30-05-10

Nog even

Deze ochtend kregen we telefoon van de dierenarts. Vandaag zou Chesko voor het eerst mogen eten. De dierenarts zei dat hij het vrij goed deed maar dat hij alle voeding weigerde. Wij zijn onmiddellijk naar daar gereden met Carnibest. Het blijft een koppig ventje voor iets natuurlijk. De Carnibest ging er zo in, blijkbaar bedankte hij vriendelijk voor de brokken die hij van de dierenarts kreeg. Zijn Carnibest heeft hij in 1 keer opgegeten. Alles bleef er zelfs in en volgens hem had hij best nog wat extra's mogen hebben. In de late namiddag verwijderen ze het infuus. Als het dan goed blijft gaan vieren wij morgen dubbel feest (Laika is dan jarig) want dan zou hij naar huis mogen komen. Chris en ik willen iedereen bedanken voor hun steun. Het doet ons echt enorm veel deugd. Chris laat zich excuseren omdat zij hier of elders momenteel zelf niets post. De tranen zorgen er voor dat ze zelf te weinig kan lezen, dit maakt ze zo vlug mogelijk wel in  orde.

12:11 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (23) |  Facebook |

Commentaren

Oooh... als ie eet gaat het écht wel heel erg de goeie kant op...dat komt voor elkaar! Jeetje...wat ben ik hartstikke blij voor jullie! Laat Chris maar lekker janken...nu is het van opluchting namelijk dus dat kan alleen maar goed zijn..laat 'r alle stress er maar uit gooien hoor! Helemaal geen excuses nodig!
Ik vier het feestje alvast!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 30-05-10

Heel begrijpelijk hoor, die tranen ! Maar hopelijk zullen dat morgen tranen van vreugde zijn ! Wat heerlijk dat het weer zo'n stuk beter met jullie lieverd gaat ! En ja hij is en blijft een shih tzu he? Fijn dat hij de Carnibest wel op at : ) en dat het verder steeds beter gaat ! Ga zo door Chesko !

Gepost door: Ria en Bobbie | 30-05-10

Oh en Hans... super dat je ons zo fijn op de hoogte hield hoor...ik weet dat je weinig kaas op hebt met bloggen, maar dit deed je supergoed! Thanx!!

Gepost door: mizzD | 30-05-10

Hmm.. zo lijkt het een Hollandse uitdrukking maar feitelijk is het een typfout...'weinig kaas' moest nog weg! :-)

Gepost door: mizzD | 30-05-10

joepie joepie hopelijk gaat ventje nog wat vooruit en is het groot feest ,en we zijn al heel blij dat jullie ons op de hoogte houwt............................straks kom ik nog eens piepen nog veel moed hoor

Gepost door: maxhetsloeberke. | 30-05-10

hey lieve vriendjes van Chris en hans dolfijntje dankt Hans voor het ons zo fijn mee te delen,je hebt dat goed gedaan.ik ben echt superblij dat Chesko het goed stelt en hij al heeft gegeten,doe zo voort lieverd dan ga je morgen weer bij je vrouwtje.Dat Chrisje zelf niet kan schrijven,dat is normaal hé,zo een grote dierenvriend,de hondjes zijn haar kindjes en daar doe je alles voor.zelf heb ik geen dieren,maar ben wel een dierenvriend,mijn hart bloed als er dieren pijn aangedaan worden.ik duim voor Chesko,doe zo voort lieverd
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 30-05-10

oef!!!!! wij zijn echt heel blij met dit fijne nieuws

Gepost door: an en ingrid | 30-05-10

blij dt alles goed gaat.. enne geen verontschuldigingen, hoor.. Chesko gaat voor.; wij lopen niet weg

Gepost door: Annick en Chris | 30-05-10

oooh ik ben zo blij met het goede nieuws :-)
en laat chris maar doen, ik zou hetzelfde zijn als het met mijn hond was
dikke knuffel

Gepost door: kelly | 30-05-10

Wat goed zeg. Het tij is wel volledig gekeerd. En morgen groot feest :-) Jullie zullen pas echt gerust zijn als ze mee naar huis mag hé en dan zal er een blok van jullie schouders vallen.

Gepost door: Stefanie | 30-05-10

:-) Het zijn lange, bange uren en dagen geweest voor jullie, maar nu zal t ergste wel achter de rug zijn!
Het dubbele feest zal morgen zeker goed gevierd worden ten huize Laika & Chesko!
Excuses zijn hier overbodig hoor, Chris ;-)

Gepost door: Ri@ | 30-05-10

Joepie Hij heeft zelfs al gegeten, gelukkig oooohhhh wat zullen jullie blij zijn!!! Ik hoop dat jullie oprecht morgen een feestdag hebben en dat Chesko en jarige Liaka maar veel geknuffeld gaan worden..... Huil maar lekker uit Chris, morgen zijn het tranen van geluk!!
Hans, bedankt voor het op de hoogte houden heel fijn dat we zo snel wisten hoe het met Chesko ging en gaat......Dikke knuffels van ons allemaal

Gepost door: yolanda,Chico en Beauty | 30-05-10

Wat ben ik blij met dit goede nieuws..dat hij eet is een heel goed teken..hij gaat het halen...nog een fijne zondag voor jullie allen en een gelukkige verjaardag voor Laika morgen

Gepost door: Yolanda | 30-05-10

Super! we zijn superblij! echt iets voor Chesko hé...... maar voor zijn lievelingseten is hij gezwicht!! Nog even en uw lieveling kan ook ons terug bekoren met zijn guitenstreken!

Gepost door: Ingrid | 30-05-10

Joepie de poepie Chesko gaat lekker weer naar huis! Wat zullen jullie intens gelukkig zijn, wij hier trouwens niet minder ;-D
Enne, die van mij bedankt ook vriendelijk voor alle brokken sinds hij Carnibest krijgt dus heel herkenbaar. Hij knapt duidelijk weer op!

Gepost door: Houkje-Javari | 30-05-10

Gelukkig: Het komt vast goed,
ik reageerde al eerder om goed voor Chris te zorgen,
mijn zorg ging toch vooral eerst naar haar uit!
Morgen dubbel feest voor jullie allemaal!

Gepost door: ank | 30-05-10

Oef .. dat ziet er al beter uit. Hopelijk mag Chesko nu snel mee naar huis om samen de jarige te vieren.
Groetjes

Gepost door: Chris en Kelly | 30-05-10

Fantastisch nieuws !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 30-05-10

god dank lieve mensen zoiets gaat je niet in de koude kleren zitten, ik kan wel geloven dat dat jullie vrouwtje geheel in tranen is , sjapo jullie deden het weer en morgen zijn jullie weer lekker samen...een dikke steun knuf ..welkom thuis en van harte gefeliciteerdchesko.....bo

Gepost door: boomer | 30-05-10

Laat Chris haar tranen maar vloeien, ze heeft er alle redenen voor. Angst, opluchting, alles door elkaar, het vergt wat van een mens.
Ik ben blij elke dag weer beter nieuws te horen van Chesko !
xXx

Gepost door: Mamapippa | 30-05-10

hieperdepiepppp, chesko heeft zijn streken terug! :-))

phoe, phoe, ik ben écht blij dat dit vechtertje deze zware strijd gewonnen heeft!

wat zullen jullie gelukkig zijn!!

maak er met z'n allen een fantastisch feest van!!
dat verdienen jullie!!

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 30-05-10

schitterend! Eten doet hij intussen, fantastisch!
Wellicht een hele opluchting voor jullie.

Gepost door: pieterbie | 31-05-10

Oei we waren een paar dagen niet op de blog wat horen we nu gelukkig is het aan de beterende hand. Hopelijk snel weer volledig in orde. Weet je waar het is gebeurt voor volgende incidenten tegen te gaan. Veel is zo vergif voor honden hé ik heb ook eens gehoord van laurier struiken gewoon in de tuin. Die bessen zouden ook zo giftig zijn.

Gepost door: Vicky en Sammy | 31-05-10

De commentaren zijn gesloten.