20-05-09

Alle eendjes zwemmen in het water

Jullie allemaal gezien datte buiten hele vele rook is ?  Isse stoom datte uit baasje zen oren komt.  Ja hij isse vandaag hele vele kwaad oppe arme Chesko geweest terwijl ikke nietes aan kan doen hé !  Vrouwtje kreeg eerst rood waterke inne arm vanne witteschortekesmeneer, ikke denk datte dat waterke vanne koersmeneerke is enne vol mette epo zit want vrouwtje doet daarna ineens vele meer energie hebben.  Ikke is natuurlijk weer hele vele superblij want vrouwtje mette energie isse wandelboske voore Chesko.  Wij doen normaal altijd hele vele lopen inne boske enne elke keer zie ikke madammeke eend inne vijver.  Zij wil nooit mette arme Chesko spelen hé en ikke doe altijd zo hele vele roepen maar ikke denk datte oortjes nietes goed marcheren.  Vandaag had ikke hele toffe planneke ikke ging gewoon zelf naar madammeke eend.  Moete toch ietskes doen omme speelvriendje te vinden hé.  Alleen wassse waterke welles hele vele koud enne kon Chesko nietes meer uit waterke geraken.  Vrouwtje wasse hele hard aane roepen enne baasje isse dan maar inne waterke gekomen omme Chesko te pakken.  Hij vind nietes leuk maar ikke vond welles superbaasje zene.  Alleen doet hij hele tijd zo zuchten mette broek.  Ikke weet echt nietes waarom zene enne vrouwtje die doet hele tijd maar hele vele lachen.  Zij zei datte baasje oppe buik had moeten liggen omme mij te pakken.  Zij wasse ook boos enne zei voor ene keer datte ikke fotomasjientje thuis heb laten liggen mis ikke iets grandioos.  Ikke wil nog is tweede keer doen omme vrouwtje blij te maken zene maar ikke denk datte stoomeke dan nietes alleen uit baasje zen oren maar ook uit zen neus zalle komen.  Hij doet nog altijd nietes lachen enne vind datte geen manieren.  Terwijl ikke justekes wel voor sjieke broek gezorgd heb asse baasje thuis kwam hé !

JEANS2

Ah meneer jij snapt niet waarom wij boos zijn ?  Weet je wel kleine dat wij weeral is vroeger naar huis moesten komen door jou ?  Enne ik weet niet wanneer die zetel droog zal zijn dus is 't nog maar de vraag wanneer wij weer weg kunnen met het vierwielenmonster hé.  Puh Laika jij moete nietes zagen hé, ikke wil gerust nog isse keertje inne vijver springen danne heeft baasje nietes droge zetel nodig.

20:45 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (33) | Tags: shih tzu, hond, vijver, bos, wandeling |  Facebook |

Commentaren

Alle eentjes... en alle nulletjes ook! hahahahhaaa!
Ja ja...dat heeft het baasje hier ook al eens aan de hand gehad...alleen had hij gelukkig zijn sandalen en een korte broek aan hahahahaa! Eén keer waren we echter aan het strand en toen bleef Axel maar zo'n eind weg en toen de baas erop af ging, stapte ie ineens in zo'n modderpoel...dat kon je haast niet zien dat die er was hahahhhaa de modder zat helemaal in zijn schoenen en al! hahahah! Ook heel erg gelachen toen...maar de baas óók hoor...voor zulke dingen hoeft er toch geen stoom uit oren te komen? :P
:-))))))))))))
Groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 20-05-09

Ik moest om die foto lachen... Chesko ruikt wel aan een speciaal plekje van die broek hè woehahahahaaaaa die hondjes zijn ook allemaal hetzelfde! hahahahaa!
Wat die modder betreft...Axel was schijnbaar niet zwaar genoeg om erin te zakken want die liep er zó overheen toen ie dan eindelijk kwam! Maar baas heeft in een poel in de duinen zijn schoenen uit zitten spoelen...het was van die vieze zwarte glibbermodder hahahahhaa!
Aaach...we kunnen er beter om lachen hè...voor hetzelfde geld was Chesko verdronken...je weet maar nooit!
:-)))))

Gepost door: mizzD | 20-05-09

Maar Chesko toch Niet boos zijn dat er stoomkes uit baasje zijn neusje...euh oortjes kwam. Had hij niet achter jou gezwommen dan was je er nu misschien niet meer.
En 't vrouwke zou zo ongelukkig zijn dan.
Maar ik begrijp je niet goed hoor. Met eendjes wil je vriendschap sluiten maar leven als God in Frankrijk wil je niet, want je wil niet bij mij komen wonen omdat ik vier hele lieve katten heb!
Ja, dan moet je blijven boekskes eten hé en opletten bij de vijver want zie dat het baasje niet genoeg energie heeft om je te komen redden.
Misschien is zijn fysiek nog niet goed genoeg...want ik heb in mijn glazen bol gezien dat Laika vandaag met een beestje buiten aan het spelen was en dat baasje dat beestje niet kon afpakken van Laika...dus laat hem eerst nog maar wat veel oefenen en ga dan eendje nog maar eens bezoeken!
Akkoord? Ik wil je avonturen hier niet missen hoor, dus voorlopig nog een beetje voorzichtig zijn en als baasje heel wat fysiek heeft, dan heel ver in de vijver gaan zodat hij jou zeker niet kan nemen vanaf de kant. Ik denk dat jij alweer van dat eendje droomde als je baasje zijn broek zag liggen. ;-))
En die auto: waarom hebben jullie het baasje niet in de auto gestoken of vanboven op het bagagerek gelegd! Kon alles drogen dat nat was en was de zetel niet nat!

Gepost door: Veerle | 20-05-09

dat had anders wel leuke fotooeks opgeleverd hé
maar ik denk dat dat stoommachientje wel een bettekes gelijk had
of niet soms????

Gepost door: callemie | 20-05-09

Enne ... ???? issie droog ... ?
gelukkig maaar .... :-)))

Fijn lang weekend jullie daar toegewenst !
PS het is nu zowat BIJNA 10 u en een half ... hahahahaha, jij : jullie weten wat ik bedoelde hé ..;.

Zwaai zwaaaaaaaaaaaaaaaaaaai ... :-))))

Gepost door: klaverke | 20-05-09

Oei wat heb je nu weer gedaan hé ! Maja, ik vind het toch ook wel wat spijtig dat het fotomachientje er niet bij was, dat had voor héél wat plezier kunnen zorgen !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 21-05-09

O vrouwke, was het weer zover? Transfusie gehad? En is het jou goed bekomen? Ik hóóp het zo voor jou en je nu met frisse moed en heel veel energie de dag kan aanvangen!
En dat grapje die de hondjes met baaske uithaalden? FOEI!
Ik kan het geloven dat de stoom uit zijn oren kwam!
*wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 21-05-09

CHES...CHES...HAHAHA WAT ZIT IK NU WEER AAN HET LACHEN HIER.MAAR VOORALEER JE IN VIJVERKE GAAT ACHTER MADAMMEKE EEND, VRAAG DAN AAN VROUWTJE OF ZIJ EEN ZWEMBANDJE WIL AAN DOEN..ZO MOET BAASJE DAN NIE IN WATERKE KOMEN...EN WORDT ZIJNE BROEK NIE NAT...MAAR CHES VOOR ENE KEER..STTTT...ZETELKE VAN AUTO ZAL WEL DROGEN HOOR(hihi). IK WENS JULLIE EEN FIJNE DONDERDAG...ENNE...ALS JE GAAT WANDELEN HE!!

LIEVE GRTJS. VAN ANNY
PS: VAN MIJ MOGEN DIEREN ALLES HOOR CHES....MAAR BINNEN OP TAFEL ZOU WAT ANDERS ZIJN.....

Gepost door: anny | 21-05-09

Verdikke dat is spijtig dat hier geen foto's van zijn.

Groetjes Etje

Gepost door: Etje | 21-05-09

goeie morgen Chris, jammer dat je geen strip tekenaar bent! Want je zou een reuze succes hebbenmet de verhalen over de fratsen die hier verteld worden! Die ballonnen hahahaha,de meneer die dat aanraadde kan er een punt aan zuigen .Werkt dus niet en hondje heeft een reuzelol gehad,wooeeeaaahh! Baasje zijn broek is wel ferm nat hoor ,heeft die in het water gelegen ipv gestaan ? Ik ben al benieuwd wat de volgende fratsen zullen zijn ! Die hondjes van jou krijgen zeker een speciale training in "dwars zijn",hahahaha! Laat ze maar doen dan kunnen wij eens hartelijk lachen!!
Ik wens je nog een mooi lang weekend toe .Eentje waar je echt kan van genieten nu je weer een beetje "vitaminetjes" hebt gekregen.

Gepost door: magda | 21-05-09

:-) in t vervolg misschien niet alleen fotomachientje meepakken, maar ook droge kleding ... een hele verhuis als je met die 4-voetertjes op stap gaat!
Ik wens jullie een tof lang weekend en hopelijk houen jullie t droog ;-)

Gepost door: Ri@ | 21-05-09

Goede morgen Chris laika &Chesko Dat had anders wel mooie foto's opgeleverd hebben
Nog een fijne en zonnige Hemalvaartsdag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 21-05-09

Chris Laika & Chesco Oei,wat heb je nu weer gedaan.Maja, ik vind het toch ook wel wat spijtig dat het fotomachientje er niet bij was.
Wens jullie een superfijn lang weekend.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke | 21-05-09

Man,man!!! Wat een leuke verhaal!!!!
Vrouwke was met traantjes in ogen aan het lachen!
Dat hebben ze met mij nog niet tegengekomen!

Zeg,watte leuke foto's van die "sterren?"
Maar eigenlijk waren jullie de grote sterren!!!

Groetjes en pootje!

Gepost door: Remy | 21-05-09

goeie morgen Chris, Laika en Chesko is ook een manier om je broek te wassen hé :-)
dan bespaart weer tijd uit :-)
fijne donderdag Chris
groetjes

Gepost door: Borriquito | 21-05-09

Chris Laika &Chesco Dat is weer een goede hoor dat ik hier lees ,wat steek die Chesco toch allemaal uit echt niet te doen. Ik vindt het normaal dat baasje moest stoom aflaten ge zou voor minder.Ik wens jullie nog een heel mooie feestdag toe.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 21-05-09

Dag Chris, Laika en Chesko Vanmiddag krijgen wij bezoekske van madammeke Jeske en ik zal haar eens zeggen dat ze in het vervolg de naam van Chesko goed moet schrijven hoor of anders moet je bij haar Zeske beginnen schrijven.
Een naam moet juist geschreven worden.
Ik zal het eens goed in haar oortjes knopen van Zeske hoor!

Gepost door: Veerle | 21-05-09

jullie baasje isse toch gene zwaantje op brommachien hé??? want nuja, alle zwaantjes moete inne water zwemme:)))maja wij denke dat hij gene zwaantje is:-) wij hadde wel wille zien hoe hij inne water ging zwemme voor jou eruit te hale chesko man hihi ma pstttt nietes zegge aan baasje hé:-) hela mams zegge hier dat zij van jullie heefte drome in nachte.wij vrage ons af?....zij heefte ons toch om van te drome he:(
fijne weekend vriendjes en blijve uit het water als het te koud is zenne:)))))

Gepost door: prins & gizmo en chantal | 21-05-09

ik heb met plezier je verhaaltje gelezen gelukkig dat baasje er bij was anders zat je nog in de vijver .braaf zijn kapoenen en tot morgen

Gepost door: daemske | 21-05-09

Hahhahahahaha eendje Chesko ! ! !
Gelukkig was baaske de reddende engel,
met stoom!
Toen ik mijn redderbrevet haalde moest
ik ook met kleren zwemmen!
Fijne hemelsvaartdag!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 21-05-09

man man man, bij jullie is er toch altijd ambiance, hé..

Gepost door: Annick | 21-05-09

Hey :o) alle eensjes zwemmen in het water, falde falderiere,....
Nog een leuke dag

Gepost door: Zon-nebloem | 21-05-09

hoop dat het niet te koud was om met natten kleren terug te gaan
groetjes

Gepost door: aquarius | 21-05-09

Dat in het water springen vind ik goed gevonden. Waarachtig een inventief idee!

Nog een prettige verderzetting van deze Hemelvaartdag, Chris, Laika en Chesko!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 21-05-09

Ja, door je ziek zijn zul je toch ook ondervinden dat er veel liefde van je echte vrienden is?
Ik ben blij iets te kunnen en mogen doen. Dank je wel voor je lieve reactie.
groetjes
ank

Gepost door: ank | 21-05-09

Hoi Chris,

je bent zo stilletjes, ik zie je niet meer op mijn blog, gaat het een beetje met je, heb de indruk van niet, ik kom je een hele dikke knuffel brengen, en weet dat ik aan je denk en met je meeleef
groetjes en dikke kus
Sabine

Gepost door: Sabine | 21-05-09

weer dolle pret met jullie hoor arme baasje helemaal nat... kleine nick vecht zich terug niemand kan vertellen of dat gaat lukken.wij blijven hopen dat het manneke het redden gaat...knufs bo

Gepost door: boomer | 21-05-09

Hallo ! Nog even de laatste nieuwsjes komen lezen.

Nog een prettig weekend !

Gepost door: Jeroen | 21-05-09

Dag Chris,Laika en Chesko hebben jullie een beetje genoten van de hemelvaartsdag vandaag.ik wel zenne,gaan fietsen naar Hulst(Nederland)heel mooi stadje,niet groot,maar wel rustig,dat is zo 65km heen en terug met de fiets.en vriendjes goed zorg dragen voor het vrouwtje hé groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 21-05-09

hoi C-L-C Rakkers, rakkers roch, die broek enzo en jullie verschieten dat er gestoomd word, tss tss ...
op onze wandeling kwamen we wéér een viervoeterke tegen, een sajettenbol maar zenne die niks dan blaffen deed. Ge ziet hem op een fotooke, allez zeg nu zelf dat is toch geen hond. Jullie wel en jullie magge niksnie he, erg zenne;-)
wens vrouwke het beste en aan meneer een groetje
en voor jullie liefs

Gepost door: Kathy & Joris | 21-05-09

Ja Chris Veerle heb ik eens goed onder haar voeten gegeven, en een strave schuting ha ha, ze heeft het verdiend mij Zantje van 103 jaar noemen. Twee blauwe ogen heb ze nu. Nog een goede donderdag verder we zijn juist thuis. En morgen naar Paradisio foto's gaan nemen met de fotoclub.
Groetjes daar

Gepost door: Jean | 21-05-09

broek Ik denk dat die broek een beetje te groot is voor het kleine hondje.

Gepost door: pieterbie | 23-05-09

HALLOKES Maar Chesko, wat doe je het baasje toch allemaal aan, tweevoeters kunnen niet zo goed tegen het koude water als hondjes hoor. Je kon er toch zelf wel uit komen, of wilde je het baasje eens een goede poets bakken misschien, niet lief zulle van jou.
GROETJES VAN YESSIE

Gepost door: YESSIE | 23-05-09

De commentaren zijn gesloten.