaart.

IDENTITEITSKAART

Niemand snapt hoe datte komt, awel ikke ook nietes, ikke heb gewoon heel eerlijk gevind.  Maar oh nee zij doen nietes arme Chesko geloven zene.  Oké oké ikke geef toe staan welles paar tandjes in enne isse kleine stukje af maar isse toch zeker nietes zo erg asse vrouwtje denkt.  Nu heeft puberpuppy vele meer plaats inne centjeszakske, dus zij moet eigenlijk dank u Chesko zeggen vind ikke.  Seg kleine dat is iets belangrijk, daar moet je vanaf blijven hoor !  Iedereen vraagt zich trouwens af hoe je zoiets sterk kapot hebt gekregen.  Hela hela Laika ziede nu datte ikke echt welles zwarte schaap ben vanne familie want jij hebt nietes bewijs datte Chesko datte heeft gedaan en toch ga jij nu bazeke spelen.  Pffff laat maar man, eer jij je eens fatsoenlijk gaat gedragen ben je zeker 12 jaar denk ik.  Oh ja isse justekes wij moeten nog sorry zeggen vanne vrouwtje.  Zij kon nietes oppe blogjesbezoek komen vandaag.  Vrouwtje kreeg klop vanne hamerke enne ligt al hele dag inne zetel.  En nee nee deze keer heb ikke nietes geklopt mette hamerke zene !

 

22:44 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (23) | Tags: shih tzu, hond, identiteitskaart, stuk bijten |  Facebook |

Commentaren

dag matekes ik vind dit ook zo erg niet hoor want het belangrijkste staat er nog op en dat is haar mooie foto. Dikke poot, Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 18-04-09

oei oei dat kan ik begrijpen zenne das weer lang wachten achter een nieuwe en dat gaat weral kosten!!!
dat mag niet!!!!!
foei foei
en wie heeft er dan ne klop van den hamer gegeven????????

Gepost door: callemie | 18-04-09

tja chesko man wat kan ikke zegge...bwaaaaaaaa zeg tege puberpuppy dat er op meentehuis nog van die kaartjes zijn zenne en anders terug aan elkare plakke hé :)))
en zegge maar tege vrouwtje dat hele goed ideeke is om naar mooie bomen te kome kijken zenne, wie weet kome we mekaar dan eindelijk es tegen :-) en van mams moet ikke zegge veel beterschap en sterkte voor jullie vrouwtje!

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 18-04-09

goeie morgen Chris oei, doe het maar rustig aan als het even niet gaat
Chesko moet wel heel sterk zijn als hij die pas kapot krijgt :-)
dat wordt een nieuwe halen vrees ik :-)
groetjes en het beste nog Chris

Gepost door: Borriquito | 18-04-09

hé chesko, wat ben jij toch een deugniet, maar wel een hele lieve, daar heb je toch werk aan gehad om dat kapot te krijgen, foei foei !!!
geef een dikke knuffel aan jullie lief baasje maar ook voor jou en Laika hoor
groetjes en fijn weekend
Sabine

Gepost door: Sabine | 18-04-09

Chris Laika &Chesco Ik heb hier echt luid zitten lachen, toen onze Charly klein was moest alles hier kapot die van Adriën was ,zijn gsm beet hij toen zijn antenne eraf ,hij had twee weken een nieuwe bril en liet hem eens op de salontafel liggen ,kapot was hij ,hij had voor zijn verjaardag een dure stilo van iemand gekregen ,kapot gebeten was hij, zijn pantoffels alles moest eraan die van hem was. .
Groetjes

Gepost door: Jeske | 18-04-09

DAG CHRIS LAIKA EN CHES.. WIE HEEFT ER AAN DIE KAART GEKNABBELD DENK JE?????IK KAN HET WEER AL RADEN HOOR!!!!

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 18-04-09

Goeie middag ! Prettig weekend en de zon is al van de partij in Oostende (max. 14° verwacht).

Beste groetjes.

Gepost door: Jeroen | 18-04-09

Ook fijn knabbelwerk !

Dikke knuffel voor vrouwtje !

Gepost door: Mamapippa | 18-04-09

Dag Chris, Laika en Chesco Maar Chesco, krijg jij geen eten thuis dat je al de identiteiskaart van viervoetpuber wil opeten. Pak dan maar je valiesje en kom naar hier...maar hier is het wel kattenvoeding hé...maar dan zal vrouwtje een beetje rust hebben en niet moeten zuchten.
Chris, ik begrijp dat het moeilijk is om te reageren op de blog van Mieke...dit is dan ook geen verplichting hé! Ik hoop dat die hamerklop vlug verdwenen is.
Ik geef je een hartverwarmende knuffel!

Gepost door: Veerle | 18-04-09

Dag Lieverds :-) Of moet ik Kapoentjes zeggen ;-)
Beterschap voor jullie vrouwke.

Dikke knuffel.
Liefs :-)

Gepost door: Rosita | 18-04-09

Dag Chris,Laika en Chesko zeg Chesko,krijg je geen eten thuis dat je de identiteit moet kapot bijten,dat is wel niet flink zenne,maar wees nu eens lief en zorg eens goed voor het vrouwtje,dat verdiend ze wel hoor,beloofd vriendjes?nog een fijn weekend liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 18-04-09

Hoi lieve Chris,

héél normaal hoor dat je nu de moed niet hebt om te gaan lezen of schrijven bij Mieke, je moet je daarom zeker niet schuldig voelen. Jij zit ook nog middenin je behandelingen, ik zou het toen ook niet gekund hebben om anderen te troosten, is ook moeilijk hé als je zelf in de ellende zit. Ik sta er al zoveel verder vanaf, bij mij is de laatste chemo al 2 jaar en half geleden.
Ik trek me op aan Mieke hare blog, en ik herkende ook veel van haar in mezelf, bij jou juist hetzelfde, je bent zo moedig en sterk altijd, ik had dat ook tijdens mijn behandelingen, je staat er emotioneel zoveel niet bij stil, je moet je sterk houden of je komt er niet doorheen. De klop van de hamer komt naderhand, alléé bij mij toch, heb me altijd sterker voor gehouden dan ik ben, weet niet of jij dat ook doet. Nu durf ik al toegeven dat ik niet altijd even sterk ben en dat dat ook niet hoeft, de mensen verwachten gewoon dat je sterk en positief bent, maar dat is niet altijd simpel hé. Heb me dikwijls eenzaam gevoeld, dat ik naar de buitenwereld toe me héél sterk voor deed maar dat ik eigenlijk diep in mijn hartje héél véél angst had en eigenlijk zo sterk niet was. Nog een mooi en zonnig weekend
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 18-04-09

oeis hopelijk voelt vrouwke zich vlug beter, want zo nen klop van den hamer is echt niet alles ...

En jij bent weer deugeniet eerste klas geweest hé ... met dingen van mensen speel je niet, daar knabbel je niet op. Jij wordt daar zo in de watten gelegd en toch slaag jij er nog in op het verkeerde te knabbelen. ;-)

Fijn weekend nog !!!

Lieve groetjes

Gepost door: ann . | 18-04-09

Hallo Jullie blijven de deugnietenverhaaltjes aan elkaar rijgen he. Een paspoort is idd sterk materiaal en daar heb je normaal een schaar voor nodig. Hij is nu wel kleiner voor het centenzakje maar dat gaat nog leger worden nu je zal moeten betalen voor een nieuwe. Dus leeg jullie spaarvarkentje al maar ... wens de vrouw snel weer fit van ons.
Groetjes

Gepost door: Kay & Joris | 18-04-09

oeijoei... wat leesik hier,het vrouwke is ziek,en dan zo'n deugnietenstreken uithalen foei hoor....
ga dat nu maar uitleggen op de gemeente ,hopelijk kunnen ze er daar ook mee lachen,;-))))
veel beterschapgrtjs....

Gepost door: guusje | 18-04-09

oho wat doe je toch dat is niet om te eten hoor,dat is bewijs dat je mens bent en in nederland mag je niet zonder de straat op hoor, ik denk even aan een moment dat boomer de nep tanden van zijn baasje te pakken kreeg en er mee in zijn bek liep, hahahaha hij beet er pardoes een stuk af en als ik er nu aan denk lig ik net als toen helemaal in een deuk...........knufs van bo..
beterschap voor julie lieve vrouwtje.....

Gepost door: boomer | 18-04-09

woehahahahaha hik hik hik ja hoor jullie zouden beste maatjes zijn, boomer is net zo vreselijk ondeugend al denkt hij dat het prima was die tanden kleiner te maken....jullie zijn hondjes naar mijn hart hoor.........liefs bo

Gepost door: boomer | 18-04-09

Haha gelukkig heb je nog een helft over ;-)

Groetjes en geniet nog van het weekend

Gepost door: Ourlipsaresealed | 18-04-09

Hopelijk gaat het al wat beter met het vrouwtje!

Met die ID- kaart moet je opletten hoor. Ik dacht te weten dat op beschadiging zelfs CELSTRAFFEN staan! (asiel bij jullie? ;-)

Slaap lekker!

Gepost door: Rudi | 18-04-09

hoi, eigenlijk mag zoiets ook nergens rondslingeren hé! Maar jij mag ook niet alles zomaar beginnen opeten wat je tegenkomt , hé Chesko :-)
Dikke knuffel voor t vrouwke, zodat ze weer snel beter is !
Veel liefs,

Gepost door: Ri@ | 18-04-09

Gelukkig heeft het zwarte schaap
toch nog de helft van je bestaan bewaard! Hahahaha
Wordt vlug beter!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 18-04-09

ai Dat vrouwtje maar goed rust, is voor iedereen goed.
Heeft Chesko dan nu stukjes puberpuppy IDkaart plastiek in z'n buik?
Klinkt ook niet zo goed :-)
Moet hij maar weten.

Gepost door: pieterbie | 24-04-09

De commentaren zijn gesloten.