07-09-10

Bedoorlog

Sinds vrouwtje terug is uit het witteschortehuizeke heb ik hier ferme miserie met dat mens sè.  Madam denkt ineens dat ze terug naast MIJN baasje mag slapen hé en ik terug naast haar ga slapen.  Ja saluu dan had ze mij maar niet in de steek moeten laten al die dagen.  Daarom ben ik véél slimmer geworden ik wacht tot die 2 slapen en wring mij tussen hun tweetjes.  Een héél zware karwei omdat ik daar maar heel weinig plaats heb dus duw ik met mijn pootjes en ik blijf maar duwen tot ik hopen plaats heb.Een hond als ik heeft toch genoeg ruimte nodig hé.  En daarbij ik ben mijn baasjes kleine meisje dus ik moet gewoon naast hem slapen.

sized_laikabed.JPG

Hahahaha vrouwtje is alle sjans zo stom om elke keer een beetje op te schuiven als ze dat voelt in hare slaap.  Alhoewel slim ?  Pfff op den duur maak ik haar naar 't schijnt wakker en élke keer weer is 't hier ferme ambras.  Ze zegt dat ik haar uit 't bed duw.  Wat kan die liegen seg !  Ik hou écht nog wel een plaatsje voor haar over hé.

sized_bed.JPG

Alleen is madam daar niet content mee natuurlijk en élke keer heeft ze 't lef om mij wakker te maken en om te zeggen dat 't genoeg is.  Pfff genoeg ?  Ik heb nooit plaats genoeg ja.  Vorig jaar kochten ze hier een nieuw bed dat breder was omdat zij meer plaats wilden.  Heeft er toen iemand iets aan mij gevraagd ?  Nee langs geen kanten awel dan moet ze er nu maar de gevolgen van dragen ook.  Gisterenavond was ze het spelleke beu.  Ik verbied haar toch niet om in de logeerkamer in een groot bed te slapen zeker maar dat vertikt ze.  Madam had hier het lef om te zeggen dat ik beneden moest slapen in mijn huisje.  Zo'n brutaliteit heb ik van zeleve nog niet mee gemaakt, een hond met mijn standing dat niet in bed mag ?   Ik heb héél deftig wraak genomen want ik heb lekker tot 3 u deze nacht zitten janken en blaffen.  Op zo'n moment is het écht lang leve puberpuppy's in huis !  Die begreep mij héél goed en kwam mij halen en yesss hij liet mij binnen in de juiste kamer, die van mijn baasje dus.  Alleen is ons vrouwtje hier langs geen kanten content mee hé, ze zegt nu dat ze een bench gaat kopen en ik daar in mag slapen.  Madam liegt door te zeggen dat ze geen plaats meer heeft en ik vlieg in een bench ?  Pfff van oneerlijkheid gesproken seg.  Vriendjes ik zoek dus dringend een héél goeie oplossing zodat ik aan die bench kan ontsnappen.  Iemand een idee ?  En neeeeeeeeeee ik ben niet van plan om op te schuiven en vrouwtje meer plaats te geven hé !  Enne als jullie je nu nog eens afvragen waarom vrouwtje midden in de nacht mailt of blogt awel dan weten jullie dat het mij wèèr eens gelukt is hé hahahahhahah.

 

08:15 Gepost door pootje van Laika en Chesko | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

Allez vrouw, toch erg zenne. Die twee kleintjes mogen meer plaats hebben.
Het is wreed op den bedrand te moeten liggen, vraag mij wat en ik ben geen hondje. Dus van nu af aan trek ik mee aan het zelfde touwtje voor meer plaats.
Of we gaan in zitstaking he Laika en Chesko!!
Zonnekesgroet ☼

Gepost door: Sunny-Kay | 07-09-10

hey Laika, chesko en Chris,

hier zijn de honden ook zo een beetje veel de baas in bed!
wij slapen in een boxspring dus 2 beddjes en 1 upper.
onze dogs hebben hier ook het lef om 1 beddeel in te palmen, zodat wij met z'n 2 maar 1 matrasske hebben ;-)
zij doen dat ook op dezelfde manier wachten tot wij slapen en dan beginnen ze eraan !

fijne dag voor jullie
liefs an en ingrid

Gepost door: An en ingrid | 07-09-10

Oooh..kwam dat mailtje daarom zo vroeg hahahaha tja, bij ons werkt het andersom...als Axel er wel eens tussen kruipt, ga ik tegen hém aan liggen dwen, dan gaat ie vanzelf wel weg hahahahah! Maar of Laika nog in een bench zal wennen...denk het niet hoor, zoiets moeten ze van puppy af aan gewend zijn en dan nóg is er geen garantie...en dan worden het zéker slapeloze nachten van het gejank!
Groetjessss!

Gepost door: mizzD | 07-09-10

Probeer anders eens bij die puberpuppies? Die hebben een héél bed voor hun alleen en zijn veel toegeeflijker!

Gepost door: Daphné | 07-09-10

Hier moet ik toch je toch effe tegenspreken zenne. Wij hebben hier hetzelfde probleem met twee van de drie poezen die zich de beste plaats in het bed toe-eigenen. Nie plezant ... (of toch wel) :-)

Gepost door: Mamapippa | 07-09-10

hahahahahahahaha laika, gelijk heb je dat je dicht bij je baasje wil liggen....Het beddeke is groot genoeg, en vroeuwtje moet maar opschuiven!!!!! jij in een bench!!!! als vrouwtje da koopt moe je er nie in gaan liggen he.....En het strafste nog, jij vliegt naar beneden...wat voor manieren zijn datte??? Volgende keer moe je ook nie meer willen op fotokes staan met voetballerkes;....Protesteren moe je doen.....Leg een warm deken op de grond, en vrouwtje kan dare opslapen...hahahaha....een fijne dinsdag gewenst....

Lieve grtjs. van anny


ps: ik schuiif wel op hoor als mijne kicha tussen ons kruipt!!!!!

Gepost door: anny | 07-09-10

Nu weet ik wat ik op mijn verjaardswensenlijstje ga zetten sé ! In vrouwtjes bed slapen !!!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 07-09-10

helaba vriendjes,dat is nu toch wel niet zo mooi van vrouwtje dat ze je geen plaatsje geeeft om naast je baasje te slapen hé Laika,maar weet je wat je kan doen Laika,en dat is als je baasje in zijn bed ligt er ook gaan naast liggen voor het vrouwtje erin kruipt hé.zeker veel protesteren zodat je niet in die bench moet slapen Laika
een fijne dinsdag
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 07-09-10

bedverhalen...beter niet over praten!

Gepost door: willy | 07-09-10

ik zou zo zeggen laat ze jou een eigen bed kopen hé hahahahahahahaha liefs van bo

Gepost door: boomer | 07-09-10

Nee, Lara mag niet op bed,
heeft haar eigen slaap plek...

Gepost door: ank | 07-09-10

wat een verhaal zeg,waarom niet nog een groter bed aanschaffen dan heeft iedereen tenminste voldoende plaats!!Ik kan het best geloven dat je neit alleen wil slapen,'t is ook zoveel warmer dicht bij elkaar en zeker nu de herfst in aantocht is.

Gepost door: magda | 07-09-10

hier worden ware bedgeheimen verklapt? :-))))

hoe dit gaat aflopen .. ik ben curieusss? :-))

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 08-09-10

dag lieve vrienden,
hopelijk zijn jullie al wat van de schrik bekomen en hebben jullie vannacht een oog kunnen dicht doen, met of zonder de kleine Chesko die een plaatsje zoek 's nachts.
Veel liefs,
Patty

Gepost door: patty en Freddy | 08-09-10

Zou toch maar opletten hoor want als vrouwtje echt boos zou worden dan.........

Gepost door: Etje | 08-09-10

Héérlijke bedgeheimen zijn hier te lezen, hihi. Maar of ik zo maar een twee drie een oplossing van je vind? Dat betwijfel ik lief mateke. Laat je eigen hersencelletjes maar werken, of bijt eens lekker in de kuiten misschien? *wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 08-09-10

Dag Chris,
prachtige fotoreportage hahaha,liefs,Paolo.

Gepost door: paolo | 08-09-10

Prijs je gelukkig, hond, van mij zou je in het tuinhuis mogen slapen.
No hard feelings meant, 't is gewoon een principe, geen honden in bed.

Gepost door: pieterbie | 08-09-10

Hier ook geen hondje in bed! Javari heeft, tot zijn grote verdriet soms, zijn eigen plekje

Gepost door: Houkje/ Javari | 08-09-10

De commentaren zijn gesloten.