03-07-10

Vakantie ?

Vakantie noemen onze tweevoeters het maar pfff wij denken er totaal anders over.  Onze pootjes zijn helemaal versleten om nog maar te zwijgen van onze oververmoeidheid.  Voor we vertrokken zag ik vrouwtje een stapel boeken mee nemen dus ik dacht joepieee voor ene keer gaat 't een luilekkere vakantie worden.  Tarara dat konden we dus vergeten want vrouwtje zei wel "ok 's namiddags is het te warm voor jullie maar een dag heeft ook nog een voormiddag en een avond".  Natuurlijk moest ze weer alles zien wat er te zien was in de omgeving.  't Begon al toen we er nog maar net waren en ze "eventjes" naar een bank gingen zoeken.  Dat eventjes duurde wel een paar uur want volgens haar is er in Rochefort echt wel van alles te zien.  Enne nee wij zijn op die foto écht niet aan 't rusten maar wèèr maar is aan 't wachten op ons vrouwtje. 

ROCHEFORT

Hoezo geloven jullie mij niet ?  Hela die blijft overal een half uur plakken om alles heel goed in de gaten te houden hé.  Een kerk is toch maar een kerk zeker maar nee zij wil het fatsoenlijk bekijken zoals zij het noemt.

KERKROCHEFORTdi

En raar mannekes dat ze daar hebben écht niet te doen.  Ze noemen dat een cabaret maar er was geen kat die iets zei.  Pfff staan ze daar lekker vleesje te snijden, ga ik netjes heel braaf onder 't stoeleke zitten en dan krijg ik zelfs nog geen ministukje. 

LAIKAROCHEFORTSMUURSCHILDERING

Hahahah Laika isse foppeke want Chesko doet weten datte dat schilderij oppe muureke is enne nikske anders.  Alle sjans dat we in de grotten niet binnen mochten of ze ging nog met ons onder de grond ook.   Alhoewel toen zag ze ineens een wijzerke met daarop "Chapelle Notre-Dame de Lorette".    Helpppp vrouwtje en wijzerkes op de weg gaan écht niet samen.  Een uur en half hebben we mogen stappen voor madam haar weg terug vond *zucht*.  Enfin ik dacht nog joepieee daar krijg ik zeker en vast een ijsje of mag ik minstens een uureke rusten.  Ja tararaaaa 't was niet eens iets lekkers laat staan dat ze er mij iets konden geven.

CHAPELLEDELORRET

Puh Laika jij isse echt welles hele flauwe tuttebel want Chesko doet daar content zijn mette effekes rusten.

sized_cheskochappelledeloret

Jaja kleine maar jij vergeet zeker dat vrouwtje daar erna op schoenenjacht ging hé.  Snappen doe ik er geen bal van pakt ze 4 paar schoenen mee en wil ze opeens wèèr nieuwe.  Ik kan je dus al verklappen dat er geen bal van in huis kwam om die dag 's namiddags in het huisje te zijn hé.  En dan hebben ze hier het lef om te vragen hoe het komt dat ik zo moe ben.  Want geloof me gerust als ik zeg dat het niet bij dat ene uitstapje bleef hé.  We vertellen jullie er nog wel over want 'k zie dat vrouwtje hier afkomt met borstels, emmers en al die andere stomme dingen en dat wil zeggen dat ik beter kan vluchten of ik kan hier straks nog mee helpen

01:00 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (12) | Tags: hond, shih tzu, ardennen, rochefort, chapelle notre-dame de lorette |  Facebook |

Commentaren

Wat een heerlijk grappige geschreven log alweer matekes! Blij dat ik weer rondjes in blogland lopen kan, want wat heb ik jullie gemist! Nu ja, rondjes hebben jullie anders genoeg gelopen hé, met je koopgraag vrouwke?
*wink, big smile*
Maar wat een mooie vakanties weten jullie er telkens weer van te maken... én knappe reportages!
Dankjewel voor jullie reacties en maak er een heerlijk verkoelend weekend van hé!

Gepost door: gerdaYD | 03-07-10

Goedemorgen! Ze wilden duidelijk af en toe eens uitrusten ;-) Gelukkig dat het in de ardennen niet zo warm wordt als in het binnenland!
Weten jullie een warme zomers liedje? Stuur het door via onze blog want vanaf vandaag beginnen we met de eerste blogplaat!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 03-07-10

Hoi! Al aan de vakantieverslagen begonnen zie ik...en zo te lezen was het wel een superleuke vakantie!...maar ook een vermoeiende? hahahahahaa! Ach...mijn moeder zei altijd: 'die hond van jullie heeft meer van de wereld gezien dan ik!' En dat is ook zo...hij kan er alleen niks over navertellen hè hahahahahaa! Maar jullie hondjes duidelijk wel! hihihiii!
Groetjessss!

Gepost door: mizzD | 03-07-10

Wat een leuke stukjes schrijven jullie steeds! Zal wel zijn dat uw pootjes een beetje versleten zijn! Zag er daar reuze gezellig uit!

Gepost door: Fritske en Seppe | 03-07-10

Eigenlijk ook wel jammer dat jullie niet in de grotten binnen mochten hoor, want daar is 't wel lekker fris.
Tja, je kan weinig doen aan zo'n koopzot vrouwke hè. Gewoon meelopen. :-)

Groetjes en bonjourkes,
Ramona & Yosca

http://yosca.wordpress.com/

Gepost door: Ramona Paradis | 03-07-10

dag vriendjes nu kunnen jullie hopelijk wat uitrusten. Taiboke lag mooi onder Celientje haar stoel terwijl zij chips aan het eten was Chris. Hij lust geen chips maar als er kaas in de buurt is kan je hem niet overslaan hoor.
Lieve groetjes,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 03-07-10

K'Hoor het al...... Jullie waren weer de sukkeltjes van madammeke..T'Is nie te doen met haar he!!!! Maar wacht maar....Jullie zullen wel een ijsje krijgen van mij....enne ik aanvaard geen tegen pruttelingen vanne vrouwtje hoor!!!!! Rust maar goe uit en laat vrouwtje maar haar kuiske doen.....

Lieve grtjs. van anny xxxx

Gepost door: anny | 03-07-10

hey lieve vriendjes jullie zijn in het mooie Rochefort geweest,ik ben daar eens op kamp geweest,heel lang geleden met de leefgroep van het internaat en vond het daar ook superleuk,maar ik weet mijn plekjes wel te vinden in de ardennen waar het heel rustig is en weten jullie wat,als dolfijntje daar is ,heeft ze moeite om terug naar het binnenland te keren.zeg Chesko,als vrouwtje naar alles wil zien wat er te beleven valt,mag ze er toch naar kijken,ik doe dat ook hoor.rust nu maar goed uit van het vele wandelen.ik wens jullie een heel fijn weekend
liefs dolfijntje
p.s.Chris,over welk mailtje heb je het,ik stuur je er regelmatig of mag ik je er geen sturen,de mails die ik krijg contoleer ik eert en dan pas stuur ik die door

Gepost door: dolfijntje | 03-07-10

In de Ardennen zitten en met zo'n mooi weer. Dat is toch geluk hebben hè. Mooie foto's.
Nog een fijn weekend !
Leen en een dikke poot van Poesie en Sloeberken

Gepost door: Leen | 03-07-10

dat is toch ook wat je moet de volgende keer gewoon de boel soboteren en dan heb jij hopelijk ook eens vakantie hahahahaha.dat geklepper achter die overbodige schoenen hé...gaan jullie helpen dinsdag en duimen voor nederland !!!!! knufssssssssssss bo

Gepost door: boomer | 03-07-10

Ach gosh...
Maar zijn jullie niet blij dat jullie zoveel hebben gezien?
Conditietraining!

Gepost door: Annemarie | 03-07-10

Rochefort Ik lust wel hun trappist van ginder. Die van 8°, lekker kruidig.
Jullie hebben er deugd van van jullie pootjes wat te verslijten, lichaamsbeweging is goed voor mens en hond.
Stop dus maar lekker met zeuren :-)

Gepost door: pieterbie | 04-07-10

De commentaren zijn gesloten.