18-08-09

Een reuzefeest

Joepieeee ze doen Chesko hier niet vergeten als ikke jarig is.  Dank jullie voor lieve wensen allemaal !  Vanaf nu gaat Chesko ook naar logopedie om hier beter te leren spreken, jaja heeft meneerke Roy mij aangeraden.  Grote jongens moeten dat toch wel kunnen zegt ons vrouwtje altijd.  En tja ik ben nu supergroot nu ik al 3 ben hé.  Zoals het hoort heb ikke deze morgen een super lekker ontbijt gehad met een supersteak.  Het was alleen oh zo jammer dat ik dat kleine stukje moest delen met Laika hé.  Pfff 't mijne was al lang en breed op en dan wou ze niet eens meer delen met mij !

STEAKETEN

Daarna was het kadootjestijd, joepieee dat vind ikke altijd hele vele super !   Er is niets in de hele wereld zo leuk als kadootjes krijgen én vleesje eten.  Alhoewel pfff 'k heb zo mijn twijfels zene want vrouwtje legde heel leuke dingen klaar, een kroontje, tja dat hoort toch bij een hond als ik hé maar ook een varkentje aan een koord omdat dat op mij zou lijken.  Ja hallo zie ik er uit als een varken misschien ?  Ben ik een varken ?  Nee toch !  Alé ja héél soms maar pfff om me dat dan zo door te steken vind ik héél vals zene.  Laika gaf mij dan ook nog eens een heel groot varken kado omdat 't als 2 druppels water leek zei ze.  Pfff dat grote varken knort wel hé, 't is juist Laika als ze slaapt ja !  Verder hebben ze weer serieus met mijn pootjes gespeeld hé !  Zien jullie dat er een scampibrochette, die popcorn en dat hondenbier ?  Pfff 't was allemaal vals hé en dat terwijl ik zo graag smoefel.

GESCHENKJES

Hela kleine zaag eens niet man !  Je kreeg toch wel een héél mooi kaartje van mij hé en dat kan je zelfs opeten want het is van runderhuid gemaakt.  Dat zijn dus wel 2 vliegen in 1 klap hé.

EETBAREKAART

Vrouwtje gaf mij ook nog een rare hoed, is er ééntje voor goochelaars zei ze.  Ja hallo ik kan niet eens goochelen waarom geeft ze mij dat dan ?  Toen vertelde ze dat het een denkspelletje voor viervoeterkes is.  Dat vind ik altijd héél super om te doen en jaja nog eventjes zoeken kon ik wel 3 konijntjes uit die hoed toveren.  Het is alleen zo héél jammer dat ze vast hangen hé.  Maar wees gerust, dat zal hier niet te lang gaan duren als ik mij er zo mee bezig blijf houden !

DENKSPEL

 Ze hadden hier alle sjans toch compassie met mij zene want nu ik een échte vent ben kreeg ik ook een frisse pint.  Hela geen verkeerde gedachte krijgen hé want ik babbel nog niet met broebelkes maar met leversmaak want het is heel lekker Kwispelbier voor viervoeterkes.

KWISPELBIER

Dat is écht wel héél veel mjammie zene !  Gelukkig snapt ons vrouwtje toch dat er bij een verjaardag ook een héél lekkere taart hoort.

AARBEIENTAART

Daarna schrok ik dus enorm want MizzD heeft me ook écht héél knap in de bloemetjes gezet, sjans dat ik geen schoentjes aan heb want je zou er voor minder naast lopen.  Alhoewel vrouwtje hoe zit 't nu met die sjieke hondentaart ?  Die wil ik écht nog wel hé !  Mizzke héél hard bedankt hé !  En tewijl jullie dit blogje lezen is mijn feest nog van belanges niet voorbij.  Nee, nee want bij feesten hoort ook een zalige wandeling.  Daarom deed vrouwtje dit plannen deze namiddag en zijn wij nu foetsjie.  Hoe dat afgelopen is vertel ik jullie morgen wel !

 

Commentaren

Chesko is jarig 3 jaar daarvoor een grote proficiat Wat hebben ze verwend geweest van vlees en taart hopelijk heeft Laika ook haar deel gehad ha ha.
Groetjes van mij

Gepost door: Jean | 18-08-09

Hey Chesko Je hebt precies wel een reuze-verjaardag gehad hé...wat een mooie dingen allemaal en dan ook nog dat speciale bierke en die superwandeling.
Awel weet ge, ik zou ook graag viervoeterke zijn, want op mijn verjaardag is het toch iets minder hoor...maar het is je van harte gegund!
3 jaar is natuurlijk ook een hele speciale verjaardag hé!

Gepost door: Veerle | 18-08-09

varkentje Ik vind varkentjes wel heel lief hoor!
Proficiat met jouw derde verjaardag, Chesko!
Hopelijk heeft de steak gesmaakt en houd je er gene indigestie aan over :-)

Gepost door: pieterbie | 18-08-09

wat een feest, zeg!!

eentje om duimen en vingers bij af te likken??

euhh .. pootjes en .. pootjes .. :-)))

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 19-08-09

Goedemorgen wat een feest zeg! als ik volgende maand verjaar wordt ik nog niet zo verwend ;-)

Gepost door: Zon-nebloem | 19-08-09

dag matekes jullie zullen waarschijnlijk nu nog wel lekker slapen na zo'n feest, gewoon super vriendjes.
Dikke poot,
Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 19-08-09

WABLIEF????
Ik wou dat ik een hondje was, dan kon ik bij jullie lekker verwend worden. Want verwend zijn jullie zeker, en zeker al op een superleuke verjaardag zoals deze. Ik hoop dan ook dat ik jullie niet meer hoor zagen en klagen over dat zuchtdiploma van vrouwke hé!!!
*wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 19-08-09

waw, wat een prachtig verjaardagsfeest Chesko, en al die leuke kadootjes
jullie hebben een supervrouwtje en -baasje!

Gepost door: fotorantje | 19-08-09

Wat een tof verjaardagsfeest !
Er was zo te zien van alles wat, je bent in de watten gelegd.
Ik ben steeds verwonderd om te zien wat er allemaal in hondenformaat bestaat, zelfs kwispelbier, niet te geloven !

xXx

Gepost door: Mamapippa | 19-08-09

Chris Laika &Chesko Ik ben waarschijnlijk een dagje te laat ,maar daarom is het niet minder gemeend en wens ik jou Chesko nog een heel toffe verjaardag toe, ik heb hier gelezendat je alles heeft gehad wat je hondehartje verlangt dus wat wilt een hondje nog meer dan. Ikwas gisterenavond echt te moe om nog op de blogjes te schrijven van rondlopen en slenteren ,maar we hebben ons wel goed geamuzeerd hoor bij al die dieren.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 19-08-09

ikke is hier wel met dagske vertraging het rapportje van gisteren komen lezekes doen, maar mammie heeft het nu heel drukjes op werkje en heeft zelfs geen tijdje meer om ikke's eigen blogje mee helpen aan te passen en nieuwe dingetjes op te zetten!

Ikke vind wel dat jij ook welles heel hardjes verwend wordt zenne, isse ikke en broertje dus héél duidelijk niet alleentjes! :-D Hihihihihihihihi

Toepepootje vriendjes! Ikke ga nu aan mammie haar orekes trekken vanavond, want IKKE WIL BLOGGEN!

Gepost door: Mushu | 19-08-09

WOWWW! Ik ga dat hier maar niet aan Axel laten lezen, want hier valt zijn verjaardag toch wel een beetje bij in het niet hoor denk ik! Alleen de taart, die krijgt ie ook wel, maar zo'n lap vlees..??? nee hoor... al zijn kadootjes zijn al om op te eten en te kauwen, da's wel genoeg. We willen geen hond met darmproblemen op vakantie hè! hahahaha! Dat bier vind ik wel heel grappig...nog nooit gezien!
Wel jammer dat Chesko op spraakles gaat hoor...dat brabbeltaaltje was zo grappig hahahaha! Maar ja, hij is inderdaad nu een grote vent hè! :-)))
Postje was graag gedaan, maarre...geen flauw idee waar die hondentaart te krijgen is hoor...gewoon op internet gevonden dat plaatje, net als de rest! :-)
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 19-08-09

dat ziet er gezellig uit je moet er wel echt van genoten hebben maar ja drie jaar worden is wel super

Gepost door: daemske | 19-08-09

Chris Laika & Chesco Proficiat met jouw derde verjaardag, Chesko..!
Hopelijk heeft de steak je goed gesmaakt.
Fijne woensdag verder.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 19-08-09

WAT EEN FESTIJN..... JA CHES, JE BENT NOGAL WAT BEDOLVEN GEWEEST ONDER DE MOOIE GESCHENKJES..EN ZE ZIJN DAN NOG OM OP TE KNAGEN...ZO NE GROTE STEAK ONDE JE NEUZEKE GESCHOVEN WORDEN IS OOK NIE NIKS HE!!! EN DAN DIE TAART,K'HAD ER GRAAG BIJ GEWEEST....MAAR VANDAAG BEN JIJ JARIG HE MAAT, EN GENIET DUS MAAR NOG NE KEER...ZE ZULLEN JE NIKS KUNNEN WEIGEREN.....NOG EEN FIJNE WOENSDAG VOOR JULLIE ALLEN.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 19-08-09

Mmmm die steak en beientaart chesko man, die steke ons hiere de oge uit zenne wij kome alvast niet meer piepe doen want anders loopt waterke hier over vloer uit onze mond:)))))

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 19-08-09

wauw.. dat is pas een verjaardagsfeest...

Gepost door: Annick | 19-08-09

Hola, jamjam...jullie worden meer verwend dan enkele kinderen in een straat verder? zo een steak, en die lekkere taart, ik wil bij jullie ook wel een handje zijn hoor.

Gepost door: roy | 19-08-09

Héla ! Wat ben jij weer verwend geweest !! Cadotjes en lekkers ! Ik ben jaloers !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 19-08-09

Bij jullie lijkt het altijd wel feest, geniet er maar van.

Gepost door: Vicky en Sammy | 19-08-09

reactietje op laika's chatje op ikke's blog Laika,

ikke denk jouw vrouwtje gewoon stikjes jaloersjes zijn op ons... Zij beetje jaloers zijn dat jij ikke zo graagjes ziet denk ikke ;-)

Ikke ook niet snappekes doen waarom vrouwtje jou een maandje bij ikke zowiezo wil weghouden zenne! Ikke denk dat zij schrik heeft van kleine shih tzu'tjes, flauw hé? Want die zijn tenminste nog braafjes, die kunnen geen stotekes uitsteken ;-p

Ikke zal eens denkjes doen naar een oplossingetje hoor!

Toepepootje!

Gepost door: Mushu | 19-08-09

hallo Chris, laika en Chesko wat een feest heb je gekregen zeg, een prins waardig !
en nee hoor Chesko, op een varkentje lijk je helemaal niet, alhoewel je soms wel een varkenstreekjes hebt :-)

fijne dag nog verder Chris
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-08-09

Goeie middag Chris,Laika en Chesko wat een groot feest heb jij gekregen van je baasjes met alle lekkere dingen dat jij wel lust.maar Chesko,heb jij een stukje taart overgehouden voor dolfijntje,die lust dat ook wel graag.amuseer jullie nog vandaag en zoek een beetje afkoeling ,want het is verschrikkelijk warm.liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 19-08-09

Ne hele gelukkige verjaardag eh! En zie je wel, vrouwtje weet maar al te goed hoe ze jou moet verwennen!!!

Gepost door: Kristel | 19-08-09

Wat ne dikken steak, heb jij die helemaal in je eentje opgekregen....waowie....
Je bent wel erg verwend he.
Maar ja we zouden niet anders gewend zijn, want wij beestjes maken onze baasjes gelukkig, en voor iets hoort iets ....toch....hahahaha Van harte lieve Chesko een gelukkige verjaardag.
Doe er nog heel veel jaartje sbij in een goede gezondheid....hiep hiep Hoera!!!

Gepost door: Martine | 19-08-09

Wat een veelvraat ben jij!!!
ook van mij een gelukkige verjaardag en een super lange knuffel!

Gepost door: Martine | 23-08-09

De commentaren zijn gesloten.