17-12-09

Wit, witter, witst

Toen Chesko deze morgen uit beddeke kwam wasse hele onze tuin wittekes, joepieeee sneeuw.  Enne doen jullie weten watter allersjiekste vanne allemaal is ?  Vrouwtje doet nietes zuchten want voor ene keertje doet Chesko er voor nikske tussen zitten.

sized_laichessneeuw17dec09

Chesko doet inne ene keertje hele vele goed wakker zijn zene want ikke doe oorekes open enne vrouwtje doet zeggen jaja straks goeie warme kleerekes aan enne wij gaan naar boske.  Hela kleine goed wakker ?   Pfff die sneeuw doet niks anders dan ons verraden want 't is gedaan met verstopperke spelen hé ze zien elke keer waar we lopen.  Puh Laika Chesko doet nikske erg vinden zene ikke vind boske deze morgen hele vele superdesuperleuk.  Inne sneeuw spelen isse toch hele vele plezant zeker.

page1

Je hebt gelijk kleine dat was wel supertof hé. Baasje doet ook hele valse spelleke spelen mette Chesko.  Hij doet hele tijd zeggen datte hij mette mijne balleke doet gooien enne isse dan balleke vanne sneeuw, Chesko kan nietes pakken en nietes mee spelen zene.  Hahahha baasje isse echt nietes slimmekes zene, hij doet zeggen datte alles wittekes ziet maar Chesko doet toch plekske vinden waar sneeuw isse vergeten te komen.  Lap meneerke gaat er nog fier op zijn dat hij overal kwam waar 't verboden is voor ons hé.  Puh Laika isse plaatske voor beestekes enne Chesko isse toch beest zeker enne daarbij koeikes zijn nu welles oppe vakantie zene.  

 2

Alleen doet Chesko nietes snappen hé ikke doe mijne zwemvijverke zien enne isse helemaal toe, sneeuw doet zelfs waterke opeten.   Maar hela sneeuw isse ook hele vele stout hé Laika.  Die doet zo maar ballekes maken aan onze pootjes, isse hele vele pijn asse Chesko daar uureke in doet lopen want ballekes worden hele vele groot.  Hela jullie doen nietes geloven ?  Kijke zelf maar isse keertje naar onze pootekes.

page

Vrouwtje enne baasje doen ons terug moeten pakken  omme naar vierwielenmonster te gaan enne thuis doen zij mette warmeluchtblazerke hele vele oppe onze pootjes zitten.  Maar ergste vanne allemaal isse welles datte vrouwtje zegt datte sneeuw slecht is voor onze pootjes enne wij morgen naar winkel gaan.  Pas op Chesko doet hele vele super vinden asse wij doen winkel zoeken zene want ikke doe altijd hele vele lekkere dinges krijgen.  Maar hela nu doet zij morgen schoenen gaan kopen.  Pfff Chesko isse toch viervoeterke zeker enne die doen toch nietes schoenen aan.  Doen jullie Chesko helpen enne tegen vrouwtje zeggen datte dat allerstomste idee is datte zij doet hebben ?

Commentaren

zijn jullie schoentjes van vorige jaar te klein geworden mss?? whahahaha
Amaai, zo'n klonters, da's de moeite zunne!

Gepost door: milo | 17-12-09

Goede avond Chris,Laika& Chesko ik zou toch maar schoentje aandoen hoor vriendjes,jullie pootjes gaan anders te veel pijn doen met die grote klonters eraan en dat is toch niet zo leuk hé,maar de sneeuw tovert toch heel het land in een idylische sfeer vind ik,hopelijk hebben we dan ook een witte kerst
liefs en slaapwel,dikke knuffel Chris
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 17-12-09

oeps! dat probleem hadden wij ookes vorig jaar zenne allemaal dikke witte dinges aan onze pootjes en in harekes! en mams maar elke keer met dat warme monster bezig voor dat weg te krijgen, help!!!!!!!!!!
wat zijn wij blij dat hier nog geen wit tapijteke ligt want eerlijk....zien wij toch liever ons groene grasje daar kunne wij lekker goed en heel hard lopen zonder slipgevaar:))))))))))))
nuja wat morgen komt ...wie weet ;-)

toi toi morgen chris met de schoentjes, breng je mij laarsjes mee tot net boven de knie? haha ;-) je laat wel wat horen zekers lolllllll amusement jullie morgen!

Gepost door: Prins & Gizmo en Chantal | 17-12-09

hier is het pas deze middag beginnen sneeuwen maar nu is het nog erger aan het sneeuwen
eeen echte storm hahahah
ben al lekker ook buiten geweest
zaaaaaaaaaaaaaaaalig!

Gepost door: callemie | 17-12-09

Wij moeten een dekje om en jullie nu al schoenen, het moet niet gekker worden!! Laat ons lekker in de sneeuw rollen!! Die baasjes weten er niets van...

Gepost door: Yolanda | 17-12-09

moet wel pijn doen aan jullie pootjes wel plezant he max werd er zot van was de eerste keer voor hem .maar schoentje voor max neen hoor maar jullie gaan er zeer mooi mee zijn

Gepost door: daemske | 17-12-09

sneeuw... daar verlangden we toch achter en we hebben er gekregen ! Leuk om in te ravotten he! Maar het kan wel pijnlijk worden aan je pootjes ,een paar leuke schoentjes zouden jullie pootjes toch wel beschermen hoor!
Ondertussen heeft julie baasje toch mooie foto's gemaakt !

Gepost door: magda | 17-12-09

JA DADDE.... WAT EEN SNEEUWTAPIJT BIJ JULLIE...EN IK DIE DACHT DAT HET HIER WIT LAG.....CHES NAAR HIER KOMEN JONGEN, IS HIER NIE VELE WITTE TAPIJTEKE EN DAN MOETE JULLIE GEEN SCHOENTJES DRAGEN....MAAR DE FOTO'S ZIJN WEER OM VAN TE SNOEPEN....CHIQUE ZEG. IK HAD DAAR NU OOK ZO GRAAG GEWEEST BIJ JULLIE EN MEEGEGAAN IN T'BOSKE......EN ZIE MAAR WELKE SCHOENTJES JE KIEST HOOR CHES DA JE WARME POTEKES HEBT.....EEN WEL TE RUSTEN.....

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 17-12-09

Had juist... het haar tussen Axel z'n voetzooltjes goed kort geknipt...dat scheelt een stuk hoor...hij had vandaag nergens last van...nou jaaaa...van de huppelderitus, dát wel! Van hot naar haar trok ie me...en ik maar bijna uitglijden de hele tijd hahahahaha! Niet zo goed voor m'n rug, maar ja...weet dat beest veel hè...het is toch ook wat bijzonders hè, die sneeuw! :-)))
Schoentjes...oefff...moest Axel poosje geleden er eentje aandoen voor dat wondje aan z'n poot dat maar niet over ging...ik vind het ondingen hoor...ik sta achter Chesko! hahahaha!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 17-12-09

dag vriendjes Taiboke zijn pootjes zagen er ook zo uit, dat is er dan weer het nadeel van want ook hij speelt heel graag in de sneeuw.
Lieve groetjes,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 18-12-09

goedemorgen hoe heerlijk dat je zo kon genieten van de sneeuw, hier konden we dat niet, en dat vindt ik wat spijtig na het zien van je mooie foto's

Gepost door: Zon-nebloem | 18-12-09

Daar heb ik ook al aan gedacht aan schoentjes voor de sneeuw en ook voor al dat zout dat word gesmeten, hier moeten we je vrouwtje gelijk geven hoor. Bij jullie lag er van s'morgens al zo een tapijt bij ons pas tegen de avond gisteren.

Gepost door: Vicky en Sammy | 18-12-09

hoi de woeferkes en co oeps die poeterwoeterkes zagen er koud en nat uit.
kan het een troost zijn als ik zeg dat de pijpekes van mijn broek ook doorweekt waren.
Schoenekes voor ondekes neuuuuuuuuuu
tenzij het roze zijn met paarse nestelkes ...
aai aai en een zonnekesgoret.

Gepost door: Sunny-Kay | 18-12-09

Toen we hier gisteren opstonden lag er nog nikske
maar kort daarna is het hier ook beginnen sneeuwen en was voor een ganse dag.

Gepost door: Etje | 18-12-09

hallo Chris, Laika en Chesko lekker ravotten in de sneeuw, jullie zullen je geamuseerd hebben
helaas is dat het nadeel, die sneeuwklonters
ben benieuwd naar de fotokes met jullie nieuwe schoenen, zal toch veiliger zijn hé Chesko

fijne vrijdag Chris
groetjes

Gepost door: Borriquito | 18-12-09

Wat hebben jullie baasjes een prachtige sneeuwreportage gemaakt! Hoe kan het ook anders, met zo'n twee supermodellekes als jullie?
Als vrouwke schoentjes gaat kopen, laat ze er dan maar meteen ook ski's bij doen? Dat gaat heel wat vlugger dan door deze smurrie baggeren hoor!
*wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 18-12-09

Mijn andere hond had daar ook last van. Hij was langharig en dat is niet evident hè om dat ijs van die pootjes te halen.
Maar als jullie je maar geamuseerd hebben.
Groetjes en een dikke poot van Sloeberken

Gepost door: Leen | 18-12-09

Ahaaaaaa! Eindelijk het bewijs dat setters toch een beter ras zijn dan shih-tzu's...die beestjes staan gewoon te dicht bij de grond hè! hahahahaha Te korte pootjes! hihihihihii!
Axel z'n potenfranje knip ik ook altijd een beetje mee als ik z'n voetjes knip...zodat het niet over de grond sleept...maar het zal ook wel ander haar zijn hè. (hoewel het wél zijdezacht is en er van alles in blijft hangen van takjes e.d)
Maar je kreeg het advies ze niet meer in de sneeuw te laten spelen?? pffff...maar er zijn toch wel schoentjes voor sneeuw?...je ziet die huskies voor die sledes altijd met van die schoentjes aan!
En die Rudolf van mij moet eerst z'n neus maar eens rood laten glimmen voordat ie deze kerstman d'r slee mag trekken hoor! hahahahahaa!
Groetjes weerrrrr!

Gepost door: mizzD | 18-12-09

chris, chesko en laika goede morgen... dat zal een rare verrassing geweest zijn ! En nu maar opletten voor het zout, want dat doet geen goed aan de pootjes !! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 18-12-09

CHRIS, CHESKO EN LAIKA GOEDE MORGEN
EN SPELEN MAAR
EN OPGEPAST
DAT JULLIE ZELF
GEEN SNEEUWHONDJES
WORDEN !!
GROETJES
MICKEY

Gepost door: Mickey | 18-12-09

wat een leuke fotoreeks, echte fotomodellen zijn jullie!
verstoppertje spelen is nu inderdaad heeeeeel moeilijk of je moet kunnen vliegen :-)

Gepost door: fotorantje | 18-12-09

mooie foto's van jullie in de sneeuw !!!!
nog veel plezier .
doeiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 18-12-09

mooie foto's, ons yana vind het ook zo leuk om in de sneeuw te lopen
groetjes

Gepost door: kelly | 18-12-09

Lekker ravotten in de sneeuw, nu nog zo een rode kerstmuts op, en de sfeer is er helemaal

Gepost door: roy | 18-12-09

verstoppertje in de sneeuw...

heel leuk toch...!

Gepost door: willy | 18-12-09

Hallo Chris,Laika en Chesko bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blogje,jullie blogje ziet er ook mooi uit ,mooie hondjes en dito foto"s,ik ga ook een link naar jullie blogje maken,ik kom ook op tijd en stond eens naar de hondjes kijken,hahaha,grapje niet naar de hondjes alleen hoor,goetjes,Paolo.

Gepost door: Paolo | 18-12-09

Zalig om te zien ! ! !
Onze Rune zag voor de eerste keer sneeuw
en ze deed in het begin raar!
Morgen zie je ze crossen op mijn blog in de sneeuw,
wat niet gemakkelijk was om ze te fotograferen!
Fijn weekend!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 18-12-09

IK BEN AL OP HOOR!!!....KWAM EFFEN KIJKEN NAAR JULLIE NIEUWE SCHOENTJES!!!

FIJNE ZATERDAG.....LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 19-12-09

schoenen OK, ik begin al te voelen wat de volgende foto zal worden.
Toch leuk die sneeuw fotos!

Gepost door: pieterbie | 19-12-09

Leuke sneeuwpret, alleen die bollekes aan de voetjes zullen niet zo fijn zijn ...

Gepost door: Mamapippa | 19-12-09

Jvari vind de sneeuw ook helemaal geweldig. De eerste keer kwam hij als sneeuwmonster weer naar huis! Maar hij heeft geen last van die sneeuwballen aan zijn voeten gelukkig! En dat terwijl hij toch een lange sjoevacht heeft.....

Veel plezier in de sneeuw, het ziet er naar uit dat het voorlopig nog niet weg gaat!

Gepost door: Houkje/Javari | 19-12-09

De commentaren zijn gesloten.