05-08-09

Let's party !

Joehoeee kom pakke ook maar een glaasje broebelkeswaterke enne drink maar mee

sized_champagne

Heuhhh vinden jullie dat niet lekker ?  Oké pak dan maar een glaasje van le nouveau Laiches 2009.

sized_fleswijn

Isse vandaag hele grote feest want isse nu helegans officieel vrouwtje heeft gewint tegen het K monster !!!   't Is door de jepappekes mette zijne staart inne zijn gat vertrokken.   Ikke doe welles hele hard roepen "tot nooit ni meer" enne isse enige die hier nooit of nooit meer welkom is bij iemand van ons en van jullie.  Normaal doen wij nooit vrouwtje oppe blog laten maar alé voor deze ene keer mag zij jullie welles iets vertellen, isse iets watte uit haar hart komt voor hele vele tweevoeters van jullie.  Enne terwijl vrouwtje doet schrijven gaan wij rappekes zoeken naar hele lekkere happekes want hmm die moeten toch welles zeker enne vast bij feest horen hé.

Het laatste jaar was zowel voor Hans als voor mezelf enorm zwaar.  Maar al te vaak was het hier enorm hard slikken om door die zure appel te bijten.  Als ik het even niet zag zitten waren jullie er wel om ons aan te moedigen om verder te gaan, kregen wij bij jullie een luisterend oor en begrip.  Voor veel mensen zijn het maar woorden op papier, voor anderen dan weer maar enkele woorden via de telefoon.  Geloof me dat ze voor mij vaak veel meer waard waren dan jullie ooit konden denken.  Maar al te vaak kreeg ik dankzij jullie blogje of jullie reactie weer een lach op mijn gezicht of verstrooide ik mijn gedachten door aan jullie te denken.   Op die manier hoefde ik niet na te denken en moest ik  de confrontatie met mezelf  niet aangaan.  Vaak lukte het mij niet om jullie te bezoeken maar kreeg ik even verstrooing doordat Hans jullie reacties voor las waardoor er toch nog een lach op m'n gezicht verscheen. Ik leerde enorm veel van jullie alhoewel het mij niet lukte om op sommige blogjes op de gepaste manier te reageren.  Vaak reageerde ik enkel maar op de foto's omdat de lettertjes te hard dansten, waarschijnlijk beging ik zo de grootste flaters maar niemand nam het mij kwalijk.  Het voelde zo goed om als normaal gezien te worden en normale reacties te krijgen ipv enkel een woordvloed van medelijden.   Wij liepen vaak weg van alle problemen zodat al onze zorgen even als sneeuw voor de zon konden verdwijnen maar jullie bleven steeds trouw op post. Maar al te vaak deden jullie ons weer met beide voetjes op de grond komen.    BEDANKT omdat jullie er waren voor ons !!!  Jullie hebben waarschijnlijk meer gedaan dan jullie ooit zullen beseffen maar weet dat wij het enorm waarderen.  Bedankt omdat jij gewoon jij bent ...

 

20:00 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (53) | Tags: shih tzu, hond, dankwoord, positief nieuws |  Facebook |

Commentaren

WOW, geweldig!!! :-) Chris, ik ben héél blij voor jou en je gezinnetje. Dat de donkere dagen nu maar eens eindelijk verleden tijd zijn en er een heel mooie toekomst voor jullie openligt!
Drink er maar ne goeie op hoor!
Veel liefs,

Gepost door: Ri@ | 05-08-09

Chrisje we hebben dat graag gedaan, en we komen hier graag hoor.En ik kom een glaasje van je nouveau Laiches 2009 drinken hoor. Nog een goede avond verder

Gepost door: Jean | 05-08-09

JOEPIEJEE TERWIJL IK DIT HIER LEES HEB IK VROUWKE AAN DE TELEFOON!
IK BEN ZO ONTZETTEND BLIJ VOOR JOU CHRIS EN HEB ELKE MINUUT OP DE KLOK GEKEKEN!
AMAI, VIER ER MAAR OP LOS EN IK GA HIER OOK ENE NEMEN OP JOUW GOEDE UITSLAG!
SCHITTEREND GEWOON! IK KRIJG ER DE TRANEN VAN IN DE OGEN!
IK WIL JE OOK ONTZETTEND BEDANKEN VOOR HET PAKJE DAT IK VANDAAG BEN GAAN HALEN BIJ DE POST...PRECIES OF IK WIST DAT IK DAT VANDAAG MOEST HALEN!
EEN DIKKE PROFICIAT EN GENIET NU VAN EEN NIEUWE TOEKOMST DIE JE NU TERUG KAN STARTEN!
LIEFS EN EEN HELE DIKKE KNUFFEL!

Gepost door: Veerle | 05-08-09

yes yes yes
wat een goed nieuws!!!
ik ken je niet echt en ben hier nog niet lang maar k vind het gewoon fantastisch

zo'n broebelkeswaterke lust ik wel
dus santé, op jullie gezin die het monster overwonnen heeft.

Prachtig!

Gepost door: fotorantje | 05-08-09

SUPER!!!!! ben echt héééél blij om dit te mogen lezen,
en santéé wij pakken alvast ééntje mee..
dikke dikke knuf.....van guusje en haar ventje die het ook gewonnen heeft van het k.monster.

Gepost door: guusje | 05-08-09

wist helemaal niet wat u allemaal moest doormaken hoop dat je die zware tijd vlug mag vergeten

Gepost door: Madammeke Ongeduld | 05-08-09

hallo chris en hans,

er zijn weinig woorden nodig om te zeggen hoe gelukkig dit blogje van jullie ons maakt vandaag!

en vanaf nu 'PROFITEREN' hé! :)

veel geluk enzo enzo enzo van ons hier! knuffs.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 05-08-09

Ewel sie Laat er mij even over nadenken, maar misschien start ik mijn blogje wel opnieuw!
Wat zou je daar van vinden lieve Chris, Laika en Chesko?
Groetjes

Gepost door: Veerle | 05-08-09

YEAHHHHH!!!! Verdikke zeg...dat is pas goed nieuws...en de tranen lopen me alwéér over de wangen van deze ontroerende brief! Ga genieten mensen...geniet van de champagne en van elkaar en van de woeffies...GENIET gedwoon met grote letters hè...jippieee!!!
Ik drink er ook eentje op hoor...weet nog niet of ik die mooie fles ervoor aan ga breken, maar ik drink er zéker eentje op mee!!!!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 05-08-09

jooooeeeepppiiieeee! dikke proficiat!!!! Ikke is hier aan het zottekes doen tot en met en ikke is hele blijtjes!!! En mammie heeft velleke van kipjes en is traantjes aan het uitlaten van blijdschap!!! Ook pappie is enorm blijtjes!!!!

Echt waar super goed nieuwsje!!!!

Gepost door: Mushu | 05-08-09

al ben ik nog zo moe, dit moest ik weten... geweldig ik ben super blij voor jullie echt waar, en u zegt dat wij u helpen,u moest eens weten hoe u mij geholpen hebt...ik ga na bed,morgen kom ik terug........knufs van bo

Gepost door: boomer | 05-08-09

Geweldig Chris, wat een nieuws voor jullie. Bij het lezen schieten de tranen al weer over m'n wangen. Iemand die altijd voor anderen klaar staat om het leven positief in te laten zien. Wat een kracht heb jij zeg. ongelooflijk. Ik hoop van ganser harte dat het bij jou niets dan vreugdetranen moge zijn.
Een dikke pakkerd van ons allemaal
Jacob, Ada en Boemer en uiteraard van onze dochter marcia

Gepost door: jacob,ada en Boemer | 05-08-09

Santé!!! Da's inderdaad super goei nieuws!!! Wij zijn hier allemaal hele vele blij voor jullie vrouwtje en de familie en de woefkes ook natuurlijk!!!

Gepost door: Tidou | 05-08-09

dat is echt super hoor geschieden hebben de blogers veel voor u gedaan maar jij hebt dikwijls een lach op ons gezicht getoverd hoor geniet er van je hebt het verdient

Gepost door: daemske | 05-08-09

sorry hoor moet misschien zijn

Gepost door: daemske | 05-08-09

Lieve, lieve Chris, ik heb net van mijn vader vernomen dat je 'het beest' verslagen hebt. Je kunt je niet voorstellen hoe blij ik voor jou en jouw familie ben! Fantastisch! Meid, ik neem een borreltje op je gezondheid en de rooskleurige toekomst die weer voor je in het verschiet ligt! Proost! Dikke knuffel en kus, Marcia

Gepost door: Marcia | 05-08-09

fijne woorden Ten eerste : proficiat met de overwinning!
Ten tweede: heel fijne woorden, ze raken mij.
Maar jouw dank is helemaal niet nodig hoor, ik ben gewoon gelukkig dat je gewonnen hebt en terug beter bent. Ik haat het wanneer het K-monster wint.

Gepost door: pieterbie | 05-08-09

Voor jou zal 5 augustus vanaf dit jaar een bijzondere datum zijn. Geniet ervan meiske!!! Jij klonk altijd zo positief. Ik kom gewoon graag bij jou lezen. Het spijt me zelfs dat ik je niet beter ken. Maar ik ben zeker dat al de mensen die jou omringen enorm content zullen zijn met deze uitslag. Geniet meiske!!!!!!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 06-08-09

ik kende je achtergrond niet, tot nu!

ik zit stillekes te slikken ..

ik ben erg blij voor jou, chris!!

ik wens jou en je geliefden het allerbeste (om de hondjes natuurlijk niet te vergeten!!)

*proost*

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 06-08-09

Goede avond Chris,Laika& Chesko Lieve Chris,een dikke proficiat lieve meid je hebt het monster verdreven,er gaat een hele mooie toekomst voor je open.en ons moet je niet bedanken hoor,wij en zeker dolfijntje komt hier graag jullie avontuurtjes lezen en je af en toe eens goed steunen,dat is het minste wat we kunnen doen en dat is heel graag gedaan en dolfijntje die drinkt graag champagne op jouw gezondheid santé Chrisje en nu slaapwel liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 06-08-09

dag lieve vriendin lieve Chris, ik ben enorm blij voor jou en je hele gezinnetje. Je bent een heel moedige vrouw en dit waardeer ik zo zeer in jou. Niettegenstaande de heel moeilijke periode die je hebt doorgemaakt konden wij steeds de leuke verhaaltjes van jouw 2 schatjes volgen. Geniet er nu maar met volle teugen van en ik drink maar al te graag een glaasje mee op je gezondheid.
Veel liefs,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 06-08-09

Ik zit met een krop in mijn keel bij het lezen van dit inmooi log. Vrouwke toch... hoe moet ik daarop reageren?
Met één gepast antwoord:

Alle monden roepen nu 'hoera'
(hoera)
alle handen klappen in elkaar
iedereen lacht mee

Armen zwaaien in de lucht
instrumenten ingeplugd
iedereen zingt mee
(leven Kommil Foo)
iedereen zingt mee
(leven Kommil Foo)

Alle voeten stampen op de grond
alle benen swingen in het rond
iedereen danst mee
(leven Kommil Foo)
iedereen danst mee
(leven Kommil Foo)

Oh, wat een mooie vrolijke zonmuziek daar
die gitaar en viool
oh oh, virtuoos
Kommil Foo

Alle monden roepen nu 'hoera'
en alle handen klappen in elkaar
iedereen lacht mee
(leven Kommil Foo)
iedereen zingt mee
(leven Kommil Foo)
(leven Kommil Foo)
iedereen danst mee
(leven Kommil Foo)
iedereen houdt van
(leven Kommil Foo)
Kommil Foo
naar © Kommil Foo

HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA HOERA etcetera!

Gepost door: gerdaYD | 06-08-09

Chris, dit is gewoon fantastisch nieuws dat ik graag meedeel met jou. Elke keer ik een glaasje van die wijn dronk duimde ik op een goede afloop.
En je hebt het gehaald, mijn dikke profieeéééééés.
Geniet na elke dag van je overwinning en houden zo!
Van harte een toost op jou!

Gepost door: Sunny-Kay | 06-08-09

WAT SCHITTEREND NIEUWS
ben heel blij voor je hoor
eindelijk weer geneiten van het leven hé meid
dit zouden we eens kunnen vieren met een dagje cadzand ?
dikke knuf hé

Gepost door: callemie | 06-08-09

dag chris dat kan deugd doen een steun en een schouderklop
knuffels van ons

Gepost door: @ludwig | 06-08-09

Fantastisch nieuws !! Daar moet zeker op geklonken worden !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 06-08-09

:-) Dat is gewoon geweldiformitastisch goed nieuws !!!!

Geniet ervan !!!!

Lieve groetjes

Gepost door: ann . | 06-08-09

SUPER GOE NIEUWS..... OCH CHRIS, UIT DE GROND VAN M'N HART BEN IK ZOOOOOO BLIJ VOOR JOU, DAT ALLES NU VOORBIJ IS...ER STAAT JE EEN HEEL ANDER LEVEN TE WACHTEN. WAT ZAL JE GEZINNEKE OOK SUPER GELUKKIG ZIJN, MAAR NOOIT GAF JE DE MOED OP..ALLESZINS NIE TEGENOVER ONS...JE BENT EEN PRACHTVROUW EN IK WENS JE NOG HEEL VEEL NIEUW GELUK TEGEMOET......ALHOEWEL IK GEEN ALCOHOL GEBRUIK...GA IK ER NU WEL ECHT ENE MEEDRINKEN VAN DIE BUBBELS OP JOU VERDERE GEZONDHEID SAMEN MET CHES LAIKA EN JE VENTJE...SANTE CHRIS.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 06-08-09

Chris Laika & Chesco Fijn voor jou en je gezin,dat die donkere dagen tot het verleden behoren.
Proficiat en geniet van je nieuwe toekomst.
Dikke knuffel.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 06-08-09

O Chris wat ben ik blij voor U...dit zeg ik uit de grond van mijn hart...dit grote nieuws maakt mij echt gelukkig...ik maak samen met u een vreugde dansje..ik hoop ook dat je verder doet met je verhaaltjes..het is altijd een plezier om hier te komen lezen...ik neem een glaasje en sante Chris

Gepost door: Yolanda | 06-08-09

Dit is echt heel goed nieuws..Van harte gefeliciteerd ..
Nu enkel denken aan de toekomst hé

Fijne donderdag..

Gepost door: pcuser1961 | 06-08-09

goeie morgen Chris, Laika en Chesko wat een formidabel nieuws om te lezen !!
wat ben ik blij dat dat grote monster verslagen is
het beste Chris en vier het maar goed
hele fijne donderdag Chris
groetjes

Gepost door: Borriquito | 06-08-09

Dat is goed nieuws, Chris. Ik ben heel blij voor jou en je gezin.
Dikke knuffel voor iedereen.
En Santé.
Liefs XXX

Gepost door: Rosita | 06-08-09

Wat ben ik blij voor je !!!!
Dit is een berichtje dat ook mijn dag goed maakt, super gewoon. Geniet van de dag, geniet van de week, geniet van het leven !

Dikke, dikke, dikke knuffel xXx xXx xXx

Gepost door: Mamapippa | 06-08-09

Dit is het goede niuws van vandaag! Van de week! Van de heele maand!!!
Wat een opluchting moet dat zijn!
Leven is mooi en goed nu!

Gepost door: ank | 06-08-09

O Chris, Als dat geen goed nieuws is ! Ik kreeg er gewoon kippenvel van en hoe langer ik je bedanking las hoe meer ik ontroerd was. Eigenlijk beseft een buitenstaander niet goed wat een steun het kan betekenen om hier te reageren. Maar zonder dat jij het besefte toverde je dikwijls een lach op ieders gezicht met de verhalen van de fratsen van beide hondjes.
Ik merk dat ik een paar dagen niet langs kwam en had dus heel wat bij te lezen .Ach het is zo'n mooi weer en dat zit ik ook veel buiten en dan was er ook een algemene panne zodat we geen digitale TV hadden en evenmin internet. Tja dan raak je hopeloos ten achter met de blogronde.
Ik drink er ook een glaasje op en wens je een zorgeloze toekomst toe!!

Gepost door: magda | 06-08-09

snif snif... wat een pakkende tekst... gelukkig liggen de papieren zakdoekjes hier in de buurt. Chris, het is met heel mijn hart dat ik jou moed insprak en aan jou dacht.. het is niet niks, om door zo'n behandeling door te moeten.. en ieder klein beetje dat ik jou kon helpen maakte mijn dag ook goed. Nu ga ik er eentje drinken op jouw gezondheid... santé

Gepost door: Annick | 06-08-09

Chris dat is gewoon geweldig nieuws !!!!
Drink er maar een goed gals op.
En geniet van de toekomst
vele groetjes

Gepost door: kelly | 06-08-09

Als Axel voor elke lik wat lekkers kreeg... was ie nu tonnetje rond hoor! :-))) ( en ik heb zo'n donkerbruin vermoeden...jullie óók! :-))) )

Gepost door: mizzD | 06-08-09

Hey :o) Goed nieuws, ik ben echt blij voor je, ik drink mee....
proost op een lang en gezond leven!

Gepost door: Zon-nebloem | 06-08-09

Hey Chris... er staat een speciale hunk op m'n blogje voor jou...om het te vieren hè! :-)))))

Gepost door: mizzD | 06-08-09

Hoi Chris, Hans, Laika en Chesko Het doet immens veel plezier andemans leed te kunnen helpen verzachten. Het is een tweerichtingsverkeer, hé! We helpen elkaar!

En van die flaters heb ik nergens iets gemerkt. Misschien omdat wij dat allemaal wel eens durven te doen, en dit als gevolg daarvan als 'normaal' beschouwen? :-)

Nochtans ben ik geheelonthouder, maar schenk mij toch maar een glas bubbels, want dat 'vocht van de hondjes' zou dat niet kunnen dat het hun ochtendp... Neen, dat zouden jullie niet durven, hé? Of toch? :-)))))) Hahaha, neen hé?!

Een DIKKE PROFICIAT met het GOEDE NIEUWS!

En merci voor de bedankt! :-)

Groetjes & santé

Gepost door: Rudi | 06-08-09

Chris Laika &Chesko Chris wat ben ik toch content voor jou dat je eigenlijk goed nieuws heeft gekregen en dat die zware schrik nu toch van je schouders valt. Geniet nu maar van elk moment en elke dag ge verdient het ,en zie voor de rest van je leven het leven door een roze bril. Ik voel me wel terug beter, ik vondt dat zo spijtig voor Mike en Veerle dat het zondag zo moest aflopen maar ik voelde me plots echt veel te ziek.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 06-08-09

... dat is fantastisch nieuws , iedereen in blogland is samen met jou heel blij

Gepost door: merel | 06-08-09

Hallo ! Dat is opperbest nieuws en wij leven met jullie mee. De toekomst lacht jullie weer toe... geniet ervan en santé op het nieuwe hoofdstuk, vrij van zorgen. Wij kennen jullie niet echt en toch lijkt het, via onze blogcontacten, dat we elkaar toch al lang kennen en dat stemt ons ook blij.

Beste groetjes.

Gepost door: Jeroen | 06-08-09

O Chris Je doet me vrouwtje rillen op zo'n warme dag en traantjes in de ogen krijgen. Wat zijn wij blij om te horen dat je nu officieel van de kanker af bent! En nu die 5 jaren even goed doorstaan hé, we duimen heel erg met je mee.
En het was niet moeilijk om jullie trouw te blijven hoor, zo'n leuk blogje en zo'n lieve mensen, daar kan e toch niet aan weerstaan?
Geniet maar met volle teugen en pak het er maar eens goed van ook! Wij zijn SUPERGELUKKIG!!!

Gepost door: Milo | 06-08-09

Hallo Dat is heel goed nieuws :o)
En voor de rest alleen maar het allerbeste :o)
Nog een hele mooie avond
Groetjes

Gepost door: Perzik | 06-08-09

Hoi Chris Blij dit te lezen ! ! !
Ik voel me er zo goed bij dat je met zo'n nieuws naar buiten komt ! ! !
gelukkig is de glimlach steeds bij je gebleven
en nu heb je hem dubbeldik verdient!
Laat je glimlach nooit verdwijnen ! ! !
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 06-08-09

heel goed nieuws! en nu enkel nog vooruit kijken, je hebt het doorgespartelt en nu kan je weer genieten!

een hele dikke proficiat!

Gepost door: Clo | 07-08-09

dag chris
wa vind ik dit fijn te lezen!!!!
goed zo
dikke zoen
ingrid

Gepost door: ingrid | 07-08-09

Proficiat Chris!!!
Proficiat omdat je gewonnen hebt, omdat je telkens weer naar boven klauterde en optimistisch bleef.
Goed gedaan!
Natuurlijk hebben die twee harige schatten van je je steeds veel steun gegeven.

Gepost door: Martine | 07-08-09

jihaa !!!!!!!!!! hallo Chris,

wat ben ik zo blij dit hier te lezen !
geniet nog meer van het leven dan voorheen zou ik zeggen ;-)
liefs en knuffel
An

Gepost door: An | 11-08-09

ACH MEISJE!!!

ik ben een tijdeke niet op de blogjes komen kijken , en heb daardoor dit heugelijke nieuws gemist!!
ik ben zo blij voor jou en je familie!!
geniet jij nu maar verder van alle goeds die het leven je bied, van je schatten daar, en deze twee kleine wezentjes die het zo goed met je menen, dat geen mens hen dat kan nadoen!!!
van harte!!!!!

yvette

Gepost door: yvette en tuurke | 16-08-09

De commentaren zijn gesloten.