11-02-10

Serieus gestraft

Vriendjes kennen jullie dit filmpje nog ?

Awel onze kleine hier is nog gene sikkepit veranderd, oooh nee meneerke is nog erger geworden.  Op de wandelblogskes ging hij klagen dat wij niet ver gaan wandelen dus gingen we gisteren met ons baasje naar 't park waar ons boske is.  Ik héél blij natuurlijk want 't is zalig om in die sneeuw te spelen.  Et voila na nog geen 5 minuten begon de miserie hé onze kleine was de pist in terwijl baasje mijn ding opkuiste.  Overal hebben we gezocht maar nergens gene Chesko te bespeuren.  Baasje in grote paniek, hij durfde zelfs ons vrouwtje niet bellen en werd elke keer 'n beetje witter.  Hij bleef maar zeggen dat een baasje met omgewrongen nek niet zou staan.  Ondertussen waren er nog 3 tweevoeters mee naar onze kleine aan het zoeken maar niks te vinden.  Toen die mevrouw zei dat baasje beter naar de politie zou gaan en wij naar de auto gingen kreeg ik bijna een hartaanval.  Rarara wie zat er aan onze auto te wachten ?  Juist mister Chesko !   't Was dus héél rappekes gedaan met wandelen hé want baasje riskeerde het niet meer om diene kleine los te laten en meneer wou niet mee aan de leiband wandelen.  Iedere tweevoeter kloeg hier over 't weer maar baasje was oh zo blij want hij zei 'n hele tijd als hier meer volk op de parking had gestaan was je mee gepakt.  Puh Laika jij doet hier welles liegen zene.  Chesko doet eerst zeggen datte hij bij vrouwtje wil blijven enne baasje doet mij zo maar oppakken zonder vragen.  Isse nietes eerlijk asse Chesko zegt nee ikke doe nietes doe ikke ook echt nietes hé.  Jaja kleine maar hela wij waren wel ongerust hé !  Puh baasje isse hele vele stommeke datte hij nietes rapper naar vierwielenmonster doet komen kijken Laika.  Iedereen doet toch welles weten datte ikke altijd terug naar vrouwtje doe gaan enne nietes zo maar zou weg lopen zeker.  Hela kleine weet jij eigenlijk wel dat je dood had kunnen zijn ?  Jij stak die gevaarlijke straat wel helemaal alleen over om naar die parking te gaan hé.  Puh Chesko doet welles beter weten enne daarbij Laika jij moet nietes zagen hé isse nietes gebeurd.  Wablief niets gebeurd ?  Hela man ik heb wel gehoord dat we niet meer mogen gaan wandelen zonder leiband als ons vrouwtje er niet bij is hé.  Puh danne doe jij maar hele vele dikke pech hebben Laika want Chesko doet echt nietes mee lopen zene !  Grrr kleine jij gaat nog eens ies mee maken  hé 't is niet om te lachen zene want nu ben ik ook gestraft hé ! 

 

07:29 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

Commentaren

Dat zal wel schrikken geweest zijn he, en nu niet meer loslopen dat is een straf die kan tellen zenne

Gepost door: Etje | 11-02-10

ja kan dat geloven dat dit schrikken is,wie niet luister moet maar voelen hoor,zeg ik ook tegen max

Gepost door: daemske | 11-02-10

Chesko, ge zijt een beestje met karakter. Nu moet ik wel zeggen dat onze Sloeber ook heel trouw is maar ze wil wel ook met het baasje gaan wandelen. Maar een gebuurjongen is haar eens komen halen en tarara. Dit ging niet door.
Groetjes,
Leen en een dikke poot van Sloeberken
PS De bui zal wel overwaaien :-)

Gepost door: Leen | 11-02-10

Ik mag nooit van de lijn omdat vrouwtje zoiets niet wil meemaken, heb natuurlijk ook grote tuin om in te spelen los, maar ik hou van wandelen hoor ik zit er niet mee in om dan aan de lijn te zijn, maar ga ook liefst met baasje en vrouwtje op stap allemaal samen.

Gepost door: Vicky en Sammy | 11-02-10

Dat moet schrikken geweest zijn ... mag er nie aan denken !
Een kapoen met een hele grote K !!!!

xXx

Gepost door: Mamapippa | 11-02-10

lOSLOPEN ,DAS GEVAARLIJK.
Enkele jaren terug verdwenen er veel kleine hondjes, en die werden waarschijnlijk gestolen om door te verkopen, denkt de blauwe brigade.
Wel slim beestje dat ze wist waar de auto stond.

Gepost door: roy | 11-02-10

wij denken dat jullie baasje er niet goed van zal geweest zijn!
stel je voor een omgewrongen nek ;-)
fijne dag zenne en heeft het dare veel sneeuwkes gedaan? wij hebben zoiets gehoord hiere en vele lange files pffffffffffff!

Gepost door: Prins & Gizmo en Chantal | 11-02-10

chris, chesko en laika goede morgen... en al een geluk dat ze u niet de doos gedraaid hebben !! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 11-02-10

CHRIS, CHESKO EN LAIKA GOEDE MORGEN
LOSLOPEN
LOSLOPEN...
HIJ ZAT TOCH
AAN DE
AUTO TE
WACHTEN ?
GROETJES
MICKEY

Gepost door: Mickey | 11-02-10

als ik zo iets zou doen, zou ik hier rondlopen met ne omgewrongen nek ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 11-02-10

Oei oei! Ik had niet graag in die baas zijn schoenen gestaan...die is vast in die korte tijd van zoeken járen ouder geworden! Maar...meestal is het wel zo, dat als je je hond kwijt bent, hij teruggaat naar waar ie vandaan kwam. En in dit geval lijkt het me logisch...want hij hangt wel heel erg aan het vrouwtje zeg...tjonge! Wij moesten Axel als pupje zo voortrekken want die was nogal gehecht aan het huis hahahahaha die wilde nooit naar buiten...nóg hoeft het vaak voor hem niet, vooral niet als ie niet nodig wat moet. Zomaar voor de lol naar buiten is zijn ding niet zo hahahahaaa!
Denk dat de baas maar alleen met Laika moet gaan...en Chesko dan maar in de tuin...dicht bij het vrouwtje! :-))) Hopelijk is het vrouwtje snel weer in staat om mee te gaan wat verder!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 11-02-10

hey lieverds dat Chesko niet graag meegaat,ook al kent hij zijn volk,soms zijn hondjes wel eenhandig,ik meegemaakt met de jack russel,Pepper genaamd,mijn moeder haar hond,die wou niet mee gaan wandelen als mijn moeder niet meeging.en weet je Chris,dolfijntje komt zo graag bij jou langs,die verhalen die je neerpent,het is of de hondjes ze zelf schrijven
Bedankt dat ik er mag van genieten
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 11-02-10

hoikes beetje later dan verwacht en hopla
kuren touts court
van de baasjes , zien die nu niet dat jij een braaf, gewillig en oppassend volgzaam hondeke bent?
tss terug naar school zenne ;-)
zonnekesgroet!

Gepost door: Sunny-Kay | 11-02-10wat zullen jullie ongerust geweest zijn!

gelukkig kent dit spannende verhaal een goede afloop!

fijne avond,

Gepost door: magneet | 11-02-10

ah, jullie zijn terug ...
en ik ook, het gebeurt wel meer dan ik enkele dagen afwezig ben

Gepost door: willy | 11-02-10

CHESKE MANNEKE TOCH..... WAT HEB JE WEER UITGEHAALD??? T'BAASJE ZAL HET WEER IN ZIJNE BROEK GEDAAN HEBBEN....MOEST ER IETS GEBEURD ZIJN MET JOU...K'MAG ER NIE AAN DENKEN.....MAAR ALLE IS GOE GEKOMEN....MAAR EEN PAAR DAAGJES AAN T'RIEMEKE EN T'VROUWTJE ZAL HET VERGETEN ZIJN...HAHAHA....JA SORRY JE HEBT ME WEER DOEN LACHEN HOOR....EEN FIJNE AVOND VERDER.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 11-02-10

nou ja zeg !!! weg lopen !!! ik wist dat shitzu"s eigenwijs waren, dit is wel erg hoor.....blij dat je nog heel bent...knufs bo

Gepost door: boomer | 11-02-10

hoi, ik kom enkel een pootje geven :-), lezen lukt niet zo goed met koorts
bedankt voor je beterschapswensen!

Gepost door: fotorantje | 11-02-10

baasje blij dat ie Chesko weer zag en andersom ook wel, denk ik.
Nu is t dus uit met de pret voortaan :-(
Misschien ooit wel eens terug, als er weer goeie punten behaald zijn, hihi ...

Gepost door: Ri@ | 11-02-10

dag matekes ik denk dat mijn tikkertje ook nogal zou slaan hoor.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 12-02-10

mietje Wat een mietje is die Chesko zeg.

Gepost door: pieterbie | 14-02-10

De commentaren zijn gesloten.