11-06-09

Een wijze les

Deze week hadden we weer is heel veel geluk, ons vrouwtje had iets te kort in haar rood waterke waardoor ze haar jepappeke niet konden vullen.  Natuurlijk doen we haar dan héél rappekes aan de belangrijkste les denken die ze ons altijd geeft.  Volgens haar kan het leven héél vlug gedaan zijn en moet je daarom genieten van elke minuut, van al hetgene het leven je te bieden heeft en van alle mensen die in je hartje wonen.  Ze vind ook dat je niet te lang moet blijven stilstaan bij het negatieve en het triestige in het leven maar gewoon voor je moet kijken naar een toekomst die nog heel wat positiefs in petto heeft.  We zijn 't niet dikwijls met haar eens maar ok voor ene keer heeft ze toch wel gelijk hé.  Er is zo veel moois te zien en te beleven dat we dat gewoon allemaal wel willen zien en overal van willen proeven.  Rusten kan ze overal en jaja wij entertainen haar ook op verplaatsing met heel veel plezier.  Daarom zijn wij, terwijl jullie dit lezen, al lang en breed de pist in tot zondag.  Naar waar ?  Terug naar Hondland natuurlijk want nu zijn we ondertussen wel verslaafd aan die lekkere maatjes en gaan we Valkenburg onveilig maken.  Maandag is het weer jepappekesvuldag dus tja we hebben er nog geen flauw benul van wanneer we bij jullie op bezoek kunnen komen.  Enne jaja kom hier nog maar eens af en toe piepen want 'k heb al gezien dat ons vrouwtje van alles in de blogagenda heeft staan.   En vriendjes niet meer vergeten hé "Carpe diem" want gisteren was herinnering en morgen is toekomst daarom moeten we met z'n allen van vandaag genieten ! 

Commentaren

hoi de woefkes de laatste zin vind ik bijzonder mooi! en alhoewel het niet altijd makkelijk is verdrietjes een plaats te geven, moeten we elke dag hoopvol tegemoet kijken. Proberen alvast he.
Valkenburg ken ik onderhand ook, tis altijd leuk bij de ollanderkes, veel plezier en voor maandag veel courage doorgeven aan de vrouw met liefs en zonnekes. Tot dan!

Gepost door: Sunny-Kay | 11-06-09

mooie post ik wens jullie veel plezier daar in nederland

Gepost door: daemske | 11-06-09

idd we moeten vandaag genieten he
al is dat soms niet zo gemakkelijk
maar gelijk heeft het vrouwtje
wens haar heel veel succes van mij en een dikke zoen

Gepost door: ingrid | 11-06-09

Geniet maar volop van jullie reisje.
Poot van Goras & knuffel van Ria

Gepost door: Goras | 11-06-09

groot gelijk! datte is mams haar motto ook allang zenne na een zware tegeslag..."gisteren" is voorbij en kunne we niks meer aan doen, "morgen" weet niemand!, maar "vandaag" leven we en moeten we profiteren! datte staan ook overal op haar sitekes waar ze lid van is dus zal ze het wel mene zekers?
en helaaa wij moge ooke mee voor eerste keer op hotelle dit weekend wante mams heeft dare "vaderkesdag" besteld zoalse vorig jaar, ahum....toen mochte ikke niet mee want er ware geen viervoeters toegelate pfff en de kleine was er nog niete al goed dat wij ons sofieke en de bomma hebbe voor op ons te passe terwijl ze weg ware en gaan waar wij nietes moge!
en amuseer jullie zenne datte plaatske kent mams ook hele goed van vroeger daar ook mooi sprookjesbos dus jullie gaan veel plezier hebbe:-)
tot vlug en toi toi voor vrouwtje zenne!

Gepost door: prins & gizmo en chantal | 11-06-09

Hallo Volledig mee eens
Geniet ermaar van he :o)
Groetjes

Gepost door: Perzik | 11-06-09

Goede avond Chris,Laika& Chesko ik ben het helemaal mee eens hoor,gisteren is gepasseerd,morgen weten we het niet,dus moeten we vandaag tenvolle van deze dag genieten.ik wens jullie een fijn lang weekend in holland,geniet er maar van en voor maandag wens ik Chris veel beterschap,ik ga duimen voor jou dat alles goed lmag verlopen iefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 11-06-09

Hoi dat was weer even geleden . Geniet van je trip en duimen oor maandag.
dikke kvnuffel aan de rakkers
viv

Gepost door: Viv | 11-06-09

Veel plezier in hondland! Geniet met volle teugen!

Gepost door: Martine | 11-06-09

Goedemorgen amuseer je daar hé, maak er een fijn weekend van.

Gepost door: Zon-nebloem | 12-06-09

Geniet van jullie uitstapje ! Toch het fotomachientje niet vergeten hé ! Want wij willen fototjes van jullie tripje !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 12-06-09

geniet Geniet maar van de valkskes in Hondland.
Valkenburg is een mooie plek, ik verbleef er een dag of 2 in augustus 2007. Bezocht dan oa de mergelgrotten.

Gepost door: pieterbie | 12-06-09

dag vriendjes ik vind jullie vrouwtje een heel slim iemand, geniet er maar van matekes.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 12-06-09

... en zo is dat! Wat een kranig vrouwke hebben jullie toch, en het optimisme dat haar eigen is, siert haar (en helpt waarschijnlijk ook een beetje om de moeilijke momenten te overbruggen... STERKTE meid!).
Heel veel plezier bij het maatjeseten, maatjes!
*wink, big smile*

"Valkenburg"

waar Nederland ophoudt
en Bourgondië begint
en bronsgroen hout
zachte heuvelruggen tint,


waar de Geul zich schuurde
door mergelmassieven
en men bokkeriejers hellevuurde
om hun vermeende brandbrieven,


waar Neanderthalers
vuurstenen houwden
en vroege feodalers
het betere bier brouwden,


daar kerfde ik haar naam
in de gele mergelrots
en gaf eeuwige faam
aan mijn meisje, mijn trots ...
© maart 2007, Aramis

Gepost door: gerdaYD | 12-06-09

:-) Goede morgen geniet maar van jullie uitstap hoor.

Groetjes Etje

Gepost door: Etje | 12-06-09

het is een hele wijze les dat vrouwtje ons leert !
pluk de dag
en leef elke dag alsof het de laatste is!!!!!
geniet van de zeelucht hé!!!
en in de vakantie zullen we ne keer samen gaan ravotten!!!!

Gepost door: callemie | 12-06-09

Hihi...die callemie! 'geniet van de zeelucht'...in Valkenburg? Da's zo ongeveer het verste weg van de kust als maar kan in Nederland hoor!
Maar jullie hebben helemaal gelijk...zoveel mogelijk genieten, dat is de boodschap! En Valkenburg...daar is genoeg te beleven...en maatjes kun je nu óveral in Holland wel kopen hè! :-)))
Have fun en tot gauw weer!!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 12-06-09

hele wijze woorden van vrouwke... wij zijn het met haar eens... ps: is niet jouw fout dat jij blauw was van wasfleske, hé... wie liet die fles zonder dop staan ??

Gepost door: Annick | 12-06-09

hallo Chris, Laika en Chesko zo is het maar, genieten van elk moment !!
veel plezier daar in Valkenburg Chrsi, geniet er maar van !!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 12-06-09

Das ook onze lijfspreuk genieten van elke dag alsof het de laatste is dan kom je nooit bedrogen uit. Veel plezier in holland hoor. Wij gaan volgende week ook een dagje holland onveilig maken.

Gepost door: Vicky en Sammy | 12-06-09

CHRIS, LAIKA EN CHESCO GOEDE MORGEN
GENIET MAAR
EN DOE ZE
GINDER
DE GROETEN
GROETJES
MICKEY

Gepost door: mickey | 12-06-09

chris, laika en chesco....goede morgen profiteer van de zonnestralen en braaf zijn ginder hé ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 12-06-09

HALLO MAATJES Daar hebben jullie 100 % gelijk in, zo denk ik er ook over. Als je de mensen altijd hoort zagen over vanalles uit het verleden, daar kan je toch niks meer aan veranderen, het verleden bestaat niet meer. En de toekomst, dat is een glazen bol zeggen ze soms, dat moeten we maar afwachten wat dat die brengt, dat kan niemand voorspellen.
Wel, genieten jullie maar fijn van jullie weekend in Holland, en braaf zijn zulle Chesko en Laika, vrouwke niet te veel vermoeien...
GROETJES VAN YESSIE

Gepost door: YESSIE | 12-06-09

HEY LIEVERDS... MET PLEZIER BEN IK WEER HIER. IK ZIE DA JULLIE AL RIEBEDEBIE ZIJN, MAAR IK WENS JULLIE EEN HEEL AANGENAAM EN GEZELLIG W.E. TOE DAAR INNE HONDLAND. EN GOE ZORGEN VOOR VROUWTJE HE......

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 12-06-09

veel plezier in valkenbur en indedaad we moeten meer genieten.
en ik ben zeker van plan om het te doen ;-)
een heel fijn weekend gewenst

Gepost door: kelly | 12-06-09

Chris Laika &Chesko Naar he schijnt is er in Valkenburg een heel goed hotel met een beautycenter er bij om je eens lekker te laten verwennen, ik heb daar al heel veel over gehoord, dat het daar echt de moeite is om eens te gaan.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 12-06-09

geniet van wat is.... voor je het weet valt er niets meer te genieten...toi toi en tot............knufs bo

Gepost door: boomer | 12-06-09

zo gelijk hebben jullie, wij kennen het ook, maar jullie vrouwke is wel heel erg moedig hoor, petje af, en veel liefs van ons,

Gepost door: jeany | 12-06-09

De commentaren zijn gesloten.