24-05-10

Ontvoerd

Sommige mensen is 't serieus opgevallen dat vrouwtje er deze week écht niet bij was met haar gedachten.  Sommige lazen het al op Facebook maar ik zal jullie nu maar zelf vertellen waarom vrouwtje zo over haar toeren was.  Elke dag is het hier dikke miserie dan begint ze 's ochtends vroeg al met dat stofzuigmachien over en 't weer te gaan.  Oké dat heb ik de loop der jaren wel leren aanvaarden.  Maar erna is 't een ramp want smossen met water en schuim dat ze kan pffff niet te doen.  Nu 't zonneke schijnt ga ik liever buiten liggen.  Alé ja liever ?  Ik loop naar 't schijnt in de weg omdat ik de dweil wil pakken.   Diene kleine is ne dikke flauwerik hij blijft altijd binnen bij ons vrouwtje.  Toen vrouwtje buiten keek was ik foetsjie, niet meer terug te vinden.  Vrouwtje zocht alles af maar vond mij nergens.  Ferme paniek natuurlijk.  Baasje maakte alles potdoe dus vrouwtje begreep er niets van.  En tja dan beginnen de paniekaanvallen hé.  Vrouwtjes die huilen gelijk zot en ineens de maraton kunnen lopen.  Nergens was ik te vinden.  Onze buurvrouw ging mee zoeken en vrouwtje belde iedereen op.  Hahahah zelfs Carine werd misselijk toen ze vrouwtje zo hoorde huilen en zeggen dat ze mij kwijt was.  Al vlug waren ze met 4 aan 't zoeken naar mij.  Stel je voor ze waren zelfs zo slim (hm hm hm) geweest om mij als vermist op te geven bij de politie en de dierenbescherming.  2 uur aan een stuk hebben ze overal gezocht zonder mij te vinden.  Bij één van onze buren die bloemtjes en plantjes verkoopt zeiden ze dat 't vermiste dag was.  Ons buurjongetje was ook verdwenen.  Nog vielen die slimme hun cent niet hé.  Ineens hoorde ik roepen 'Laikaaaaa vleesjeeeeeeeee kom mijne meisje kom bij 't vrouwtje".  Ik kon op zo'n moment niet anders dan trekken hé.  Want wat was er juist gebeurd ?  Brentje van 6,5 wilde al héél lang met mij gaan wandelen.  Hij mocht nooit van ons vrouwtje omdat ze het niet vertrouwde.  Dus is hij me zo maar komen halen zonder iets te vragen en heeft hij me vast gebonden aan een touw.  Zo hebben we samen heel ver gestapt want Brentje was zijn weg kwijt geraakt.  Vrouwtje en 't madammeke van de buren waren héél blij dat ze mij terug zagen.  Alé ja toen Brentje vroeg waarom ons vrouwtje zo verdrietig was is ze helemaal ontploft.  Pff ik snap het écht niet want Brentje wilde mij alleen maar een pleziertje doen.  Van zijn mama hoorde ik 's avonds dat hij ook gestraft was.  Pffff tweevoeters zijn écht stom !  Alle sjans dat ze erna beslist hebben dat Brentje hier af en toe met mij mag komen spelen.  Oefff zo ben ik mijn nieuw vriendje toch niet echt kwijt.  En vrouwtje ?  Hahahah die tuttebel is er 2 dagen niet goed van geweest. 

20:00 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

hey lieverds je zou voor minder in paniek geraken Laika als vrouwtje je niet vind.Brentje mag wel met jou gaan wandelen,maar had het beter eerst gevraagd zodat vrouwtje zo niet ongerust is,want je weet nooit wat er onderweg kan gebeuren.
een fijne zonnige maandag verder
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 24-05-10

ooooooooooooooooooo ik begrijp dat wel dat die tuttebel zoals jij dat benaamd twee dagen van slag is, wie doet nu ook een hond aan een touw en dan ook nog de weg verliezen hé hahahahahahahahahaha dat zijn apen steken hahahahahahahahaha goed dat je niets over kwam anders had ik ook gehuild hoor ...xxxxx bo

Gepost door: boomer | 24-05-10

tja Laika, t was ook nie zo'n slim idee om ongevraagd met de buurjongen op stap te gaan, hé!
Gelukkig ben je toch weer veilig thuis geraakt ... :-)

Gepost door: Ri@ | 24-05-10

wat zal dat schrikken geweest zijn voor vrouwke!
ik zie het tafereel voor me ..

gelukkig kent dit verhaal een happy end, alhoewel de straf van brent er teveel aan is! het baasje wou alleen maar spelen én lief zijn en dat is ie ook!

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 25-05-10

aiaiai Tja, dat zijn streken.
Inderdaad om iets aan je hart te krijgen.
Gelukkig is het goed gekomen.

Gepost door: pieterbie | 25-05-10

CHRIS CHES EN LAIKA... Laika dat zijn geen manieren om zo maar zonder ietske te zeggen weg te gaan he!!!!T'Vrouwtje kreeg het bijna aan haar hart, da mag zo maar niet he!!! en een kind van zes jaar is ook nog een kind he....Maar de goeie raad werd gegeven om poortje op slot te doen, en als er iemand binnen moet dan moeten zij maar bellen.......Want met jou laika weet men nooit he!!!!! alle ne fijne dinsdag gewenst, en zie maar da je met niemend meer mee gaat he....

Lieve grtjs. Van anny

Gepost door: anny | 25-05-10

dag matekes en wij die dachten dat de kleine Chesko de grootste kapoen was, ik denk dat madammeke Laika niet moet onder doen hoor.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 25-05-10

als ik dat zou doen ,ik denk dat ik niet meer binnen mag
baasje zou zeer boos en terecht
vrouwtje zie je graag en dat mag je niet meer doen
misschien een honde gsm voor hondjes uitvinden

Gepost door: maxhetsloeberke. | 25-05-10

ik zou ook in paniek geraken hoor
eind goed al goed

Gepost door: ingrid | 25-05-10

Djeezes! Je zou je toch de blaren schrikken hè! Ik loop ook altijd als een gek door de supermarkt als ik Axel buiten bij de deur vatsgebonden heb...en als ik bij de kassa sta en ik zie hem nog niet ( omdat meneer dan anders is gaan liggen en buiten beeld ligt) dan schiet m'n hart in m'n keel en weet ik niet hoe snel ik af moet rekenen...moet er niet aan denken dat iemand hem ooit eens mee zou nemen en ik hem kwijt zou zijn!!
Ik zal daar binnenkort ook eens een postje over schrijven...heb nog eens wat meegemaakt...oeffff!!! dat scheelde niet veel!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 25-05-10

Hahahahaaa! Nou zeg...moet ik die arme Chesko strakjes weer terugsturen dat hele eind...als de dierenbescherming dáárvan hoort...!!! hahahhahahhaahaaa!

Gepost door: mizzD | 25-05-10

Hallo vriendjes Kan het geloven dat vrouwtje in paniek was je zou voor minder
Deze week wordt een korte week.
Nog een fijne dinsdag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 25-05-10

Als vriendlief.. als we op vakantie zijn, brood gaat halen 'smorgens bij de bakker, neemt ie Axel natuurlijk meteen mee voor z'n ochtendrondje en dan laat ie 'm gewoon los bij die bakker voor de deur zitten...en al zou er een hond langskomen: meneer blijft dan zitten hoor! Vriendlief krijgt altijd complimentjes van die bakkersvrouwen dat die hond zo braaf blijft zitten hahahahaa! Hij zou zo gauw niet meelopen met een vreemde denk ik...maar met kinderen zou ik het ook niet weten, die vindt ie ook wel leuk ja.
Postje duurt nog even hoor, eerst m'n kampeerverslag...maar ik heb het opgeschreven zodat ik het niet vergeet hahahaha ( altijd fijn, ideeën voor postjes!)!

Gepost door: mizzD | 25-05-10

Ik kan me heel goed voorstellen hoe vrouwtje zich voelde. Ikzelf zou m'n ogen uitgeweend hebben, denk ik.
Maar eind goed, al goed ... zoalang Brentje in 't vervolg braafkes komt spelen en je nie meer 'ontvoerd' is alles oké.
Deugenieten !!

Gepost door: Mamapippa | 25-05-10

Hier is het omgekeerd,
door veel hoog gras ziet lara mij niet goed
en is ze mij regelmatig kwijt.
Ik houd ze wel in de gaten hoor.
Maar dan let Lara NOG beter op....
Soms verstop ik me ook achter een boom.....

Gepost door: ank | 25-05-10

Tja er zomaar vandoor gaan zonder iets te zeggen of een briefje te schrijven das wel niet mooi hé, ik zou ook in alle staten zijn.

Gepost door: Vicky en Sammy | 25-05-10

toch niet leuk voor vrouwtje, niet ?

Gepost door: willy | 25-05-10

ja, ons vrouwtje zou hier ook niet kunnen lachen !!!!
in het vervolg moet je het vragen hé als jullie mogen gaan wandelen .
gelukkig is alles goed gekomen .
dikke knuffel van ons .

Gepost door: roef & oika | 25-05-10

Dat Brentje is een ondernemend ventje. Hopelijk krijgt hij een gps voor zijn volgende verjaardag.

Gepost door: Moeder Overste | 26-05-10

De commentaren zijn gesloten.