29-04-09

Blunders a volenté

Ons vrouwtje vind dat wij hier al onze fouten moeten vertellen maar 't is de hoogste tijd om haar hondenflaters eens aan jullie te vertellen.  Wij zijn haar eerste hondjes en ze wil er onderuit komen door ons wijs te maken dat dat beginnersfoutjes zijn maar wij geloven er niks van.

Onze kleine woonde hier nog niet zo lang toen vrouwtje ineens zag dat hij bruine plekken op zijn buikje had.  Vrouwtje kennende was ze natuurlijk direct in paniek en was 't hier serieus alarm.  't Leek justekes of ze een ui gepeld had want de tranen bleven maar komen en ze dacht dat Chesko huidkanker had.  Gelukkig mocht ze een half uurtje later al naar de dierenarts gaan.  Natuurlijk kwam ze daar nog vol tranen toe, ze was zelfs al bezig geweest over cremeren enzo tegen ons baasje.  De dierenarts bekeek Chesko en begon te lachen.  Deze huidkanker waren enkel maar pigmentvlekken wat héél normaal is bij een viervoetertje.  Waarom weten we nog altijd niet maar de ajuin ging weg en de tomaat kwam in de plaats. 

Op een late zondagavond begon Chesko te braken.  Er zat lopend rood bij dus ons vrouwtje dacht dat hij een maagbloeding had.  De dierenarts van wacht werd geroepen en die kon helemaal niets vinden, vond zelfs dat onze kleine er gezond bij liep.  Vrouwtje wilde hem maar niet geloven en ging in een serieuze discussie. Onze puberpuppy was wakker geworden door de bel en kwam al snel naar beneden.  Toen ons vrouwtje hem vertelde wat er aan de hand was zei die héél gewoon :"mama die kleine heeft daarstraks wel serieus mee gegeten van mijne hamburger met veel ketchup hé".  Het bloeden werd raar maar waar ineens gevonden.

Ik werd niet loops en ging in die periode regelmatig alleen op stap als ik een klein gaatje zag.  Vrouwtje volop in paniek want ze dacht dat ik puppy's had.   Zij dus weer naar de dierenarts die zelfs foto's van in mijn buik nam.  Niets te zien natuurlijk want zo dom was ik ook weer niet.  Tot ineens haar centje viel dat ze een maand misteld had en ik nog gewoon loops moest worden.

Toen ik nog heel klein was was ik spoorloos verdwenen.  Vrouwtje trommelde de buren op, belde de politie en de dierenbescherming.  Iedereen hier in de buurt was op zoek naar mij.  Tijdens onze zoektocht belde ons baasje, die met de nacht stond en net naar z'n werk verdwenen was, verschillende keren.  Maar vrouwtje (zo koppig als een shih tzu dus) zei elke keer :"hij moet mij verdomd nu niet lastig vallen om te vragen of ik ze al heb, 'k zal 't hem wel laten weten".   Eén van de puberpuppy's werd naar huis gestuurd om te kijken of ik er al was en pakte daar alle sjans de telefoon op.  Het was baasje die mij bij aankomst op z'n werk gevonden had.  Ik was gewoon ongezien in de auto gesprongen en had mij pas laten zien als we daar toe kwamen.  Met 9 mensen hebben ze dus 2 uur achter mij gezocht enkel en alleen omdat ons vrouwtje te koppig was om haar gsm op te pakken.

Pas op nu heeft ze nog héél veel geluk dat we al haar kleine stommiteiten niet vertellen hé !  Want die zijn er echt wel met hopen geweest maar hmm we gaan hier maar stilletjes zwijgen want straks krijgen we geen snoepjes meer vandaag.

 

Commentaren

hahahaha en dat voor snoepjes gij zijt er twee hoor,iedereen heeft zo van die domme dingen gedaan....liefs bo

Gepost door: boomer | 29-04-09

wij ligge plat op onse buikjes zenne :))))))))))))
mams zou nooite zo in paniek schiete zenne :))))))))))

ALHOEWEL..........stttttt broer nikske zegge!
slapewel vriendjes:-)

Gepost door: prins & gizmo en chantal | 29-04-09

hahahahahaha
dat is lachen

Gepost door: els | 29-04-09

Hihihi, ons vrouwke zit hier maar te lachen en te lachen maar ze durft hier haar eigen stommiteiten niet te vertellen zunne!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 29-04-09

Tja, is t zelfde als met een babietje zeker. Bij een 1ste baby zijn de ouders ook meestal ongerust om t minste!
Ondertussen zal t vrouwke al veel ervaring hebben met zo'n kadeekes :-)
Veel liefs,

Gepost door: Ri@ | 29-04-09

Dag Chris,Laika en Chesko hahahahaha,dat is grappig hoor,maar dat is toch normaal dat vrouwtje ongerust was met zo twee kleine sloebertjes,wie zou dat niet zijn?slaap zacht lieve vriendjes en zorg goed voor het vrouwtje hé liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 29-04-09

dag matekes dit bewijst nog maar eens hoeveel het vrouwtje van jullie houdt.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 30-04-09

Goedemorgen Goedemorgen,
jullie hebben al wat uitgezet in je leven, daarom ook dat het hier een gezellig blogje is, iedereen herkent zichzelf er een beetje in...

Gepost door: Zon-nebloem | 30-04-09

dat zijn geen stommiteiten zenne dat noem ik overbezorgdhied en ik zou wreed cantent zijn zenne in jullie plaats
zo maar met het vrouwke lachen pfffffffffffff
allé maar tis goed voor één keer
hihihi
knuf knuf

Gepost door: callemie | 30-04-09

Grappig Hallo chesko, laika en Chris ,

Ja zo zien jullie maar hoe bezorgd het vrouwtje is over jullie he !!! maar die van die pigmentvlekken vindt ik echt MEGA hoor !hihihi
Ik wens jullie een zonnige donderdag
Liefs An

Gepost door: An | 30-04-09

hahaha !! maar als ik er effekes over nadenk, geloof ik toch dat ons vrouwtje 't zelfde zou doen ... maar ... kom ... fluister het maar in mijn oortje ... ik wil nog een paar leuke "flaters" horen !! ;-))

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 30-04-09

hahahahahahah schitterend!!!!!!!!!!
merciekes zenne vadrouille liep al te zoeken waar die hondjes zaten hahahahahahahah

Gepost door: callemie | 30-04-09

DAG CHRIS LAIKA EN CHES.. DIE KLEINE FOUTJES ZIJN WEL DE BEZORGDHEID HE VAN T'VROUWTJE.....BETER VOORKOMEN DAN GENEZEN....VEEL MOED NOG VOOR JULLIE VROUWKE...FIJNE DONDERDAG GEWENST.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 30-04-09

Chris Laika & Chesco we liggen gewoon krom van het lachen amai zenne.
Nog een fijne en aangename donderdag.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 30-04-09

Chris Laika &Chesco Dat is toch een heel duidelijk bewijs dat vrouwtje echt gek op jullie zijn ,dat ze jullie voor geen geld ter wereld zou willen missen . Liefde is toch schoon hé.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 30-04-09

Ja wat kunnen die mensen stom zijn hé! Hahahahaha
Dit zijn verhalen die we ook kennen,
vooral het wegloop verhaal, we zijn ons hondje
op reis eens drie dagen kwijt geweest, kijk maar eens:
http://p-tersfotos.skynetblogs.be/post/4827729/twicky-alias-lola
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 30-04-09

Hallo hier ikke weer.
Mijn Vrouwtje heeft hele grote blunder gemaakt! Zij heeft puppy geadopteerd. En nou ben ik mijn 1e plaats kwijt die ikke de laatste tijd had. Ikke is boos, mag niet eens zijn eten opeten, hij hoef toch niet zoveel, hij is nog maar klein hé! Nou moet ikke ook nog mijn plaats delen en ook met mijn knuffelnichie.... boehoe, ikke verdrietig, knuffelnichie was mijn grote knuffelnichie, zij deed mij wakker maken en knuffelen totdat ikke geen slecht humeur meer had, enne nou zit die kleine bij haar op schoot en dan wordt ikke geknuffeld, da knuffelt toch nie lekker... Isse hele grote flater van mijn Vrouwtje en nog grotere is dat adoptie nie meer ongedaan kan worden hé! Baasje zegt dat ikke wel aan wen en dat wij straks hele grote vrienden zullen worden..... nou jullie kunnen koppig zijn,( zeggen ze) maar ikke ook!
Hij loopt met mijn beer rond dus ikke pak dan zijn Okkie, lekker puh!
Willen jullie nog een puppy misschien?
Knuffeltjes vanne jullie verdrietige Nokkie

Gepost door: Anoki | 30-04-09

Chris Laika en Chesco...goede morgen hahaha...nadien kunt ge er eens goed mee lachen hé ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 30-04-09

CHRIS, LAIKA EN CHESCO GOEDE MORGEN
WEL WEL WEL
TOCH BETER
VOORKOMEN DAN
GENEZEN HE...
EN ZOALS DIE
RUITER DIE
NAAR ZIJN
PAARD ZOCHT
EN HIJ ZAT EROP
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 30-04-09

Oei oei die dierenarts zal dat ondertussen wel gewoon zijn, ze zouden een cursus moeten geven voor nieuwe baasjes over de gewone honden kwaaltjes, misschien iets voor jou om te doen zo te horen heb je ondertussen al een hoop ervaring met dat soort dingen. Gelukkig zijn er nu de blogs dan leer je al een hoop van iedereen.

Gepost door: Vicky en Sammy | 30-04-09

hahahahahahah!!! Ikke lig hier rollekes te doen van het lachen!!!!
Het moeten niet altijd de wafkesfjatsen zijn die aan het daglichtje komen hé!!!
Maar mijn mammie zou ook zo reageren zenne, ikke kan ook al het een en ander vertellekes doen. Maar dat zal ikke wel eens in jullie oortje komen fluisteren ;-) Vertellen jullie ikke dan de andere fjatsen van jullie vrouwtje? ;-)

Gepost door: Mushu | 30-04-09

HEY LIEVERDS... IST NIE JUSTEKES , DAT HET VAN WILLY LUST DEN HOUWER IS????EN T'BEGINT ZO: OP HEEL DEZE WERELD, WAAR DA J'OOK MAG ZIN, IST NERGENS ZO SCHOONE, ALST ZO IS BIJ MIEN EN DE RESTE?????? EN HEBT HET VROUWTJE NU AL GEVONDEN????

LIEFS VAN ANNY

Gepost door: anny | 30-04-09

Hahaha... jullie hebben mijn dag nu toch een beetje opgefleurd se! inderdaad voor jullie vrouwtje beschamende momenten, maar dat getuigd alleen maar dat ze jullie heel graag ziet hoor!

Gepost door: kristel | 30-04-09

. . . toch wel een goed vrouwtje hé

Gepost door: merel | 30-04-09

dank je wel voor alle lieve reacties die ik van jullie krijg

Gepost door: ank | 30-04-09

alle begin is moeilijk, hé.. bij een eerste hondje panikeer je snel.. nadien vermindert dat wel... je wordt wijzer en krijgt meer ervaring.. ps: weer heel mooi geschreven...

Gepost door: Annick | 30-04-09

Hey Lieverds :-) Jullie zijn kapoentjes, hé. :-))
Fijne donderdag .
Dikke knuffel.
Liefs :-)

Gepost door: Rosita | 30-04-09

HAHA!!! Jullie kunnen een boek schrijven over al die bloopers!

Gepost door: Martine | 30-04-09

dag lieve bloghondjes nederland is verdrietig, men wou een aanslag plegen op ons koningshuis waar bij 4 doden en veel gewonden te betreuren zijn.en dat op een nationale feestdag...knufs van bo

Gepost door: boomer | 30-04-09

Hallo ! Prettig weekend met veel zon !

Gepost door: Jeroen | 30-04-09

Wel grappig om te lezen moet ik zeggen :-)

Gepost door: Wildcard | 30-04-09

bloopers Wat een avonturen allemaal.
Ik zie die dierenarts al kijken :-)

Gepost door: pieterbie | 25-05-09

De commentaren zijn gesloten.