08-04-10

Heel verdrietig

't Is weer 3 weken geleden toen ons vrouwtje ineens héél raar deed, alé ja dat doet ze wel een keertje meer maar nu begonnen haar oogjes vol water te staan en ze was niet eens ajuintjes aan 't pellen.  Zelfs ons baasje werd muisstil en dat zijn we van hem niet gewoon.  Een paar dagen later moesten ze ineens heel vroeg weg en de zakdoeken brachten ze kletsnat mee.  Vrouwtje had niet eens aandacht voor mij en ik snapte er geen bal van.  Eén van vrouwtjestetterdiplomamaatekes kwam hier elke keer ook met water in haar oogskes en we hoorden hier van alles waar we geen bal van snapten.  Vandaag zijn we met vrouwtje ergens naartoe gereden om nog eens een goeie dag te zeggen.  Heuhhh hier snapten wij niets van.  Die kruisjes kennen wij wel maar toch niet aan een straat.

sized_sven

Vrouwtje vertelde ons dat Sven haar tetterdiplomamaatekes puppypuber van 24 jaar daar omver gereden is en nu achter de regenboogbrug woont.  Een meneerke was naar een feestje geweest en had veel te veel pintjes gedronken.  In die straat mag je 70 rijden maar die meneer reed meer dan 120.  Daardoor had hij Sven niet gezien, niet meer op tijd kunnen stoppen en hem van z'n fiets gereden.  Wij konden het eerst niet geloven want Sven was toch ook ons vriendje van hem kregen we altijd een snoepje en hij speelde elke keer met ons.  24 jaar is nog zo jong en hij had nog zo veel mooie dingen moeten kunnen doen.  Waarom zijn tweevoeters zo idioot om zo veel pintjes te drinken en dan nog zo hard te crossen ?  Snappen ze dan écht niet dat dat 't allerstomste is wat ze kunnen doen ?  Is het zo moeilijk om na te denken ?  Wij snappen het langs geen kanten en het maakt ons héél boos.  Hmm we mogen het wel niet zeggen van ons vrouwtje want 't is naar 't schijnt niet mooi van ons maar we vinden het echt wel spijtig dat die meneer de volgende dag enkel een kater en een kapotte auto had en verder niets.  Wij zijn echt heel boos op hem en als we hem eens tegen komen bijten we zeker in zijn enkels want hij deed heel veel mensen die wij kennen enorm veel verdriet.  Svenneke wij gaan je niet vergeten man want jij bent voor altijd ons vriendje en kijk maar héél goed naar beneden elke keer als ik nog eens iets lekkers pik zal ik denken "schol Sven" want dat maakte jou elke keer weer heel hard aan 't lachen hé. 

22:34 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (20) |  Facebook |

Commentaren

Alcohol in het verkeer... Zo ongelooflijk dat mensen zich niet kunnen beheersen.
Levenslang hun rijbewijs afpakken.. Net zoals zij het leven van iemand anders afpakken.
Sterkte!
Ik kan jullie boosheid helemaal begrijpen...

Gepost door: Annemarie | 08-04-10

Je hoort het.. veel te veel en veel te vaak...het is echt enorm verdrietig dat mensen dat anderen aan kunnen doen. Alcohol en rijden is wel het domste wat je kunt doen..en vaak rijden ze nooit zichzelf dood...altijd een onschuldige derde. Dieptriest!
Sterkte aan allen die hem dierbaar waren!
Groetjes.

Gepost door: mizzD | 08-04-10

hey lieve vriendjes gaan ze het nu nooit leren dat drinken en rijden dat dat niet samen gaat.een straf kan nooit niet zwaar genoeg zijn,die jongen komt er spijtig genoeg niet mee terug.ik wens de familie van die jongen en jullie heel veel sterkte
jullie mogen heel terecht boos zijn,je zou voor minder
dikke knuffel en slaapwel vriendjes

Gepost door: dolfijntje | 08-04-10

dag lieve vriendin dit is inderdaad niet te vatten en ik hoop uit de grond van mijn hart dat die dronken chauffeur een heel zware straf krijgt. Veel sterkte voor de familie van Sven
Patty

Gepost door: patty en freddy | 09-04-10

Erg hè. Steun je baasjes maar met dit verdriet. Waarom moeten mensen alcohol drinken wanneer ze weten dat ze nog moeten rijden. Dat heb ik mij nu al honderdduizend keer afgevraagd. Het is toch net zo fijn zonder en er bestaan toch lekkere andere drankjes.
Zeg maar veel "Schol Sven", dan kan hij eens goed lachen daarboven.
Veel sterkte,
Leen en een dikke knuffelpoot van Poesie en Sloeberken

Gepost door: Leen | 09-04-10

Is inderdaad een heel erg ongeluk en ik zal het ook nooit snappen waar mensen hun plezier in vinden om zo achter het stuur te kruipen en zo onverantwoord te rijden... Ik hoop dat die meneer in kwestie nu een flinke les geleerd heeft en zich enorm schuldig voelt... Daarmee komt Sven wel niet terug, maar dat hij er toch maar is goed van afziet. Veel sterkte voor jullie en je baasjes, de familie en vrienden van Sven.

Gepost door: Tidou | 09-04-10

Dooders Al de praatjes door ons tellen niet mee.
Dagelijks worden mensen omver gereden voor zattekoppen, erger nog als iemand het met de dood moet bekopen.
Het is hoog tijd dat de politiekers echt ingrijpen...maar van deze kant mag je ook niets verwachten.
Ik blijf erbij, die doordrijders zijn moordenaars, de is wist het niet, of de zon zat in mijn ogen, dat telt allemaal niet voor de achterblijvers, zat is zat, en dat weten ze voor ze beginnen zuipen ook, met de auto drink je nooit of nooit.
De doodstraf is de enige straf voor die doders, want in mijn ogen is het gelijk welk wapen je gebruikt, mes, vuurwapen of auto, het blijven moordenaars.

Maar ja, zelfs verkrachters, overvallers, dieven met geweld, en kindermoordenaars krijgen nu al financiële hulp in plaats van straf.

Gepost door: roysfoto | 09-04-10

zo iets maakt me kwaad hoor
iemand word zeer zwaar gestraft door een dom iemand
verkeer is geen speelgoed dus blijf er af ,
geef die vent aan die na bestande de echte straf
veel moed voor je vriendin en je baasje

Gepost door: frank | 09-04-10

Vreselijk als er zoiets gebeurt en ik kan jullie boosheid begrijpen..liefs

Gepost door: Yolanda | 09-04-10

triest; ik kan jullie boosheid best begrijpen...

Gepost door: willy | 09-04-10

Vreselijk!!

Gepost door: Danique | 09-04-10

Hier heb ik even geen woorden voor ! Heel veel Sterkte ! x

Gepost door: Ria en Bobbie | 09-04-10

onverantwoordelijk..... rijden onder invloed....en daarna zelf niks meer weten..Een jonge leven die nog zoveel te bieden had, is in een keer afgenomen...Waarom nemen ze dan die dronken chauffeurs hun rijbewijs voorgoed nie af...een familie en vrienden blijven achter met het verdriet.;;..daaraan denken ze niet.....maar met een boete komt die dronkenlap er vanaf....is dat rechtvaardigheid????? ik wens jullie en de familie van sven veel sterkte toe.

lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 09-04-10

veel sterkte bij het verlies van deze vriend.. heel erg, nog niet zolang geleden verloren vrienden van ons hun zoon ook bij een ongeval. En als dat zo kortbij gebeurt raakt je dat heel erg.. wij waren er de eerste tijd echt niet goed van. Zelfs nu denken bij nog veel aan die jongen..

Gepost door: Annick en Chris | 09-04-10

VRESELIJK !!!!!
veel sterkte en ook aan de familie van Sven .
daar zijn inderdaad geen woorden voor .
dikke knuffel .

Gepost door: roef & oika | 09-04-10

te erg voor woorden zoiets mijn medeleven aan alle vrienden en familie

Gepost door: pieterbie | 09-04-10

mijn diepste medeleven bij dit overlijden!

ik begrijp jullie boosheid;
't is zo verdomd oneerlijk!

heel veel sterkte voor jullie!

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 09-04-10

Hier kan ik me toch zo kwaad om maken, drinken en rijden hoort niet samen maar wanneer gaat iedereen dat toch eens inzien.

Sterkte

Gepost door: Etje | 10-04-10

Oh ! Geef hen allemaal een dikke knuffel ! 't gaat wel niet veel goedmaken, maar toch ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 10-04-10

wij moeten eens dringend komen bijlezen overal, maar dit doet ons toch pijn aan harteke zenne!
sterkte aan vrouwtjr.

Gepost door: Prins & Gizmo en Chantal | 14-04-10

De commentaren zijn gesloten.