22-11-09

Zo beu als koude pap

Joehoeee wij zijn eindelijk terug.  Druk ?  Nee wij hadden 't helemaal niet druk, ons vrouwtje wel alé 't is te zeggen ze had het héél druk in haar koppeke en dat is alles.  Puh Chesko doet nietes compassie hebben mette vrouwtje zene Laika isse eigen stomme schuld.  Zij doet eerst iedereen zo maar vertrouwen enne danne doet zij ondervinden datte blogtettervriendinneke nietes anders doet dan liegebeesteke spelen.  Ach kleine leuk is dat toch niet hé.  Chesko doet welles weten Laika maar liegebeestmadammeke doet ook pesterke "moi" zijn hé.  Chesko wilde rappekes waarheid gaan zeggen maar zij doet nog vele rapper hare blogske weg.  Hela man niks van aantrekken ze maakte al 2 blogjes en die verdwijnen gewoon elke keer ze weer eens iemand te hard kwetst.  Maar hela mag ik nu eindelijk vertellen wat ik hier beu ben ?  Ik zit hier de laatste tijd wel ferm in de miserie door ons vrouwtje haar schuld zene !  Ze is zo stom om onze tweevoeterpuppy een nieuw meeneempjoeterke te geven.  Zien jullie 't al voor je ?  Onze puberpup neemt dat ding natuurlijk overal mee naartoe en vergeet mij dan gewoon !  Maar hela ik ben niet voor niks Laika hé ik kan mezelf perfect laten opvallen zene.   Hahahah als ik wat te lang aan haar billen krab of te lang blaf en jank pakt ze mij toch.  Pas op niet zo maar, nee nee ik moet serieus knokken voor mijn plaatske de laatste tijd.  Denken jullie dat ze stopt met dat ding als ik op haar schoot zit ?  Pfff justekes nikske van ja, Anneke, Elske, Lisa ze zijn allemaal toffer dan ik om mee te babbelen.  Een ware schande is het !  Ik zie jullie al denken Laika geef toch op zeuren helpt niet, forget it !  Opgeven staat écht niet in m'n woordenboek daarom zorg ik er voor dat ze mij zeker ziet.

sized_Kimlaikalaptop12nov09

Maar hela puberpuppy's zijn bijna even koppig als shih tzu's hé  want die geven niet zo maar op hoor !  Nee nee ze blijven er volledig voor gaan maar hahahah ik zou geen shih tzu zijn als ik niet altijd wou winnen hé.  Ik kan even goed babbelen met Lisa als onze puberpup hoor !

sized_laikalaptop12nov09

Hahahha en zo kan onze puberpup aan geen enkel toetske meer aan en kan ze niet anders dan met mij bezig zijn hé.  Ik vind het zalig alhoewel dat ik begin te denken dat er hier een besmettelijke ziekte in huis is want Kimberly lacht al even groen zoals ons vrouwtje dat soms doet. Maar als jullie een tip hebben om dat meeneempjoeterke te saboteren zodat ik mij niet elke keer zo moe moet maken hoor ik dat héél graag van jullie !

19:15 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (29) | Tags: laptop, shih tzu, hond |  Facebook |

Commentaren

dag Chris, ik weet over wie het gaat,al langer dan vandaag ... zonder meer een gemeen geniepig ding en de naam blogger niet waard.
Je kent mijn mening ... de rest volgt nog.
Enne Chesko, er al eens aan gedacht om de stekker te verstoppen?
dat kan in zo ne sjakosj onder in de kast, je weet wel.
Zonnekesgroet!

Gepost door: Sunny-Kay | 22-11-09

woeps perdona me ... Laika natuurlijk hihi.
salukes!

Gepost door: Sunny-Kay | 22-11-09

Muwhaha, je bent niet de enige. Onze kat kan dat ook zo goed.. Dan zie je ook niks meer, want die gaat gewoon op mijn hoofd liggen? Leip beest...

He bah vervelend dat het 1 van de medeblogger is.. Dat snap ik dan weer niet! Fijn dat zijn/haar identiteit bekend is!

Gepost door: Annemarie | 22-11-09

Muwhaha, je bent niet de enige. Onze kat kan dat ook zo goed.. Dan zie je ook niks meer, want die gaat gewoon op mijn hoofd liggen? Leip beest...

He bah vervelend dat het 1 van de medeblogger is.. Dat snap ik dan weer niet! Fijn dat zijn/haar identiteit bekend is!

Gepost door: Annemarie | 22-11-09

hey chris,
ik weet niet over wie het gaat, maar ik zou zeggen trekt het u niet aan. ik ben blij dat er hier weer iets te lezen valt ;-)
ik ga alleen er voor zorgen dat ons yana die foto's niet ziet anders breng ik ze nog op gedachten hihi

Gepost door: kelly | 22-11-09

hey chris,
ik weet niet over wie het gaat, maar ik zou zeggen trekt het u niet aan. ik ben blij dat er hier weer iets te lezen valt ;-)
ik ga alleen er voor zorgen dat ons yana die foto's niet ziet anders breng ik ze nog op gedachten hihi

Gepost door: kelly | 22-11-09

hey lieve vriendjes daar zijn jullie terug van weggeweest,het was hier maar stilletjes,zeg Laika vraag eens aan puberpup of ze eens met jou wil spelen,dan word ze gewoon afgeleid van de pjoeter,het is proberen waard
fijne zondag vriendjes
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 22-11-09

Hoop dat je al die ellende... snel achter je kunt laten Chris...en dat je het plezier in het bloggen snel weer voor de volle 100% terugvindt! Dit postje is al een goed begin hahahaha...vind vooral het beeld van die webcam geweldig...alleen dat staartje van Laika is in beeld hahhahahahahaaaaa!
Hou jullie goed hè!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 22-11-09

ola pola!, nu heb je de kleine hiere een voorbeeld gegeven zenne laika meid, yelle gaat hier duidelijk niet meer alleen op zijn mini compoeterke mogen tokkelen:) gizmo loopt hem telkens weer na als een hondje (nuja dat zijn wij dus eigelijk ook hé);-) MAAR IK BLIJF DAAR KALM ONDER ZENNE! ben dan ook gene puber meer he ;-)

en ja vriendjes, weet je nog dat er eens een (bogger) ons mams en jullie vrouwtje tegen mekaar wou op zetten grrrrrrrr!!!???
pfffffff niet te geloven maar nu is dat toch weer dezelfde zekers! (verdekke) helaaaaaaaa broer nietes vloeken God ziene u zenne! ikke vloek niet gizmo, ikke sla die mette koekepan oppe kopke en zet er dan de deksels stevig op vast zodat ze hiere voor altijd mag verdwijnen! vola.

ps: chris meid, je kent mijn mening, ik was er ook ooit ééns bij betrokken, dus...let it be and enjoy with real friends!

Gepost door: Chantal & Prins en Gizmo | 22-11-09

Wij zijn in ieder geval blij dat er hier weer iets te lezen valt. En dat dit maar lange zo mag blijven!!!!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 22-11-09

GOEIE AVOND CHRIS..CHES EN LAIKA.. VOILA SE, T'VROUWTJE IS WEER BEGONNEN...EN DA MOESTEN WIJ HEBBEN.....ZE IS AL EEN HEEL HEEL PAK VERLICHT NU.....EN NU MAAR HOPEN DA DE PESTE VROUW NIE MEER TERUG KOMT.....WANT GÊNE HEEFT DIE NIET.....VOORAL NIET OM EEN ANDERS NAAM TE GEBRUIKEN.......IK WENS JULLIE EEN WEL TE RUSTEN. EN VOOR MORGEN EEN FIJNE START CHRIS.....

LIEFS VAN ANNY

Gepost door: anny | 22-11-09

blij jullie weer te zien!!

ik vind het bijzonder spijtig dat jullie vertrouwen gechonden werd.
er lopen wel meer wolven in schapenkleren rond op weblog, maar laat dat jou niet weerhouden om vrolijk verder te doen!!

ik kijk curieusss uit naar jullie belevenissen! :-))

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 22-11-09

ergelijk De ergerlijke mensen in blogwereld lijken maar toe te nemen. Ze verdienen slaag.

Groot gelijk wat die meeneemputer betreft, niet pikken, je er tussen wringen.

Gepost door: pieterbie | 23-11-09

blij jullie weer de lezen
het spijt me wel wat ik lees hopelijk ben niet de erg gekwest

Gepost door: daemske | 23-11-09

dag matekes ik ben blij jullie hier weer te zien en hoop dat je die vervelende liegebeest snel achter je kan laten Chris. De meeste mensen menen het wel goed en zijn superblij met de leuke verhaaltjes die jullie hier posten.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 23-11-09

oeps foutje geschreven. ben je moet het zijn

Gepost door: daemske | 23-11-09

Aha eindelijk terug leven in de brouwerij hier, heb dit hier gemist zenne.
Ja er zijn nu eenmaal mensen die plezier beleven aan andere te kwetsen he, trekt het je niet aan want hier komen genoeg mensen die het wel goed voor hebben

Gepost door: Etje | 23-11-09

Hallo Ik lees het soms hier en daar op een blogje dat er gepest wordt,ik ben waarschijnlijk heel naief :-) ik zie dat niet ,maar gelukkig dat je vrouwtje zich hier door niet laat vangen en gewon lekker verder blogt .
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 23-11-09

CHRIS CHES EN LAIKA... HAHA.....EN WE GAAN DOOR EN ERVOOR HE CHRIS.SPIJTIG DAT HET NU ZO'N WEER MOET ZIJN VANDAAG.K'ZOU HET NIE AANRADEN OM MET CHES EN LAIKA BUITEN TE GAAN WANT DE WIND ZOU HEN KUNNEN MEENEMEN.(hihi)....AL DIE NU UITVALT ZAL ZEKER IN DECEMBER NIE MEER UITVALLEN ZEKER????? IK KIJK ER NAAR UIT.... FIJNE MAANDAG VERDER.

LIEFS VAN ANNY....JE WEET WEL

Gepost door: anny | 23-11-09

Hallo,

Blij jullie weer hier te zien. Jullie zijn altijd een fijn begin van mijn werkdag! Enne, waar moet Javari anders zijn inspiratie voor zijn ondeugden vandaag halen?
Hoewel, met dat computerke was hij jullie toch voor..... Hij gaant pontficaal op het toetsenbord liggen. Misschien ook een tip voor jullie, Chesko en Laika?
Chris, ik geniet erg van je blogjes sinds ik je site op het shihtzu forum tegen kwam. Laat je niet op de kop zitten!

Groeten Houkje en Javari

Gepost door: Houkje/Javari | 23-11-09

hallo Chris, Laika en Chesko leuk, Laika als chatter :-)
fijne maandag Chris en vergeet die blogger maar snel
groetjes

Gepost door: Borriquito | 23-11-09

Hallo Chris Laika en Chesko Spijtig dat jullie vertrouwen geschonden is,maar trek het je niet te veel aan. Soms zijn mensen gewoon jaloers.
Ik kom jullie alvast een aangename week toewensen
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 23-11-09

Goh gelukkig heb ik daar nog geen nare gevolgen van ondervonden, van dat bloggen.
Spijtig genoeg moeten we zo'n dingen regelmatig eens meemaken, ook in real life ... Nu ja, je leert eruit, als dat een troost kan zijn ...
En het zou zonde zijn om het bloggen daarvoor te stoppen hé ;) We zouden je heel hard missen.

En jah, diene laptop ... ons Milo heeft er ook al kennis mogen meemaken ...

Gepost door: Patsy | 23-11-09

CHRIS, LAIKA EN CHESCO GOEDE MIDDAG
AMAAI VOOR
JULLIE VROUWKE
ZE ZAL NOGAL
WERK HEBBEN
MET JULLIE
DAARBIJ !
GROETJES
MICKEY

Gepost door: mickey | 23-11-09

chris, laika en chesco....goede morgen dat is een wreed machien !! Veel plezier ermee enne...dat is geen speelgoed hé mannen...of wel??? Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 23-11-09

ik ben tevreden dat je terug bent...

knappe foto's in dit logje !

Gepost door: willy | 23-11-09

Zat ik het hele verhaal te lezen, vergeet ik te reageren.
Dus hier ben ik weer:
Het wordt tijd dat er kompjoeterkes voor honden komen.
Kan Lara met jouw hondjes blaffen en heb jij rust....
om zelf te chatten @@@

Gepost door: saartje | 23-11-09

pff, dit is het tweede blogje vandaag waar ik lees over blogpesterijen, wat erg is dat toch!
'gelukkig' weet je wie het is. welk plezier hebben die mensen daar nu aan, verdorie toch.
Op blogbezoek gaan is toch leuk dan moet je geen mensen gaan pijn doen.

Enfin

Laika dat is me wat met die meeneempjoeterkes hé, wat ga je daar nu mee doen, zo kan jij toch nooit genoeg aandacht krijgen zeg.
Maar als puber geen tijd heeft dan is er nog altijd het vrouwke hé, en t vrouwke ziet jullie zo graag

Blij dat je terug bent!!!

Gepost door: fotorantje | 23-11-09

Blij dat jullie er terug zijn, matekes, ik heb jullie allemaal zo gemist...

Gepost door: gerdaYD | 24-11-09

De commentaren zijn gesloten.