14-05-09

Een loodzware opdracht

Pfff vrouwtje heeft ietskes hele raar inne koppeke gehad de laatste weken.  Isse super flauw zene, zij doet denken aane stoute mensen die Chesko ietskes verkeerd geven zodat ikke ziekskes zal worden.  Enne omdat ikke super pikkedief is isse zij ook bang dat ikke verkeerde dinges op ga eten asse wij gaan wandelen.  Laika doet al hele tijd niks meer aanpakken vanne mensen die hier nietes wonen maar ikke vond er welles over zene.  Snoepke isse snoepke, vleesje isse vleesje enne daarmee basta.  Alleen doet vrouwtje daar voore verandering weer isse keertje hele moeilijk over.  Alee zij doet datte ook voor oude madammekes die koffiekletke doen asse wij ergens iets gaan drinken.  Die geven altijd hele lekkere chocolattekes aane Chesko enne vrouwtje zegt datte dat vergif is.  Puh geloof ikke lekker nikske van want vrouwtje eet welles lekkere chocolattekes hé.  Maar alé nu isse vrouwtje al hele vele weken aane oefenen omdat ikke niks meer zou aanpakken as ikke tweevoeterke nietes ken.  Natuurlijk doet vrouwtje weer isse keertje hele vele moeilijk want zij doet alleen maar mette dinges oefenen dat ikke super mjammie vind.  Vroeger deed ikke justekes offe oren verstopt zaten want ikke deed hap slik weg.  Maar pfff vrouwtje kan welles hele vele streng zijn zene dus ikke moet blijven treinen enne altijd maar betteke beter luisteren.  Enne jaja isse stillekes aane lukken.  Pas op isse allermoeilijkste watte Chesko moet doen zene want mijne buikje zegt altijd knor knor enne wilt altijd maar eten.  Maar al bij al is ikke toch welles hele fier dat ikke al zo hele goed kan "foert" zeggen asse mensen mij zo maar ietskes geven.

Voila nu horen jullie datte vrouwtje treinekes wel serieus pakt hé enne zij hele streng is voor arme Chesko.  Anders doet zij zagen over treinekes die te laat komen maar isse nooit te laat omme met arme Chesko te treinen zene.  Alé kleine doe niet zo flauw man, ik neem nooit iets aan van mensen die ik niet ken.  Dat is echt niet zo moeilijk zene.  Pfff Laika ikke ga nog hele vele moeten treinen zene want dan verdien ikke toch altijd snoepkes enne hele vele knuffels vanne vrouwtje.

20:53 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (34) | Tags: shih tzu, hond, voedsel weigeren, niets aan nemen van vreemden |  Facebook |

Commentaren

Hoi hier ben ik dan, hoe gaat het hier, heb terug iets nieuws op mijn blog gepost. Heb een nieuwe uitdaging gevonden waar ik mijn tanden kan inzetten. Heb er echt zin in en is echt iets voor mij, als je wilt weten wat ga maar eens kijken op mijn blog, dikke knuffel voor je
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 14-05-09

Ja Chris, dat zal niet gemakkelijk zijn om aan te leren dat ze niets mogen aannemen van andere mensen! Maar het is voor hun goed . Daar denken de mensen niet altijd aan en er zijn altijd "stouteriken " die het niet goed voor hebben. Zo met de poes van de buurtjes,die is vergiftigd en het beestje sukkelt nu al maanden en moet nog steeds antibiotica nemen. Gelukkig is hij buiten levensgevaar. Maar je snapt toch niet waarom mensen zoiets doen.

Gepost door: magda | 14-05-09

Dag Chris,Laika en Chesko mjam,mjam lekkere chipkes en ik mag het niet aannemen van vrouwtje foei hoor,maar eigenlijk heeft ze wel gelijk hoor,zo leer ik dat ik niet alles moet aannemen wat vreemde mensen me toestoppen hé,je kan niet voorzichtig genoeg zijn.slaapwel lieve vriendjes en zorg goed voor het vrouwtje liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 14-05-09

Nou... chips is denk ik wel het enige dat Axel niét zou aanpakken, want daar taalt ie niet zo naar! ( hoewel...als een kindje het 'm voor zou houden, pakt ie het wel aan om het kind een plezier te doen! :-))) )
Dingen niet aannemen van vreemden...pff zou lastig aanleren zijn...iedereen in mijn familie stopt die hond dingen toe...en ze zijn er niet vanaf te krijgen...vooral m'n moeder niet! Ik wil geen ruzie dus laat het maar toe...niet zo goed voor de hond, maar wel voor mijn gemoedsrust. Ik probeer hem wel tegen te houden als ie troep van de straat op eet...maar dat is ook al heel erg lastig hoor...het is hap slik weg bij die hond...en hij ruikt het meestal al véél eerder dan dat ik het zie!
Tja...ik moet maar gewoon hopen dat er niks vergiftigds ligt hè! :-(
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 14-05-09

dag matekes ocharme Cheskoke, ik heb echt met je te doen maar moet het vrouwtje wel gelijk geven hoor, bij ons hebben ze het probleem dat ik zo maar met iedereen mee ga wandelen zelfs al ken ik ze niet, ik ben gewoon gelukkig dat ik mag gaan wandelen en dat vinden zij hier ook niet goed.
Dikke poot,
Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 15-05-09

:-) Goede morgen Kan vrouwtje geen ongelijk geven hoor want je weet maar nooit, maar knap dat je zo goed aan het trainen bent.

Etje

Gepost door: Etje | 15-05-09

ja oefenen baart kunst !
ik heb geluk daarmee want madam hier is een hele moeilijke hahaha ik moet altijd eerst doen alsof ik er van bijt en dan pas gaat ze het opeten dus neen ze zal niets van vreemden opeten hihiihi
alé nog een beetje oefenen hé!!!!

Gepost door: callemie | 15-05-09

chocola Neem aan van mij: chocolade is inderdaad vergif voor hondjes. Iemand die chocolade aan een hond geeft beschouw ik niet als een dierenvriend.

Gepost door: pieterbie | 15-05-09

Vrouwtje heeft gelijk hoor en van haar krijg je toch lekkers genoeg van vreemden iets aanpakken isse soms gevaarlijk en die weten ook niet altijd wat goed voor je is, veel succes nog.

Gepost door: Vicky en Sammy | 15-05-09

... en gelukkig is er jullie blogje, waar ik eens hartelijk lachen kan met alle perikelen van de lieve hondjes!
Bedankt schatten, voor jullie wijze raad ivm met het inwinnen van rechtsraad, ik ga dat zeker proberen!
En bedankt voor de steun, dat doet mijn hartje goed...

Gepost door: gerdaYD | 15-05-09

Flink hoor chesko goede morgen doggie's en Chris,

Chesko mag idd niet zomaar alles aanpakken wat hij voor zijn neusje krijgt he !!! Er kunnen altijd "slechte" mensen bij zijn !!!! Dus chesko blijven trainen he man !!! Je bent op goede weg !
Ik wens jullie een aangenaam weekend
Liefs An

Gepost door: An | 15-05-09

Goedemorgen, chips, mijn favoriet, je hebt ervan genoten toch?
Nog een leuke vrijdag

Gepost door: Zon-nebloem | 15-05-09

hoi C-L-C vrouwke heeft natuurlijk wel gelijk dat er tweevoeterkes zijn die het niet zo goed menen met shitzukes maar als ik die wateroogjes en dat likkend tongetje zo zie krijg ik toch compassie zelle.
Dus blijf maar goed treinen want het is voor jullie veilgheid he.
als je moest ziekskes worden zou het véél erger zijn dan de neen van vrouwke he.
Doe zo voort izze flinke jongen dan!
Kay groet met zonnekes en liefs

Gepost door: Sunny-Kay | 15-05-09

amai chesko man jij worde hele grote vent want grote vente luistere(somssssssssssssss):-)mare chocolatjes dat isse superslechte zenne dus zekers nooit aannemen!
fijne weekend jullie daar hé:)

Gepost door: prins & gizmo en chantal | 15-05-09

goeie morgen Chris, Laika en Chesko is niet zo mooi van die grote mensen om dat lekkers onder je neus te komen tonen hé Chesko en daar moet je dan afblijven :-)
fijne vrijdag Chris
groetjes

Gepost door: Borriquito | 15-05-09

Ja lappesapappe Chesko, moete gij nu welles zo flinke jongen zijn ? Zegt mijne vrouwtje hier nu datte ikke op leerscholeke moet komen bij jou hé. Ikke lust zo grage chippekes en vrouwtje zegt dat ik nu van jou moet leren hoe ikke brave moete weigeren van chippekes te pakken.
Davidson.

Beste chesko, aan de ene kant vind ik jou heel flink dat ge geen chips meer pakt, maar aan de andere kant zit ik nu wel met een probleem samen met mijn zus. Als we nog eens langskomen of uw vrouwke ne koffie gaat drinken gaan we niet meer mogen met ons snoepkes afkomen zeker ??
Het vrouwke van Davidsonneke

Gepost door: davidsonneke | 15-05-09

ohnee, heeft jullie vrouwtje het ook al in haar hoofdje gekregen om dat zevertjesgedoe te leren? Ikke had het niet op blogje gezet, maar mammie heeft ikke dat ook geleerd... Als zij nee zegt, mag ikke niet aanneempjes doen! Vind ikke dus NIET leuk he!!! Want ikke snoep zo graagjes :-(

Isse ook wel niet lief van mensje dat naast u zat he, want die hoorde dat het niet magjes van vrouwtje en toch probeert hij elke keer weer verlekkertjes te doen... Daar zou vrouwtje beter eens "nee" tegen zegjes doen ;-)

Zou het eigenlijk niet gewoon vele gemakkelijkertjes zijn als we gewoon een bordje aan ons hangskes doen met "verboden te voederen"? ;-)

Toepepootje!

Gepost door: Mushu | 15-05-09

Hallo Ckris,Laika en Chesko Het zal wel niet gemakkelijk zijn om niets te mogen aannemen van andere mensen. Maar het vrouwtje doet het voor jullie eigen welzijn.
Een mooie vrijdag vered,en een aangenaam weekend
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 15-05-09

CHRIS, LAIKA EN CHESCO GOEDE MORGEN
WEL...HET VROUWKE
HEEFT WEER
GELIJK HE
GOED LUISTEREN
MOETEN JULLIE
DOEN !
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 15-05-09

Chris Laika en Chesco...goede morgen ik weet niet of jullie naar de hondenschool geweest zijn, maar een van de eerste dingen die ze jullie leren is dat je nooit iets van anderen mag aannemen, alleen wanneer het vrouwke akkoord is ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 15-05-09

DAG CHRIS LAIKA EN CHES.. OCHARMEKES CHES IK HEB MET JOU TE DOEN HOOR.DAARVOOR ZOU IK HELE SLECHTE TRAINSTER ZIJN HOOR..MAAR GOED HET VROUWTJE ZORGT DAT JE NOG HEEEEEL LANG BIJ HAAR ZOU KUNNEN BLIJVEN...IK WENS JULLIE NOG EEN FIJNE VRIJDAG VERDER.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 15-05-09

dat valt nu ook niet mee als ze chips zo voor je neus houden hoor....Ik vind dat knap dta je niet ineens hap doet...
Het is net als mensen die af willen vallen, overal krijg je vanalles aangeboden, iedereen eet en overal reclame over eten...grrrr.....
Maar het voordeel is dat je nu wel lekkere snoepjes van je vrouwtje krijgt..Mjammie

fijne vrijdag
groetjes

Gepost door: Anita | 15-05-09

Welke reaktie? 'agge mor leut hèt'? :-))) jij hebt maar weinig nodig soms dan hè hahahahahhahahahaaaaa!!

Gepost door: mizzD | 15-05-09

Ooooh dieeeee!!! hehe...ja die was wel geschreven om je een beetje lol te laten hebben hihihiii! Lachen is gezond hè...'we kenne beter lache as huile' is mijn levensmotto!

Gepost door: mizzD | 15-05-09

amai, wat hadden wij weer veel te lezen hier, en de mooie fotokes en filmpkes bekijken, das wel ene strenge uw vrouwtje, knap dat je dat zo lang hebt volgehouden, maar ik vind het ook wel gemeenkes van diegene die naast jou zit hoor, wat een plagerd, en die fotkes oppe die beelden zijn errug leuk en dat kippepoteke, hahahaha, wat hebben wij gelachen, ik kan me voorstellen dat als sjuulke bij jullie komt logeren ik met veel flauwekul naar huis kom. Maare, ik kan sjuulke niet missen dus ze blijft bij mij hoor. Zo, de groeten aan jullie vrouwke van Jeany, en ben blij dat er iemand is die me misste. ;)))

Gepost door: jeany | 15-05-09

Chris Laika &Chesco Ja dat is wel moeilijk hé als vreemden iets aan bieden aan de hondjes ,en chocolade is zeker niet goed voor een hond.Ik wens jullie een heel mooi en tof weekend toe.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 15-05-09

Als je mij ooit tegenkomt zal ik jullie NIKS geven... tot wanneer ik me heb bekend gemaakt en voorgesteld! Daarna moogt ge op schoot springen en ALLE lekkers vreten dat ik mee heb!

Allé, 't is te zeggen, 't snoepen zal beperkt blijven tot de TV-WORSTJES die ik altijd meeheb als noodrantsoen!

De schrijfselsblog moet even wachten, want ik kan momenteel niet aan de teksten die ik er wil op publiceren!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 15-05-09

Chris Laika & Chesco Het zal niet gemakkelijk zijn om aan te leren dat ze niets mogen aannemen van andere personen.
Nog een beetje oefenen hé..!
Fijne vrijdag verder.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 15-05-09

misschien zwaar,maar noodzakelijk hoor het is niet verstandig alles op te eten wat je van vreemden krijgt, en chocola daar kun je zelfs dood van gaan, dus wees verstandig en ga door,je kunt het zekers weten....liefs bo

Gepost door: boomer | 15-05-09

Tja, nog altijd beter voorkomen dan genezen hé! je weet maar nooit, niet alle mensen zijn dierenliefhebbers hoor :-(

P.S. Chris, die filmkes van onze dansen vind ik op You Tube. Het zijn allemaal dansen die wij geleerd hebben, maar ik sta er (gelukkig misschien) nergens op.
Bij ons wordt er niet gefilmd :-)

Alvast een tof weekend voor jullie!

Gepost door: Ri@ | 15-05-09

Jullie vrouwtje heeft gelijk...nooit iets aannemen van vreemde mensen....ik heb het wel moeilijk maar wordt wel getroost door mijn andere poezen...er liggen hier momenteel vier rond mij...is dat niet lief...groetjes

Gepost door: Yolanda | 15-05-09

Hallo ! Ik heb wat medelijden met Chesko... die zal wellicht niet goed de bedoeling begrijpen...

Prettig weekend.

Gepost door: Jeroen | 15-05-09

Hela Chesko Vrouwke heeft het zo slecht niet voor met jou hoor, zij wil niet dat vreemden je iets toestoppen omdat ze denkt dat die wat in je eten gaan stoppen waardoor je ziek kan worden. Sommige inbrekers doen dat ook, dan liggen de hondjes bedwelmd voor een uurtje en kunnen ze rustig het hele huis leeg roven.
GROETJES VAN YESSIE

Gepost door: YESSIE | 15-05-09

Blijven oefenen hoor !

Gepost door: Mamapippa | 15-05-09

De commentaren zijn gesloten.