26-10-09

Verdrietig en superboos !

De laatste weken is ons vrouwtje superverdrietig en wij staan op ontploffen zo boos zijn we.  Sommige van jullie zullen de "leuke" reacties op ons blogje al wel gelezen hebben, vrouwtje deed ze wel altijd weg maar tja ze wist ook niet juist wanneer ze zouden komen hé.  Vrouwtje wilde nog stoppen met haar blogje maar daar waren wij écht niet mee akkoord hoor !  Het is onze hobby en tegen wie moeten wij anders alles vertellen ?  Het begon allemaal toen hier 2 meneerkes kwamen van de dierenbescherming.  Ze waren gestuurd door iemand omdat vrouwtje ons serieus aan het verwaarlozen is.  Tja degene die ons vrouwtje kennen weten dat vrouwtje miss paniek numero uno is dus tja zij was helemaal in de war.  Die mensen wilden alles zien hier in huis en vrouwtje liet dat toe, tja wist zij hoe het er echt aan toe ging.  Ze konden gelukkig niets doen maar puh vrouwtje had 't toch nooit toegestaan dat ze ons zouden mee nemen.  Erna begonnen de minder leuke berichtjes op ons blogje te komen.  Elke dag weer reageerde er iemand met minder toffe reacties.

Knipsel1

Knipsel2

3

Knipsel4

Elke dag weer werd ons vrouwtje een beetje verdrietiger want die berichtjes deden haar echt wel pijn omdat het vol leugens staat.  Baasje moest er mee lachen want vrouwtje heeft haar diploma van pckluns en was de 1ste van de klas dus photoshoppen lukt haar écht niet.  Vrouwtje zette er iets van op haar Facebook om haar hart te luchten.  Johny van de dierenpolitie zei dat ons vrouwtje zich niet zo druk moest maken maar wel klacht bij hen moest neerleggen.   Nadat ze dit deed heeft ze heel wat over en weer gemaild met Danny die haar in contact bracht met Juanita, zij is de inspectrice van de Blauwe Wereldketen.  Juanita wilde ons ook wel 'n keertje ontmoeten en is hier geweest.  Olala toen is er wel iets héél ergs gebeurd !  Vrouwtje kreeg allerlei kleuren van de regenboog want ze is héél boos.  Blijkbaar zijn die meneerkes die hier geweest zijn deftig in overtreding gegaan.  Ze denken zelfs dat het geen echte controleurkes waren.  Vrouwtje vraagt zich nu dus wel serieus af wie ze binnen gelaten heeft.  Maar 1 ding is zeker als het iemand was met slechte bedoelingen onthou dan maar dat in alle huisjes net over ons allemaal polietiemannekes wonen en wij meer dan goed overeen komen met onze buren.  Maar Juanita is écht een héél tof mevrouwtje die het erg vond dat iemand ons zo pest.  Zij vond ook dat alles hier tip top in orde was en schreef vrouwtje nadien een mail om op haar blogje te zetten.  Ze gaan onderzoeken van wie het komt en olala dan gaat dat meneerke of mevrouwke nog serieuze spijt krijgen.  Laika ikke vond Juanita nietes zo tof zene !  Ikke doe zo hard hopen datte zij doet zeggen tegen vrouwtje datte Chesko elke dag biefstuk moet eten enne hele dag snoepkes moet krijgen maar wasse welles tegen mijne pootekes hé.  Enfin wij willen jullie haar mailtje nog laten lezen, vrouwtje verwijderde wel haar emailadres om privacyredenen.

----- Original Message -----
From: ******* 
To: ¨¨¨¨¨¨
Sent: Sunday, October 25, 2009 11:24 PM
Subject: ivm met pesteryen en de naam van diereninspecteur misbruiken

graag wil ik en oproep doen aan de personen die het fyn vinden om de hobby van echte dierenvriende,ten schande maken met hun zogezegde meldingen van dierenverwaarlozing ermee op te houden als echte inspectrice van vzw blauwe wereldketen heb ik persoonlyk gaan kyken naar de 2 shih tzus die volgens en bepaalde persoon erg zyn verwaarloosd en bevestig hierby dat er helemaal niets blykt van waar te zyn indien de persoon die de melding altyd doet zyn dieren zo goed verzorgt als deze mevrouw haar 2 hondjes wel dan mag hy trots zyn maar eerlyk gezegd heb ik men twyfels daarom vraag ik persoonlyk op te houden met deze mevrouw te beschuldigen van dierenverwaarlozing terwyl daar helemaal niets van waar blykt te zyn:en geen valse inspekteurs naar haar adres te sturen en beste dierenvrienden indien er zich iemand aanbied op jullie adres en zegt dat hy en controle moet doen onthou dit:en inspekteur is er voor het welzyn van de dieren en moet kyken of en dier heeft wat hy moet hebben maar! niet om iemands leven zuur te maken wy moeten ook onze regels volgen zoals ons kenbaar maken paspoort en kaart tonen alsook de naam van de vzw voor wie we controles uitoefenen zoniet mag men ons de toegang weigeren;ook is het verboden om zomaar het hele huis te onderzoeken alsook dreigementen te uiten om en dier zomaar af te nemen waar geen reden voor is er moeten eerst en vooral tekenen van ernstige verwaarlozing zyn,en dan nog moet men eerst zien en regeling te treffen met de eigenaar en hem eventueel en kans te geven zyn dier te laten verzorgen indien het te erg is word politie erby gehaald dan pas mag men het dier in beslag nemen aan die 2 zogezegde inspekteurs leren jullie eerst jullie les en ga dan controleren waar het nodig is maar houden jullie op ons echte inspekteurs en slechte naam te bezorgen door jullie zomaar uit te geven als inspectie dienst om gewoon iemands leven zuur te maken en te pesten anders volg en les by ons hoe het wel moet en niet van dreigen iema! nds dier pak je zo maar niet af zonder geldige redenen en dier heeft ook nog zyn rechten en trouwens ga u ewa moeien met broodfokkers ga ze daar dan maar afnemen daar heb je wel redenen maar laten jullie echte dierenvrienden met rust mvg porton juanita;inspektie dienst blauwe wereldketen;viselaan 39 brussel

Wij hopen dus echt dat de flauwe plezante stopt met deze valse beschuldigingen want vrouwtje diende ook al klacht tegen onbekende in.    En verder willen wij alle tweevoeterkes zoals Danny, Johny, Juanita en de mensen die naar vrouwtjes gezaag wilden luisteren héél hard bedanken !  Sorry vriendjes dat wij hier nu zo'n verhaal moeten vertellen maar het deed ons gewoon te veel pijn om dit te verzwijgen.  En wie ons niet wil geloven awel ons deureke staat altijd open voor iedereen en dan mogen degene die 't praten niet kunnen laten 't eens uitleggen.

Commentaren

pfft, ik hoop echt voor jullie dat die flauwe plezante hier maar snel mee stopt.
Als er twee hondjes zijn die er met hun gat in de boter gevallen zijn dan zijn het chesko en laika wel.

Gepost door: Veerle | 26-10-09

Dit kan echt nimeer maarja....
Alleen dieren zijn echte vrienden en die kan je nog vertrouwen
Chris jij geef uw hondjes veel vriendschap,liefde,eten en verwennerij zelfs een beetje teveel maarja anders moet je geen dieren aankopen
Onze Gizmo vind dat ook
Die personen die dit schrijven vervelen hun eigen en daarom doen ze dit mits ze uw nimeer kunnen raken doen ze het nu op deze manier Christel en Hans
Ben daar maar zeker van jullie zijn goed bezig en van derest gewoon klachten neerleggen en je zal zien jullie staan veel sterker als derest
wie laatst lacht het best en dan zullen jullie zijn
loontje komt om zijn baasje
wij zijn voor jullie en dat weten jullie wel
dikke kus en knuff van ons alle en zeker van Gizmo

Gepost door: Danny,Sandra en Dimitri | 26-10-09

Als die "MOI" zoveel zorg draagd voor haar dieren als jullie voor de hondjes, dan zou ze niet jaloers zijn op hetgeen jullie vrouwke zo mooi over jullie verteld!!!!!!
Pure jaloezie, niks van aantrekken!!! Gewoon uw reacties eerst modereren, eerst eens lezen wat er geschreven word en alleen deze die JIJ wil publiceren!
Wat die mannen van de inspectie betreft, niet zomaar binnen laten , eerst hun pas vragen!
En goed gedaan om meteen te reageren bij de politie!!
Hoe slecht zijn sommige mensen nu eigenlijk!
Veel sterkte he, en laat het niet aan jullie hart komen hoor!
groetjes van ons!

Gepost door: yvette en tuurke | 26-10-09

de volgende keer als er nog zo'n zogezegde inspectie komt, direct de politie opbellen. ik hoop echt dat ze diene lafaard vinden!

Gepost door: carine Bo Fee | 26-10-09

Ik hoop echt dat het bij deze gewoon stopt.
laat je niet kennen, laat eigenlijk de reacties gewoon staan. Meestal kun je wel zien van welk IP adres het komt.. En daarmee kun je dan weer richting politie.
Ben blij dat er een echte inspecteur is geweest en had de uitkomst niet anders verwacht!!!

Gepost door: Annemarie | 26-10-09

ewel merci.. mijn mond viel open van verbazing bij het lezen van dit postje.ik snap niet wat sommigen bezielt,om zo'n dingen te schrijven.ik weet het is een magere troost,maar jij bent niet de enige die getreitert wordt.een tijdje geleden heb ik,bij nog iemand van die reactie's gelezen,maar ik weet de naam niet meer.blijkbaar is er een flauwe plezante die zijn eigen grappig vind om dat te doen,ewel ik vind het een triestig mens,né
niet stoppen hoor vanwege die pipo,uw hondjes maken ons aan het lachen,en dat gebeurt al zo weinig.
steunende grtjs....

Gepost door: guusje | 26-10-09

oeps maar je weet toch dat je vie het ip adres kan weten wie het is
en meiske laat dat vallen het is niet voor hem of haar dat je dit doet
wij beleven vee leute met het lezen hier
laat dit niet aan je hartje komen!
dikke knuf hé!

Gepost door: callemie | 26-10-09

Chrisje wat gebeurd hier allemaal, Ik zou die reactie's gewoon laten staan. Het is een of andere hek die zich met zulke dingen bezig houd, en zich belachlijk wil laten maken.Er zijn toch nergens meer hondjes, die meer verzorg en vertroeteld worden of bij jullie. Ik vraag mij af wat daar mis mee is. Laat die hek maar doen ik vind hem wel, geen probleem.
Groetjes dikke knuf

Gepost door: Jean | 26-10-09

Ik had er al iets van gelezen op Facebook. Maar nu ik hier die bewuste reacties zie staan en het ganse verhaal lees, staat mijn hart echt stil.
Ik vraag me af waar diene bepaalde mens mee bezig is. Wie dit blogje trouw leest, ziet toch met hoeveel liefde de hondjes worden omringd.
Ik hoop dat deze ellende nu snel ophoudt, want ik kan me heel goed inbeelden hoe je je erbij voelt.
Dikke knuffel !
xXx

Gepost door: Mamapippa | 26-10-09

Goede avond Chris,Laika& Chesko Chrisje,wat is er daar gebeurd bij jullie,ik vind dat wel heel erg,welke flauwerik schrijft er nu zoiets, als er iemand is die haar hondjes vertroeteld dan ben jij het wel,ze zijn daar bij jou met hun poepje in de boter gevallen en bovendien is het altijd leuk om de avonturen te beleven van de hondjes.ik hoop dat ze de dader vlug gaan vinden zodat de rust terugkeert
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 26-10-09

Hoi Chris, niks van aantrekken is rap gezegd, hé! Maar negeren is misschien beter dan er op reageren. Allé, ik bedoel nie in je kaarten laten kijken wat je onderneemt en gewoon verder je schatjes vertroetelen en verzorgen zoals je gewoon bent :-)
Vroeg of laat hoop ik dat je er achter komt, wie jou zoiets aandoet!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 26-10-09

GOEIE AVOND LIEVERDS.. CHRIS WAT IS DAT ALLEMAAL ZEG.....HIER ZIT NIKS ANDERS ACHTER OF PURE JALOEZIE.....LAAT JE NIE KLEIN MAKEN DOOR EEN ONNOZELAAR(ster). EENS VALLEN DIE ZELF DOOR DE MAND ZO DAT JE ZE KAN VATTEN EN HUN VERDIENDE STRAF ZULLEN KRIJGEN....WIE DOET NU ZOIETS....EN PAS OP CHRIS VOOR MOOIPRATERS!!!!!!! IK HOOP ECHT DAT HET UITKOMT, EN VERDER GEWOON NEGEREN...MAAK JE NIET BOOS EN DOE GEWOON VERDER, . LAFAARDS LOPEN ER ALTIJD ROND CHRIS.......EEN WEL TE RUSTEN VOOR STRAKS.

LIEFS VAN ANNY XXXX

Gepost door: anny | 26-10-09

hier zijn we se! wij zijn zo vlug als konde nare hier gespronge(ahum) voor compoeterke want mams was druk bezig...en pffff wat is me datte nu weer hiere?! alez...of daar bij jullie huisje:(
als er nu iemand weet hoe jullie vrouwtje en baasje jullie behandeld zijn "wij het bloggers" toch wel zekers!!!! chesko-man en laika-vrouw zeg nekeer tege jullie vrouwtje datte ze dat haar niet moet aantrekken zenne, en als jullie die stoute meneerkes ooit vinde kome wij helpen in hun hielen bijten, zo zijn ze vlugger weer buiten dan binnen:))))
en mams zegt hier...normaal kunnen ze toch achterhalen van wie dat komt he via de blog 'MOI' nuja tenzij "zij(hij)" dat weer vlug verwijderd heeft...
in elk geval vriendjes, laat je kopke niet hangen want jullie weten hoe de vork in steel zit hé(zeggen wij dat goed)? :-) nuja wij slimme ras hé (nek nek):)
fijne avond en vrouwtje en baasje groetekes hé!

Gepost door: Chantal & Prins en Gizmo | 26-10-09

Het staat hier misschien reeds in de reacties geschreven, maar er is bij Skynetblogs een optie om alle reacties te controleren voor publicatie. Ik gebruik die mogelijkheid. Het laat je toe om zelf te kiezen welke je wenst te zien gepubliceerd. Dat houdt die 'gekken' grotendeels weg van mijn blog. Activeer die optie en laat je niet je blogplezier ontnemen door één of meerdere laffe gefrustreerde hersenlozen. Gun die idio(o)t(en) dat plezier NIET!

Moi met die éne, niet goed functionerende hersencel loses... Chris met haar hondjes rules!

Gepost door: Rudi | 26-10-09

Hé..ben wel eventjes geschrokken van dit postje...ik kan maar een ding bedenken hier zit jaloezie of ziekelijk haat achter van iemand...een blogger...iemand uit uw onmiddelijke omgeving...? Als er iemand bij u thuis is geweest dan moet men uw adres kennen....ik zou zeker als men nog een reactie schrijft zeker niet weg doen en proberen het IP adres te achterhalen....als men bij u thuis is geweest is dat een ernstig misdrijf en volgens mij strafbaar...! ! !
Stop zeker niet met je blogje Chris..als het jaloezie of haat is en het is een bekende dan stopt hij...zij... zeker niet... het lijkt mij iemand die je wilt treffen door je angst aan te doen en te treffen met iets wat je heel graag ziet...je lievelingetjes...nog een lieve knuff van mij en ik ben zeker dat je uw schatjes prima verzorgd...knuff...

Gepost door: Yolanda | 26-10-09

Allemachtig! Wat een ongein! Als er iémand goed voor hun huisdieren zorgt, zijn jullie het wel! Dat soort dingen zijn niet te shoppen, al zou je het nóg zo goed kunnen! Laten mensen die zich zorgen maken om verwaarloosde huisdieren eens gaan kijken waar het écht nodig is...dus NIET bij mensen die het hele WWW mee laat kijken naar hoe goed hun dieren het hebben, waar niks verborgens gebeurt! Tjongejonge...het moet toch niet gekker worden zeg! Ik heb ooit eens een reaktie gehad op een oud postje dat ging over een knipbeurt van Axel...dat ik hem elke dag goed moest kammen, want dat ie het dan minder erg zou vinden om geknipt te worden als zijn vacht klittenvrij was..!!! De mensen weten gewoon niet waar ze het over hebben...die hond van mij is altijd klittenvrij, maar heeft gewoon een hekel aan gefrut aan zijn lijf! Beetje minder bemoeizucht zou wel fijn zijn hè! Please lieve Chris , laat je blogplezier niet vergallen door dat soort lui...jij weet zélf toch dat je hondjes het supergoed hebben...geen twijfel mogelijk!!! Dat begrijpt ieder weldenkend mens als ze hier lezen...laat die ene niet zo weldenkende maar lekker kletsen!!!
Liefs! xxx

Gepost door: mizzD | 26-10-09

was ik al verdrietig dan kan ik nu wel huilen,wie doet zoiets in godsnaam. ik zal mensen wel nooit begrijpen.
geef vrouwtje maar ne knuf,wij weten wel beter en dat moi komt wel erg bekent voor....liefs van bo

Gepost door: boomer | 26-10-09

mijn god, wat is dat allemaal
hoe durven 'mensen' zo iets te doen, gefrustreerd om het een of ander zeker.
meisje laat je niet doen en negeer die gewoon, maar ik kan begrijpen dat het maar raar doet als je zo'n volk over de vloer krijgt.
de hondjes kunnen geen betere thuis hebben!!!!

Gepost door: fotorantje | 26-10-09

dat jullie tweetjes in de watten gelegd worden, daar was ik al lang van overtuigd! ik wou dat ik een hondje bij jullie was! :-))

geef geen aandacht aan jullie 'stalker', want dat verdient ie niet!
een jaloerse kerel/meid is het!

een dikke duim voor jullie en voor alles wat jullie doen!
ik ben trots op jullie!!


Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 26-10-09

dit is echt niet de geloven word er echt niet goed van laat je niet kisten hoor je bent een pracht van een baasje voor je hondjes hopelijk stopt het dikke knuffel weet dat we met je mee voelen

Gepost door: daemske | 26-10-09

Chris, De persoon die jou het leven wil zuur maken moet echt een gefrusteerd mens zijn , jaloers en er op uit anderen het leven te vergallen. Iedereen die hier langs komt weet toch zeker dat jij goed voor je hondjes zorgt.En dat je de poes een andere tehuis bezorgde was toch wel voor het welzijn van het beestje.
Wij hebben allemaal makkelijk zeggen trek het je niet aan,maar ondertussen moet jij het allemaal maar slikken. Ik denk dat je best de raad van Rudi opvolgt en de reacties modereert. Je gooit ze dan weg en de pester heeft er ook niks meer aan want het verschijnt niet op de blog.
Omwille van zo iemand stop je toch je blog niet zeker.Ik denk niet dat het een persoonlijke aanval is maar gewoon pesten. Lukt het bij jou niet dan zoeken ze een ander slachtoffer.
Weet dat je gesteund wordt chris!! liefs

Gepost door: magda | 27-10-09

Geestelijk gestoord Echtes waar, zeker weten, ikke vindt en mijn broer ook dat die idioot geestelijk gestoord is. Oei, wij mogen niet zeggen, idioot! Nou jammer dan isse wel zo. Enne mijn Baas is bij de politie en gaat jullie graag helpen! Wij zijn heel verbaasd datte iemand jullie verwaarloost vindt, hihihihi, Nokkie moet eigenlijk nog lachen ook, jullie waren veel netter dan ikke, ikke had net ervoor nog in Moezel gezwemt en was volgens Vrouwtje vies. Enne jullie Vrouwtje zei vanne niet. Nou ja iedereen kan toch zien datte jullie heel mooi zijn altijd, ikke en mijn broer hebben met jullie mee gespeeld met speelgoed (ike heb nog roze olifant gepikt... ) Maar ikke doe hem netjes bewaren hoor want hij doet mij aan jullie denken, aan die heerlijke wandeling, aan het vele spelen in de tuin, waar wij los konden omdat jullie Baas alles netjes heeft gemaakt en veilig. Isse toch super hé!
Enne ikke, Ushka heb 2 dingen gekregen vanne jullie Vrouwtje, een gele olifant en die kwam niet uit sjieke winkel maar dat is juist leuk want dan kan ikke er mee spelen zonder bang te zijn datte iets duurs kapot gaat en verder...ikke heb bijnaam gekregen vanne jullie Vrouwtje.... Meneer Vrolijk, isse toch super gaaf hé! Ikke zou willen datte wij zo mooie tuin hadden alsse jullie, maar wij komen gauw weer hoor, gaan we weer crossen met z'n allen. Laïka jij grote vriendin van mij, doe jij Vrouwtjes tranen maar aflikken en zeggen dat ze niet langer moet aantrekken, want deze persoon moet eigenlijk naar iemand toe die hoofd weer goed in elkaar zet, want echt, hoofd van die persoon is kapot van binnen, isse beetje in war en beetje errug bangerik, durf niet eens recht in jullie gezicht te zeggen , moet zich verbergen achter anoniem mailtje.
Isse eigenlijk zielig geval.....
Luitjes.....niets meer van aan trekken, mijn hondjes hebben gelijk, een zielig geestelijk gestoord iemand.
Allemaal Knuffels hoor....Anoki, Ushka, Chrissie en Baas O ja ook van Oma, Anne (die vond het héél stom en snapt niet dat iemand zoiets kan verzinnen, dat doe je toch niet!)

Gepost door: Anoki En Ushka (Anne-Christa) | 27-10-09

dag lieve vrienden ik ben echt geschrokken na het lezen van die beschuldigingen. Persoonlijk denk ik dat dit pure jalouzie van een ziekelijk iemand moet zijn. Chris ik zou er mij echt niet te veel van aantrekken hoor, jouw hondjes zijn super goed verzorgd en komen absoluut niets te kort. Natuurlijk zou ik ook dadelijk klacht neerleggen want zoiets kan echt niet.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 27-10-09

Wat voor een verhaal is dit zeg, die naam 'moi' heb ik nog al ergens gezien hoor maar waar dit was weet ik spijtig genoeg niet meer. En dan die inspecteurs, ook al iets heel eigenaardigs vind ik.
Jullie verwaarloosd worden??? Daar moet ik toch eens goed om lachen hoor.
Maar hoop toch dat dit opgelost wordt want moet niet plezant zijn voor jullie vrouwtje

Gepost door: Etje | 27-10-09

Dat vinden we erg moest ons dat overkomen we zouden ook van de kaart zijn en dan nog te bedenken dat ze er helemaal niets van kennen, hebben die niets anders te doen dan mensen zo te stalken, tja zo iemand zwartmaken en blijven reacties zetten das toch bijna stalking, hopelijk stopt het nu, je kan toch geloof ik ook bij de instellingen zetten dat je je reacties eerst wil lezen voor ze erop komen dan moet je ze niet achteraf wissen. En niet stoppen met je blog hoor daar heb je veel te veel fans voor die jullie niet kunnen missen.

Gepost door: Vicky en Sammy | 27-10-09

GODVER he !!! dag lieve Chris,

Chris meiske laat dit niet aan je hart komen zenne!
Jij weet als geeneen hoe je viervoeters gelukkig kan maken ! ! ! Chesko en Laika zijn idd met hun "gat" in de boter gevallen . . . Als die flauwe plezante dergelijke antwoorden schrijft op je blog, dat hij of zij dan nu maar eens het lef heeft om zich kenbaar te maken. Dit is echt wansmakelijk ! ! !
Elke dag kom ik met heel veel plezier dit blogje lezen over de kuren van je 2 lieve doggies !

Ik wens je een fijne dinsdag

Liefs en knuffel
An

Gepost door: An | 27-10-09

Goedemorgen, oei, jullie zijn super verwend, wat is me dat....

Gepost door: Zon-nebloem | 27-10-09

Wat is dat nu... , jullie die zo voor jullie hondjes zorgen.. durven zeggen dat ze verwaarloosd worden.. en hoe laf, nog niet eens zijn/haar naam durven vermelden... wie heeft daar nu zijn/haar plezier in.. alsof er nog niet genoeg miserie in de wereld is... Chris, trek je het niet aan.. jij bent een bovenste beste hondebaasje !

Gepost door: Annick | 27-10-09

Goeie morgen ! Helaas lopen er nogal wat vervelende mensen rond die enkel plezier hebben als ze andere kunnen pesten... niets van aantrekken !

Gepost door: Jeroen | 27-10-09

Oeioeioei, id dit allemaal wel écht? Het lijkt wel science fiction... Hoewel, ook ik heb eens een tijdlang een stalker op mijn blog gehad, die noemde zich Mijn Geweten. En wat ik door hem allemaal naar mijn hoofd geslingerd kreeg... je houdt het niet voor mogelijk. De enige oplossing was het IP-adres van die bewuste persoon te bannen... kunnen jullie dat ook? Of dat door jullie webmaster laten doen?
't Is makkelijk gezegd je er niks van aan te trekken, want zo iets doet pijn, heel veel pijn...
Ik hoop dat alles in de toekomst in goede banen wordt geleid, lieve vrienden!

Gepost door: gerdaYD | 27-10-09

dag Chris en de woeferkes dit is gewoon vuile, gemene laster!
Iedereen ziet nu toch dat jij die hondjes verwent, het beste met hen voorhebt
en dat ze op uw gezin na het hoogste goed is dat jij hebt.
Jij had helemaal niet die mensen moeten binnenlaten, maar ze zagen toch ook dat het die wolbollen aan niks ontbreekt!
Onbekenden die hun gemene woorden hier neertypen zijn wel van een erg laag allooi.
Men schreef er beter zijn naam en toenaam onder zodat jij je verdedigen kan,
maar zelfs Dat hoef je niet te doen want het kleinste kind ziet dat de woeferkes in een klein paleiske zitten.
Voor zulke onverlaten ga jij niks blog sluiten
maar ons gewoon elke dag vergasten op hun avonturen.
Hou vol en succes
Met liefs en zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 27-10-09

GOEIE MORGEN CHRISCHES ENLAIKA... K'BEN NE KEER VLUG BIJ JE BINNEN GEWIPT OM TE ZIEN OFALLES O.K. IS BIJ JULLIE....IK ZIT VOL ONGEDULD TE WACHTEN OP JE POSTJE HOOR NET ZOALS VELE ANDEREN...NOG EEN FIJNE DINSDAG EN CEEP IT COOL. LIEFS VAN ANNY XXXX

Gepost door: anny | 27-10-09

jullie mishandeld? Als jullie mishandeld worden is ikke een olifant!!! jullie zijn zelfs NOG harder verwent dan ikke en bij ikke is het al zo ergjes!!!

Tenzij verwennen en vertroetelen mishandeling is... Tja, dan moet mammie ook schuldig pleiten... ;-)

Oooooh, als ikke nu eens zou weetjes doen welke flauwe plezante hier zoietske komt zetjes doen he, die zou ikke zijn vet nogal eens geven zenne!!

Ikke kom niet veel meer op blogje omdat ikke tegenwoordig niet veel meer uitsteekjes doe, maar zoiets, daar kan ikke woest van worden!!!!

Ikke hoop dat ze dat persoontje snel vinden en hééél hard strafjes doen!!!!

Gepost door: Mushu | 27-10-09

Een zielepoot ist Ach Chris trek het je niet aan JIJ weet dat het zever is wat die onnozelaar doet en verteld en nu krijgt die zielepoot veel meer aandacht dan dat ie verdient.

Mijn schatten, zijn verwend :-) maar die van jou zijn rotverwend ;-) !

Liefs Carine & Co

Gepost door: Carine & Co | 27-10-09

hey chris,
ik hoop voor u dat het rap stopt met die valse beschuldegingen. ik denk dat er geen 2 meer verwende en goed verzorgde honden zijn als jouw 2 kapoenen.
Laat u niet doen door een jaloerse pestkop
dikke knuffel

Gepost door: kelly | 27-10-09

goeie morgen Chris, Laika en Chesko jawadde wat een verhaal
dat er zulke mensen zijn die anderen het leven willen zuur maken, dat kan ik niet begrijpen !
hopelijk komen ze erachter wie dit doet en wordt die eens flink gestraft !!

fijne dinsdag Chris en pootjes aan die twee viervoeterkes
groetjes

Gepost door: borriquito | 27-10-09

CHRIS, LAIKA EN CHESCO GOEDE MORGEN
TRIESTIG
GELUKKIG WETEN
DE BEZOEKERS
HIER WEL
VEEL BETER !
GROETJES
MICKEY

Gepost door: mickey | 27-10-09

chris, laika en chesco....goede morgen gewoon negeren en dan stopt dat vanzelf ! fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 27-10-09

Dat da venteke maar ne keer naar hier komt, zal ik hem ne keer naar een plaatske brengen waar dierkes verwaarloosd worden. Aan iedereen die zegt trek het je niet aan, da is nie mogelijk als dierenbaasje van 2 zo'n toffe hondjes. De mijne heeft de helft nog niet van wa 1 hondje van Chrisje heeft en verdomme ik zou een moord doen moesten ze mijn Davidsonneke weg komen halen. Zelfs ik trek het me aan wat ze daar allemaal aan het doen zijn, wa voor gestoord persoon doet zoiets ? En dan nog mensen sturen die niks met een dierenvereniging te maken hebben ? Ge moet maar lef hebben. Dat ze maar ne keer naar hier komen, als ze willen zet ik hier mijn adres open en bloot dat iedereen het kan zien en afkomen om eens echte dierenverwaarlozing te zien. MOI, ge zijt altijd welkom aan mijn deurken, maar ge durft niet zeker ?????? Vriendelijke groetjes, Decloedt Ragnhild

Gepost door: davidsonneke | 27-10-09

wat een triestige bedoening...

niets van aantrekken, dan stopt dat van zelf !

Gepost door: willy | 27-10-09

Chris, chrysanten: inderdaad chris hoe meer jaren er voorbij gaan ,hoe meer je dierbaren in je hart zitten Ik heb het zo dikwijls dat ik denk "waren jullie hier maar om dit te zien of kon ik dat nog maar tegen jullie zeggen" Liefs.

Gepost door: magda | 27-10-09

Hallo, Ja dat is natuurlijk een trieste bedoening en het helpt je hele blog naar de bliksem. De flauwe plezante die daar komt schrijven onder het speudoniem MOI, is zelfs te laf om zich kenbaar te maken. Dat is de strerkte van die anonieme ezels, ze denken dat ze niet te pakken zijn.
Ga gewoon naar de gerechtelijke politie, afdeling computer crime en laat daar je pc grondig controleren, ip adressen vaststellen, enz. Leg dan klacht neer wegens laster, of zelfs stalking en laat de onderzoeksrechter de gebruiker van het ip adres opsporen. Vraag een morele symbolische schadevergoeding, zodat je klacht niet kan worden geseponneerd. Moi zal binnen de kortste keren het lachen we verleren.

Gepost door: Ardennenfan | 27-10-09

hier word ik gewoon boos van ik vind internet terreur vreselijk , ook ik heb daar mee te maken.zoiets zou je niet moeten doen!!!!
ik vind het een goede actie van jullie...liefs bo

Gepost door: boomer | 27-10-09

chris trek het je ni te hard aan
wij weten wel beter
en idd wat een laf persoontje die zich niet kenbaar maakt
ik walg hier van
liefs en groetjes ook aan je twee schatten

Gepost door: ingrid | 27-10-09

ERG Ik vind dit heel erg hoor, ik voel met jullie mee.
Die "Moi" moet een heel triestig mens zijn.

Chris: als ik mag zeggen: je bent toch een beetje onvoorzichtig hoor.
Je publiceert zomaar jouw email adres in de post hierboven, dat is een uitnodiging om ook nog een keer plat gespammed te worden door één of andere boosdoener. Haal ajb jouw email adres uit de post, je zou echt de eerste niet zijn waarvan het email adres onbruikbaar wordt door spamming.

Gepost door: pieterbie | 27-10-09

Lijkt toch veel op jaloezie
zoals in het gewone mensen leven....
Blogwereld = precies gewone wereld!!

Gepost door: saartje | 27-10-09

Vreselijk! Alé,jong!
Kom dat tegen?
JALOEZIE of kwaad opzet???
Zo was er iemand die op andere blogs ook haar gal ging spuwen,onder de naam DUVEL.
Misschien dezelfde?
Toch wel straf verhaal,zenne!
Ik zou wel niemand binnenlaten,met zulke verhalen! Eerst hun pas vragen.
Heb zelfs nog nooit geweten dat je zomaar controle kon krijgen,als er geen concrete klachten zijn!!!

Trek het je niet te hard aan,(alhoewel ik dat ook zou doen :-(
Komt wel goed,hoop ik!
Ik blijf jullie leuke verhaaltjes toch lezen,hoor!
Liefs,Remy en vrouwke

Gepost door: Elsje en Remy | 29-10-09

Chesko toch!!! een hondje de hele dag snoepjes geven...dàt is pas dierenmishandeling!

Gepost door: Martine | 03-11-09

De commentaren zijn gesloten.