11-08-09

Chesko werkt met meiden

Mannekes nu is 't hier al héél ver gekomen sè.  Diene kleine is hier écht niet meer te doen.  Meneerke heeft de laatste dagen iets nieuw gevonden.  Als die tweevoeters hier mij niet rap binnen laten dan blaf ik gewoon héél hard.  Hahaha dan moet je ze zien lopen want ze willen niet dat de buren last hebben van ons.  Die kleine hier is te stom om te helpen donderen.  Hij gaat gewoon aan de deur zitten, ja hallo zo kan je dus uren wachten voor ze je binnen laten hé.  Alé ergens heb ik er toch serieus compassie mee zene.  Die tweevoeters zien ons niet altijd direct zitten hé en denken jullie dat ze de zetel weg zetten zodat ze 't wel van overal zouden zien ?  Maar nee dat vinden ze te veel moeite.  Maar nu komt diene kleine mij elke keer halen hé.  Ik moet voor meneer blaffen want hij is er zelf te lui voor.  't Ergste van allemaal is dat ons vrouwtje mij dan ook wil binnen halen hé.  Ik moet dan écht niet binnen zijn, ik ben vèèl liever buiten en geniet volop van 't zonnetje.  Hahaha dan moet je ze zien kijken als ik héél rap weg loop.  Slim is ze niet zene want ze heeft nog altijd niet door dat die kleine mij als meid gebruikt.  Hela hela isse nietes waar Laika ikke moet gewoon stemmeke sparen voor asse echte inbrekers komen ja !  Ochottekes zene meneerke heeft hier weer maar is voor de zoveelste keer een uitleg klaar.  Geloof me vriendjes hij is gewoon te lui en denkt dat ik z'n meid ben.  Maar denk je dat hij mij betaald door hem al z'n snoepjes te geven ?  Justekes niks van hé !   Hela jij moet nietes zagen Laika ikke is welles echte vent asse wij gaan wandelen hé.  Asse andere viervoeter hele ambetant doet enne jij doet weeral isse keertje weg lopen dan doe ikke altijd tussen komen enne voor jou schermen hé.  Ikke doe dan altijd grote viervoeter wegjagen.  Puh man dat is maar héél normaal, jij moet toch goed voor je zusje zorgen zeker.  Hela enne jij moet toch welles hele vele voor Chesko zorgen, ikke is hier welles hele vele jongste inne huis hé.  Ach man weet je wat het is met ons ?  Wij hebben elkaar gewoon nodig, samen zijn wij het perfect team en zijn we van den duvel nog niet bang hé.  Oeie isse vrouwtje dan nog vele erger danne duvelke Laika ?   Hoe kom je daar nu op Chesko ?  Awel ikke is soms welles bang zene, asse zij op hart getrapt is door iemand komt stoom uit oorekes, heb ikke vandaag nog gezien.  Ach man daar moet je je niets van aantrekken dat waait wel weer over.  Wij kunnen toch goed met haar voeten blijven spelen en dat is toch 't allerbelangrijkste joh !  Hahahah isse waar Laika, zij doet vandaag 4 keer fotomasjientje pakken omme film te pakken asse jij doet blaffen voor Chesko enne jij doet dan toch elke keer weg lopen hé.

20:00 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (29) | Tags: shih tzu, hond |  Facebook |

Commentaren

Jullie zijn er me twee zulle...altijd een uitleg klaar maar in feite kunnen jullie elkaar niet missen en helpen jullie elkaar waar het maar kan...zo zou het bij tweevoeterkes ook altijd moeten zijn....maar ja, dat is soms een ander paar mouwen.
En er kwam toch gene stoom uit vrouwke haar oren door jullie kuren? Jullie hebben toch niet op haar hartje getrapt hé want dan moet ik beginnen preken tegen jullie maar ik denk dus echt niet dat het door jullie komt.
Maar ik zie het zo voor mij. Chesko wil binnen maar spaart zijn stem om de echte indringers weg te jagen dus komt Laika blaffen en als het vrouwke de deur opendoet (omdat ze denkt dat Laika binnen wilt) dan komt Chesko binnen en Laika gaat er weer vandoor om verder te spelen.
Dat zou ik toch eens willen zien....ik denk dat ik dan best een pamperke aandoe! ;-)))

Gepost door: Veerle | 11-08-09

Hehe... die jongens, die werken altijd met meiden hoor...Axel heeft er meerdere...ikzelf en m'n moeder..vooral m'n moeder kan ie nogal doen lopen hoor! (ik schaam me dood om hem dan...de commandeur!) Maar net als Chesko helpt ie me dan ook weer met van alles en zo gaat het over en weer hè en zo hoort het ook!
Vertrapte hartjes weet ik ook alles van...en die wennen nooit, maar zo schijnt het ook te moeten zijn...des te meer waarderen we misschien écht lieve en aardige mensen..??
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 11-08-09

hallokes , prins hiere want de kleine is maar hele stillekes zenne heb compassie met hem:(
ikke lees hiere weer van jullie slimme spellekes he, tja gizmo en ikke moete nog wat geduld hebbe denk ikke!?
en die stome uite orekes van jullie vrouwtje...hiere bij ons mams ware het tege tranekes af want zij krijge rare mailkes en zij wete niet wie dat allemaal doet:((((((( hele mischien weet jullie vrouwtje raad wante zij helpt altijd iedereen hé, ooke onze mams als ze vraagske heeft via compoeterke??? fijne avond vriendjes.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 11-08-09

Dat in de war brengen van 't vrouwke door te blaffen om binnen te komen, maar toch buiten te blijven is niet netjes! Laat je tanden zien aan je compagnon!

Slaap maar lekker vannacht!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 11-08-09

Waaaat??? Een échte hond?? hahahaha er is hier al een héle echte hoor!! hahahaha! En er staat ook ' I love my shih tzuS' hè, meervoud dus...vond het tijd om jullie eens bij m'n favomaatjes te zetten! :-)

Gepost door: mizzD | 11-08-09

Niet zo blaffen he? Dat is niet goed voor het hart van jullie baasjes!
Bovendien.. Straks worden jullie aangeklaagd voor burenoverlast en moeten jullie wel verhuizen naar een huis zonder tuin.

;-)

Gepost door: Annemarie | 11-08-09

hihi .. met het gevolg dat er vandaag geen foto kan getoond worden??

kleine rakkers .. ;-))

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 11-08-09

blaffen Ik ben eigenlijk niet zo gek op keffers :-)

Gepost door: pieterbie | 11-08-09

Gejank, gehuil, geblaf, gepiep,
Dat hoorde ik toen ik hier liep
Waar komt dat blaffen toch vandaan
Wat is er nu weer mis gegaan
Ik wil het weten ga op onderzoek

Hoor die herrie eens in de straat
˜s morgens vroeg tot 's avonds laat
niemand die weet waar het vandaan komt of het nog verdergaat
De hele dag hoor ik geblaf en de lol is er vanaf
Ik ben een grote dieren vriend maar hiervan word ik maf
Hoor die herrie eens in de straat
˜s morgens vroeg tot 's avonds laat
niemand die weet waar het vandaan komt of het nog verdergaat
Alles is in de war gegooid
Jacobs plan is nu voltooid
Poeder dat je blaffen doet is op het het pad gestrooid
naar © Coole Piet
*wink, big smile*
OT: ik ga vrouwke zeker niet onder haar voeten geven voor dat liedje van gisteren, INTEGENDEEL!

Gepost door: gerdaYD | 12-08-09

:-) Thx voor jullie lieve gelukwensen gisteren ;-)

Lieve groetjes en niet teveel met de tweevoeters hun voeten spelen jij hé ;-)

Gepost door: ann . | 12-08-09

dag matekes jullie kibbelen wel wat af maar als puntje bij paaltje komt zijn jullie 8 pootjes op één buik.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 12-08-09

Da's een moeilijke ... wie van jullie 2tje is nu de slimste ???

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 12-08-09

Jullie zijn gewoon 2 deugenieten ja

Gepost door: Etje | 12-08-09

Goedemorgen kibbelen hoort er nu eenmaal bij....

Gepost door: Zon-nebloem | 12-08-09

zotte kibbelaarkes zijn jullie

is er zo geen valdeurke zoals voor de katjes
dan kunnen jullie zelf binnen en buiten

Gepost door: fotorantje | 12-08-09

Oude lezer met zaagmentaliteit.. Blaffen, das gelijk mensen die brullen, mag je niet doen hé ;-)
Ik lees graag jullie belevenissen, maar vind het moeilijk lezen.
Er zouden voor die (ambetante lezers) misschien wel eens meer op een andere lijn moeten begonnen worden, denk dat dit veel vlotter leest.
Maarja, elk zijn meug ;-)

Gepost door: roy | 12-08-09

da's slim... vrouwke zou beter fotomasjientje aan haar hals hangen, dan heeft ze het altijd bij de hand om jullie fratsen vast te leggen voor ons..

Gepost door: Annick | 12-08-09

CHRIS CHES EN LAIKA... DA MAG JE NU NIE DOEN SE, ALS VROUWTJE AFKOMT MET FOTO MACHIENTJE NIE WEG LOPEN...IK VIND HET ALTIJD PLEZANT ALS ER FOTOKES BIJSTAAN VAN JULLIE....WAT DENK JE???MORGEN EENS BLIJVEN LIGGEN VOOR VROUWTJE???IK WENS JULLIE EEN FIJNE WOENSDAG WANT HIER IS HET ZONNEKE AL VAN ZIJN WARMTE AAN HET GEVEN.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 12-08-09

Daarom staan er hier vandaag geen foto's..Je loopt weg ,hahaha...

Nu ja , onze toby doet dat ook hoor of draait net zijn snoet weg,haha

Fijne woensdag

Gepost door: pcuser1961 | 12-08-09

Goeie middag Chris,Laika en Chesko jullie zijn me toch twee kleine kapoenen hoor,weglopen als vrouwtje met fotomachientje in de buurt is.jullie zijn twee dikke vrienden die samen door het vuur zou gaan hé en dat is heel mooi,bij de tweevoeters is dat niet altijd het geval.fijne woensdag

Gepost door: dolfijntje1 | 12-08-09

HALLO MAATJES Nu zit ik hier toch te janken zeker. Ik ben even komen bijlezen op jullie blogje, want ik ben even weg geweest naar LImburg om te gaan fietsen en wandelen. Maar nu de reden waarom ik zit te janken, ik heb juist gelezen dat vrouwke het K monster heeft verslagen, ik ben zoooooo blij , je hebt goed gevochten meisje, en nu ben je van dat monster af, goed gedaan. Geniet nu maar ten volle van het leven, tesamen met Hans en de twee lieve hondjes. Hun belevenissen hebben mij ook altijd doen lachen ...Die zo maar verder.
GROETJES VAN YESSIE

Gepost door: YESSIE | 12-08-09

zo was dat hier vroeger ook als ik nog 2 hondjes had. ze konden ruzie maken verschrikkelijk soms. maar toch konden ze mekaar net missen, als er een te lang buiten was ging de ander er achter.
groetjes

Gepost door: kelly | 12-08-09

Dat ken ik mijn vorige twee kenden daar ook wat van de ene een beetje piepen om de andere aan te zetten om te blaffen, stem sparen noemen die slimmerikken dat.

Gepost door: Vicky en Sammy | 12-08-09

Chris Laika & Chesco Jullie zijn me toch twee kleine kapoenen zenne.
Jullie moeten niet gaan lopen als het vrouwke een fotoke wil maken.
Nog een fijne woensdag.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 12-08-09

wie heeft er op vrouwtjes hart getrapt dat gedicht is gewoon één dag uit mijn werk, deze man is door de huisarts niet serieus genomen en ging ons bijna onder de handen dood....
dat heeft zo'n inpackt op mij dat ik het kwijt moet,
hier thuis kan ik niets kwijt vandaar...
als het om mijn man gaat zet ik het er bij...bedankt voor jullie bezorgdheid, ik vind het echt fijn te weten dat mensen alerd zijn....knufs bo

Gepost door: boomer | 12-08-09

hallo Chris, Laika en Chesko hahaha zie je al staan blaffen aan de deur en dan telkens weglopen :-)
vrouwtje zal wel denken dat je gek geworden bent zeker :-)
zag hier vandaag op de markt ook een madam met een shih-tzu rondwandelen, helaas had ik mijn fototoestel nie mee, moest direkt aan die twee kapoenen denken :-)
rustige avond nog verder Chris
groetejs

Gepost door: Borriquito | 12-08-09

Chris Laika &Chesko Na een drukke voormiddag komt ik jullie nog een heel mooie namiddag wensen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 12-08-09

hihi, jullie zijn bijna zoals de kids hier vroeger, ze konden mekaar nie missen, maar deden toch niks dan kibbelen ;-)
Niet van je laten profiteren, hé Laika! Want wie niet sterk is, moet (kan) slim zijn, hé Chesko :-)

Gepost door: Ri@ | 12-08-09

laika, jij isse wel grappigskes zenne! Jij isse klaagjes aan het doen dat jij meidje is van Chesko.. Maar jij blaf toch maar sjiekskes voor hem he :-p dus eigenlijk héél stiekem in je hartje ziet jij Chesko zo graagjes dat je het toch maar doet ;-p

Gepost door: Mushu | 12-08-09

De commentaren zijn gesloten.