30-08-10

Aan de koning

Voor ik naar de brievenbus kros om mijn brief voor de koning te posten mogen jullie hem mee lezen.

Geachte meneer de koning,

Ik heb gelezen dat u de baas bent van ons Belgenland en daarom zou ik u graag willen wijzen op enkele onrechtmatige, schandalige praktijken in uw land.  Ik las immers dat witwaspraktijken totaal uit de boze zijn en deze zwaar gestraft worden door onze belastingsdienst.  Zou u mij kunnen zeggen hoe het komt dat ons vrouwtje nog steeds op vrije voeten rond loopt en zij nog nooit gestraft werd ?  Wanneer zij zou kunnen zou zij deze praktijken immers dagelijks uitvoeren.  Ik weet dat u een groot man bent en de stoute mensen in ons land vaak gratie verleent door één of andere wet.  Alhoewel ik het telkens smeek, beloof om mij beter te gedragen is er hier niemand die mij enige gratie verleent, laat staan mij vroeger vrij wil laten.

sized_laikabad.JPG
Op het nieuws hoor ik regelmatig vertellen dat de stoute mensen in Belgenland met gemak ontsnappen uit de gevangenis.  Elke keer zeggen ze weer dat dit niet strafbaar is.  Kan u mij dan vertellen hoe het komt dat ik, die niet over een vluchtauto of helicopter beschik, steeds onder constante bewaking sta en wèl een straf krijg wanneer het mij toch eens lukt om te ontsnappen ?
sized_Laikabadje27jan09.JPG
Mag ik u er ook op wijzen dat mijn vrouwtje niet het enige bendelid is maar zij in een samenwerkende vennootschap zit waar zelfs onze pubers lid van zijn ?  Zij doen dit op een zeer valse en achterbakse manier.  Zij lopen mij immers een hele tijd te sussen om mij vervolgens op de marteltafel te gooien.
sized_kimlaikabad.JPG
Wanneer ik nadien de overschot van de witwaspraktijken bekijk valt het mij eveneens enorm op dat mijn vrouwtje aan zwartwerk doet ! 
sized_badwater.JPG
Zoals u ziet is dit zwartwerk op zeer grote schaal wat ten strengste verboden is in ons Belgenland volgens mij.  Toch doet er niemand enige moeite om in te grijpen terwijl mijn eigen vrouwtje alle belangrijkste wetten in ons land gewoon blijft overtreden.  Onlangs hoorde ik dat pesten op de werkvloer ten strengste verboden is.  Vermits ik hier al enige jaren als commandant aan het werk ben is het eveneens mijn plicht om te laten weten dat pesten hier op nummer 1 staat.  Dankzij het pestgedrag van mijn vrouwtje raak ik immers regelmatig mijn vrienden kwijt.  Onze kleine zijn beste vriend durft er niet eens meer aan te denken om naar hier te komen.  Ook bij hem paste ze immers de witwaspraktijken toe toen hij hier met zijn familie kwam logeren.
Anokibad.JPG
U zal dan ook begrijpen dat wij met een zeer gevaarlijk individu te maken hebben.  Bij deze wens ik u ook te vragen of het mogelijk is om haar zo vlug mogelijk op te pakken en op te sluiten wanneer zij de drang naar witwasserij voelt opkomen.  Uiteraard ben ik steeds tot uw dienst om u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen wanneer zij het bewijsmateriaal uitpakt zodat er van ontsnappen geen sprake meer kan zijn.  Ik hoop oprecht dat deze brief u voor het einde van de week bereikt vermits ik de plannen om een nieuwe witwasserij op te starten vanmiddag reeds hoorde.
Met vriendelijke pootjes,
Uw Laika

21:47 Gepost door pootje van Laika en Chesko in Algemeen, dieren | Permalink | Commentaren (22) | Tags: shih tzu, hond, witwassen, brief aan de koning |  Facebook |

Commentaren

Ik verneem uit zeer goede bron dich bij "Het Hof" dat de door U aangehaalde problematiek, bij het eersvolgende bezoek van de preformateur, mede voorwerp zal uitmaken van besprekingen in een werkgroep die een commissie terzake over de nodige elementen zal voorzien ten einde op het preformatieoverleg over éénduidige standpunten te beschikken ten einde een geconcerteerde oplossing te kunen vinden die voor elke gemeenschap en taalgroep in het bijzonder een bevredigende situatie moet scheppen.
Een expertencollege wordt in overweging genomen.

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 30-08-10

Oeioei, ik wist echt niet dat vrouwtje en de pubers er zo een praktijken op nahielden. Dit moet echt ten gronde worden onderzocht. Hopelijk weet meneer de koning er een oplossing voor.
Kapoen !

Gepost door: Mamapippa | 30-08-10

Ik sta versteld dat vrouwtje en haar kompaan er zo'n praktijken op nahouden...vreselijk en ik wens jullie veel sterkte toe

Gepost door: Yolanda | 30-08-10

whaaahaaa, wat is dit knap geschreven!

ik weet zeker dat de koning hier ontzettend blij mee gaat zijn én ..

de nodige maatregelen zal gaan nemen! :-))))

alvast heel veel succes, laika! :-)))

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 31-08-10

als aan deze brief geen gevolg wordt gegeven dan weet ik het echt niet meer Laika hihihi.
Dikke knuffel,
Patty

Gepost door: Patty en Freddy | 31-08-10

Hahaha, sjans dat er nog geen dash aan te pas komt.

Gepost door: pieterbie | 31-08-10

Als de koning hier nikske aan doet dan weet ik het ook niet meer

Gepost door: Etje | 31-08-10

Volgens mij komt Zijne Majesteit nu persoonlijk de onderhandelingen starten!
Goede moed.

Gepost door: Ingrid | 31-08-10

Woehahahahahaha, wat een schitterend, heerlijk-grappig log! Dankjewel matekes, voor mijn eerste lach van de dag, ik heb hier van genoten!
Benieuwd wat zijne doorluchtigheid op jouw epistel antwoorden zal! Hihi.
Maak er ondertussen een fijne dag van en ik hoop dat jullie uitstap gisteren niét in het water viel!

Gepost door: gerdaYD | 31-08-10

Het is niet alleen zwartwerk, er wordt zelfs gebruik gemaakt van water uit de Zwarte Zee blijkbaar ... ;-)
Toch nie illegaal ingevoerd zeker?!

Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 31-08-10

Javari laat weten met je mee te leven en zich geheel en al bij je aan te sluiten! Ook hier worden deze praktijken op grote schaal uitgevoerd. Schandalig!

Leuk geschreven Chris, zit hier met een grote grijns op mijn gezicht!Fijne dag gewenst! Groeten Houkje

Gepost door: Houkje | 31-08-10

Axel kent ook die praktijken...die hier gelukkig niet al te vaak uitgevoerd hoeven te worden. Maar als die koning van jullie er wat aan doet, zal ie héél blij zijn als de baas hier ook eens stevig aan de tand gevoeld werd. Axel zijn ontsnappingspogingen zijn al legio geweest...telkens probeert ie door het ruitje van de wasmachine die ook in de badkamer staat weg te komen...maar dat straatje loopt dood hè! hahahahahaaa!
Enfin...succes Laika! (maar ik vrees, dat als de koning hondjes heeft, jullie vrouwtje er misschien weer een klant bij zal krijgen voor haar witwaspraktijken..! :-) )
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 31-08-10

witter dan wit
alles ok daar
ken je me nog lol
groetjes en knuffels

Gepost door: ludwig | 31-08-10

daar mag mijnheer de koning eens iets aan doen...

bijzonder leuk logje!!!

Gepost door: willy | 31-08-10

inderdaad
onmiddellijk oppakken
en in den bak
hahahaha

Gepost door: callemie | 31-08-10

na een kort telefoontje heeft den Albert himself belooft om dit direct, met ingang van nu aan te pakken. Hij stelde water & brood voor ( de vrouw ) in een cel waar enkel een badje vuil water in staat. Door mijn toedoen is het terug gebracht naar brood, koffie en 1 sneetje vlees dat ze moet delen met jou. De pubers zullen vervolgd worden voor bendevorming en 2 weken verbod krijgen om ook maar naar de stad, cinema or what ever te gaan. De baas hangt een dwangsom boven het hoofd van 1 fictieve euro voor de rest van zijn leven.
Kay groet met zonnekes waarvan nota!

Gepost door: Sunny-Kay | 31-08-10

Hallo Laika,Chesco,ik vind ook wel dat 't vrouwtje gelijk heeft,de wasbeurt nu en dan toepassen,veel plezier
daaaaag

Gepost door: watervrouwtje | 31-08-10

wat en leuk verhaalje weer vriendjes,onze koninng zal zeker vervolg aan geven als hij die brief gelezen heeft,heel tof geschreven Chris.
een fijne dinsdag lieverds
liefs dolfijntje

Gepost door: Dolfijntje | 31-08-10

Uit dit verhaal heb ik wel begrepen de je vrouwtje uitermate geschikt zou ziijn om de politiekers de stoppen uit hun oren te witwassen, zodat ze eindelijk in staat zijn om het Belgische volk een luisterend oor te bieden. Ze mag zich zo snel mogelijk in het paleis aanbieden. De witwas-waskuipen zullen klaarstaan.

Gepost door: Martine | 31-08-10

amaai jij was wel heel vuil :-)

Gepost door: an en ingrid | 31-08-10

ik kom niet meer bij woehahahahahahahahaha ik ben benieuwd naar het tegen bericht hahahahaha..dat zal dan zijn de schampo en het badje zijn in beslag genomen als bewijs hahahahahahahahahaha geweldig...succes en sorry hahahahahahahaha ik kan niet stoppen met lachen hahahahahahahaha xxxxx bo

Gepost door: boomer | 31-08-10

muwhahahahaha
Sorry ik kom echt niet meer bij... :-D

Gepost door: Annemarie | 01-09-10

De commentaren zijn gesloten.