04-10-09

WereldCheskodag

Voila vriendjes hebben jullie ooit al van wereldCheskodag gehoord ?  Awel ik ook niet maar pfff hier heeft er 't ene in zijn koppeke zene, hij is er rotsvast van overtuigd dat dierendag alleen voor hem is.  't Begon deze morgen al toen we als ontbijt een superlekkere steak kregen van ons vrouwtje.  Zonder zich ook maar een klein beetje te schamen wou meneerke met heel dat stuk weglopen zonder het met mij te delen hé !  Alle sjans dat ons vrouwtje 't in de gaten hield en ze 't kon snijden.  Alhoewel denk je dat hij de tijd nam om naast mij te komen zitten ?  Maar nee meneer ging eens rechtstaand eten.  Pffff van beleefdheid gesproken seg.

sized_STEAK

Voila nu zien jullie zelf hoe ik om hulp bij ons vrouwtje moest vragen hé !  Erna waren er kadootjes, hmm vind ik altijd zo super maar pfff hij duwde mij gewoon opzij hé en wilde er met mijn speeltjes zo maar vandoor gaan !

SPEELTJES

Als jullie goed kijken zien jullie nog net mijn staartje uitsteken.  Puh jij isse zagemie Laika ikke had alleen aapeke enne valse banaan vanne vrouwtje gekregen.  Awel man een aap dat past toch perfect bij jou zeker, 't is je tweelingbroertje denk ik.  Nu hoor ik jullie denken ach Laika hij is toch nog jonger dan jij laat hem maar doen joh.  Pffff ja tararaaa meneerke moest écht alles voor zich hebben hé !  Vrouwtje had ook heel veel lekkere snoepjes gekocht en rarara wie vloog er direct op af terwijl hij mij weer maar eens opzij duwde ?

sized_SNOEP

Pas op ik was al heel blij dat hij 't direct ging opsnoepen zene dan kon ik tenminste op mijn gemak mijn honingoortje opeten.  Enfin ja dat dacht ik maar wie liep er zo mee weg ?

OOR

En zo zijn we dus nog een uur of 2 verder gegaan hé !  Mister Chesko dacht de hele tijd dat alles voor hem was.  Alle sjans dat bij werelddierendag ook een superstrandwandling hoort en 't zeetje zo groot is dat hij 't niet eens kan afpakken.  Daar heb ik mijn schade serieus ingehaald zene want ik heb er zandbadjes genomen en zalig kunnen krossen in 't strand.  Puh Chesko isse toch hele vele rapper danne jij Laika.  Ikke kan zelfs boempatat tegen vrouwtje doen datte zij oppe grond valt en nietes meer oppe hurken zit voor foto te pakken.

sized_OOSTENDE1

Alhoewel niet alles afpakken ?  Hmm ik moest poseren van ons vrouwtje.  Ze had alle sjans lekkere vleesjes bij dus dan wou ik het wel eventjes doen en rarara wat ging meneerke Chesko doen ? 

sized_OOSTENDE2

Voila meneer was gewoon jaloers en dacht dat hij anders niets zou krijgen.  Vriendjes ik zeg jullie 1 ding.  Als jullie vrouwtje ooit afkomt met we gaan een broertje kopen loop dan héél rap weg want pfff die kleine zijn écht niet simpel zene !  Hela Laika Chesko isse welles allersjiekste enne allerliefste shih tzu hé !  Doet meneerke vanne Duckskeswinkel zelf zeggen toen ikke gisteren daar ging mette vrouwtje.  Chesko krijgt zelfs kadootje vanne winkelmeneerke.  Hahahah die is pas goed want ik kreeg er ook ééntje.  En kleine je ziet zo welk jou doosje is hé ? 

SNOEPPOTJES

Hahahha de verkoper wist gewoon dat jij een apekop bent want hij stak er zelfs een aapje in voor jou !  Enne kleine leer dat woord dat op die bekertjes staat maar héél goed lezen, 't leven draait niet alleen om jou hoor want ik ben er ook nog !  Puh jij isse gewoon jaloerse tuttebel Laika enne Chesko isse nu eenmaal hele vele rapper danne jij.

 

Commentaren

jullie zijn toch schatjes hoor geniet elke keer ik hier kom

Gepost door: daemske | 04-10-09

amai! jullie waren weer super verwend hé,enne vrouwtje maakt altijd hele mooie fotootjes van jullie hoor,en dat zonder cursus :-)...
re:ik ben nog nie aan de nieuw pattatjes hoor met mijn nieuwe kodak :-)))))
grtjs...

Gepost door: guusje | 04-10-09

Ank zal ank niet zijn, als ze zegt:
HOE kun je op dierendag je dierbare handjes
een ander dier (koetje) te eten geven????
Dat vind ik raar, tenzij het een "nep" stuk zal zijn. (die heb ik nl. ook wel eens gezien.........
Voor Lara niets extra's.
Ze krijgt elke dag al zoveel lekkers en aandacht.
groetjes,

Gepost door: saartje | 04-10-09

Hallo viervoeterkes... Tja vandaag dus de grote dag voor jullie en al de grote en kleinere vrienden van het dierenrijk. Eigenlijk werden jullie best verwend vandaag, maar dat mag ook wel eens een keertje. Jammer genoeg hebben we jullie vandaag niet opgemerkt aan zee, alhoewel we veel sortgenoten hebben gezien, die al even stoer en vlug door het zand heen hingen. Spijtig van de stevige wind, maar dat maakt het ook nog eens zo leuk. Alvast nog een fijne feestdag gewenst en als we leuke ideetjes hebben voor de Ardennen, moeten jullie ze maar gebruiken, het doet ons dan evenveel plezier jullie te zien genieten. Groetjes nog van de beertjes die nu moe in hun bedje gaan duiken.

Gepost door: Ardennenfan | 04-10-09

Chrisje een goede zondag avond gewenst. Ik heb hier weer prachtige foto's gezien die er zeker mogen zijn. Ja en het is wereld dierendag vandag. Ik heb onze hond ook extra verwend hoor chrisje.
Groetjes

Gepost door: Jean | 04-10-09

Hallo Dit postje mag ons Kelly absoluut niet zien hoor, anders 'spreekt' ze nooit meer met haar baasjes .... zo een lap vlees .... dat zou ze ook wel willen hoor. Ze heeft het vandaag met haar pedigree light moeten doen, maar ze heeft wel eens met de motorhome mogen rijden, kijk maar op haar blog.
Fijne week toegewenst.

Gepost door: Chris | 04-10-09

dag Chris, dat is echt een verwendag geweest voor die twee schatjes en in feite mogen dieren elke dag van het jaar verwend worden.Zij schenken de mens toch plezier en in veel gevallen ook gezelschap.

Gepost door: magda | 04-10-09

Ooooo, jullie hadden ook al zo'n schone dierendag! Wij kregen ook een schoon wandelingske zunne!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 04-10-09

leuk al die cadootjes hé, nuja hier was het pas ruimen voor nieuwe en snoepedoos steke helemaal propvol:p
maar wij krege wel exstra snoepekes vandaag en blacky(paard) ganzen en pruts(nijntje) dwergpegaaitjes...iedereen werd verwend zenne, nuja is maar één keer dierendag he;-)
slaapwel vriendjes, en hoe ist met jullie vrouwtje?????
tot later :)

Gepost door: Chantal & Prins en Gizmo | 04-10-09

jullie zijn vandaag, zo mogelijk nog meer als anders, in de watten gelegd??

gelukkig is vrouwke er om een oogje in het zeil te houden, met twee zulke rakkers! :-))))

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 04-10-09

Die lage foto rennend is echt helemaal super!! :)
Dingen proberen met fotograferen kan nooit kwaad. Op de knieen, de camera omhoog etc. :-) DAar komen juist de leukste plaatjes uit!

Maarre dierendag.. Wij doen gewoon voor onze kat. Haar dierendag was een paar dagen geleden toen ze haar kap af mocht, hihi.

Gepost door: Annemarie | 04-10-09

Hahhaahaa! Jullie hebben toch echt geen excuus nodig om die twee scheten eens goed in de watten te leggen hè! hahahaha! allemachtig...die lap vlees...die hadden wij hier vandaag ook...in de pan als avondmaaltijd voor de bazen hoor! hahahahaa!
Axel kreeg niks extra's...die krijgt al genoeg het hele jaar door vind ik hoor. Ooh...maar we hebben wel lekker gewandeld en toen hebben we een ijsje gedeeld...tóch nog wat extra's dan! :-)))
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 04-10-09

dag matekes het vrouwtje is jullie weer niet vergeten hé vriendjes.
Dikke poot,
Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 05-10-09

Goedemorgen Nog eens een extra-verwenbeurt erbij, jullie treffen het met vrouwke

Gepost door: Zon-nebloem | 05-10-09

Nu weet ik het zeker: de hondensint bestaat écht! En wel in de personen van jullie lieve baasjes. Het zijn stuk voor stuk schatten, dierenliefhebbers uit de duizend! Wees er zuinig op matekes...

Gepost door: gerdaYD | 05-10-09

Verdikke ik ga verhuizen, kom bij jullie wonen
want jullie zitten daar echt wel in de hemel he

Gepost door: Etje | 05-10-09

Hélà ! Hélà ! Jullie zijn ook lekker verwend geweest zie ik ! En ja, Laika, ik weet hoe je je voelt, je hele wereld verandert op het moment dat vrouwtje binnen stapt met zo'n klein bazig opdondertje ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 05-10-09

de woeferkes dus jullie waren ook aan zee,
vandaar dat de vlaggen uithingen.
Er waren veel ondekes op onze wandelingen, dat viel op
maar niet één was zo leuk als jullie.
Zou dat nu komen door die franke oogjes?
of door het feit dat jullie zulke tafelmanieren hebben, hehe.
Kay die ook wel steak lust groet met zonnekes en liefs.

Gepost door: Sunny-Kay | 05-10-09

chris, laika en chesco....goede morgen neen dat wisten de kabouters nog niet ! En let maar op dat ge geen indigestie krijgt hé ! Bedankt ook voor de complimenten en we zullen straks toasten op jullie gezondheid ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 05-10-09

CHRIS, LAIKA EN CHESCO GOEDE MORGEN
OEI OEI
WAT EEN
BROKKEN EN
KAN DAT
ALLEMAAL IN
JULLIE BUIKJE ??
GROETJES
MICKEY

Gepost door: mickey | 05-10-09

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaai zeg vertel da tniet aan ons vadrouille of ze denkt dat zij hier mishandeld wordt hihihihihih

Gepost door: callemie | 05-10-09

goeie morgen Chris, Laika en Chesko da's niet mooi hé Chesko, je moet delen met je zusje !
maar jullie zijn toch nogal verwend hoor, jullie hebben het daar echt getroffen !!

fijne maandag Chris
groetejs

Gepost door: borriquito | 05-10-09

mooie foto's op dierendag..

en leuke avontuurtjes

meer moet dit niet zijn.

Gepost door: willy | 05-10-09

Jullie worden nogal eens in de watte gelegd door jullie vrouwtje...fijne maandag

Gepost door: Yolanda | 05-10-09

De fotos worden beter met de dag,en samen met de verhaaltjes een leuke blog

Gepost door: roysfoto | 05-10-09

ammaai, jullie worden ook nogal verwend. ons yana heeft ook nieuwe speeltjes gekregen gisteren ;-) en zodra het kaartje in orde is plaats ik het op mijn blog
vele groetjes

Gepost door: kelly | 05-10-09

Werelddierendag is echt superleukjes he! Dan krijgen wij overal leuke noepjes enzo he ;-D (alsof wij dat anders niet krijgjes doen ;-))

Marreuh, Chesko, jij isse toffe, koewle en stoere gast, maar jij moet ook nog wel een beteke overlaten voor knappe Laika he... ;-)

Gepost door: Mushu | 05-10-09

Hey Kapoentjes :-) Jullie worden verwend, zenne :-)
Fijne maandag.

Dikke knuffels.
Liefs :-)

Gepost door: Rosita | 05-10-09

CHRIS CHES EN LAIKA... EVEN KOMEN BIJLEZEN. T'ZIJN WEER VAN DIE DOLLE AVONTUREN HE!!!!! KAMERTJE KWIJT....ALLES VOOR JE ALLEEN WILLEN CHES...FOEI DA MAG NIE HE ALLES MOET JE DELEN HE CHES!!!!! MAAR SORRY, TERWIJL IK AAN HET LEZEN WAS HEB IK TOCH MOETEN LACHEN HOOR...T'IS ZO GEESTIG OM NAAR HIER TE KOMEN, JE BELEEFT HIER VAN ALLES EN NOG WAT....ALLE NOG EEN GEZELLIGE MAANDAG AVOND GEWENST.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 05-10-09

Onze Rune is ook verwent geweest!
Maar hier worden ze nog meer verwent!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 05-10-09

Ik heb het hier misschien nog al 'ns gezegd: jullie zijn met jullie woefkeskont in de boter gevallen !

Dikke knuffels !
xXx

Gepost door: Mamapippa | 05-10-09

keitof hey chesko,laika en Chris,

wat een verhaal zeg !
wel grappig hoor
nog een fijne maandagavond
liefs An

Gepost door: An | 05-10-09

Goede avond Chris,Laika& Chesko jullie zijn toch echt twee lieve kleine sloebertjes die met hun poepje in de boter gevallen zijn hoor.mooie foto's zijn het weer Chris.het is plezant om bij jou te komen lezen
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 05-10-09

ELKE DAG FEESTDAG? Ik kan mij niet ontdoen van het gevoel dat elke dag een feestdag is bij jullie.
Maar goed, dat is dan ook niet slecht.

Gepost door: pieterbie | 09-10-09

De commentaren zijn gesloten.