19-04-10

Een omkoopschandaal

Oefff alle miserie is hier gelukkig voorbij alhoewel voor de verandering heeft vrouwtje nog altijd geen nieuw salon gevonden.  Ik zei 't hier al dikwijls hé ik ben diene kleine hier zo beu als koude pap.  't Is elke keer met iedereen hetzelfde liedje meneerke koopt iedereen altijd om.  't Strafste van allemaal is nog wel dat 't hem elke keer weer lukt hé.  Alé neem nu vorige week toen één van vrouwtjes tetterdiplomamaatekes hier toe kwam.  Ze was nog niet binnen of meneer vond dat hij haar een kusje moest geven.

sized_RagskeChesko

Hahahahah iedereen denkt zeker ooh hoe schattig hé maar 't was hem gewoon om die zak te doen zene en meneer kan dan opeens héél lief kijken om z'n zin te krijgen.

sized_CheskijktRagske

Pas op ik was ook serieus nieuwschierig toen ze het ging uitpakken hé maar pffff diene kleine gaf me niet eens de kans om er naar te kijken want meneer stak natuurlijk weer overal zijne neus tussen.

sized_Chesmeetkonijnen

Een kusje hier een kusje daar en meneer mocht nog als eerste kiezen ook.

sized_Cheskiestkonijn

Als ik alle rommel mee binnen brengen ben ik een vuile trees maar meneer sleurde dat konijn binnen en hij was oooh zo schattig.

sized_chesmandkonijn

Puh Laika isse nietes tetterdiplomavriendinneke datte is gewoon mijne madammeke kaas enne zij doet zeggen datte paashaas ook bij haar doet komen voor brave Chesko.   Oei oei oei ik verslik mij hier serieus van 't verschieten kleine jij braaf ?  Je bent een dikke profiteur ja niet meer of minder want 't is elke keer 't zelfde liedje met jou.  Altijd en overal ga jij iedereen een kusje geven om je goesting te krijgen.  Elke keer weer is 't "oh dat is een schatje" en naar mij kijken ze niet eens meer terwijl ik wel de allerknapste shih tzu ben.  Puh Laika isse eigen schuld jij doet nietes willen datte vreemde tweevoeters Laika doen strelen enne Chesko isse hele vele blij mette allemaal lekkere dinges enne knuffels vanne alle tweevoeters.  Isse toch justekes hele vele plezant datte Chesko vanne iedereen hele vele kadootjes doet krijgen.  Jaja kleine 't is al goed wrijf 't er nog is in maar ik weet wel 1 ding zeker.  Blijf zo verder doen en jij zit binnekort in den bak want omkopen is verboden zene.   Hahahah Laika jij isse alleen maar jaloerse tuttebel enne Chesko doet welles verder want niemand doet aane charmes vanne Chesko kunnen weerstaan enne ikke doe lekker altijd alles vanne iedereen krijgen.  Vriendjes jullie horen het hé er is weeral niks met diene kleine aan te vangen.   

 

02:46 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (16) | Tags: shih tzu, hond, omkoopschandaal |  Facebook |

Commentaren

dag matekes die kleine weet zijn charmes wel te gebruiken hé Laika.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 19-04-10

schitterend Hahaha, Laika en Chesko op hun best!

Gepost door: pieterbie | 19-04-10

prachtig ik word hier altijd een beetje goed gezind

Gepost door: daemske | 19-04-10

Wees maar blij dat Chesko zoveel speelgoed te pakken krijgt, dat kan je dan achteraf toch gewoon opeisen, als oudste moet je gewoon op je strepen staan en de anderen al het werk laten doen.

Gepost door: Vicky en Sammy | 19-04-10

is dat niet lastig, zo zonder salon ? ik zou die zetels nogal missen sé !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 19-04-10

HIHI alléé mag ik mijn maateke toch verwennen zeker en daarbij twas ene voor Chesko en ene voor Laika. Maar Laika zag het zo niet zitten, dus in de namidag dan maar schoontjes andere gekocht voor Laika maar ja, Chesko weg met de muis en Laika blijft over met de kikker of is het omgekeerd ???? LOL tja dan is het voor de volgende keer ietske meer voor Laika, zal haar mee nemen naar de winkel samen met vrouwtje, dan kan ze zelf kiezen. XXXX RAGSKE

Gepost door: Davidsonneke | 19-04-10

hallo Chris, Laika en Chesko je kan het maar hebben hé Chesko, omgekocht of niet :-)
fijne maandag Chris
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-04-10

Voor allebei eentje... en de jongste het werk laten doen...wat kan er beter zijn Laika?? :-))))
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 19-04-10

Je kan het maar hebben hé...fijne maandag

Gepost door: Yolanda | 19-04-10

JULLIE WORDEN VERWEND.... NIEUWTJES KRIJGEN IS ALTIJD BETER DAN GEWASSEN SPEELTJES HE CHES...MAAR LAIKA MOET OOK MAAR ZORGEN VOOR HAAR BROKKE....MAAR ZE IS TE FIER OM IETSKE TE AANVAARDEN HE VAN IEMAND.....HEEFT BAASJE HAAR ZO GELEERD???? JIJ BENT NATUURLIJK IEDERS VRIEND HE.....FIJNE MAANDAG VERDER..

LIEVE POOTJES VAN ANNY

Gepost door: anny | 19-04-10

hey vriendjes Laik,als Ches alle beestje uitpakt dan moet jij je toch niet moe maken en kan jij je beestje opeisen.dat is toch het gemakkelijkst wat er is
dikke knuffel

Gepost door: dolfijntje | 19-04-10

de kleine is wel slim, de grote moet ...

Gepost door: willy | 19-04-10

helaba , geen ruzie maken hé !!!!!
daar kunnen wij niet tegen hi hi .
dikke knuffel van ons .

Gepost door: roef & oika | 19-04-10

helaba , geen ruzie maken hé !!!!!
daar kunnen wij niet tegen hi hi .
dikke knuffel van ons .

Gepost door: roef & oika | 19-04-10

hallo, ik kan er niets aan doen maar ik heb toch moeten lachen met jullie verhaal. Met jullie fratsen bezorg je velen een glimlach op het gezicht.

Gepost door: magda | 19-04-10

een kusje hier, een kusje daar, ..

daar valt iedereen voor, eh? ;-)))

mss je taktiek veranderen en ook beginnen kussen? :-))))

van mij krijg je alvast een dikke kus voor dit heerlijke blog! ;-))

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 20-04-10

De commentaren zijn gesloten.