16-06-10

Niks anders dan miserie

 Eerst en vooral moeten we iedereen héél hard bedanken voor de lieve verjaardagswensen van ons baasje !

Zaterdag was 't hier héél raar opeens hoorden we een héél luide stem.  Vrouwtje zei dat 't geen kwaad kon maar amaiii mijn oren, roepen dat die mens kon, niet te geloven.  Ineens kwamen er hier allemaal zo maar hopen mensen voorbij.  Tja als hond moet je die toekomstige inbrekers dan wel constant weg blaffen hé.  Vrouwtje zei dat ze gek werd van ons en we gewoon weg moesten.  Heuhh hoezo wij weg ?  Nee al die mensen, ja die moesten hier weg, ze hadden hier niets te zoeken.  Bijna een half uur moesten we stappen om aan onze eigen auto te geraken.  Toch niet te geloven zeker dat we zo ver moesten stappen terwijl we anders zo maar op onze oprit kunnen rijden.  Onderweg naar de auto hoorden we allemaal mensen roepen.  Volgens vrouwtje heet het supporteren maar hmmm ik denk er het mijne wel van.  Het snappen deed ik langs geen kanten want 't was gewoon omdat er een paar fietsers aankwamen die toevallig bij onze buren vertrokken waren om dan terug in onze straat aan te komen.  Pff stom om altijd maar in rondjes te fietsen terwijl ze nergens moeten zijn. 

sized_koers
 

Denk je dat onze 3 flauwe plezante met ons naar 't bos gingen ?  Nee ze gingen shoppen, helpppp  dat is een echte nachtmerrie voor elke hond.  Onze puberpuppy had schoenen nodig, oké dat snappen we nog want hij is in winkel 2 al klaar.  Maar dan hebben we ons vrouwtje oooh jee wat een miserie.  Jullie kunnen niet geloven hoe lang ze er over doet om een paar bloesjes, tshirts en een broek naar haar goesting te vinden.  Jullie verschieten er dan ook niet van dat onze pootjes helemaal versleten waren zeker ?  Zondag is rustdag dus wilde ik op m'n dooie gemakske eens fatsoenlijk kunnen uitslapen.  Ja tarara heel die miserie begon gewoon helemaal opnieuw.  Dat manneke met zijne micro begon nog harder te roepen dan de dag ervoor.  Denken jullie dat mensen honden verstaan ?  Van belanges niet, ze zijn er te stom voor !  Krijg ik naar mijn pootjes omdat ik een hele tijd zat te blaffen en dan zeggen ze hier dat ik alle bezoekers wil weg blaffen.  Puh hoe zouden jullie zelf zijn als er een hele tijd zo'n lekker kraampje voor jullie huis staat waar je niet eens wat van krijgt ?  Maar zelfs dat ijsventje verstond me voor geen letter hé.

sized_koersijskar

Om een uur of 1 was ik bijna hees geblaft, vrouwtje had dan nog 't lef om mij een ambetante hond te noemen hé.  En dat terwijl wij enkel zaten te supporteren vanop het vensterraam zodat we tenminste alles heel goed konden volgen.

sized_laikachesko13juni09

Maar onze wraakactie was super !  Hahahah normaal gaan ze hier altijd eten op restaurant voor vaderkesdag en nu konden ze ons lekker niet alleen thuis laten omdat we anders te veel zouden blaffen en niet op ons gemak waren hahahahahha.  En nee wij zijn ons baasje zijn vaderkesdag echt niet vergeten want wij hadden alle 2 een heel lekker kadootje voor hem.  Eéntje waar hij tenminste niet zat van kan worden.

sized_chocoladefleskes

Eerst dachten we nog dat we het perfect opgelost hadden en ze eindelijk aan een dagje bos dachten.  Ja tararaaaaa het bos zagen we net als elke dag maar een uurtje omdat vrouwtje weer een superleuk idee (hm hm hm) had waar ik jullie later nog over vertel.  Maar 1 ding is zeker volgende keer denk ik 1000 keer na voor ik aan een blafconcert voor heel west vlaanderen begin om al die tweevoeters voor onze deur weg te jagen.

23:00 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

Leer nieuwe bloggers kennen op onze Facebook pagina!

Gepost door: Het Skynet Blogs Team | 16-06-10

Jullie zullen inderdaad wel behoorlijk geschrokken zijn. Oeps!
Ik ben benieuwd wat er gebeurd is...

Gepost door: Annemarie | 16-06-10

halloo.. ik ben wat laat maar wens jullie baasje nog ene héél gelukkige verjaardag !
Ik ben benieuwd welk leuk idee het vrouwtje heeft!!

Gepost door: magda | 16-06-10

wat zijn jullie toch lieve scheetjes! :-))

je baasje kan niet anders dan ontzettend trots zijn op jullie omdat jullie kunnen waken als de beste! :-))

de foto van jullie op de vensterbank is schitterend! :-))

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 16-06-10

Oei... denk dat het baasje hiér hevig teleurgesteld zou zijn van die flesjes...die heeft ze liever met vloeibare inhoud hoor! :-)))
Tja...een hoop gedoe voor de deur..je zou voor minder blaffen hè! Maar dat die vrouw dan niet lekker een dagje naar het strand gaat met jullie hè...niet te geloven hoor...pfff, die mensen, ze snappen echt helemaal niks hè! hahahah!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 17-06-10

hallo vriendjes tja ik denk ook wel dat ik mij had
laten horen hoor.
Dikke poot,
Taiboke

Gepost door: patty en freddy | 17-06-10

keffers Ach, neen, zijn shih tzu's dan van die keffers? Ik krijg het daarvan van honden die de godganse dag niet anders doen dan keffen.
Anders toch wel een keer leuk om veel passage in de straat te hebben?

Gepost door: pieterbie | 17-06-10

't zien er maar rare fleskes uit hoor !

Nu heb je ons toch wel supercurieus gemaakt naar je vrouwtje plannetje ...

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 17-06-10

een beetje laat maar wel gemeend een gelukkige verjaardag aan baasje
gisteren was ik ook na school onmiddellijk vertrokken naar mooiere oorden hihi
en
vertel ons wat het is !!!!!

Gepost door: pascale | 17-06-10

ik zou ook een goed blafen hoor
en dat ventje met ijsjes
zo dom ventje hoor dat hij je geen ijsje geeft
ben nu wel benieuwt naar vervolg hoor

Gepost door: maxhetsloeberke. | 17-06-10

ches en laika Nu heb ik het ne keer tegen jullie hoor, nee nee je krijgt nie onder potekes van mij da weet e wel....Maar t'vrouwtje kan nog al wattekes zagen he!!hahaha...En diene ijsman ...jullie nie een beteke ijsje geven....Bij de verjaardag van jullie baasje stond nog één merk te kort he....DUVEL!!!!!.....en wees gerust ik kom af wanneer jullie terug zijn....beloofd en zal hespeke meebrengen, want hier is die lekkerder dan bij jullie he. hihihi
een fijne donderdag verder, tot deze avond aan de tel.rond 20u......dada grtjs. van anny

Gepost door: anny | 17-06-10

Pffffffff dat beetje geblaf. Ik doe niet anders. Zullen we eens een concert houden :-)
Dikke zonnige poot van Sloeberken

Gepost door: Leen | 17-06-10

Hey blogmaatjes, niks aan de hand tis koers in 't dorp Kelly is dat gewoon om naar de koers te gaan, ze kijkt er al niet meer van op : die zwetenden en hijgende mannen in aanpassende, kleurrijke pakjes ... maar die ijsventer die wil ze wel leren kennen!
smak smak ... eentje met chocolade en banaan aub!
Op de foto staan shirtjes die we kennen ! kan het zijn dat Kelly's baasje erbij was?

Gepost door: Chris en Kelly | 17-06-10

ambetante hond, heel andere woorden dan hier. Ik vroeg het Lara, maar ze blaft dat ze nooit ambetant is en zeer lief!!

Gepost door: ank | 17-06-10

hallo Ik wist niet dat jullie baasje jarig was en bij deze heel hartelijk gefeliciteerd,een hondje dat reklame maakt voor zijn baasje ,kan geen ambetant hondje zijn,dat vind ik
hartelijke groetjes

Gepost door: Watervrouwtje | 17-06-10

hi hi , als wij blaffen , dan zegt ons vrouwtje , hier leven hondjes !!!!
als de kinderen lawaai maken moeten wij dat ook maar aanhoren hé .

we komen jullie ook nog een leuk weekend toewensen
dikke knuffel .

Gepost door: roef & oika | 17-06-10

Goede avond Chris,Laika & Chesko jullie laten horen als de tweevoeters op hun fiets voorbij razen,dat is zeker.maar eigenlijk is dat wel een mooie sport vriendjes,ik doe dat ook zo graag,maar niet op koersfiets hoor,maar op een gara fiets van Eddy Merckx
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 17-06-10

Gejank, gehuil, geblaf, gepiep,
Dat hoorde ik toen ik hier liep
Waar komt dat blaffen toch vandaan
Wat is er nu weer mis gegaan
Ik wil het weten ga op onderzoek
Licht het aan de chocola of ligt het aan de peperkoek
Geen ijsje van die man en het blaffen begint! (...)
naar © Coole Piet
*wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 18-06-10

De commentaren zijn gesloten.