04-07-10

Een nieuw diploma

Jaja jullie lezen het goed ons baasje en 't vrouwtje krijgen van ons een nieuw diploma namelijk "hondenpesters".  Elke dag was het 't zelfde liedje, na 't avondeten maakten we een mooie boswandeling en daarna reden ze naar een camping in de buurt.  In 't begin dacht ik nog van joepieee ze gaan er terraske nummerke 345 doen en er zal hopelijk wel iets van tafel vallen maar dat kon ik echt wel vergeten.  Ze wilden dat ik wat ging afkoelen in de Lesse.  Pfff stel je voor heel mijn kapsel naar de maan, komaan wie is er nu zo zot om zo maar voor zijn plezier in 't water te gaan ?  Maar mijn baasje is de allerallervalste tweevoeter in heel de wereld.  Meneer ging heel gewoon in dat water staan met mijn lievelingsvleesje hé.  Ik dacht nog hmm ik doe het niet, water waar van die smalle boten in varen is gevaarlijk maar 't rook oh zo lekker hé.  Ok zo lang ik niet moest zwemmen vond ik het nog wel kunnen.   Ja tararaaaa 'k hoorde vrouwtje heel vlug baasje opstoken en 't was van 1,2,3 Laika vliegt in 't diepe en moet wel zwemmen.  Een pure schande is het !  Als jullie nu denken dat ik er na één keertje vanaf was dan hebben jullie 't wel ferm verkeerd zene want ze deden het opnieuw en opnieuw en opnieuw.  En dan maar zeggen :"wauwww sjiek dat jij ook kan zwemmen Laika"  Ja seg ik had geen andere keuze hé.  't Strafste van al was nog dat die tweevoeters wèl droog bleven hé.

LAIKAINLESSE

Hahahah jij isse echt welles tuttebel Laika want Chesko doet hele graag zwemmen enne inne waterke spelen.

CHESCOINLESSE

Kleine 't is al goed hé !  Jij lag daar gewoon wat te zonnen en mij ondertussen uit te lachen.  Je bent al even erg als onze tweevoeters.  Hahahah Laika Chesko isse hele gewoon vele verstandsjongen enne ikke doe moed nietes zo maar effekes rappekes opgeven asse tuttebellehondje datte Laika doet noemen.  Hier sè onze kleine zal 't weer eens zeggen zene meneer vergeet wel dat we ons op een dag rot verschoten zijn op die camping hé.  Ineens stond er een héél raar beest voor onze neus, het liep los.  Mannekes 't was niet te vertrouwen want wij wilden het weg blaffen maar 't had zo veel lef dat het nog eens met zijn poot op de grond begon te stampen.

sized_IMG_7119

Hahaha en wie kroop er toen héél rappekes achter ons vrouwtje zodat het beest niet aan hem kon ?  Juist ja mister dikke nek.  Alhoewel als ik eerlijk ben moet ik bekennen dat ik ook geen seconde op mijn gemak was zene enne toen hij zo met z'n poten op de grond begon te stampen vertrouwde vrouwtje zijn hoorns zelfs niet en moesten we opeens een stappeke rapper gaan.  Laika Chesko doet vanne ene dingeske hele vele spijt hebben.  Ah ja kleine vertel !  Chesko wilt hele graag Lesse mee naar huis pakken maar vrouwtje doet hele tijd zeggen datte dat nietes kan, isse spijtig hé.  Owww kleine haast je maar dat je héél rappekes weg bent want ik denk dat ik jou eens geen Lesse maar een serieus lesje ga leren !

01:00 Gepost door pootje van Laika en Chesko in dieren | Permalink | Commentaren (19) | Tags: shih tzu, hond, shih tzu zwemt, lesse, ardennen |  Facebook |

Commentaren

wat jammer dat de lesse niet mee naar huis kan, eh?
zeker met dit weer zou dat heel goed van pas komen! :-))

je foto's zijn weer hilarisch!
net als je verhaal! ;-))))


fijne zondag,

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 04-07-10

Tja, dit is niet eerlijk hé, die tweevoeters hebben lange benen in tegenstelling met jou, dus blijft hun lijfje lekker droog... wat een pesters zeg, een échte schande is het!
*wink, big smile*
Maar geef toe: dat vrouwtje van jullie kàn er wat van, van knappe fotoserietjes te maken. Ik geniet althans van haar mooie opnames en jullie zouden dat ook moeten doen: zijn weet jullie van je beste kant te tonen!

Gepost door: gerdaYD | 04-07-10

HELA CHESKE.... VRAAG AAN HET VROUWTJE OF ZIJ GEEN ZO'N LESSEKE KAN MAKEN BIJ JULLIE IN DE TUIN!!!!DAT ZOU PAS LEUK ZIJN HE!!!! MAAR NIE VERGETEN ZWEMBANDJE AAN TE DOEN HE ZO DAT JULLIE KUNNEN DRIJVEN EN NIE JULLIE POOTEKES MOETEN GEBRUIKEN.HHAHA...FIJNE ZONDAG EN HEEL KNAAPPE FOTO'S.....LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 04-07-10

verfrissende foto's...

houden zo !

Gepost door: willy | 04-07-10

dag matekes prachtige foto's aan de Lesse, ik heb in mijn jeugd bijna elk weekend en zomervakantie doorgebracht aan en vooral in de Lesse omdat mijn ouders daar op een camping stonden met een caravane.
Dikke knuffels,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 04-07-10

En 't is nog zo fijn in 't water, zeker met dit warme weer. Want pfff ... voor mij mag het best wat minder warm.
Ik heb hier mijn ogen de kost gegeven met die mooie fotookes.

xXx

Gepost door: Mamapippa | 04-07-10

Nou Laika en Chesko, Bobbie is best wel een beetje jaloers dat jullie zo lekker hebben kunnen afkoelen in het water.Want ook hier is het heel erg warm de laatste dagen en blijven wij maar veel binnen waar het gelukkig veel koeler is dan buiten.

Gepost door: Ria en Bobbie | 04-07-10

zalig zo zwemmen he
fijne zondag

Gepost door: ingrid en an | 04-07-10

Nu zal vrouwtje toch wel een heus zwemdiploma maken?

Ja, Chris, ik had gisteren een hele dag buikpijn, en is nu zelfs nog niet over, allemaal door wat mensen doen met een dier.
Als er teveel vossen komen, dan moet daar een andere oplossing voor zijn!
lieve groet,

Gepost door: ank | 04-07-10

eerlijk gezegd ik zou toch liever in het zeewater ravotten zenne hahaha
allé je mag het straks doen gelukzak
ik wou dat ik ook zo dichtbij woonde
maar geen getreur binnenkort ga ik er drie weken naar toe!! yesssssssssssssssssssss

Gepost door: callemie | 04-07-10

Ooooh...wat een knappe hondjes!! Die kunnen zwemmen...dat kan Axel niet hoor! Maar wij zouden hem ook niet droog kunnen lokken...die hond staat net zo hoog op z'n poten als ikzelf hahahahaa!Pootjebaden vindt ie gelukkig wel fijn..want op vakantie moest ie ook zo af en toe wel wat afkoelen hoor!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 04-07-10

prachtig zwemmen
doe ik ook graag

Gepost door: maxhetsloeberke. | 04-07-10

fijne avond en voor straks slaap zacht woensdag moet ons kleintje terug naar de dokter om fotokes van haar beentje te laten nemen. Wij hopen dat ze dan van haar gips verlost zal zijn want met dit weer heeft zij het heel moeilijk.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: patty en freddy | 04-07-10

Wij waren ook lekker op vakantie in Wales. Vrouwtje had daar ook via het computerke een huis gehuurd en er liep zelfs een rivier door de tuin. Daar was het ook super weer maar je denkt toch niet dat ik natte voetjes ga krijgen he? Denk er niet over mijn kapsel in de war te maken!!!!
Leuk om te zien dat jullie ook zoveel plezier hebben gehad op vakantie!

Gepost door: Houkje-Javari | 04-07-10

hey lieve vriendjes waar kan je nu beter zijn of in het water,lekker fris om te ravotten hé
een fijne zondag vriendjes en slaap lekker straks
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 04-07-10

hondjes wat goed dat ze geslaagd zijn hahahahahahaha ik leef met jullie mee hoor liefs van bo

Gepost door: boomer | 04-07-10

Amai gij ziet er nie gelukkig uit in dat water, en een pesterig baasje, ik ben zeker dat ge er de volgende keer niet meer intrapt... daar zal hij staan met zijn vleesje... en als ze er u in gooien, ga dan daar na heel dicht bij hen in hun droge kleren u gaan uitschudden...

Gepost door: Isha | 04-07-10

Weg hoor!
Die hoornen doen onwijs veel pijn.. Dat is echt niet goed! :-)

Gepost door: Annemarie | 04-07-10

zwemmen Alé, een beetje zwemmen zal toch even gezond zijn voor hond als voor mens?
Chesko heeft het in elk geval goed begrepen, lijkt mij. En in de Lesse: dat heeft toch ook wel iets speciaals. Jullie zouden baasje dankbaar moeten zijn :-)
Lekker gezonde lichaamsbeweging en een vleesje.
Elke dag kermis.

Gepost door: pieterbie | 05-07-10

De commentaren zijn gesloten.